Προσωπικότητες Λευκού Χρώματος

[fblike]

 

asproΝΟΥΣ/ ΣΩΜΑ

Η πνευματικότητα, η υπερβατικότητα και οι κοσμικές, συμπαντικές αρχές είναι οικείες για τις λευκές προσωπικότητες. Βρίσκονται πιο κοντά στο Θεό από ότι οι προσωπικότητες άλλων χρωμάτων. Είναι αγωγοί της θεϊκής ενέργειας και των πνευματικών ποιοτήτων, ενώ ζουν στην υλική αυτή πραγματικότητα. Οι λευκές προσωπικότητες αντικατοπτρίζουν την υψηλότερη δόνηση ενέργειας — το λευκό φως, τη συμπαντική ζωτική δύναμη. Το λευκό ή το κρυστάλλινο φως, στην πραγματικότητα δεν είναι χρώμα. Είναι η πεμπτουσία όλων των χρωμάτων της ίριδας ή ο συνδυασμός όλων των χρωμάτων.

Τα κίνητρά τους βασίζονται στο πόσο απρόσκοπτοι αισθάνονται μέσα τους και πόση θεραπευτική ενέργεια μπορούν να διοχετεύσουν μέσα από τα σώματά τους. Αντιλαμβάνονται τη ζωή ως έναν καθρέφτη ο οποίος αντικατοπτρίζει και δείχνει ποιοι είναι και πόση ενέργεια φωτός μπορούν να ενσωματώσουν. Το να είναι ενωμένοι με την εσωτερική, πνευματική, θεϊκή τους δύναμη και να λειτουργούν ως θεραπευτικός αγωγός είναι απολύτως φυσικό για μία λευκή προσωπικότητα. Καθοδηγούνται από το εσωτερικό τους νου δείχνοντας στην ανθρωπότητα πόσο ισχυρά πνευματικά όντα είναι οι άνθρωποι. Καταδεικνύουν ότι το Πνεύμα ή ο Θεός είναι η ίδια η ουσία της ζωής.

Οι λευκές προσωπικότητες έχουν την τάση σκέφτονται ήρεμα, αλλά γρήγορα. Οι πολύ ανεπτυγμένες λειτουργίες του νου τους βρίσκονται περισσότερο σε διαισθητικό και πνευματικό επίπεδο παρά σε αναλυτικό. Οι λευκές προσωπικότητες επίσης, μαθαίνουν γρήγορα. Συντονίζονται εύκολα με τα δεδομένα ή τη γνώση και απορροφούν τις καινούριες πληροφορίες.

Τους αρέσει να διαβάζουν βιβλία, να βλέπουν ταινίες και να παρακολουθούν το θέατρο ή άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις οι οποίες μπορεί να τους βοηθήσουν να κατανοήσουν καλύτερα το νόημα της ζωής. Από την άλλη, στις λευκές προσωπικότητες αρέσει να περνάνε και κάποιο χρόνο μόνοι τους. Έχουν ανάγκη να αποσύρονται τακτικά από το περιβάλλον τους προκειμένου να ατενίζουν τη ζωή και να στοχάζονται. Είναι φυσικοί θεραπευτές και το να βοηθούν άλλους ανθρώπους με τη θεραπευτική τους πορεία τους δίνει μεγάλη χαρά. Επειδή διαθέτουν οι ίδιοι καθαρή ενέργεια, είναι σε θέση να διοχετεύουν θεραπεία υψηλών δονήσεων μέσω των σωμάτων τους.

Οι λευκές προσωπικότητες συνήθως είναι σε θέση να κρατάνε μακριά τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους. Έχουν πρόσβαση σε υπερβατικές καταστάσεις συνειδητότητας, όπου η ύλη και η λογική δεν έχουν θέση. Για τις λευκές προσωπικότητες είναι φυσικό να ενώνονται με εσωτερικές διαστάσεις υπάρξεως. Για αυτούς, τα επίπεδα αυτά υψηλότερων δονήσεων είναι τόσο ουσιαστικά και «αληθινά» όσο είναι η υλική πραγματικότητα. Γνωρίζουν ότι ως ανθρώπινα όντα ζούμε σε έναν κόσμο περιορισμών και ότι το πνεύμα μας είναι πραγματικά ελεύθερο και θα ζήσει για πάντα.

