Προσωπικότητες Κίτρινου Χρώματος

[fblike]

 

kitrinoΝΟΥΣ/ ΣΩΜΑ

Οι κίτρινες προσωπικότητες είναι οι πιο λαμπρές, οι πιο χαρούμενες και οι πιο παιδικές προσωπικότητες του χρωματικού φάσματος. Αυτές οι φιλικές ψυχές έχουν υπέροχη αίσθηση του χιούμορ. Τους αρέσει να γελούν και είναι σε θέση να απολαμβάνουν βαθειά τη ζωή σε πολλά διαφορετικά επίπεδα. Αν και μπορεί να δυσκολεύονται να ηρεμήσουν όλες αυτές τις σκέψεις στο μυαλό τους, εκτιμούν τα οφέλη της χαλάρωσης, του να χαίρονται απλά τη ζωή και να ζουν αυθόρμητα. Είναι εκείνοι που μας υπενθυμίζουν να μην παίρνουμε τη ζωή πολύ σοβαρά και πάντα να κοιτάμε τη φωτεινή της πλευρά. Η αισιοδοξία είναι για αυτούς το κλειδί της δύναμής τους και τη μεταδίδουν εύκολα γύρω τους.

Οι κίτρινες προσωπικότητες απολαμβάνουν όλα τα είδη διασκέδασης και δημιουργικότητας και τους αρέσει πάντα να εκδηλώνουν την ευφυΐα τους. Η ζωή για αυτούς έχει αξία ανάλογα με το πόσο χαρούμενοι και πλήρεις νιώθουν και απολαμβάνουν την ισορροπία ανάμεσα στη ζωή και την εργασία.

Οι κίτρινες προσωπικότητες είναι ευφυείς και ακτινοβολούν. Μαθαίνουν εύκολα και επεξεργάζονται τις πληροφορίες χωρίς να είναι ανάγκη να γνωρίζουν τις βαθύτερες σχέσεις ή τις αιτίες που κρύβονται πίσω από αυτές. Τους αρέσει να εργάζονται με το μυαλό τους και συχνά ασχολούνται με φιλοσοφικές θεωρίες, διανοητικές ιδέες και ψυχολογικές έννοιες. Τους αρέσει να συζητούν για όλες τις εκφάνσεις τις ζωής, από την πολιτική μέχρι την πνευματικότητα.

Οι κίτρινες προσωπικότητες μπορεί να είναι πολύ αυθόρμητες και διαχυτικές σχετικά με καλλιτεχνικές και δημιουργικές ιδέες. Εν τούτοις, επικεντρώνονται περισσότερο στην απόλαυση παρά στην διεκπεραίωση. Δημιουργούν, επειδή είναι διασκεδαστικό και απολαυστικό κι όχι επειδή θέλουν να καταφέρουν κάτι ή να επιτύχουν κάποιους ευγενείς στόχους. Είναι κιναισθητικές και μαθαίνουν μέσα από την πράξη.

Διαθέτουν άφθονη ενέργεια, την οποία εύκολα διακρίνει κανείς μέσα από τη σωματική και διανοητική δραστηριότητά τους. Τους είναι δύσκολο να μείνουν ακίνητοι για μεγάλο χρονικό διάστημα και νιώθουν διαρκώς την ανάγκη να κινούν τα χέρια τους. Μπορεί κανείς να τους παρατηρεί να παίζουν ασυναίσθητα με κάποιο αντικείμενο ή να κάνουν αστείες χειρονομίες. Για τις κίτρινες προσωπικότητες είναι σημαντικό να διατηρούν τη φόρμα τους. Εάν νιώσουν απογοήτευση ή θυμό, έχουν ανάγκη να αποδεσμεύουν την υπερβολική ενέργεια μέσω του φυσικού τους σώματος ή του άγρυπνου και δραστήριου μυαλού τους.

