Ερωτική Τεϊομαντεία

[fblike]

Η Τεϊομαντεία ανήκει στο κλάδο της μαντείας που ονομάζεται Tasseomancy ή Tasseography, δηλαδή Φλιτζανομαντεία ή Φλιτζανογραφία. Ο κλάδος αυτός περιέχει όποια μαντεία χρησιμοποιεί το φλιτζάνι ή κάποιο παρόμοιο σκεύος για να ερμηνεύσει σύμβολα που θα εμφανιστούν μέσα σε αυτό.

Το διάβασμα των φύλων του τσαγιού, αρχίζει από τους Αρχαίους Κινέζους που συσχέτισαν τη μελέτη του τσαγιού με τους οιωνούς που έπαιρναν μέσα από καμπάνες, το σχήμα του κινέζικου φλιτζανιού χωρίς χερούλι παρομοιάστηκε με το σχήμα που έχει η καμπάνα και έτσι άρχισαν να διαβάζουν τα σύμβολα που σχηματίζονταν στα φύλλα του τσαγιού στο πάτο του.

Στην Αρχαία Ελλάδα επίσης χρησιμοποιούσαν τα φύλλα του τσαγιού σαν μέθοδο μαντείας, και την ονόμαζαν «κότταβος». Ενώ στην Αρχαία Ρώμη συνήθιζαν να λαμβάνουν οιωνούς και μηνύματα από το κατακάθι του κρασιού.

Αυτή η μαντική τέχνη περνάει από γενιά σε γενιά, κάθε τόπος έχει και τις δικές του παραδόσεις και τεχνικές για την Τεϊομαντεία. Ο τρόπος διαβάσματος του φλιτζανιού και των συμβόλων που σχηματίζονται, αλλά και η διαδικασία προετοιμασίας και εκτέλεσης του πολλές φορές διαφέρουν ανά τόπο και οικογένεια.

Η Τεϊομαντεία, όπως και η καφεμαντεία απαιτεί μεγάλη συγκέντρωση και ηρεμία, όπως και αρκετά μεγάλη διαίσθηση ώστε να μπορέσει ο μεταφυσικός σύμβουλος να ερμηνεύσει σωστά τα σύμβολα που εμφανίζονται στο φλιτζάνι αλλά και να έχει τη δυνατότητα να δει επιπλέον πράγματα για το μέλλον. Ο ευκολότερος τρόπος να ερμηνευτούν σωστά τα φύλλα του τσαγιού είναι το άτομο να εισέλθει σε κατάσταση trance, δηλαδή σε αλλοιωμένη συνειδησιακή κατάσταση ή κατάσταση αλλοιωμένης πραγματικότητας, η συχνότητα των εγκεφαλικών κυμάτων αλλάζει σε απάντηση στο μεταβαλλόμενο επίπεδο της νοητικής δραστηριότητας και διαφέρει από την κανονική κατάσταση συνείδησης ενός ατόμου. Τον όρο επινόησε ο ψυχολόγος Charles Tart και περιγράφει τις προσωρινές αλλαγές της αφυπνισμένης κατάστασης συνείδησης.

Ο τρόπος που κάποιο γεγονός μπορεί να αποτυπωθεί στο φλιτζάνι είναι σχετικά απλός, τα σύμβολα είναι μέρος των αρχετυπικών ενεργειών που προϋπάρχουν στο Ακασικό πεδίο και μπορούν να δώσουν σημάδια για κάποια παρελθοντική, παροντική ή μελλοντική ενέργεια. Όταν κάποιος πίνει από το φλιτζάνι που πρόκειται να ερμηνευτεί, το ενεργειακό του αποτύπωμα εγκλωβίζεται σε αυτό και έτσι έχουμε σαν αποτέλεσμα την εξήγηση των συμβόλων που αφορούν το συγκεκριμένο άτομο και γεγονότων που το αφορούν.

Η Τεϊομαντεία γίνεται με δυο τρόπους, χρησιμοποιώντας ολόκληρα τα φύλλα του τσαγιού ή τα φύλλα σε μορφής σκόνης. Και οι δυο τρόποι μπορούν να αποτυπώσουν σωστά το ενεργειακό αποτύπωμα του κάθε ατόμου, η σκόνη όμως δημιουργώντας μικρούς κόκκους μπορεί και δείχνει περισσότερα πράγματα με μεγαλύτερη ακρίβεια. Ουσιαστικά η μέθοδος με τα ολόκληρα φύλλα του τσαγιού χρησιμοποιείται για να δείξει σημαντικά γεγονότα στη ζωή ενός ατόμου, ενώ η μέθοδος της σκόνης μπορεί και δείχνει περισσότερες λεπτομέρειες σε κάποιο θέμα που απασχολεί τον συμβουλευόμενο. Εδώ θα αναφερθούμε στην τεχνική της Τεϊομαντείας με μίγμα βοτάνων σε σκόνη.