Οι λευκές προσωπικότητες είναι σαν πρίσματα. Η καθαρότητα του κρυστάλλου καθορίζει πόσο φως θα το διαπεράσει. Όσο πιο καθαρός είναι ο αγωγός ή το μέσο, τόσο πιο δυνατή θεραπευτική ζωτική ενέργεια μπορεί να το διαρρεύσει. Η συνειδητότητα και η επίγνωση είναι τα ισχυρότερα μέσα που διαθέτει η λευκή προσωπικότητα.

Οι λευκές προσωπικότητες αντικατοπτρίζουν όλες τις ενεργειακές ποιότητες σε υψηλότερο επίπεδο και για το λόγο αυτό μπορούν εύκολα να μεταμορφώσουν εκείνους που τους περιβάλλουν. Έχουν τη μοναδική ικανότητα να συντονίζονται με άλλες καταστάσεις ή με το νου, το σώμα και το πνεύμα άλλων ατόμων. Οι λευκές προσωπικότητες, με τη διαυγή καθαρή τους ενέργεια, είναι ενεργειακοί χαμαιλέοντες και για το λόγο αυτό εύκολα υιοθετούν τα χαρακτηριστικά, τα μοντέλα συμπεριφοράς, τα συναισθήματα και τις σκέψεις των άλλων ανθρώπων. Μπορούν να αλλάξουν τις δονήσεις τους όπως κάποιος άλλος κουρδίζει ένα πιάνο.

Οι ενσυνείδητες λευκές προσωπικότητες χρησιμοποιούν την ικανότητα αυτή για να καταλάβουν και να θεραπεύσουν τον εαυτό τους και τους άλλους. Οι μη συνειδητές λευκές προσωπικότητες τείνουν να απορροφούν ή να αφαιρούν τη ζωτική ενέργεια όσων τους περιβάλλουν. Μερικοί άνθρωποι ίσως να αισθάνονται ενεργειακά αποδυναμωμένοι όταν βρίσκονται κοντά σε μία ανίσχυρη λευκή προσωπικότητα.

Οι λευκές προσωπικότητες συνήθως δεν συνειδητοποιούν ότι υιοθετούν τα χαρακτηριστικά ή τους χαρακτήρες άλλων προσωπικοτήτων. Ξαφνικά αρχίζουν να συμπεριφέρονται όπως το άτομο με το οποίο μιλάνε, μέχρι τού σημείου να γνωρίζουν τα αισθήματα του άλλου ατόμου ή ακόμη και τις σκέψεις του. Οι ισχυρές λευκές προσωπικότητες μπορούν να χρησιμοποιήσουν την ικανότητα αυτή του συντονισμού με τους άλλους για να τους βοηθήσουν στις συναισθηματικές δυσκολίες.

Οι λευκές προσωπικότητες μερικές φορές είναι σωματικά ασθενικές και ευάλωτες. Τους αρέσει να ζουν σε ένα όμορφο περιβάλλον διαλογισμού. Λειτουργούν καλύτερα όταν το περιβάλλον τους είναι τακτοποιημένο και ήσυχο. Χρειάζονται πάρα πολύ χρόνο και χώρο για τον εαυτό τους, για να διαλογιστούν, να στοχαστούν, να θρέψουν και να ισορροπήσουν τον εαυτό τους. Πρέπει κατηγορηματικά να επαναφορτίζουν τις ζωτικές τους μπαταρίες τακτικά. Μόλις το σύστημά τους υπερφορτιστεί, θα αποσυρθούν, θα στραφούν προς τα μέσα για επαναφόρτιση και κάθαρση.

Οι λευκές προσωπικότητες αποφεύγουν τα ωμά, θορυβώδη και δυσαρμονικά περιβάλλοντα, επειδή η αλληλεπίδραση με την υλική πραγματικότητα αποτελεί ένα από τα προβλήματά τους. Όλων των ειδών οι ενοχλήσεις ή το άγχος, είτε φυσικό, συναισθηματικό ή διανοητικό, βλάπτουν την εσωτερική τους ισορροπία. Επειδή είναι τόσο εξαιρετικά ευαίσθητοι και δεκτικοί, χρειάζονται πολύ χρόνο για επαναφόρτιση. Η πνευματικότητα, η θεραπεία και η αίσθηση γαλήνης σε όλα τα επίπεδα είναι για αυτούς πολύ πιο σημαντικά από την διεκπεραίωση έργων και την επίτευξη στόχων σε υλικό επίπεδο.