Όταν είναι σε κατάσταση αρμονίας, οι κίτρινες προσωπικότητες είναι πολύ δημιουργικές. Τους αρέσει να εργάζονται με τα χέρια τους και απολαμβάνουν τη συγγραφή, τη ζωγραφική, την επιδιόρθωση αντικειμένων ή τη γλυπτική. Ξέρουν πώς να διοχετεύσουν την εντυπωσιακή τους ενέργεια στη διανοητική και υλική πραγματικότητα με όλες της τις παραλλαγές.

Όταν είναι ισορροπημένες, οι κίτρινες προσωπικότητες είναι χαρούμενες και πλήρεις. Γνωρίζουν εγγενώς με ποιόν τρόπο να αποδεχτούν ό,τι και να συμβεί στη ζωή τους. Οι κίτρινες προσωπικότητες είναι προσωπικότητες με την πιο παιχνιδιάρικη διάθεση του χρωματικού φάσματος και δεν θέλουν να μεγαλώσουν ποτέ. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δείχνουν γενικά νεότεροι από όσο είναι. Τους αρέσει να ταξιδεύουν, να γνωρίζουν τον κόσμο, να χαλαρώνουν σε μια υπέροχη παραλία ή να χορεύουν όλη νύκτα.

Τα σώματά τους είναι εξαιρετικά ευαίσθητα. Είναι σαν κεραίες που αντιλαμβάνονται τι αισθάνονται οι άλλοι ή ποιες δονήσεις εκπέμπονται σε ένα χώρο. Το σώμα τους και ο νους τους ίσως είναι υπερβολικά ευαίσθητα και δεκτικά για τους όγκους των πληροφοριών που δημιουργούνται στην κοινωνία της υψηλής τεχνολογίας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ότι έχουν την τάση να υπερφορτίζονται πολύ γρήγορα. Συχνά δεν καταλαβαίνουν γιατί το σώμα τους αντιδρά τόσο δυνατά στις εξωτερικές επιρροές. Το βιοσύστημά τους αισθάνεται τα ερεθίσματα και προσπαθεί έπειτα να τα ερμηνεύσει. Δυσκολεύονται να αναγνωρίζουν αυτά τα επονομαζόμενα σημεία ή μηνύματα και να τα ενσωματώσουν με έναν τρόπο ο οποίος θα τους οδηγήσει στην θετική και δημιουργική έκφραση του εαυτού τους.

Αμέσως καταλαβαίνει κανείς πότε μία προσωπικότητα κίτρινου χρώματος είναι ευτυχισμένη, θλιμμένη ή ανήσυχη, επειδή εκδηλώνονται ιδιαίτερα μέσα από τη γλώσσα του σώματος. Το κίτρινο σώμα δεν ψεύδεται ποτέ. Φανερώνει πάντα την αλήθεια. Η ευαισθησία τους και η διαίσθησή τους εκδηλώνεται μέσα από το φυσικό τους σώμα κι επίσης μέσα από το άγγιγμά τους. Για το λόγο αυτό, συναντά κανείς συχνά προσωπικότητες κίτρινου χρώματος σε επαγγέλματα, που σχετίζονται με τη θεραπεία ή το μασάζ. Τους αρέσει η παρέα των άλλων ανθρώπων καθώς και να βοηθούν τους άλλους. Έχουν θεραπευτικά χέρια και μία θεραπευτική και φωτεινή διάθεση απέναντι στη ζωή. Όλα αυτά τα χαρίσματα καθιστούν τις κίτρινες προσωπικότητες εξαιρετικούς ιατρούς ή θεραπευτές οποιουδήποτε είδους.

Σε περίπτωση δεν συνδέονται με την ξεχειλίζουσα εσωτερική τους ενέργεια ή εάν δεν έχουν μάθει πώς να μετατρέπουν την ενέργεια αυτή σε θετική δημιουργικότητα, δεν νιώθουν κανένα κίνητρο και μπορεί να ρέπουν προς διάφορες εξαρτήσεις. Όταν είναι ανίσχυρες, οι κίτρινες προσωπικότητες έχουν την τάση να είναι νωθρές, χωρίς κίνητρα, χωρίς ενέργεια να ζήσουν, να δημιουργήσουν ή να απολαύσουν τη ζωή τους. Είναι ανώριμοι, αποφεύγοντας διαρκώς τις ευθύνες.

