Προσωπικότητες Βιολετί Χρώματος

[fblike]

 

violetiΝΟΥΣ/ ΣΩΜΑ

Οι βιολετί προσωπικότητες είναι δυναμικές, χαρισματικές, ενορατικές και δυνατές. Η αποστολή τους στη ζωή είναι να καθοδηγήσουν και να εμπνεύσουν την ανθρωπότητα και να την οδηγήσουν σε μία νέα εποχή ενότητας με αφθονία και πληρότητα. Οι περισσότερες βιολετί προσωπικότητες δραστηριοποιούνται από την εσωτερική επιθυμία να κάνουν κάτι σημαντικό στη ζωή τους.

Οι βιολετί προσωπικότητες διαθέτουν σοφία και ισχυρή διαίσθηση. Επίσης διαθέτουν τη φυσική δύναμη και αποθέματα που είναι απαραίτητα ώστε να προβούν σε αλλαγές τόσο στις δικές τους ζωές όσο και σε αυτές των άλλων. Συνδυάζουν ποιότητες των κυανών και των κόκκινων προσωπικοτήτων δημιουργώντας ένα καινούριοι επίπεδο ύπαρξης και δονήσεων.

Είναι ενορατικοί, θεωρητικοί και έχουν μεγάλες ιδέες και ελπίδες για το μέλλον. Συνήθως μπορούν να δουν και να αναγνωρίσουν το «γενικότερο πλάνο» κάθε κατάστασης χωρίς να κάμπτονται από τις λεπτομέρειες. Συχνά βλέπουν το μέλλον.

Αντιλαμβάνονται τη ζωή κυρίως μέσα από το Τρίτο Μάτι τους ή τον εσωτερικό οραματισμό. Επειδή διαθέτουν την ικανότητα να οραματίζονται τάσεις και μελλοντικές περιστάσεις, συχνά θεωρείται ότι βρίσκονται μπροστά από την εποχή τους. Οι βιολετί προσωπικότητες δεν χρειάζεται να γνωρίζουν λεπτομέρειες, στοιχεία και δεδομένα για να πετύχουν ένα στόχο.

Ανησυχούν περισσότερο για τη γενικότερη κατάσταση και την κινητήρια δύναμη που κρύβεται πίσω από αυτή. Οι ανορθόδοξες, εφευρετικές ιδέες τους και οι αλλόκοτες προσδοκίες τους συχνά φαντάζουν στους άλλους μη ρεαλιστικές και μη πρακτικές.

Από την άλλη, οι βιολετί προσωπικότητες είναι θεωρητικές. Για αυτούς είναι σημαντικό, οι ιδέες και τα έργα τους να λειτουργούν και να έχουν νόημα. Ο οραματισμός τους, τους καθιστά ικανούς να αντιλαμβάνονται την αιτία ή τη δομή που βρίσκεται πίσω από μία τεχνολογία, μία κατάσταση ή ένα γεγονός. Ανακαλύπτουν εύκολα τους γενεσιουργούς νόμους και αιτίες και γνωρίζουν με διαισθητικό τρόπο τι πρέπει να κάνουν.

Τα κίνητρά τους είναι να εκφράσουν και να ζήσουν το όραμά τους μέσα από την καλλιτεχνική και καινοτόμο δημιουργικότητα. Όσο περισσότερο είναι σε θέση να εκπληρώσουν το όραμά τους, τόσο πιο ευχαριστημένοι και ευτυχισμένοι είναι. Οι ευέλικτες βιολετί προσωπικότητες βιώνουν τη ζωή ως μαγική και τους αρέσει να βρίσκονται σε μία διαρκή διαδικασία μεταμόρφωσης και αλλαγής, καθώς προσαρμόζονται γρήγορα και εύκολα.