Οι λευκές προσωπικότητες εν τέλει αγωνίζονται για τη φώτιση, την κατάσταση της συνειδητότητας στην οποία η δυαδικότητα, ο χρόνος και ο χώρος παύουν να υπάρχουν. Αναζητούν μία κατάσταση υπέρ-νου, στην οποία μπορούν να γίνουν ένα με το σύμπαν. Η αγνότητα και η εσωτερική ηρεμία τους επιτρέπουν να έχουν αληθινή και βαθειά επαφή με την Πηγή/το Θεό. Ζουν μέσα από τη διαίσθηση και την εσωτερική καθοδήγηση σε μια κατάσταση υπερβατικότητας ή υψηλής επίγνωσης. Επίσης, διδάσκουν στην ανθρωπότητα τη σημασία του υπερβατισμού και την ύπαρξη της ισχυρής κοσμικής ενέργειας.

Όταν είναι ισχυρές, οι λευκές προσωπικότητες είναι ήρεμα, ευαίσθητα και γαλήνια όντα. Εφόσον είναι ισορροπημένοι, βιώνουν την εσωτερική γαλήνη και αρμονία και εκπέμπουν την αίσθηση αυτή της φώτισης στους άλλους. Δονούνται σε πολύ υψηλά επίπεδα και μερικές φορές μπορούν να θεραπεύσουν αυτομάτως ανθρώπους που τους περιβάλλουν, απλά και μόνο με την παρουσία τους.

Οι λευκές προσωπικότητες διδάσκουν την ανθρωπότητα ότι η θεραπεία μπορεί να πραγματοποιηθεί, εάν επιτρέψουμε στο πνεύμα ή το Θεό να την αναλάβει. Δεν μπορούμε να εξαναγκάσουμε την εξέλιξη ή την θεραπεία μας. Η πραγματική θεραπεία και πνευματική ανάπτυξη μπορεί να συμβεί μόνο, όταν ο Θεός είναι ζωντανός εντός μας.

Όταν είναι ανίσχυρες, οι λευκές προσωπικότητες αποπροσανατολίζονται και γίνονται καταθλιπτικές. Εάν δεν ακολουθήσουν τη διαίσθησή τους και δεν συντονιστούν με τον εσωτερικό τους εαυτό, μπερδεύονται και διασκορπίζονται. Εάν δεν έχουν επαφή με το σκοπό της ζωής τους και τη θεραπευτική τους ενέργεια, μπορεί να αποκλείσουν τον εαυτό τους από την πραγματικότητα. Μία από τις μεγαλύτερές τους δυσκολίες είναι να είναι προσγειωμένοι, ενωμένοι με το γήινο επίπεδο, ώστε να μπορούν να εκπληρώσουν την αποστολή τους όντας στο σώμα τους.

Μπορεί να τους λείπει η αυτοπεποίθηση και να αναζητούν διαρκώς την επιβεβαίωση και την έγκριση από τους άλλους. Επειδή είναι ευαίσθητοι και μερικές φορές πληγώνονται εύκολα, συχνά αποσύρονται στον εαυτό τους για να είναι μόνοι με τα συναισθήματά τους. Ίσως να αισθανθούν ανασφαλής όταν πρόκειται να λάβουν αποφάσεις και ότι εξαρτώνται από άλλους για να ζήσουν. Στις λευκές προσωπικότητες συχνά δεν αρέσουν τα μεγάλα πλήθη. Όταν είναι ανίσχυρες, έχουν την τάση να υιοθετούν συμπεριφορές και αντιδράσεις των άλλων. Τότε ξεχνούν τα πραγματικά τους αισθήματα και το σκοπό τους στον πλανήτη αυτό.

Οι λευκές προσωπικότητες έχουν μία εσωτερική ένωση και την επιθυμία να ζήσουν και να βιώσουν το Θείο. Όταν πρόκειται για το Θείο, οι λευκές προσωπικότητες δεν σκέφτονται, αισθάνονται ή συζητούν την ιδέα. Στην πραγματικότητα τη βιώνουν. Αισθάνονται και γνωρίζουν ότι ο Θεός βρίσκεται μέσα στα πάντα, από το μικρότερο άτομο μέχρι και το μεγαλύτερο αστέρι. Γνωρίζουν ότι ως προς την αληθινή μας φύση είμαστε ισχυρά πνευματικά όντα, ότι είμαστε Θεός.