Οι κίτρινες προσωπικότητες ίσως να φοβούνται τις σχέσεις, τις δεσμεύσεις και τις υποχρεώσεις και να τις αποφεύγουν, αγνοώντας απλά την κατάσταση. Ίσως διαρκώς να δικαιολογούν τον εαυτό τους και να γίνουν ληθαργικοί, πηγαίνοντας από τόπο σε τόπο. Για μερικές κίτρινες προσωπικότητες η καθυστέρηση αποτελεί τον κανόνα.

Δεν αντέχουν τον πόνο, ούτε καν την πιθανότητα να πονέσουν. Κάνουν σχεδόν οτιδήποτε για να αποφύγουν ό,τι τους κάνει να αισθάνονται δυσφορία.

Στις κίτρινες προσωπικότητες αρέσει να βιώνουν μία διανοητική κατάσταση «μέθης» ή ευφορίας. Εάν επικεντρώνονται σε θετικές δραστηριότητες, είναι δραστήριοι, χαρούμενοι και δημιουργικοί. Νιώθουν ένα αίσθημα φώτισης όταν συμμετέχουν σε δραστηριότητες, όπως είναι το ξάπλωμα στην παραλία, η ηλιοθεραπεία, το τζόγκινγκ, η ποδηλασία, η δημιουργία τέχνης, η ποίηση ή να κάνουν έρωτα. Στις κίτρινες προσωπικότητες αρέσει η κίνηση που δημιουργείται από το σεξ, τα αθλήματα και τη δημιουργικότητα.

Όταν είναι ανίσχυροι, έλκονται από εξαρτήσεις όπως είναι τα ναρκωτικά, το οινόπνευμα, τα τσιγάρα, η καφεΐνη, το φαγητό, το σεξ, οι μη ρεαλιστικές φιλοσοφικές θεωρίες ή οργανώσεις φανατικών. Αρχικά θα αισθανθούν κάποια ανακούφιση. Μετά από λίγο καιρό, θα εμφανιστούν η κατάθλιψη, ο λήθαργος, η απάθεια και η σύγχυση. Για να είναι ευτυχισμένοι, θα πρέπει να μετατρέψουν την προσήλωσή τους σε αρνητικές εξαρτήσεις σε θετικές υγιείς δραστηριότητες και σκέψεις. Λόγω των πολύ ευαίσθητων σωμάτων τους θα νιώθουν τα αποτελέσματα της εξάρτησης για πολύ καιρό.

Οι κίτρινες προσωπικότητες έχουν μία φυσική και διανοητική αίσθηση της πνευματικότητας. Αντιλαμβάνονται το Θεό μέσα στα πάντα. Η συνένωση της πνευματικής εντύπωσης του Θεού και της καρδιάς τους, αποτελεί για αυτούς πρόκληση. Αυτό θα οδηγήσει στην πιο βαθειά πνευματική εμπειρία, όπου θα μπορέσουν να ζήσουν τη ζωή τους στο έπακρο. Η ευτυχία και η αγάπη είναι σημεία της ζωντανής επαφής με την Ανώτερη Δύναμή τους. Στις κίτρινες προσωπικότητες αρέσει να σκέφτονται για φιλοσοφικές θεωρίες, πνευματικά πιστεύω και απόψεις. Τους αρέσει να μαθαίνουν και να διεγείρονται διανοητικά. Επιθυμούν να κατανοήσουν το Θεό στην ολότητά Του, όμως σπάνια ακολουθούν ένα συγκεκριμένο δρόμο ή σύστημα πίστης για πολύ καιρό.