Επειδή ενσωματώνουν ποιότητες των κυανών και κόκκινων προσωπικοτήτων, τους είναι σημαντικό να αποδεχτούν και να ζήσουν διάφορες πτυχές και των δύο. Αυτή η δυναμική καινούρια έκφανση συνδυάζει τα χαρακτηριστικά ευαισθησίας, διαίσθησης, φροντίδας, αγάπης άνευ όρων και συμπόνιας των κυανών προσωπικοτήτων με τη σωματική δραστηριότητα, την ισχύ, το πάθος και τη δύναμη των κόκκινων προσωπικοτήτων. Οι βιολετί προσωπικότητες συχνά έχουν ένα δυνατό φυσικό σώμα με υπέρμετρη ενέργεια. Πρέπει να απελευθερώσουν τη φυσική τους δύναμη μέσα από αθλήματα ή άλλες ασκήσεις. Επειδή διαθέτουν επίσης και δυνατό μυαλό, η ενεργή χαλάρωση συχνά είναι μία καλή διέξοδος για την αποδέσμευση καταπιεσμένης ενέργειας σε όλα τα επίπεδα.

Οι βιολετί προσωπικότητες έχουν χαρισματική και μαγνητική ακτινοβολία. Διαθέτουν εξαιρετικό συναισθηματικό βάθος και ασκούν γοητεία στους άλλους. Ξέρουν πώς να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Ο νους τους είναι ένα μαγικό μέρος όπου πραγματοποιούνται οι ευχές, όπου υπάρχει μυστική ένωση υποκειμένου και αντικειμένου. Μερικές βιολετί προσωπικότητες ζουν κυρίως στο μέλλον. Μπορούν να διευρύνουν το διαισθητικό τους νου και να αισθανθούν τι μπορεί να φέρει το μέλλον ή ποιες τάσεις μπορεί να έχουν επιτυχία. Οι βιολετί προσωπικότητες μπορούν να συντονιστούν με τις ενεργειακές ροές και να αισθανθούν που οδηγούμαστε. Πέρα από αυτό, διαθέτουν την ικανότητα να έχουν και να δημιουργούν θετικά, εξυψωτικά οράματα τα οποία μπορούν να υπηρετήσουν πραγματικά την ανθρωπότητα κατά την μεταμόρφωσή της προς μία πιο φωτισμένη εποχή ειρήνης και ενδυνάμωσης.

Οι βιολετί προσωπικότητες λατρεύουν τη μουσική. Αισθάνονται τη δύναμη και τις δονήσεις της μουσικής και προτιμούν ήσυχες και αρμονικές μελωδίες που τους δίνουν ενέργεια. Η μουσική που είναι αρνητική και καταστροφική μπορεί να αποσυντονίσει και να απογοητεύσει μία βιολετί προσωπικότητα και να την κάνει να νιώσει δυσαρέσκεια. Η μουσική για αυτούς είναι μία παγκόσμια γλώσσα η οποία συνδέει τους ανθρώπους μεταξύ τους και με το σύμπαν.

Οι βιολετί προσωπικότητες είναι ανεξάρτητες και χρειάζονται πολύ χρόνο για τον εαυτό τους. Έχουν ανάγκη από μεγάλα σπίτια με πολλούς ανοιχτούς χώρους. Μερικές φορές ακόμη και ένας πύργος είναι πολύ μικρός για το πλατύ ενεργειακό πεδίο των βιολετί προσωπικοτήτων. Χρειάζονται τόσο πνευματικό και συναισθηματικό χώρο όσο και φυσικό. Μπορεί να γίνουν ανυπόμονοι, εάν βρεθούν σε μία μικρή πόλη ή κοινότητα, εφόσον στη πραγματικότητα θέλουν να εκφράσουν τα οράματα τους σε παγκόσμιο επίπεδο.

Οι βιολετί προσωπικότητες μπορεί να φαίνονται ψυχρές, επιφυλακτικές ή απόμακρες εξωτερικά, μέσα τους όμως είναι συναισθηματικές, ευαίσθητες και γεμάτες πάθος. Είναι προσεκτικές με τα συναισθήματά τους, επειδή έχουν την ευαισθησία και το βάθος των αισθημάτων των κυανών προσωπικοτήτων και το πάθος και την ενέργεια των κόκκινων. Πληγώνονται εύκολα και αυτό ίσως έχει ως αποτέλεσμα να υιοθετούν ένα ψυχρό παρουσιαστικό για προστασία. Όταν δίνουν στους άλλους την εντύπωση ότι διαθέτουν αυτοπεποίθηση, δύναμη και σιγουριά, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι αισθάνονται αναλόγως. Οι βιολετί προσωπικότητες συχνά έχουν αμφιβολίες και αισθάνονται ανασφαλείς.