 

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΖΩΗ

Οι λευκές προσωπικότητες συνήθως είναι προσεκτικές κατά την αλληλεπίδρασή τους με τους άλλους ανθρώπους. Εν τούτοις, έχουν στενούς φίλους τους οποίους εμπιστεύονται. Η επιλογή των φίλων τους βάσει πνευματικών και ψυχικών κριτηρίων τους εξασφαλίζει ένα ασφαλές και ειρηνικό περιβάλλον. Είναι αρκετά ευέλικτοι ώστε να ζουν στην κοινωνία, όμως συνήθως χρειάζονται αρκετό χρόνο και χώρο για τον εαυτό τους.

Η δυνατή τους ένωση με το Θεό τους επιτρέπει να μένουν μόνοι για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Όταν είναι σε επαφή με τον Ανώτερο Εαυτό τους, δεν έχουν ανάγκη να περιβάλλονται από ανθρώπους. Από την άλλη, οι λευκές προσωπικότητες θέλουν να μοιράζονται τις φωτεινές και θεραπευτικές τους ενέργειες και να φέρουν την ειρήνη και τη φώτιση σε όλη την κοινωνία. Συχνά τους συναντά κανείς ως υπουργούς, συμβούλους και δασκάλους σε πνευματικές οργανώσεις ή εκκλησίες.

Οι λευκές προσωπικότητες γνωρίζουν ότι συνδεόμαστε όλοι μεταξύ μας και ότι είμαστε όντα του φωτός. Αυτή η γνώση τους βοηθάει να διοχετεύουν τη φωτεινή τους ενέργεια στην υλική πραγματικότητα, υποστηρίζοντας τη θεραπεία και την ειρήνη. Οι λευκές προσωπικότητες βασικά ζουν και εργάζονται σε υψηλότερες διαστάσεις της ύπαρξης.

Οι λευκές προσωπικότητες συνήθως δεν αισθάνονται την ανάγκη της αποδοχής από την κοινωνία. Όταν βρίσκονται σε μη ισορροπημένη κατάσταση, θα προσπαθήσουν να τραβήξουν την προσοχή ως υποκατάστατο της απώλειας της εσωτερικής τους ένωσης. Όταν είναι ισχυρές, οι λευκές προσωπικότητες συνήθως είναι πολύ ευαίσθητα όντα και διαθέτουν άφθονη θεραπευτική ενέργεια.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑ

Οι λευκές προσωπικότητες είναι ευαίσθητα όντα. Ίσως να χρειάζονται περισσότερο το δικό τους χώρο παρά την κοινωνική ζωή ή μία σχέση. Επιτρέπουν μόνο σε στενούς φίλους, συντρόφους ή συνεργάτες να τους πλησιάσουν συναισθηματικά ή ακόμη και σωματικά. Ανάλογα με την διαύγειά τους, τους αρέσει να βοηθούν και να θεραπεύουν τους άλλους.

Ως προς την εργασία, προτιμούν μικρές ομάδες ή τη συνεργασία με ένα άτομο κάθε φορά. Αυτό τους δίνει τη δυνατότητα να συντονίζονται απολύτως με κάθε άτομο. Τα μεγάλα πλήθη ίσως τους ενοχλούν, δημιουργώντας ανισορροπία καθώς δεν τους επιτρέπουν να είναι σε επαφή με τις διαυγείς υπερβατικές τους ενέργειες.

Οι λευκές προσωπικότητες μπορεί να είναι μοναχικές, επειδή η εσωτερική τους επαφή με το Θεό αρκεί από μόνη της. Κανείς δεν μπορεί να ανταγωνιστεί το Θεό ως πηγή έμπνευσης και γαλήνης. Για το λόγο αυτό, θα πρέπει να υπάρξει ένας πολύ ιδιαίτερος σύντροφος για αυτούς, ώστε να δεσμευτούν σε μία σχέση και να επιτρέψουν στο πρόσωπο αυτό την είσοδο στη ζωή τους.