 

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΖΩΗ

Οι κίτρινες προσωπικότητες είναι κοινωνικά όντα. Συχνά έχουν πολλούς φίλους και διαρκώς αναζητούν τη γνωριμία καινούριων. Απολαμβάνουν πολλών ειδών συνευρέσεις. Είναι ευπρόσδεκτοι σε όλα τα πάρτι τόσο λόγω της χαρούμενης, φιλικής και συχνά αστείας στάσης τους απέναντι στη ζωή, όσο και λόγω της λαμπερής ευφυΐας τους. Τους αρέσεις να βρίσκονται σε ομάδες, είτε σε οργανωμένες καταστάσεις ή απλά μαζί με φίλους. Είναι το επίκεντρο της προσοχής και μοιάζει να περιβάλλονται συνεχώς από φίλους. Εν τούτοις, το ότι περιβάλλονται από πολλού ανθρώπους δεν σημαίνει απαραίτητα ότι έχουν στενές σχέσεις με κάποιον από αυτούς. Μέχρι να αισθανθούν απολύτως άνετα με τον εαυτό τους και με το ποιοι είναι, νιώθουν ανησυχία, όταν βρίσκονται σε μία ομάδα ανθρώπων.

Στις κίτρινες προσωπικότητες αρέσει η αίσθηση της συμμετοχής και της μέθεξης μέσω της διαρκούς σωματικής και διανοητικής τους δραστηριότητας. Σε πολλούς από αυτούς δεν αρέσει να είναι μόνοι, καθώς φοβούνται πάρα πολύ τη μοναξιά. Ίσως κάποτε μάθουν ότι το να περιβάλλεται κανείς από φίλους δεν σημαίνει ότι η εσωτερική μοναξιά και το κενό που νιώθουν θα εξαλειφθούν.

Οι κίτρινες προσωπικότητες χρειάζονται χρόνο για τους ίδιους, ώστε να βρουν τον πραγματικό εσωτερικό εαυτό τους. Εφόσον το κάνουν, θα βρουν τη γαλήνη, την ασφάλεια και το βαθύ αίσθημα οικειότητας που ποθούν. Μόνο τότε θα έχουν την αίσθηση της αληθινής ένωσης.

Μπορεί κανείς να αναγνωρίσει εύκολα ένα άτομο με κίτρινη προσωπικότητα από τον αυθορμητισμό του, το χιούμορ του και την ανάγκη να είναι πάντα δραστήριο και σε κίνηση. Είναι καλοί φίλοι, επικοινωνούν ανοιχτά με τους άλλους και τους αρέσει να φέρνουν κοντά τους ανθρώπους. Για αυτούς, το να μιλάνε είναι απλά άλλος ένας τρόπος δημιουργικής έκφρασης και πρέπει κανείς να το απολαμβάνει. Όπου υπάρχει διασκέδαση και χαρά, θα βρείτε να συμμετέχουν κίτρινες προσωπικότητες.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑ

Οι κίτρινες προσωπικότητες έχουν ανάγκη από σχέσεις, είναι ευαίσθητες και φροντίζουν το σύντροφό τους. Προτιμούν συντρόφους που μπορούν να γελούν μαζί τους, να τους στηρίζουν και να τους φροντίζουν και που δεν θα θέσουν σε κίνδυνο και δεν θα τους αφαιρέσουν την ελευθερία τους.

Πολλές κίτρινες προσωπικότητες φοβούνται βαθειά τη δέσμευση. Θέλουν να είναι ανεξάρτητοι και ελεύθεροι να απολαύσουν ό,τι έχει να τους προσφέρει η ζωή. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ότι πολλές κίτρινες προσωπικότητες ζουν ως εργένηδες, με συντρόφους που δεν τους ταιριάζουν ή έχουν μη μόνιμες σχέσεις. Από τη μία, θέλουν την οικειότητα. Από την άλλη, φοβούνται πως εάν δεσμευτούν σε μία μονογαμική σχέση, θα μειωθούν οι επιλογές τους και θα χάσουν την ελευθερία τους.