Η μεγαλύτερη δυσκολία για μία βιολετί προσωπικότητα είναι να εμπιστεύονται τη διαίσθησή τους και το εσωτερικό τους όραμα. Η ισχυρή τους τάση για αυτοκριτική και τελειότητα συχνά τους δημιουργεί αισθήματα ενοχής και ευτέλειας. Ένα μέρος του μυαλού της βιολετί προσωπικότητας μπορεί να σκέφτεται ότι μπορεί οτιδήποτε σχεδόν να γίνει καλύτερα, γρηγορότερα και πολύ αποτελεσματικότερα. Ακόμη και μετά την ολοκλήρωση ενός επιτυχημένου έργου, ίσως βρουν μικρά λάθη ή λεπτομέρειες τις οποίες δεν μπόρεσαν να αντιληφθούν. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει τύψεις.

Οι μη ισορροπημένες βιολετί προσωπικότητες συχνά αναρωτιούνται, γιατί έχουν αυτό το δυνατό αίσθημα ότι πρέπει να κάνουν κάτι σημαντικό στη ζωή τους. Μερικοί μπορεί να αναρωτιούνται γιατί δεν μπορούν να είναι σαν τους περισσότερους άλλους ανθρώπους, χωρίς αυτόν το διακαή πόθο να δημιουργήσουν κάτι ιδιαίτερο. Μερικές φορές αισθάνονται ότι δεν αξίζουν ή ότι δεν είναι αρκετά καλοί για κάποια αποστολή. Επιτυχημένες και διάσημες προσωπικότητες, άνθρωποι που εκπληρώνουν τους στόχους και τα οράματά τους, συχνά έρχονται αντιμέτωποι με τέτοιου είδους ανασφάλειες.

Όταν δεν είναι ισχυρές, οι βιολετί προσωπικότητες μπορεί να είναι αλαζόνες, πομπώδεις και ναρκισσιστικές. Νομίζουν ότι είναι καλύτεροι από τους άλλους ανθρώπους. Μία εγωιστική βιολετί προσωπικότητα μπορεί να αναπτύξει δικτατορικά χαρακτηριστικά και να απολαμβάνει τη λατρεία του εαυτού της και τη δόξα. Πολλές ανίσχυρες βιολετί προσωπικότητες δεν εμπιστεύονται τα οράματα και τις ιδέες τους. Βλέπουν πολλές πιθανότητες, διασκορπίζονται, σαστίζουν και μπερδεύονται. Ένα συνηθισμένο πρόβλημα που αντιμετωπίζει μία ανίσχυρη βιολετί προσωπικότητα είναι ότι αναλαμβάνει πολλά έργα μαζί και προσπαθεί έπειτα να πετύχει το ακατόρθωτο. Η έλλειψη ρεαλισμού μπορεί να τους καταβάλλει, να τους απογοητεύσει και να τους αφαιρέσει τη δύναμη.

Εάν οι βιολετί προσωπικότητες δεν έχουν βρει το όραμά τους και δεν έχουν ενωθεί με τη διαίσθησή τους, συχνά χρησιμοποιούν τη χαρισματική τους δύναμη με σκοπό την υλική ευημερία ή την υψηλή κοινωνική θέση. Ίσως έχουν την τάση να αντισταθμίσουν την έλλειψη της πνευματικής τους ένωσης με εξουσία, επιτυχία και ευημερία.

Η πνευματικότητα είναι ουσιαστικής σημασίας για τις βιολετί προσωπικότητες. Βλέπουν το Θεό σε ό,τι υπάρχει, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού τους. Η αντίληψη της πνευματικότητά τους είναι μία παγκόσμια ή κοσμική συνείδηση η οποία σχετίζεται άμεσα με τους ίδιους, μέσα τους. Οι βιολετί προσωπικότητες πιστεύουν ότι ο Θεός βρίσκεται μέσα σε όλα και ότι εμείς, ως ανθρώπινα όντα είμαστε συν-δημιουργοί της δικής μας πραγματικότητας. Είμαστε ισχυρά θεϊκά όντα. Η εκπλήρωση του προορισμού τους σημαίνει πνευματική ζωή. Είναι ευχαριστημένοι όταν ζουν σε αυτή τη μαγική κατάσταση, όπου το σύμπαν τους φροντίζει και τους παρέχει ό,τι χρειάζονται.

