Τα ζώδια του Σαββάτου 8 Σεπτεμβρίου 2018

Ημερήσιο ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια!

 

 

Από τον Κωνσταντίνο Πάππα

 

Δίδυμοι, η διπλωματική σας στάση, θα βοηθήσει τα επαγγελματικά σας και η πρόθεση, να βοηθήσετε άτομα που αγαπάτε, θα είναι έντονη σήμερα. Ζυγοί, σήμερα, θα αισθανθείτε την ανάγκη να επαναπροσδιορίσετε καταστάσεις και να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, στα άτομα που σας ενδιαφέρουν.

 

ΚΡΙΟΣ

Θυμηθείτε ότι μπορείτε να νιώσετε μία βαθύτερη ικανοποίηση, όταν στηρίζετε τις επιθυμίες σας, που έχουν την δυνατότητα να αναδεικνύουν την ισχυρή προσωπικότητά σας. Μην επιτρέπετε λοιπόν, σε καμία αδυναμία σας να έρχεται στο προσκήνιο και να κατευνάζει τον δυναμισμό σας. Σκεφτείτε απλά, πως μπορείτε να απομακρυνθείτε από καταστάσεις που σας βγάζουν από τον στόχο σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Μία διαφορετική συμπεριφορά, θα έρθει στην επιφάνεια και μπορεί να ανατρέψει το αποτέλεσμα που έχετε προγραμματίσει, στον επαγγελματικό σας τομέα. Φροντίστε να διατηρήσετε μία επιφυλακτική στάση, στην συναισθηματική σας ζωή και να αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ίσως εμφανίζεται μία ταλάντευση στις αποφάσεις που καλείστε να πάρετε, στα εργασιακά σας και αυτό μπορεί να σας επηρεάσει την ψυχολογία. Μην υποτιμάτε τις ικανότητές σας, απλά αναδείξτε τις όσο περισσότερο μπορείτε. Οι συμβουλές από τρίτα άτομα, κυρίως εμπιστοσύνης, θα δώσουν το προβάδισμα για το συναισθηματικό σας ξεμπλοκάρισμα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στις επαγγελματικές εκκρεμότητες, που σας αναλογίζονται, καλό θα ήταν να αποφύγετε βιαστικές ενέργειες, διότι μπορούν να σας φέρουν σε αρνητικά αποτελέσματα, τα οποία θα είναι δύσκολα αναστρέψιμα στο μέλλον. Προσπαθήστε να χειριστείτε τις σχέσεις με τους γύρω σας, με έναν ειλικρινή αλλά και ήρεμο τρόπο, παραθέτοντας όλες τις ανησυχίες σας.

 

ΛΕΩΝ

Οι φορτισμένες σκέψεις που έχετε όλο αυτό το διάστημα, για την εργασία σας, σας εμποδίζουν να σκεφτείτε καθαρά και σας κάνουν διστακτικούς σε αποφάσεις, που πρέπει να πάρετε. Επαναξιολογήστε τα δεδομένα σας και στραφείτε ενεργά, σε ζητήματα που έχουν προτεραιότητα. Μην επιτρέπετε στους γύρω σας, να σας επηρεάζουν στις αποφάσεις σας, αφήνοντας το περιθώριο χειρισμού.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επιδιώξτε να βρεθείτε σε χώρους που σας ωθούν προς την εξέλιξή σας, όπως και με άτομα που έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Πάρτε την πρωτοβουλία, να αδράξετε οποιαδήποτε ευκαιρία παρουσιαστεί μπροστά σας και σας δίνει την ώθηση, να αναδείξετε τις ικανότητές σας. Η διάθεσή σας, είναι σε επίπεδο που θα ισορροπήσει τις διαφωνίες του παρελθόντος με αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, μπορεί να υπάρξουν προκλήσεις στον χώρο εργασίας σας, που θα σας αναγκάσουν να επανδρωθείτε δυναμικά. Μην υποκύψετε σε τυχόν ευαισθησίες και χάσετε τον έλεγχο. Η συμπεριφορά σας, θα είναι αυτή που θα βοηθήσει τη σχέση με τον σύντροφό σας και τους γύρω σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η δυναμισμός που αισθάνεστε, βοηθάει να φτάσετε στην επίτευξη των στόχων σας, διορθώνοντας έτσι την ψυχική σας διάθεση. Επομένως, οι σχέσεις με το συναδελφικό σας περιβάλλον, μπορούν να πορευτούν σε ήρεμα επίπεδα. Σήμερα, είστε ιδιαίτερα εκφραστικοί και δοτικοί, έτσι ώστε να ακολουθήσετε τον δρόμο της αρμονίας, ειδικά προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αποφύγετε το άγχος, που δημιουργείται εξαιτίας της υπερφορτισμένης ψυχικής κατάστασης που βρίσκεστε αυτή την περίοδο. Σκεφτείτε πιο λογικά και κρατήστε την ψυχραιμία σας, οι εντάσεις δυσκολεύουν αρκετές καταστάσεις. Αποφύγετε να πάρετε σήμερα αποφάσεις, αφήστε τις για άλλη μέρα. Ασχοληθείτε με ενέργειες και δραστηριότητες, που μπορούν να  αποβάλλουν το άγχος.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πρακτικότητα και η οργάνωσή σας, είναι τα εφόδια που σας βοηθούν να προχωρήσετε συμφωνίες και συμβόλαια. Η εργατικότητα σας, μπορεί να σας στηρίξει στο μέλλον και διαβεβαιώνει την αξία σας. Προσέξτε όμως, γιατί μπορεί να υπάρχουν τρίτα άτομα, τα οποία έχουν την διάθεση να εισχωρήσουν στις αποφάσεις σας και να σας οδηγήσουν σε διαφορετικά συμπεράσματα. Εξετάστε την πρόθεσή τους και πράξτε ανάλογα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ροή των καταστάσεων, είναι αρκετά ενθαρρυντική και σας δίνει την δύναμη να συνεχίσετε αυτό που κάνετε. Η προσδοκίες σας, έχουν δείξει μία δυναμική και το επόμενο βήμα που θέλετε να κάνετε, γίνεται με περισσότερη ευκολία. Η καταναλωτική σας διάθεση, είναι ένας τρόπος διαφυγής και ταυτόχρονα ευχαρίστησης προς τον ίδιο σας τον εαυτό, μην ξεχνάτε να περιορίζετε τα έξοδα.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ο συναισθηματικός σας κόσμος, είναι φορτισμένος αρκετά λόγω προσωπικών δυσχερειών και δεν έχετε την διάθεση να ασχοληθείτε με σημαντικά θέματα. Αφήστε να περάσει η ημέρα, όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα και ακολουθείστε το ένστικτό σας. Η διαφυγή προς την απομόνωση, ίσως είναι μία λύση, για να επανεξετάσετε τα δεδομένα της ζωής σας.

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Αφήστε μια απάντηση

Close Menu