Στις κίτρινες προσωπικότητες αρέσει το φλερτ και επαναφορτίζουν τις συναισθηματικές τους μπαταρίες με την έξαψη που τους προσφέρουν οι καινούριες ρομαντικές εμπειρίες. Για πολλούς το αντίθετο φύλο σημαίνει ότι μπορούν να ενωθούν με τη ζωή κι επίσης να αντισταθμίσουν τις δικές τους ατέλειες. Πρέπει να αντιληφθούν και να κατανοήσουν τη διαφορά ανάμεσα στην ανεξαρτησία, την αγάπη και τη δέσμευση και τη χρησιμοποίηση της αγάπης ως υποκατάστατο για τις δικές τους ατέλειες.

Οι κίτρινες προσωπικότητες είναι πολύ ερωτικές. Τα προκαταρκτικά τους μπορεί να διακρίνονται από λεπτότητα, παιχνιδιάρικη διάθεση και ευαισθησία. Η σεξουαλικότητα αποτελεί απόλαυση όσο και σωματική χαλάρωση και τη νιώθουν ως ολοκληρωμένη σωματική εμπειρία. Η σεξουαλική έξαψη και ο οργασμός δημιουργούν μία αίσθηση ικανοποίησης, η οποία δεν μπορεί να συγκριθεί με κάτι άλλο.

Μόλις βιώσουν αυτό το συναίσθημα, το οποίο αντιλαμβάνονται ως «σεξουαλική μέθη», το θέλουν όλο και πιο πολύ. Πρέπει να προσέχουν, ώστε οι σχέσεις τους να είναι ισορροπημένες τόσο ως προς τη σεξουαλική όσο και τη συναισθηματική οικειότητα. Το σεξ ως μέσο για τη δημιουργία της μέθης αυτής δεν θα τους ευχαριστεί μακροπρόθεσμα.

Καθώς οι κίτρινες προσωπικότητες έχουν έντονη ερωτική ζωή, τους αρέσει να συναναστρέφονται κόκκινες, πορτοκαλί και άλλες κίτρινες προσωπικότητες. Οι βιολετί προσωπικότητες μπορεί να εμπλουτίσουν τη δημιουργικότητα των κίτρινων προσωπικοτήτων με τρομερή ενόραση. Οι κυανές προσωπικότητες είναι συναισθηματικές και απαιτούν τη δέσμευση ως προϋπόθεση μία ευτυχισμένης σχέσης. Στις μωβ και τις λευκές προσωπικότητες συνήθως αρέσει να βρίσκονται κοντά στις κίτρινες, επειδή και στις δύο αρέσει να συζητούν για πνευματικά και φιλοσοφικά θέματα. Οι βαθυκόκκινες και οι βαθυπράσινες μπορεί να προσεγγίζουν τη ζωή με πολύ έντονο τρόπο για τις περισσότερες κίτρινες προσωπικότητες που προτιμούν μία ανάλαφρη, παιχνιδιάρικη σχέση χωρίς δεσμεύσεις.

 

ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Οι κίτρινες προσωπικότητες παίρνουν πολλές πρωτοβουλίες. Αποτελούν την καλύτερη επιλογή για την έναρξη καινούριων έργων. Το χρήμα δεν αποτελεί για αυτούς βασικό ζήτημα. Αποκτούν πολύ εύκολα χρήματα, επειδή δεν τους φοβίζει η σκληρή εργασία. Εν τούτοις, ξοδεύουν τα χρήματά τους απερίσκεπτα.

Οι κίτρινες προσωπικότητες είναι επινοητικές κατά την επίλυση προβλημάτων. Έχουν την ικανότητα να εφευρίσκουν καινούριες, πρακτικές και εν τούτοις καινοτόμες λύσεις.

Μπορεί να δυσκολεύονται στην ολοκλήρωση έργων. Είναι καλοί στο να ξεκινούν πράγματα και να διατηρούν ακμαίο τον ενθουσιασμό των άλλων. Εάν αποφασίσουν να αναλάβουν δράση, οι κίτρινες προσωπικότητες θα είναι εφευρετικές στην ανεύρεση λύσεων. Εν τούτοις, ίσως να μη θέλουν να κάνουν τις δουλειές που απαιτούνται για να πραγματοποιήσουν ή να φέρουν εις πέρας το έργο.