 

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΖΩΗ

Οι βιολετί προσωπικότητες μερικές φορές μοιάζουν να είναι αντικοινωνικές. Ενδιαφέρονται πολύ περισσότερο για συζητήσεις με βαθειά σημαντικά νοήματα ή σημαντικά έργα και ιδέες από το να συναντιούνται απλά με φίλους και να μιλάνε για κοινά τετριμμένα θέματα. Οι κοινωνικές σχέσεις είναι ανιαρές και δεν είναι απαραίτητες, εκτός αν υπάρχει κάποιος σημαντικός λόγος.

Οι βιολετί προσωπικότητες ασχολούνται κυρίως με την υλοποίηση των δικών τους οραμάτων και την προσήλωση στην πραγματοποίηση των ιδεών αυτών. Αυτό μπορεί μερικές φορές να δημιουργεί απόσταση ανάμεσα στον εαυτό τους και τους άλλους ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων των συντρόφων και των φίλων τους. Είναι σημαντικό για τις βιολετί προσωπικότητες να βγαίνουν που και που από το χώρο στον οποίο έχουν αποσυρθεί, να διασκεδάζουν, να απολαμβάνουν τις ομορφιές που προσφέρει οι ζωή. Είναι δύσκολο να μην μετατραπεί το όραμά τους σε εμμονή.

Οι βιολετί προσωπικότητες έχουν τη δυνατή, εσωτερική επιθυμία να στηρίζουν την κοινότητά τους, το έθνος τους ή όλο τον πλανήτη. Πρέπει να υπηρετούν, προκειμένου να προωθούν την αλλαγή και την εξυγίανση για την ανθρωπότητα. Η δυσκολία τους είναι η υπομονή — να έχουν την επίγνωση ότι η αλλαγή που προσπαθούν να προωθήσουν μπορεί να χρειαστεί κάποιο χρόνο και θα συντελεστούν μοιραία σε Θεϊκό Χρόνο, όχι στο δικό τους το χρόνο.

Οι βιολετί προσωπικότητες μπορούν να εμπνεύσουν και να κινητοποιήσουν την κοινωνία για την αναζήτηση καινούριων δρόμων δημιουργίας ενός μέλλοντος το οποίο θα είναι αρμονικό, όπου οι άνθρωποι μπορούν να ζήσουν χωρίς πόλεμο, όπου ο πλανήτης γη νοείται ως ένας ζων οργανισμός, όπου εμείς είμαστε οι δημιουργοί της δικής μας ζωής και οι κύριοι τους πεπρωμένου μας. Οι βιολετί προσωπικότητες διδάσκουν στην ανθρωπότητα ότι το σύμπαν μας φροντίζει χωρίς να έχει σημασία σε ποια θρησκεία, πιστεύω ή κοινωνία ανήκουμε ή έχουμε γεννηθεί. Εάν ενωθούμε με την παγκόσμια δύναμη, αντιληφθούμε τη ροή της ζωτικής ενέργειας, την «ύλη» από την οποία είμαστε όλοι φτιαγμένοι και συντονιστούμε με το σύμπαν, θα λάβουμε άπειρη και απεριόριστη βοήθεια.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑ

Αν και οι συντροφικές σχέσεις είναι σημαντικές, μπορεί να μην αποτελούν προτεραιότητα για μερικές βιολετί προσωπικότητες. Χρειάζονται συντρόφους οι οποίοι μπορούν να κατανοήσουν τα οράματά τους, να οδεύουν προς παρόμοιες κατευθύνσεις και να τους εμπνέουν.

Οι βιολετί προσωπικότητες απολαμβάνουν την ερωτική έξαψη και είναι πολύ παθιασμένοι. Προτιμούν το μυστικιστικό σεξ, όπου η ένωση και ο οργασμός θεωρούνται ως ένας δρόμος προς τη φώτιση, μία συγχώνευση θηλυκού/αρσενικού, όπου παύει η ύπαρξη της δυαδικότητας. Η ερωτική ένωση αποτελεί μία κοσμική εμπειρία στην οποία οι ενέργειες δύο όντων ενώνονται σε μία.

