Τα ζώδια του Σαββάτου 20 Οκτωβρίου 2018

Ημερήσιο ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια!

 

 

Από τον Κωνσταντίνο Πάππα

 

Ζυγοί, οι ξεκάθαρες και δομημένες σκέψεις σας, δίνουν την ελευθερία να αποκτήσετε με ευκολία τον στόχο σας. Ιχθύες, πάψτε να ανατρέχετε σε παρελθοντικά γεγονότα, διότι σας κρατάνε πίσω από τα μελλοντικά σας σχέδια.

 

ΚΡΙΟΣ

Δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις, θα μπορέσετε να προτάξετε τα νέα σας σχέδια και να κατοχυρώσετε μία θέση εμπιστοσύνης. Οι κινήσεις που θα πρέπει να κάνετε,  αντιστοιχούν σε νέα δημιουργήματα, δίνοντάς σας το έναυσμα για μία καινούργια ζωή. Τα ξεκαθαρίσματα που επιθυμείτε να γίνουν, στις σχέσεις σας, απαιτούν σοβαρότητα και αντικειμενικότητα.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Στην επαγγελματική σας πορεία, ακολουθεί μία σειρά πραγμάτων, στην οποία εσείς έχετε καταβάλει προσπάθειες στο παρελθόν για να την υποστηρίξετε. Η κριτική των γύρω σας, μπορεί να στοχεύσει στην επιβράδυνσή σας, δείξτε λοιπόν την απαραίτητη προσοχή. Η στάση αυτή, σας δίνει μία δυναμική άποψη για την προσωπική σας ζωή.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι προθέσεις να αναπτυχθείτε κοινωνικά, σας δίνουν την ώθηση να καταξιωθείτε,  χρησιμοποιώντας την διπλωματία ως όπλο σας. Η επιθυμία να ενεργοποιήσετε τις ιδέες για νέες δραστηριότητες, είναι αρκετά έντονη. Βρείτε αυτό που σας κάνει ευτυχισμένους και σας δίνει θετική ενέργεια.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα, θα είναι οικονομικού χαρακτήρα και ίσως εκκρεμοτήτων ή κληρονομικού τύπου. Ένα ενδιαφέρον στίγμα, μπορεί να εμφανιστεί μέσω παρασκηνίων που θα σας ανατρέψει τα σχέδια. Προσπαθήστε να είστε αποστασιοποιημένοι, για να αποκτήσετε μία εμπεριστατωμένη και αντικειμενική άποψη.

 

ΛΕΩΝ

Τα ειλικρινά συναισθήματα θα πρέπει να είναι αμφίδρομα, για να επικρατήσει μία υγιής συνεργασία με τους γύρω σας.  Η χαρούμενη διάθεση που σας διέπει, αναπροσαρμόζει την σχέση με τον σύντροφό σας και την οδηγεί σε θετικές εξελίξεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Υποχρεώσεις και ευθύνες, θα σας φορτώσουν το πρόγραμμα της ημέρας και σας απομακρύνουν από τα σχέδια σας. Ακολουθείστε ήρεμες γραμμές και με σταθερά βήματα, προβείτε σε σκέψεις που θα σας ενεργοποιήσουν κατάλληλα.

 

ΖΥΓΟΣ

Η απαιτούμενη καθαρότητα σκέψης, θα σας οδηγήσει σε συμπεράσματα που θα ανοίξουν τους επαγγελματικούς σας ορίζοντες. Προσπαθήστε να αποβάλλετε το άγχος, που σας επηρεάζει τον συναισθηματικό σας κόσμο και ασχοληθείτε, με δραστηριότητες που σας προσφέρουν ευχαρίστηση.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η απομόνωση, είναι η στάση που μπορεί να σας βοηθήσει να ισορροπήσετε τον συναισθηματικό σας τομέα. Μείνετε στο σπίτι και βρείτε τον εαυτό σας, απομακρύνοντας τις επουσιώδες σκέψεις από το μυαλό σας. Ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας προσφέρουν ευεξία.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αποφύγετε λήψεις σημαντικών αποφάσεων και ακολουθήστε πιο ήρεμες κινήσεις, αφήνοντας τα δύσκολα για άλλη μέρα. Η ανάγκη για επικοινωνία, σας φέρνει σε επαφή με άτομα που εμπιστεύεστε και σας δίνει το κίνητρο να περάσετε ευχάριστα μαζί τους.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επαγγελματική σας εικόνα, βγαίνει ενεργά προς τα έξω, παρ’ ότι η κινητικότητα γύρω σας είναι αρκετά ήρεμη. Οι οικονομικές σας δοσοληψίες, μπορούν να έχουν καλά αποτελέσματα εφόσον λειτουργήσετε με μεθοδικότητα. Μία εύθυμη διάθεση, θα σταθεί ως κίνητρο να διασκεδάσετε με τα αγαπημένα σας άτομα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο τρόπος που θα πρέπει να χειριστείτε τα πράγματα απαιτεί μέθοδο, οργάνωση και συγκροτημένες σκέψεις. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποφύγετε οξύθυμες συμπεριφορές, οι οποίες μπορούν να προκαλέσουν αρνητικές καταστάσεις. Μην χάσετε την αυτοκυριαρχία σας, αυτό μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένες αποφάσεις.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα, θα σας ανησυχήσουν υποθέσεις παρασκηνίου και θα σας ξαφνιάσουν. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας, ώστε αυτό να μην σας οδηγήσει σε εντάσεις. Οι σκέψεις σας θα πρέπει να έχουν λογικές βάσεις, έτσι ώστε να φτάσετε σε καλά αποτελέσματα και μην τις διαβάλλουν πλασματικές εικόνες. Μην επιτρέπετε λόγια που μπορούν να πληγώσουν τον συναισθηματικό σας παράγοντα και να σας φέρουν, σε κατάσταση εσωστρέφειας.

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Αφήστε μια απάντηση

Close Menu