Τα ζώδια του Σαββάτου 3 Νοεμβρίου 2018

Ημερήσιο ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια!

 

 

 

Από τον Κωνσταντίνο Πάππα

 

Λέοντες, ο αεικίνητος χαρακτήρας σας λυγίζει εξαιτίας της αστάθειας των σκέψεων, προκαλώντας σας οξύθυμη συμπεριφορά προς τους γύρω σας. Σταθεροποιηθείτε, εξάλλου είναι ένα από τα ταπεραμέντα σας. Αιγόκεροι, η ασφάλεια σας θα σας απασχολήσει σήμερα και θα αποκλείσετε συναισθηματικές σκέψεις.

 

 

ΚΡΙΟΣ

Τα σχέδια που έχετε χαράξει αυτό το διάστημα, είναι σημαντικά για την πρόοδο σας. Σταθείτε σε σημεία που μπορούν να επισημάνουν την εξέλιξή σας.  Η αποφασιστικότητα σας, είναι το κίνητρο για να κάνετε νέες ενάρξεις στην ζωής σας. Διώξτε λίγο το άγχος.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η στροφή προς τους χώρους που σας δίνουν ασφάλεια, είναι αρκετά έντονη σήμερα και σας απομακρύνουν από δράσεις, κυρίως στον εργασιακό σας χώρο. Μείνετε στο σπίτι και συζητήστε με άτομα που έχετε κοινό ενδιαφέρον, θα σας δείξουν την απαραίτητη προσοχή.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ευαισθησία σας, είναι στοιχείο που κάποιες φορές ξεπερνάει τα επιτρεπόμενα όρια και χρειάζεται την απαραίτητη προσοχή, ώστε να μην σας καταβάλει ψυχολογικά. Η ανάγκη για επικοινωνία, θα σας φέρει κοντά με άτομα που έχετε μεγάλο διάστημα να βρεθείτε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ρομαντική σας διάθεση και η ζεστασιά, απέναντι στα άτομα που αγαπάτε θα ομαλοποιήσει τις σχέσεις μεταξύ σας. Στον χώρο εργασία σας, θα επικρατήσει μία ηρεμία και δεν χρειάζεται να βιάζεστε για να πραγματοποιήσετε τα σχέδια σας.

 

ΛΕΩΝ

Ο εκνευρισμός, που μπορεί να σας φέρουν οι συζητήσεις που δεν είναι εποικοδομητικές, φέρνει εντάσεις στις σχέσεις σας. Οι συνεργασίες σας, δεν θα φτάσουν στο στόχο που έχετε θέσει. Συλλέξτε τα απαραίτητα στοιχεία, που μπορούν να σας βοηθήσουν να οργανώσετε με επιτυχία τα σχέδια σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κρυφές καταστάσεις, θα σας ανησυχήσουν σήμερα και θα στρέψουν την προσοχή σας στην λύση τους. Η σταθερότητα της σκέψης σας, θα παίξει σημαντικό ρόλο και θα σας δώσει το ανάλογο αποτέλεσμα. Προσοχή μόνο, να μην επηρεαστείτε από αρνητικές σκέψεις και φέρετε αντίθετο αποτέλεσμα.

 

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, θα θελήσετε τα σχέδια σας να βγουν στην δημοσιότητα και να κατακτήσουν την θέση που τους αξίζει. Η εγκράτεια και η αυτοκυριαρχία, είναι στοιχεία που μπορούν να σας βοηθήσουν στην συμφιλίωση με τα αγαπημένα σας  πρόσωπα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι ενέργειες σας, είναι μετρημένες και ελλειμματικές για να φτάσετε στον προορισμό σας. Προχωρήστε με περισσότερο δυναμισμό και κατακτήστε την θέση που επιθυμείτε, στον εργασιακό σας τομέα. Διοργανώστε συναντήσεις, σε φιλικό περιβάλλον και περάστε ευχάριστα τη μέρα σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα, μπορείτε να οργανώστε εξόδους ή ταξίδια και να ζήσετε την περιπέτεια που επιθυμείτε και έχετε ανάγκη. Στον εργασιακό σας χώρο, οι καταστάσεις θα φέρουν θετικά αποτελέσματα και θα νιώσετε ευχάριστα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα οικονομικά θέματα, θα σας απασχολήσουν  ιδιαίτερα σήμερα και θα απορροφήσουν την ενέργεια σας. Απασχολείστε τις σκέψεις σας και με άλλους τομείς, που μπορούν να σας βοηθήσουν να γίνετε πιο δημιουργικοί.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσπαθήστε να αναγνωρίσετε τα συναισθήματα των γύρω σας και να διαπιστώσετε τι ακριβώς συμβαίνει. Ο τρόπος που σας παρατηρούν είναι καθοριστικός, για να καταλάβετε πως θα πρέπει να λειτουργήσετε και να προστατεύσετε τον εαυτό σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Λογαριασμοί και υποχρεώσεις, είναι θέματα που θα σας απασχολήσουν και θα σας σπαταλήσουν αρκετό χρόνο στην διάρκεια της ημέρας, αποτρέποντάς σας από σημαντικότερα ζητήματα. Αφήστε λίγο χρόνο και για την προσωπική σας φροντίδα, ώστε να αναπληρώσετε την χαμένη σας ενέργεια.

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Αφήστε μια απάντηση

Close Menu