Οι βιολετί προσωπικότητες χρειάζονται στις σχέσεις τους την αισθησιακή έξαψη και διέγερση. Είναι ευαίσθητοι, αισθάνονται τα συναισθήματα και γνωρίζουν τις σκέψεις των συντρόφων τους.

Οι βιολετί προσωπικότητες μπορεί σε μία σχέση να είναι απαιτητικές και κτητικές, όταν επικεντρώνουν όλη τη συναισθηματική τους προσοχή στους συντρόφους τους. Επειδή ενώνονται εύκολα και απόλυτα με τους συντρόφους τους, πρέπει να έχουν επίγνωση της ατομικότητάς τους, ώστε να μην χαθούν μέσα στη σχέση. Οι βιολετί προσωπικότητες έχουν την τάση να απορροφώνται τόσο πολύ από τους συντρόφους τους που ξεχνούν να συντηρούν άλλες φιλικές σχέσεις, ακόμη και τις μακροχρόνιες. Όταν είναι ανίσχυροι, μπορεί να γίνουν καταπιεστικοί.

Εάν ο σύντροφος δεν ανταποκριθεί με το αντίστοιχο πάθος και αισθησιακή οικειότητα, μπορεί να παρουσιαστούν προβλήματα στο σεξ με σίγουρο επακόλουθο την απογοήτευση. Για το λόγο αυτό, πρέπει να έχουν μία ισορροπημένη και ικανοποιητική ερωτική ζωή. Συνήθως θεωρούν τους συντρόφους τους αδελφές ψυχές που βρίσκονται στη ζωή τους για πολύ ιδιαίτερους λόγους.

Οι βιολετί προσωπικότητες λατρεύουν το πάθος και τη δύναμη των κόκκινων προσωπικοτήτων. Η φλόγα ανάμεσά τους είναι αισθητή. Εάν μία βιολετί προσωπικότητα αποδεχτεί και εκτιμήσει μία βαθυπράσινη προσωπικότητα, μπορεί να ταιριάξουν πολύ και να δημιουργήσουν μία πετυχημένη και ευτυχισμένη σχέση. Οι βιολετί προσωπικότητες πρέπει να καταλάβουν ότι και οι πορτοκαλί προσωπικότητες χρειάζονται ελευθερία και ανεξαρτησία.

Οι προσωπικότητες ανοιχτού πορτοκαλί χρώματος και οι βιολετί προσωπικότητες είναι καλοί σύντροφοι. Είναι διαφορετικοί, όμως στηρίζουν ο ένας τον άλλο σαν μία ομάδα, συμβάλλοντας ο καθένας με τις αντίθετες ποιότητες που διαθέτει. Οι βιολετί προσωπικότητες με την αφοσίωση, ορμή και τα οράματα έλκονται από τη χαλαρή και παιχνιδιάρικη στάση των κίτρινων προσωπικοτήτων. Στις κυανές προσωπικότητες αρέσει να βρίσκονται κοντά στις βιολετί και μπορεί να αποτελέσουν πολύ τρυφερούς και υποστηρικτικούς συντρόφους.

Επειδή οι βιολετί προσωπικότητες θέλουν να είναι οι αρχηγοί και συνήθως δεσπόζουν στις σχέσεις τους, τους είναι δύσκολο να δώσουν αρκετή σημασία στο σύντροφό τους. Γενικά, οι βιολετί προσωπικότητες χρειάζονται συντρόφους οι οποίοι θα στηρίξουν το όραμά τους και θα δημιουργήσουν μαζί τους μία ζωή γεμάτη διέγερση και πάθος.

 

ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Οι βιολετί προσωπικότητες νιώθουν την ανάγκη της δημιουργίας και της έκφρασης των ενορατικών και καινοτόμων ιδεών τους. Με όποιο τομέα κι αν ασχολούνται, θα ανακαλύψουν καινούριες λύσεις οι οποίες θα λειτουργήσουν πολύ πιο αποτελεσματικά.