Το μίγμα που χρησιμοποιείται για την ερωτική Τεϊομαντεία γίνεται από τα εξής βότανα: Κόκκινο Τσάι (Rooibos), τριαντάφυλλο, φλούδα μήλου και κανέλα, όλα σε αποξηραμένη μορφή. Πιο συγκεκριμένα θα χρειαστείτε 6 γραμμάρια από τα φύλλα κόκκινου τσαγιού Rooibos, 2 γραμμάρια αποξηραμένα άνθη τριαντάφυλλου, 2 γραμμάρια αποξηραμένη φλούδα μήλου και 2 γραμμάρια κανέλλα σε σκόνη ή τον αποξηραμένο φλοιό της.

Η προετοιμασία γίνεται ως εξής, ο μεταφυσικός σύμβουλος βάζει το μίγμα του τσαγιού σε ένα γουδί μελετώντας το αίτημα που έχει ο συμβουλευόμενος απέναντί του, ζητώντας του να κάνει το ίδιο (αν το κάνετε για τον εαυτό σας απλά μελετήστε αυτό που επιθυμείτε να μάθετε), όσο ο ίδιος με κυκλική φορά συνθλίβει το μίγμα των βοτάνων μετατρέποντάς τα σε σκόνη. Έπειτα η σκόνη τοποθετείται σε ένα μικρό κομμάτι τουλπάνι σε σχήμα κύκλου που σφραγίζεται σαν πουγκάκι με τη βοήθεια μια κλωστής σε χρυσό και κόκκινο χρώμα. Το πουγκάκι που περιέχει τη σκόνη του τσαγιού τοποθετείται στο φλιτζάνι και τέλος μπαίνει από πάνω το ζεστό νερό ( όχι βραστό). Καλό είναι να μην προστεθεί στο τσάι ζάχαρη, μέλι, λεμόνι ή γάλα, ώστε να μην αλλοιωθεί το αποτέλεσμα.

Αυτός που θέλει να συμβουλευτεί το φλιτζάνι πίνει το τσάι μελετώντας το θέμα που τον απασχολεί, μέχρι να μείνει λίγη ποσότητα από το τσάι στο πάτο του φλιτζανιού. Μετά ο μεταφυσικός σύμβουλος ανοίγει το πουγκάκι που περιέχει το μίγμα του τσαγιού και το αδειάζει μέσα στο φλιτζάνι, και με κυκλική φορά περιστρέφει το φλιτζάνι 3 φορές δεξιόστροφα ώστε το μίγμα να ανακατευτεί με το υγρό και αναποδογυρίζει το φλιτζάνι πάνω στο πιατάκι, αφήνοντας το για λίγη ώρα ώστε να σταθεροποιηθούν τα σύμβολα του φλιτζανιού και τοποθετεί ένα κομμάτι πράσινο νεφρίτη πάνω στο αναποδογυρισμένο φλιτζάνι. Έπειτα διαβάζονται τα σχήματα και τα σύμβολα που έχουν σχηματιστεί μέσα στο φλιτζάνι από το μίγμα του τσαγιού.

 

Τα μέρη του φλιτζανιού
και
η ερμηνεία τους

Το φλιτζάνι του τσαγιού χωρίζεται σε 9 μέρη όπως και στη παρακάτω εικόνα. Νοητά χωρίστε στο νου σας με έναν άξονα το φλιτζάνι σε 2 ίσα μέρη αρχίζοντας από το χερούλι του φλιτζανιού. Τώρα έχετε τη δεξιά πλευρά του φλιτζανιού και την αριστερή, η κάθε πλευρά χωρίζεται πάλι σε 4 ίσα μέρη συν το χερούλι που χωρίζεται ξεχωριστά. Έχουμε δηλαδή χωρίσει τώρα το φλιτζάνι σε 9 ίσα μέρη, που το καθένα έχει τη δική του σημασία. Στο παρακάτω σχήμα μπορείτε να δείτε και να κατανοήσετε περισσότερο το πώς χωρίζεται ακριβώς το φλιτζάνι.

