Τα ζώδια της Τρίτης 14 Αυγούστου 2018

Ημερήσιο ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια!

 

 

Από τον Κωνσταντίνο Πάππα

 

 

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα, σήμερα είναι για σας γεμάτη ένταση και πίεση, εξαιτίας των συγκυριών που εμφανίζονται και των πολλών ευθυνών που έχετε επωμιστεί. Προσπαθήστε, να απομακρυνθείτε από κάθε είδους συζητήσεις, που προκαλούν εντάσεις και είστε υποχρεωμένοι να υπερασπιστείτε την θέση σας.  Η οξύθυμη συμπεριφορά σας, δεν θα βοηθήσει στην επικοινωνία σας. Ασχοληθείτε με πιο δημιουργικές εργασίες.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Μία υπέρμετρη ευαισθησία, θα σας συνοδεύει κατά την διάρκεια της ημέρας και θα σας αποτρέψει από αποφάσεις που θέλετε να πάρετε. Συγκεντρωθείτε με περισσότερη ευκρίνεια απέναντι σε ότι σας απασχολεί και αποφύγετε τρίτες γνώμες, που σας περιπλέκουν. Βρεθείτε με πρόσωπα εμπιστοσύνης, αποφεύγοντας κριτικές και επιρροές από τρίτα πρόσωπα, μείνετε σταθεροί στις απόψεις σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διάθεση, να φύγετε από την ρουτίνα και την καθημερινότητα, σας προσφέρει μία ελευθερία απόψεων και κινήσεων. Ακολουθείστε το ένστικτο σας και αποφύγετε, υπέρμετρες κινήσεις. Στην προσωπική σας ζωή, έχετε την επιθυμία να αλλάξετε ριζικά τα πράγματα, θυμηθείτε όμως, ότι μπορούν να γίνουν δίνοντας τους τον κατάλληλο χρόνο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι υποχρεώσεις όλο αυτό το διάστημα, σας έχουν κουράσει συναισθηματικά, αλλά παράλληλα σας ανέπτυξαν την ώριμη σκέψη, ώστε να προχωρήσετε στο μέλλον με σταθερά βήματα. Η συνάντηση που θα προκύψει με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα είναι εποικοδομητικού χαρακτήρα, αλλά μπορεί να εμφανιστεί και μία ψυχρότητα ανάμεσά σας, την οποία μπορείτε να αποφύγετε.

 

ΛΕΩΝ

Η συνειδητότητα που σας διέπει σε αποφάσεις που σας απασχολούν, είναι το στοιχείο που μπορεί να σας οδηγήσει στην σοφία. Κάνοντας τον απαραίτητο απολογισμό των επιλογών που έχετε κάνει μέχρι τώρα, αποκτάτε την ικανότητα να αντιμετωπίσετε οτιδήποτε δυσκολίες εμφανίζονται. Η σχέση με τον σύντροφό σας, σήμερα, μπορεί να παρουσιάσει θετικές ανατροπές.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ευαισθησία που δείχνετε προς τους άλλους, μπορεί να αφήσει το ενδεχόμενο της εκμετάλλευσης προς το πρόσωπό σας. Συγκεντρωθείτε στην εργασία σας και δώστε τον καλύτερό σας εαυτό. Μείνετε μόνοι σας και βάλτε τις επιθυμίες σας σε τάξη, χωρίς επιρροές από τρίτα άτομα.

 

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα σας, σήμερα, θα κυλίσει ευχάριστα στον επαγγελματικό σας χώρο και οι συναντήσεις με άτομα που συνεργάζεστε, θα είναι εποικοδομητικού χαρακτήρα. Όμως, οι απότομες  συναισθηματικές μεταβολές, μπορεί να προκαλέσουν εντάσεις στις σχέσεις σας και να έχετε αρνητικά αποτελέσματα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι απαντήσεις που περιμένετε να λάβετε, σήμερα στον χώρο εργασία σας, να θυμάστε ότι αποτελούνται από τις κινήσεις που έχετε κάνει στο παρελθόν. Οι προκλήσεις, που ίσως εμφανιστούν, θα καθορίσουν την πορεία σας. Η διάθεση να συμφιλιωθείτε με άτομα που ενδιαφέρεστε, είναι αρκετά έντονη σήμερα και αυτό θα σας οδηγήσει, σε θετικά αποτελέσματα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι ενέργειες που έχετε προγραμματίσει να κάνετε σήμερα, είναι αρκετά δραστήριες και οδεύουν προς την επιτυχία και την κατάκτηση των στόχων σας. Μην λειτουργείτε παρορμητικά. Μία αρμονία θα εμφανιστεί στα συναισθήματά σας και θα βοηθήσει να ανανεώσετε τις σχέσεις σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο ψυχολογικός σας παράγοντας είναι αρκετά φορτισμένος και δεν σας επιτρέπει να πάρετε τις πρέπουσες αποφάσεις για το μέλλον σας. Γι’ αυτό, σήμερα, απομακρυνθείτε από την πραγματοποίηση των στόχων σας. Εξετάστε σε βάθος, τα συναισθήματά σας και ισορροπήστε τα, βάζοντας τις σωστές προτεραιότητες που θα σας ανεβάσουν ψυχολογικά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε συμφωνίες και οι συνεργασίες που θέλετε να προχωρήσετε, είστε σε θέση να δείξετε τον δυναμικό σας χαρακτήρα. Η σχέση με τον σύντροφό σας, θα σας ανεβάσει την διάθεση, προσοχή όμως, σε τρίτα πρόσωπα που μπορεί να διαβάλλουν γεγονότα και καταστάσεις.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Οι σκέψεις σας, να φτάσετε στην επιτυχία και να κατακτήσετε τους στόχους σας, κυρίως στον επαγγελματικό σας τομέα, είναι αρκετά δυναμικές. Θα πρέπει όμως, να εξετάζετε και τις συμπεριφορές των γύρων σας, ώστε να κινηθείτε ανάλογα. Η διάθεση να ευχαριστήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, σας οδηγεί σε καταναλωτικές συμπεριφορές. Προσοχή, μην υπερβείτε τα όρια και βγείτε από τον προϋπολογισμό σας.

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Αφήστε μια απάντηση

Close Menu