Οι βιολετί προσωπικότητες δεν χρειάζονται πολλά χρήματα για προσωπική χρήση. Απολαμβάνουν την πολυτέλεια που τους παρέχει και έχουν την αντίληψη ότι το χρήμα αντιπροσωπεύει δύναμη και επιρροή. Τους προσφέρει τη δυνατότητα να υλοποιήσουν τα όνειρα και τα οράματά τους. Το χρήμα τους δίνει την ελευθερία και τη δύναμη να κάνουν θεμελιώδεις αλλαγές στον πλανήτη αυτό. Οι βιολετί προσωπικότητες πιστεύουν ότι στην κοινωνία μας πρέπει κανείς να έχει χρήματα για να ασκήσει επιρροή. Είναι προσεκτικοί με το χρήμα και μερικοί θεωρούνται ιδιοτελείς και φιλάργυροι.

Οι βιολετί προσωπικότητες είναι γεννημένοι ηγέτες. Εάν χρησιμοποιήσουν τις χαρισματικές ηγετικές τους ικανότητες περισσότερο για την πρόοδο της ανθρωπότητας και για ανθρωπιστικά έργα παρά για εγωιστικούς σκοπούς, οι υπόλοιποι άνθρωποι θα αποδεχτούν το δυνατό, ευθύ τους τρόπο. Είναι δύσκολο να αντισταθεί κανείς στο χάρισμα και στη μυστικιστική δύναμη της βιολετί προσωπικότητας.

Όταν είναι ισχυροί, το σύμπαν φαίνεται να τους ανοίγει όλες τις πόρτες και να τους υποστηρίζει με ένα μαγικό και αβίαστο τρόπο. Διαθέτουν εσωτερική σοφία και γνώση για τους φυσικούς νόμους της ζωής. Μας διδάσκουν να εμπιστευόμαστε την εσωτερική μας ροή και ότι το σύμπαν θα φροντίζει τον κάθε ένα από εμάς κάθε στιγμή. Εάν ενωθούμε με την Παγκόσμια Ζωτική Ενέργειά μας, η ζωή εκδηλώνεται απεριόριστα.

Οι βιολετί προσωπικότητες είναι εξαιρετικά ευφυείς και ευαίσθητες και έχουν την ικανότητα να εισχωρούν βαθειά μέσα στις καταστάσεις και να αντιλαμβάνονται συχνά τις λεπτές αποχρώσεις. Πάντα αναζητούν νόμους ή σχέδια και μέσα από την αναλυτική τους σκέψη είναι σε θέση να ανακαλύψουν τις αιτίες και τις επιδράσεις των πραγμάτων. Επειδή διαθέτουν την ικανότητα να διερευνούν τις περισσότερες καταστάσεις διανοητικά και συναισθηματικά και εκφράζονται διαισθητικά και δημιουργικά, επιλύουν τα προβλήματα με δύναμη και τόλμη.

Έχουν την τάση να επιλέγουν επαγγέλματα τα οποία τους επιτρέπουν την ανεξαρτησία και τη δημιουργική ελευθερία. Πιστεύουν ότι υπάρχει ένας ανώτερος σκοπός σε ό,τι και να κάνουν. Οι βιολετί προσωπικότητες συχνά έλκονται από τη βιομηχανία του θεάματος, τα μέσα ενημέρωσης ή τον τομέα της επικοινωνίας λόγω του ελκυστικού χαρίσματος και της προσωπικότητάς τους. Ξέρουν να χρησιμοποιούν υπαρκτά μέσα για να πραγματοποιήσουν αξιόλογες και σημαντικές αλλαγές στον πλανήτη και να μεταφέρουν το μήνυμά τους.

Άλλοι τομείς με τους οποίους οι βιολετί προσωπικότητες ασχολούνται συχνά περιλαμβάνουν τη φιλοσοφία, τη θρησκεία, την οικολογία, τη μουσική, τη λογοτεχνία, την τέχνη, τις ανθρωπιστικές οργανώσεις και τις φουτουριστικές τεχνολογίες, έργα και ιδέες.