Οι λευκές προσωπικότητες είναι προσεκτικές και συχνά αντιμετωπίζουν τις σχέσεις τους με συντηρητικό τρόπο. Όταν είναι ισχυρές, μπορεί να έχουν πολύ θεραπευτική, γαλήνια και πνευματική επίδραση στο σύντροφό τους. Όμως ο σύντροφός τους πρέπει να καταλάβει ότι οι λευκές προσωπικότητες πρέπει σε τακτά διαστήματα να υποβάλλουν τον εαυτό τους σε κάθαρση από τις δυσαρμονικές ενέργειες, να γειώνουν τον εαυτό τους και να ανακαλύπτουν το σκοπό της ζωής τους και να δημιουργούν ένα θεραπευτικό και ειρηνικό περιβάλλον τόσο μέσα τους όσο και γύρω τους.

Το σεξ για τις λευκές προσωπικότητες είναι μία θεϊκή, πνευματική εμπειρία. Δημιουργεί την ένωση με το Θεό ή με τη συμπαντική ζωτική ενέργεια. Κατά τη διάρκεια του οργασμού, οι λευκές προσωπικότητες ενώνονται με το Θεό ή γίνονται Θεός. Όμως οι λευκές προσωπικότητες δεν χρειάζονται το σεξ ή τη φυσική αγάπη. Η διευρυμένη τους αντίληψη για την αγάπη άνευ όρων προέρχεται από την ικανότητά τους να ενώνονται με υψηλότερες διαστάσεις. Για αυτούς, η αγάπη είναι η ίδια η ουσία της ζωής.

Στις λευκές προσωπικότητες αρέσει να κάνουν έρωτα, όμως χρειάζονται έναν εξαιρετικά υπεύθυνο, στοργικό και δυνατό σύντροφο ο οποίος κατανοεί την ευαίσθητη φύση τους. Επειδή η αλληλεπίδρασή τους με τους άλλους ανθρώπους είναι τόσο δυνατή, το να κάνουν έρωτα μπορεί να είναι μία συναισθηματικά έντονη εμπειρία. Οι λευκές προσωπικότητες μπορεί να μείνουν μόνες τους ή εργένηδες για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Οι μωβ και οι βιολετί προσωπικότητες χρειάζονται πολύ χρόνο για επαναφόρτιση και σύνδεση με το Θεό. Οι κυανές προσωπικότητες συχνά αντιμετωπίζουν παρόμοιες δυσκολίες στην εύρεση της οικειότητας και κοινού υποβάθρου. Οι ιώδεις και οι λευκές προσωπικότητες μπορεί να δημιουργήσουν μία δυνατή πνευματική σχέση βασισμένη στην αγάπη και την κατανόηση. Οι πράσινες προσωπικότητες φαίνεται να κατανοούν και να στηρίζουν τις ανάγκες των λευκών.

Τα περισσότερα από τα φυσικά χρώματα είναι ίσως πολύ διαφορετικά για τις λευκές προσωπικότητες. Οι κόκκινες και οι πορτοκαλί προσωπικότητες μπορεί να είναι πολύ υλικές ώστε να ταιριάζουν με τις λευκές. Οι βαθυκόκκινες έχουν εντελώς διαφορετική αντίληψη της ζωής και της πνευματικότητας. Οι κίτρινες μπορεί να είναι πολύ εξωστρεφής, παιχνιδιάρικες και διανοητικές για μία μακροχρόνια σχέση με μία λευκή προσωπικότητα.

Στις σχέσεις τους, οι λευκές προσωπικότητες χρειάζονται μεγάλη ελευθερία, ώστε να είναι ο εαυτός τους. Η πρόκληση για αυτούς είναι, να βρουν συντρόφους οι οποίοι μπορούν να τους προσφέρουν το χώρο που χρειάζονται, ενώ θα υποστηρίζουν απόλυτα την αναζήτησή τους της εσωτερικής γαλήνης και φώτισης.