Οι κίτρινες προσωπικότητες λειτουργούν καλά σε μία ομάδα και καθοδηγούν τους άλλους με το παράδειγμά τους. Τους αρέσει να επιδεικνύουν στους άλλους πώς λειτουργούν τα πράγματα ή πώς θα μπορούσαν να υλοποιηθούν. Αξιοποιούν τα δυνατά τους χαρίσματα παρώθησης. Είναι πολύ πιθανό οι κίτρινες προσωπικότητες να διασκεδάζουν στην εργασία τους περισσότερο από τις άλλες προσωπικότητες.

Ορισμένα επαγγέλματα των κίτρινων προσωπικοτήτων είναι τα εξής: Αθλητής, κωμικός, μουσικός, ζωγράφος, καλλιτέχνης, φοιτητής, φιλόσοφος, ψυχολόγος, επιχειρηματίας, ειδικός ηλεκτρονικών υπολογιστών, επιστήμονας, γιατρός, μασέρ, θεραπευτής, εργαζόμενος σε επαγγέλματα υγείας, σερβιτόρος, μηχανικός, μάγειρας, αεροσυνοδός ή ξεναγός.

 

ΥΓΕΙΑ, ΕΥΕΞΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟΣ

Οι κίτρινες προσωπικότητες γνωρίζουν ακριβώς τι σημαίνει ένωση νου/σώματος. Τους είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσουν πώς τα συναισθήματα διασυνδέονται με τις σωματικές και διανοητικές πτυχές τους. Οι κίτρινες προσωπικότητες θα είναι αισθητά πιο υγιείς, εάν μάθουν να ακούν την καρδιά τους.

Οι κίτρινες προσωπικότητες πρέπει να καταλάβουν ότι οι δεσμεύσεις στις σχέσεις μπορούν να τις βοηθήσουν να αγγίξουν βαθύτερα επίπεδα οικειότητας και αυτογνωσίας. Η κατανόηση αυτή θα φέρει στη ζωή τους πραγματική ελευθερία σε όλα τα επίπεδα. Τα εμπόδια δεν θα εξαφανιστούν απλά με το να τα αποφεύγουν ή να τρέπονται σε φυγή. Μπορούν να βρουν πετυχημένες λύσεις, εάν αντιμετωπίσουν ανοιχτά όλες τις εκφάνσεις της ζωής με τη φιλική και θετική διάθεση που τους διακρίνει.

Δραστηριότητες όπως είναι η ποδηλασία, το τένις, ο χορός και το τζόγκινγκ είναι διασκεδαστικές για αυτούς και τους κάνουν να αισθάνονται ανανεωμένοι και ζωντανοί και να έχουν επαφή με τα σώματά τους.

Ο δυναμικός διαλογισμός και οι δραστήριες τέχνες, όπως είναι το Qui-Gong ή το Tai Chi, έχουν θετικά αποτελέσματα λόγω της προσήλωσης του νου και της ένωσης του φυσικού σώματος με την παγκόσμια ροή της ενέργειας.

Για να πετύχουν την αρμονία στη ζωή τους, οι κίτρινες προσωπικότητες πρέπει να βρουν δημιουργικούς και παιχνιδιάρικους τρόπους έκφρασης. Εφόσον εκφράζουν τη σωματική, διανοητική και συναισθηματική τους ενέργεια δραστικά, θα μπορέσουν να έχουν μία ισορροπημένη, χαρούμενη και ευτυχισμένη ζωή. Η σωματική άσκηση, το υγιές παιχνιδιάρικο σεξ και ο διαλογισμός με προσευχή είναι ουσιαστικής σημασίας. Ο συντονισμός με τη διαίσθησή τους και την εσωτερική τους καθοδήγηση θα βοηθήσει τις κίτρινες προσωπικότητες να αγγίξουν το βαθύτερο και πιο ολοκληρωμένο επίπεδο επίγνωσης. Η ένωση σώματος, νου, καρδιάς και πνεύματος είναι το κλειδί της ενδυνάμωσης του εαυτού τους.