Ορισμένα επαγγέλματα των βιολετί προσωπικοτήτων είναι τα εξής: Ηθοποιός, μουσικός, καλλιτέχνης, συγγραφέας, καθηγητής, σχεδιαστής, παραγωγός, διευθυντής, φωτογράφος, ψυχολόγος, κοινωνικός λειτουργός, πνευματικός διδάσκαλος, πολιτικός, επιχειρηματίας και εφευρέτης.

 

ΥΓΕΙΑ, ΕΥΕΞΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟΣ

Εάν οι βιολετί προσωπικότητες μάθουν να επικεντρώσουν την ενέργεια, την πίστη και την εμπιστοσύνη τους στο όραμά τους και να παραμείνουν προσγειωμένοι στην πραγματικότητα, θα μπορέσουν να επιτύχουν σχεδόν οτιδήποτε. Το να ζουν τα οράματά τους με πάθος στην καρδιά, είναι αυτό που πάντα θα τους καθοδηγεί κατά την αναζήτηση της εκπλήρωσης του σκοπού τους.

Οι βιολετί προσωπικότητες δεν μπορούν να περιορίσουν τα οράματά τους. Εν τούτοις, είναι σημαντικό να συγκεντρώνονται σε λίγα έργα κάθε φορά. Εάν κάνουν σαφή και συνοπτικά σχέδια και οργανώνουν κάθε μέρα, θα πετύχουν τους στόχους τους και θα υλοποιήσουν το όραμά τους καλύτερα.

Οι βιολετί προσωπικότητες νιώθουν μία ισχυρή εσωτερική δύναμη η οποία τις ωθεί να εκπληρώσουν τα εσώτατα οράματά τους. Δεν θα είναι ευτυχισμένοι, εάν αντισταθούν στην εσωτερική αυτή επιθυμία να ζήσουν στο έπακρο την αποστολή τους και τα όνειρά τους.

Για τη βιολετί προσωπικότητα είναι δύσκολο να έλθει αντιμέτωπη με την αμφιβολία ή την αίσθηση ότι δεν αξίζει. Εάν κατανοήσουν το όραμά τους και είναι ενωμένοι με το σύμπαν, θα είναι σε θέση να προσηλωθούν στο θαυμάσιο και πολλά υποσχόμενο μέλλον τους.

Για τις βιολετί προσωπικότητες είναι σημαντικό να έχουν χρόνο για τον εαυτό τους για συγκέντρωση και διαλογισμό. Αυτό τις βοηθά να έχουν την επίγνωση των εσωτερικών τους οραμάτων.

Ο βαθύς διαλογισμός που τους συνδέει με τη συμπαντική ροή ζωτικής ενέργειας, η γιόγκα και η αρμονική μουσική που τους δίνει ενέργεια είναι σημαντικά μέσα με τα οποία οι βιολετί προσωπικότητες μπορούν να διατηρήσουν την ισορροπία τους. Επίσης το να φορούν βιολετί ρούχα ή να περιβάλλονται γενικά από βιολετί χρώμα μπορεί να τους βοηθήσει να γίνουν πιο ισορροπημένοι και ισχυροί. Στην ερωτική τους ζωή είναι ουσιαστικής σημασίας να βρουν έναν παθιασμένο, τρυφερό σύντροφο που θα τους στηρίζει.

Οι βιολετί προσωπικότητες νιώθουν ένα τρομακτικό πάθος για τη ζωή. Εάν η ροή της ζωτικής ενέργειας είναι ακέραια, θα είναι ισχυροί. Η αποστολή τους είναι να θυμούνται ότι το σύμπαν είναι φτιαγμένο από ενέργεια και ότι μόλις ενωθούν με αυτό, θα γευτούν την αφθονία.

Όταν οι βιολετί προσωπικότητες βρουν το χώρο τους στο σύμπαν, κατανοήσουν το ρόλο που πρέπει να παίξουν στη μεγάλη αυτή κοσμική παραγωγή και αισθανθούν την εσωτερική αυτή ένωση με την παγκόσμια δύναμη, θα λάβουν άπειρη υποστήριξη. Η επιτυχία τους είναι η εκδήλωση της αρμονίας τους με το σύμπαν προς τα έξω. Για μία βιολετί προσωπικότητα, η ζωή είναι μαγική, μυστηριακή και πάντα μία μεγάλη περιπέτεια στην πορεία προς την ενδυνάμωση του εαυτού.