 

ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Το να κερδίζουν χρήματα και να φροντίζουν τις υλικές ανάγκες δεν αποτελεί σημαντικό ζήτημα για τις λευκές προσωπικότητες. Μπορεί να υπάρχουν στο υλικό επίπεδο, όμως τον περισσότερο χρόνο να ζουν στον πνευματικό τους κόσμο. Τους είναι δύσκολο να είναι προσγειωμένοι. Ίσως είναι καλή ιδέα να αναθέσουν σε άλλους τη διαχείριση των οικονομικών τους υποθέσεων, ώστε να είναι ελεύθεροι για τη θεραπευτική και πνευματική τους εργασία. Οι λευκές προσωπικότητες χειρίζονται προσεκτικά τα χρήματα, επειδή αντιπροσωπεύουν την ασφάλεια. Πολύ σπάνια θα ρισκάρουν και συχνά συνηθίζουν έναν εύκολο και απλό τρόπο ζωής.

Οι λευκές προσωπικότητες κρίνουν την εργασία και την επιτυχία τους από το πόσο ήρεμοι και γαλήνιοι αισθάνονται και πόσο ισχυρή και αποτελεσματική είναι η θεραπεία τους. Η μεγαλύτερη ανταμοιβή για αυτούς είναι η ένωση με την Παγκόσμια Πηγή/το Θεό.

Για την επίλυση των προβλημάτων τους οι λευκές προσωπικότητες πρέπει να εμπιστεύονται τη διαίσθησή τους και να αφήνουν τη θεραπευτική ενέργεια να τους διαρρέει. Όταν αντιμετωπίζουν δυσκολίες, ίσως να είναι επιφυλακτικοί και να τείνουν προς παλιές δοκιμασμένες λύσεις.
Χρειάζονται ένα ειρηνικό περιβάλλον διαλογισμού για να αντλήσουν τη δύναμή τους και να χρησιμοποιήσουν το θεραπευτικό και διδασκαλικό τους χάρισμα.

Ορισμένα επαγγέλματα των λευκών προσωπικοτήτων είναι τα εξής: Θεραπευτής, ψυχοθεραπευτής, πνευματικός διδάσκαλος, υπουργός, μοναχή, μοναχός, βιβλιοθηκονόμος, υπάλληλος υποδοχής, καλλιτέχνης και πεφωτισμένος διδάσκαλος.

 

ΥΓΕΙΑ, ΕΥΕΞΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟΣ

Οι λευκές προσωπικότητες θα βρίσκονται σε υγιή και ισορροπημένη κατάσταση, εφόσον είναι ενωμένες με το σκοπό της ζωής τους. Για να παραμείνουν ισχυρές, πρέπει διαρκώς να εστιάζονται στον εσωτερικό τους κόσμο. Το να ζουν την κάθε στιγμή σε μία κατάσταση πεφωτισμένης επίγνωσης είναι ακριβώς αυτό που αναζητά η ψυχή τους. Μόλις αντιληφθούν το σκοπό της ζωής τους και μάθουν να διατηρούν την ενέργειά τους σε υψηλά επίπεδα, θα είναι ευτυχισμένοι και ικανοποιημένοι.

Οι λευκές προσωπικότητες έχουν ανάγκη να επικοινωνούν με το Πνεύμα και το Θεό σε διαρκή βάση. Πρέπει διαρκώς να αποσύρονται στο δικό τους περιβάλλον προκειμένου να καθαρίζουν το ενεργειακό τους πεδίο. Αυτό θα τους βοηθήσει να παραμείνουν ισορροπημένοι και να είναι ανοιχτοί σε θεραπευτική ενέργεια υψηλής δόνησης. Το να βρίσκονται συνεχώς μέσα στη φύση είναι για αυτούς εξαιρετικά θεραπευτικό. Επίσης, τους βοηθά να βρουν μεγαλύτερη εσωτερική γαλήνη και αρμονία.

Η ένωση με την εσωτερική θεραπευτική τους ενέργεια ώστε να γίνουν ένας κρυστάλλινος αγωγός ζωτικής ενέργειας είναι ουσιαστικής σημασίας για την υγεία τους. Υπερβατικές τεχνικές ή τεχνικές διαλογισμού Φωτός, είναι θαυμάσιοι τρόποι ένωσης των λευκών προσωπικοτήτων με το Πνεύμα και τη θεραπευτική τους δύναμη. Μόλις βρεθούν σε επαφή με την πηγή τους, θα καθοδηγούνται στην καθημερινή τους ζωή και στη θεραπεία τους.