eiom

1)Το χερούλι του φλιτζανιού είναι η παρούσα κατάσταση του συμβουλευόμενου, αυτό που τον απασχολεί και τι τον επηρεάζει αυτή τη στιγμή στη ζωή του. Τα σύμβολα σε αυτό το μέρος του φλιτζανιού είναι πολύ σημαντικά για το άτομο και δείχνουν επίσης το κάρμα του.
Γενικά η μεριά του φλιτζανιού που πίνει το τσάι το άτομο είναι τα σύντομα γεγονότα που θα έρθουν στη ζωή του.
2) Τα σύμβολα που είναι στο μέρος του φλιτζανιού κοντά στο χερούλι θα εμφανιστούν μέσα στη περίοδο των 2 επόμενων εβδομάδων.
3)Τα γεγονότα αυτά που εμφανίζονται εδώ θα εξελιχθούν σε ένα σεληνιακό μήνα, δηλαδή μέσα σε 28 ημέρες ή 4 εβδομάδες περίπου.
4)Το χρονικό διάστημα εδώ είναι 6 εβδομάδες.
5) Τα γεγονότα εξελίσσονται μέσα σε 8 εβδομάδες ή 2 σεληνιακούς μήνες.
6) Τα γεγονότα εξελίσσονται μέσα σε 10 εβδομάδες
7) Τα γεγονότα εξελίσσονται μέσα σε 12 εβδομάδες
8) Τα γεγονότα εξελίσσονται μέσα σε 14 εβδομάδες
9)Τα σύμβολα που υπάρχουν κοντά στο χερούλι είναι τα πιο μακρινά και θα συμβούν σε 16 εβδομάδες ή 4 μήνες από τη στιγμή που κάποιος συμβουλεύεται το φλιτζάνι.

 

Τα σημαντικότερα ερωτικά σύμβολα της
Ερωτικής Τεϊομαντείας

Άγκυρα: Μια σταθερή σχέση με γερές βάσεις, μια σχέση περνάει πλέον σε ένα νέο επίπεδο όμως αυτό μπορεί να φέρει και μεγαλύτερες ευθύνες. Με αρνητικά σύμβολα γύρω, οι ευθύνες και τα βάρη μπορεί να είναι πολλά και να επιβαρύνουν τη σχέση.

Βέλος: Προσοχή σε ύπουλα λόγια και ειδήσεις που μπορεί να μάθετε και να σας πληγώσουν. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα σύμβολα που είναι γύρω, όπως και τη φορά που έχει το βέλος.

Μωρό: Κάποιο γεγονός θα σας στεναχωρήσει και θα αναγκαστείτε να αλλάξετε τα σχέδιά σας. Αν μια γυναίκα κρατάει μωρό, τότε η στεναχώρια θα είναι μεγάλη, κάποιο μεγάλο εμπόδιο ή χωρισμός.

Νυχτερίδα: Αν είναι μικρή περιστρέφεστε από αρνητικά άτομα, αν είναι μεγάλη δείχνει προβλήματα, απογοήτευση και κρυφές καταστάσεις που εσείς δεν γνωρίζετε ακόμα.

Πουλί: Τα πουλιά φέρνουν νέα, ειδήσεις και καινούργιες ευκαιρίες, ανάλογα τα σύμβολα που υπάρχουν γύρω θα δείτε αν είναι θετικά ή αρνητικά. Όταν τα φτερά τους είναι ανοικτά είναι σύντομο το νέο που θα πάρετε, αν είναι κλειστά θα υπάρξει κάποια καθυστέρηση.

Καμπάνα: Είναι πάντα ένας πολύ καλός οιωνός, δείχνει καλές και χαρούμενες ειδήσεις, κάποιο επερχόμενο γεγονός που θα φέρει καλές αλλαγές.

Πεταλούδα: Ψεύτικα λόγια και άτομα που κολακεύουν έχοντας κάποιον δικό τους σκοπό. Σύντομη σχέση που δεν στεριώνει.

Κούπα: Μια μεγάλη κούπα ή ποτήρι ψηλό δείχνει χαρά, ευτυχία και επιτυχία. Αν η κούπα είναι μικρή ή το ποτήρι κοντό ή σπασμένο, τότε κάτι που περιμένετε θα αργήσει και θα απογοητευτείτε.

Αστέρι: Καλή τύχη, σταθερότητα και ασφάλεια. Αγνή αγάπη σε μια σχέση και καθαρές προθέσεις.

