Τα ζώδια της Τετάρτης 7 Νοεμβρίου 2018

Ημερήσιο ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια!

 

 

 

Από τον Κωνσταντίνο Πάππα

 

Καρκίνοι, η συναισθηματική φόρτιση που αισθάνεστε, σας απομακρύνει από την υπεράσπιση των κεκτημένων σας και σας οδηγεί σε δρόμους μοναξιάς. Σκορπιοί, παρελθοντικές υποθέσεις παρασκηνίου, θα έρθουν στο φως και θα στρέψουν την προσοχή σας, προς την επίλυσή τους.

 

 

ΚΡΙΟΣ

Η αυτοεπίγνωση που διαθέτετε βοηθάει στο να διαγνώσετε, πότε υπάρχει η ειλικρινής διάθεση των γύρω σας και να λειτουργείτε ανάλογα. Αυτό σας οδηγεί σε αποφάσεις που απαιτούνται, για την πορεία της ζωής σας. Έχετε την ικανότητα να εκφράζετε τα πιστεύω σας και να διαπραγματεύεστε, με σοφία τις συμφωνίες που έρχονται μπροστά σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα σας, θα κινηθεί με την διεκπεραίωση υποχρεώσεων και οικονομικών συναλλαγών που έχουν προκύψει, όλο το προηγούμενο διάστημα. Λειτουργείστε με αποφασιστικότητα και ενεργητικότητα, ώστε να δομήσετε τα πράγματα με σαφήνεια.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επαγγελματική σας πορεία, θα έχει αίσιες εξελίξεις καταστρώνοντας νέα σχέδια για το μέλλον. Το άγχος, είναι αρνητικό στοιχείο και απομακρύνει τις καινοτόμες ιδέες σας, από την υλοποίηση τους. Η αυτοκυριαρχία σας, είναι το προσόν που θα σας βγάλει από το αδιέξοδο.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αποφύγετε κάθε κόντρα στον εργασιακό σας χώρο και στραφείτε, μόνο στις προσωπικές σας ιδεολογίες. Η επιχειρηματική σας ικανότητα, θα δώσει την ευκαιρία στα επαγγελματικά σας να κάνουν το άλμα που επιθυμείτε. Η ζεστασιά που αισθάνεστε σε προσωπικούς χώρους, είναι ένας τρόπος χαλάρωσης για σας.

 

ΛΕΩΝ

Η θέληση να κατακτήσετε τις επιθυμίες που έχετε στοχεύσει, είναι το κίνητρο για να συνεχίσετε με δύναμη ως το τέλος. Η διάθεση, να επικοινωνήσετε με άτομα που σας έχουν στηρίξει, είναι έντονη σήμερα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποια αναπάντεχα χρήματα, ίσως εμφανιστούν στον δρόμο σας και σας ανακουφίσουν από το οικονομικό βάρος που σας επιβαρύνει. Τα επαγγελματικά σας, θα έχουν την άνοδο που ορίζετε, κάνοντας τα απαραίτητα σχέδια σήμερα.

 

ΖΥΓΟΣ

Η έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί με τους γύρω σας, σας  έχει προκαλέσει μία οξύθυμη συμπεριφορά και δεν σας επιτρέπει να οργανώσετε σχέδια για το μέλλον. Αφήστε τον χρόνο να κυλήσει και τα πράγματα θα πάρουν την πορεία από μόνα τους.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η φαντασία σας, μπορεί να γίνει εμπόδιο σε αποφάσεις που πρέπει να πάρετε και σε υποθέσεις παρασκηνίων, που θα έρθουν στο φως της δημοσιότητας. Συγκροτηθείτε λοιπόν και διατηρήστε την ψυχραιμία σας, χωρίς να αφήνετε περιθώρια για λάθος συμπεράσματα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα, σας δίνει την δυνατότητα να προβάλετε τις ικανότητές σας και να συλλέξετε τα απαραίτητα στοιχεία, που θα στηρίξουν τις αποφάσεις σας. Η αγάπη σας για το ρίσκο, θα είναι το κίνητρο να ξεπεράσετε τους φόβους σας και να ενδυναμώσετε την αυτοπεποίθησή σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η συμπεριφορά σας, θα πρέπει  να είναι ανάλογη με τις προτάσεις των σχεδίων σας.  Βαδίστε με σταθερά βήματα και αναδείξτε τις εμπορικές σας ικανότητες, επιμένοντας με επιμέλεια στον στόχο σας. Η κριτική των γύρω σας, μπορεί να στραφεί σε λάθος συμπεράσματα, αν τους δώσετε αυτό το δικαίωμα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επιθυμία να πραγματοποιήσετε στόχους του παρελθόντος, είναι έντονη σήμερα και θα βάλετε τα δυνατά σας να τα καταφέρετε. Μην απορείτε, αν η διάθεση σας είναι ανεξέλεγκτη και σας ωθεί σε καταστάσεις ρίσκου. Μπορείτε, να καταφέρετε ότι έχετε προγραμματίσει με σθένος και επιμονή.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η μέρα, δεν θα αποκτήσει το ενδιαφέρον που επιθυμείτε, εφόσον θα περιοριστεί σε υποχρεώσεις που πρέπει να ολοκληρωθούν. Ένα ενδιαφέρον στίγμα, θα δώσουν θέματα του παρελθόντος που θα έρθουν στο προσκήνιο. Ακολουθώντας την διαίσθησή σας, μπορεί να κάνετε μία νέα αρχή στις σχέσεις σας.

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Αφήστε μια απάντηση

Close Menu