 

Οι ακόλουθες είναι λέξεις για τα χαρακτηριστικά και τις πράξεις που σχετίζονται με τις προσωπικότητες ΒΙΟΛΕΤΙ χρώματος.

Περιοχή Περιγραφή

Σώμα Χαρισματικοί, συναρπαστικοί, ευαίσθητοι, σωματικά δραστήριοι, υλοποιούν ιδέες,
καινοτόμοι, θεωρητικοί, συγχώνευση υποκειμένου και αντικειμένου.

Συναισθήματα Ευαίσθητοι, μυστική ένωση, οικειότητα, συναρπάζονται με πάθος, ενορατικοί,
συνείδηση ενοχής, επιφυλακτικοί, αναζητητές της ελευθερίας, αντισυμβατικοί, ανεξάρτητοι.

Διάνοια Ενορατικοί, μαγικοί, θεωρητικοί, διαισθητικοί, δημιουργικοί, καινοτόμοι, οραματίζονται
τάσεις, φουτουριστική σκέψη, επαγγελματίες, επιστημονική φύση.

Πνευματικότητα Μαγική και μυστική ένωση, θεϊκή μεταμόρφωση, κοσμική ροή,
παγκόσμια αντίληψη του Θεού, ένωση γης και πνεύματος.

Κίνητρα Να ζήσουν το όραμά τους, να εκπληρώσουν το θεϊκό προορισμό τους, ανάγκη να απευθύνονται σε μεγάλο ακροατήριο.

Αποστολή/ Όραμα Καθοδήγηση και έμπνευση της ανθρωπότητας, συνειδητοποίηση και έκφραση ενορατικών ιδεών.

Πρόοδος Μαγική, μυστική και θεϊκή μεταμόρφωση, διεύρυνση.

Άσκηση Δραστηριότητες που συνδυάζουν σωματικές και διανοητικές ικανότητες, όπως είναι το τένις.

Επαναφόρτιση μπαταριών Μουσική, διαλογισμός, τεχνικές νου/σώματος, ενσωμάτωση θηλυκού/αρσενικού.

Επικοινωνία Παγκόσμια, απρόσωπη, χαρισματική, μαγνητική, πάθος, ευθύτητα.

Αλληλεπίδραση Πάθος, ευθύτητα, θεωρητική, μυστικιστική.

Σχέσεις Αφοσιωμένοι, απαιτητικοί, επικεντρωμένοι, μοιράζονται το όραμα, ταξίδια και έμπνευση.

Κοινωνικότητα, Φίλοι Αντικοινωνικοί, ανθρωπιστές, παγκοσμιότητα, εμπνέουν και κινητοποιούν την κοινωνία.

Σεξ, Οικειότητα Πάθος, δυνατή σεξουαλική ορμή, μυστική, ταντρική ένωση.

Χρήματα Δύναμη, επιρροή, απεριόριστες δυνατότητες, νέα έργα, εκπλήρωση δημιουργικών ιδεών.

Επιτυχία Να ζήσουν το όραμα, πόσους ανθρώπους αγγίζουν, διδάσκουν και μεταμορφώνουν.

Επάγγελμα Δημιουργικοί, καινοτόμοι και ανεξάρτητοι, εκφράζουν ενορατικές ιδέες.

Καριέρα Ηθοποιός, καλλιτέχνης, λέκτορας, ψυχολόγος, δάσκαλος, θεραπευτής, εφευρέτης.

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

This Post Has One Comment

  1. Συγχαρητήρια. Με φωτογραφίζει απόλυτα εκτός απο ένα-δυο πραγματάκια τα υπόλοιπα είναι 100%. Το όνομά μου είναι Γεώργιος Καπουλέας και γεννήκα την 3-3-1955, έχω κλίση στην επιχειρηματικότητα, στον πνευματισμό, στη συγγραφή βιβλίων και ερευνών καθώς και στη Μαγική τέχνη όλων των μορφών. Με μαγνητίζει το σύμπαν, η ανώτερη σοφία ο γενικός προορισμός του ανθρώπου και γενικότερα απο που ερχόμαστε και που πηγαίνουμε.

Αφήστε μια απάντηση