Αλυσίδα: Αν η αλυσίδα είναι αρμονική και λεπτή είναι καλό σημάδι, δείχνει μια καλή σχέση και έναν καλό γάμο, αν η αλυσίδα δείχνει να είναι βαριά και χοντρή τότε προμηνύει προβλήματα και δεσμά που σας κρατάνε μακριά από τα όνειρα και τους στόχους σας. Όταν είναι μπερδεμένη ή σπασμένη τότε θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας και στις αποφάσεις που έχετε να πάρετε.

Καρδιά: Είναι πολύ θετικό σύμβολο δείχνει ευτυχία, χαρά, έρωτα και αγάπη. Δηλώνει και τις επιθυμίες ενός ατόμου, ανάλογα τα σύμβολα δείχνει αυτό που επιθυμεί, αναζητάει και αν θα εκπληρωθούν.

Κύκλος: Οι μικροί κύκλοι είναι βοήθεια και χρήματα, οι μεγάλοι χαρούμενα γεγονότα και μεγάλη εύνοια.

Στέφανα: Συμβολίζει τον έγγαμο βίο ενός παντρεμένου προσώπου, ή κάποιον επερχόμενο γάμο αν το άτομο είναι αδέσμευτο. Με την καρδιά ή το κρίνο και γενικότερα θετικά σύμβολα για ένα παντρεμένο πρόσωπο δείχνει πως έχει κάνει έναν καλό γάμο από αγάπη και με αγνές προθέσεις. Αν το άτομο είναι αδέσμευτο, τότε ο γάμος που θα κάνει θα είναι από έρωτα και θα γίνει ευτυχισμένος. Με αρνητικά σύμβολα δείχνει προβλήματα στο γάμο ή καθυστέρηση για κάποιον που επιθυμεί να παντρευτεί. Με μικρούς κύκλους ο γάμος συνδέεται με οικονομικά ζητήματα.

Κρίνος: Αγνή αγάπη και βαθιά συναισθήματα, γάμος μαζί με το δαχτυλίδι ή τα στέφανα και αρραβώνας με τη καρδιά. Αν υπάρχει κοντά το σύμβολο της σελήνης ή μεγάλος κύκλος δείχνει εγκυμοσύνη.

Δαχτυλίδι: Υπόσχεση, αρραβώνας ή γάμος, αν υπάρχουν άτομα γύρω από αυτό το σύμβολο. Με μικρούς κύκλους ή πουλιά δείχνει επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα που θα φέρουν σταθερότητα και άνοδο, εκτός αν υπάρχουν πολύ αρνητικά σύμβολα γύρω.

Τριαντάφυλλο: Μεγάλος έρωτας και πάθος με τη καρδιά και το κρίνο ή θετικά σύμβολα, αν έχει μεγάλα αγκάθια και αρνητικά σύμβολα δείχνει απιστία του συντρόφου, που όμως είναι επιπόλαια και δεν τρέφει συναισθήματα για το άλλο πρόσωπο.

Περιστέρι: Αγνή αγάπη, μεγάλη αφοσίωση και πίστη σε μια σχέση, αν κάποιος είναι μόνος, τότε προαναγγέλλει πως θα γνωρίσει σύντομα την αδελφή ψυχή του. Επίσης είναι από τα σύμβολα που δείχνει μεγάλη τύχη και καλή έκβαση μια υπόθεσης. Καλά και γρήγορα νέα αν έχει τα φτερά του ανοικτά, κάποια καθυστέρηση αν είναι κλειστά.

Ψαλίδι: Λόγια και τσακωμός που φέρνει στεναχώρια, ψυχρότητα, μέχρι και χωρισμό με αρνητικά σύμβολα. Προσοχή σε τρίτα άτομα που μπορούν να βλάψουν τη σχέση και την εικόνα σας προς τα έξω.

Αράχνη: Δώρα και βοήθεια που θα πάρετε. Ακόμα δείχνει, καρμική σχέση που τα γύρω σύμβολα θα δείξουν αν θα σταθεροποιηθεί ή αν θα υπάρξουν προβλήματα. Προσέξτε καλά τα σύμβολα που υπάρχουν γύρω από την αράχνη, θα καταλάβετε αν η σχέση αυτή θα σας ευνοήσει ή θα σας βλάψει.

Σφίγγα: Κρυφή σχέση ή κάποιος κρύβει πολλά από σας, ιδιαίτερα μαζί με την άγκυρα δηλώνει σχέση που δεν θα σταθεροποιηθεί, κάτι που θα μείνει ανεκπλήρωτο.