 

Οι ακόλουθες είναι λέξεις για τα χαρακτηριστικά και τις πράξεις που σχετίζονται με τις προσωπικότητες ΚΙΤΡΙΝΟΥ χρώματος:

Περιοχή Περιγραφή

Σώμα Ηλιόλουστοι, παιχνιδιάρικη διάθεση, δημιουργικοί, αστείοι, φιλικοί, σωματικά δραστήριοι,
περίεργοι, μεγάλη επίγνωση του σώματος, ευαίσθητοι, δραστήριοι, αεικίνητοι.

Συναισθήματα Πνευματώδεις, πρόσχαροι, λαμπεροί, ακτινοβόλοι, χαρούμενοι, ευχάριστοι, απολαυστικοί,
αυθόρμητοι, συμπαθητικοί, εθιστικοί.

Διάνοια Δημιουργικοί, ευφυείς, επικεντρωμένοι στο στόχο, μαθαίνουν εύκολα, ανάγκη για
δραστηριότητα, αδιάκριτοι, εγωιστές, επιφανειακοί, διαχυτικοί, δεν θέλουν να μεγαλώσουν ποτέ.

Πνευματικότητα Διανοητικές φιλοσοφίες & αντιλήψεις αντικατοπτρίζονται στην αγάπη σε προσωπικό επίπεδο, χαρά, γέλιο.

Κίνητρα Να προσφέρουν και να βιώνουν τη χαρά, την ευτυχία, παιχνιδιάρικη διάθεση, δημιουργικότητα.

Αποστολή/ Όραμα Απόλαυση της ζωής, να είναι δημιουργικοί, να παραμείνουν φωτεινοί & λαμπεροί, να αντικατοπτρίζουν το φως του ηλίου & να συμμετέχει η καρδιά.

Πρόοδος Αυθόρμητοι, μέσα από τη δέσμευση, επικέντρωση στο στόχο, πειθαρχημένοι.

Άσκηση Στην ύπαιθρο, όλες οι διασκεδαστικές δραστηριότητες, κολύμβηση, σέρφινγκ.

Επαναφόρτιση μπαταριών Φτάνουν σε κατάσταση φυσικής μέθης μέσω της αυτοσυγκέντρωσης & της
προσευχής, εξισορροπημένη σωματική και διανοητική άσκηση, το διανοητικό σώμα τους καθοδηγεί.

Επικοινωνία Παιχνιδιάρικοι, φωτεινοί, δημιουργικοί, εξουθενωτικοί, διαχυτικοί, μπορεί να μιλούν γρήγορα.

Αλληλεπίδραση Σωματικά και διανοητικά δραστήριοι, άνετος τρόπος ζωής, χωρίς βαθειές συναισθηματικές δεσμεύσεις.

Σχέσεις Συντροφικότητα, ανεξάρτητα άτομα, επικεντρωμένοι στον εαυτό τους.

Κοινωνικότητα, Φίλοι Πολύ κοινωνικοί και ελκυστικοί, πολλές γνωριμίες όμως λίγοι στενοί φίλοι.

Σεξ, Οικειότητα Διασκέδαση και απόλαυση, χωρίς δέσμευση, σεξουαλικοί.
Χρήματα Απαραίτητα, ασφάλεια, δύναμη, τα αποκτούν εύκολα και τα ξοδεύουν απερίσκεπτα.

Επιτυχία Ένας ορισμένος βαθμός απόλαυσης και δημιουργικότητας, η επίτευξη των δικών τους στόχων.

Επάγγελμα Ελεύθεροι επαγγελματίες, έχουν ανάγκη από φυσική ελευθερία και ανεξαρτησία, διασκέδαση.

Καριέρα Επιχειρήσεις, μάρκετινγκ, σχέδιο, αθλήματα, καλλιτέχνες, υπολογιστές, θεραπευτές, ψυχοθεραπευτές.

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Αφήστε μια απάντηση