Οι λευκές προσωπικότητες κατανοούν την αρχή του «δούναι και λαβείν». Η ικανότητά τους να είναι καθαροί αγωγοί τους καθιστά ικανούς να στέλνουν τη θεραπευτική τους ενέργεια στους άλλους. Γνωρίζουν ότι προσφέροντας στους άλλους την αγάπη και την αποδοχή, ενεργοποιείται τόσο στους ίδιους όσο και σε εκείνους τους οποίους θεραπεύουν μία τρομερή διαδικασία ανάπτυξης.

Στέλνοντας θερμά εγκάρδια συναισθήματα και σκέψεις στους άλλους εξυψώνονται οι ίδιοι και βρίσκουν το δρόμο τους. Οι λευκές προσωπικότητες γνωρίζουν ότι η θεραπεία εμφανίζεται πρώτα στον πνευματικό κόσμο και μετά ξετυλίγεται στο νου και το σώμα μας. Το χάρισμά τους είναι να προωθούν τη θεϊκή αυτή ενέργεια ζώντας σε μία υπερβατική κατάσταση συνειδητότητας. Είναι οι οδηγοί της ενδυνάμωσής του εαυτού μας.

 

Οι ακόλουθες είναι λέξεις για τα χαρακτηριστικά και τις πράξεις που σχετίζονται με τις προσωπικότητες ΛΕΥΚΟΥ χρώματος:

Περιοχή Περιγραφή

Σώμα Ευάλωτοι, ευαίσθητοι, ασθενικοί, χρειάζονται πολύ φυσικό, ιδιωτικό χώρο,
εκπέμπουν φωτεινότητα, λάμψη, υπερβατικότητα.

Συναισθήματα Ευαίσθητοι, συναισθηματικοί «χαμαιλέοντες», δυσκολεύονται να θέσουν όρια,
εξουθενωτικά συναισθήματα, θεραπεία και φως.

Διάνοια Διαισθητικοί, φωτεινοί, συντηρητικοί, προσαρμόζονται στο περιβάλλον τους.

Πνευματικότητα Υπερβατικοί, κοσμικοί, θεραπευτική δύναμη, υψηλότερες διαστάσεις της
ύπαρξης, διαλογισμός, υψηλές δονήσεις, θεραπευτική διάθεση.

Κίνητρα Με την εσωτερική γαλήνη, ένωση με το Πνεύμα / το Θεό.

Αποστολή/ Όραμα Να διδάσκουν τη θεραπεία και την πνευματικότητα, να διοχετεύουν τη θεραπευτική ενέργεια.

Πρόοδος Κοσμική ροή, υπερβατική ενότητα, σύνδεση με το Θεό.

Άσκηση Γιόγκα, Qui-Gong, Tai Chi, διαλογισμός.

Επαναφόρτιση μπαταριών Διαλογισμός, οραματισμός, συντονισμός με την κοσμική ενέργεια, πνευματική δύναμη.

Επικοινωνία Ήσυχοι, ήπιοι, υπερβατικές- πνευματικές αξίες.

Αλληλεπίδραση Μικρές ομάδες με άμεση διαπροσωπική επαφή, μπορούν πολύ εύκολα να συντονιστούν με άλλους ανθρώπους, χαμαιλέοντες.

Σχέσεις Δυνατή σχέση με το Θεό, μοναχικοί, ψυχική επαφή,
πνευματική αξία και πίστη προσδιορίζουν φίλους και συντρόφους.

Κοινωνικότητα, Φίλοι Ντροπαλοί, εσωστρεφείς, μόνο λίγοι στενοί φίλοι.

Σεξ, Οικειότητα Υπερβατικοί, μυστικιστικό σεξ, προσεκτική στην ανάμιξη ενεργειών, πολύ ευαίσθητοι και ανοιχτοί.

Χρήματα Ασφάλεια, δευτερευούσης σημασίας, ξοδεύουν με προσοχή.

Επιτυχία Να θεραπεύουν, να διδάσκουν και να διαφωτίζουν την ανθρωπότητα.

Επάγγελμα Εργάζονται μόνοι τους, ήσυχο περιβάλλον, με ομοϊδεάτες.

Καριέρα Πνευματικός σύμβουλος, όλα τα επαγγέλματα που σχετίζονται με τη θεραπεία και τη διδασκαλία.

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Αφήστε μια απάντηση