Κύκνος: Δυο κύκνοι μαζί δείχνουν γερή σχέση που θα καταλήξει σε γάμο, αν υπάρχει ένας κύκνος δείχνει προβλήματα και χωρισμό.

Μαχαίρι: Καυγάς που μπορεί να καταλήξει σε χωρισμό, που όμως θα είναι σύντομος αν υπάρχει το περιστέρι ή κάποιο θετικό σύμβολο κοντά. Μπορεί να δείχνει επίσης και κάποιο τρίτο άτομο που βάζει λόγια ή που έχει μπει στη σχέση.

Σταυρός: Δυσκολίες και προβλήματα που δεν θα ξεπεραστούν εύκολα. Για τις γυναίκες, ένα αντρικό πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά έχει συναισθήματα για κάποια άλλη γυναίκα.

Αφτί: Απρόσμενες και ξαφνικές ειδήσεις. Τα σύμβολά που υπάρχουν γύρω του θα σας δείξουν αν θα είναι καλές ή κακές.

Κουκουβάγια: Κάντε προσεκτικά βήμα, μην βιάζεστε, αν θέλετε να παραμείνει κάτι κρυφό θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Προμηνύει άσχημα λόγια για σας και κάτι που θα μάθετε που θα σας αναστατώσει.

Αλεπού: Δηλώνει απιστία, ψέματα και κάποια ερωτική σχέση που δεν έχει γερές βάσεις. Ανάλογα το συνδυασμό μπορεί να δείχνει κάποιο άτομο που είναι διπρόσωπο και μπορεί να σας βλάψει.

Γεράκι: Κάποιος εχθρός που παρατηρεί τη κάθε σας κίνηση, περιμένει τη κατάλληλη στιγμή για να δράσει και να χαλάσει τα σχέδιά σας.

Κισσός: Μια σχέση που έχει φτάσει σε τέλμα, ανάλογα το συνδυασμό και τα σύμβολα που υπάρχουν γύρω, δείχνει πως ο ένα σύντροφος καταπιέζει τον άλλον, συνήθως ο κισσός δείχνει πως αυτός που καταπιέζει στη σχέση είναι γυναίκα.

Σελήνη: Μυστικά, παρασκήνια και παγίδες μαζί με τη νυχτερίδα ή τη κουκουβάγια και αρνητικά σύμβολα, αν είναι μαζί με το κρίνο και θετικά σύμβολα μπορεί να δείχνει εγκυμοσύνη και επιτυχία, ιδιαίτερα αν είναι σε γέμιση δηλαδή η ημισέληνος προς τα δεξιά. Όταν η ημισέληνος είναι σε χάση δηλαδή προς τα αριστερά, δείχνει καταστάσεις που φεύγουν, μπορεί να πρέπει να κλείσετε κάποιο κεφάλαιο στη ζωή σας ή να τερματίσετε μια σχέση.

 

Στο Κέντρο “Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής” γίνονται συνεδρίες:

 • Τεϊομαντείας
 • Ερωτικής Τεϊομαντείας

Επίσης σας προσφέρει, ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα στο τομέα της Τεϊομαντείας και της Ερωτικής Τεϊομαντείας

ΤΕΪΟΜΑΝΤΕΙΑ
Η διάρκεια των μαθημάτων για την απόκτηση της Βεβαίωσης είναι το ελάχιστο 40 ώρες.
Η διάρκεια των μαθημάτων για την απόκτηση του Διπλώματος είναι το ελάχιστο 60 ώρες.

Υποχρεωτικά μαθήματα:

 • Η Ιστορία της Τεϊομαντείας
 • Βασικές Αρχές της Τεϊομαντείας
 • Ανάλυση του φλιτζανιού & η διαίρεσή του  
 • Προετοιμασία & Κλείσιμο μιας Συνεδρίας
 • Προετοιμασία του φλιτζανιού
 • Επιλογή του σωστού φλιτζανιού
 • Ανάλυση & χρήση των διαφόρων ποικιλιών Τσαγιού
 • Ανάλυση των διάφορων φλιτζανιών (Απλό, με Αστρολογικά σύμβολα, με Αρχετυπικά σύμβολα, κ.λ.π.)
 • Ανάλυση, Αποσυμβολισμός & Ερμηνεία των Συμβόλων
 • Μέθοδος των 4 στοιχείων
 • Πρόβλεψη μελλοντικών καταστάσεων & γεγονότων με πολλαπλές μεθόδους

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Close Menu
error: Content is protected! © 2020 Copyright Astro1.gr | All Rights Reserved.