Τα ζώδια της Τετάρτης 29 Αυγούστου 2018

Ημερήσιο ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια!

 

 

Από τον Κωνσταντίνο Πάππα

 

 

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, ίσως σας απασχολήσουν υποθέσεις παρασκηνίου, οι οποίες συνέβησαν στο παρελθόν, στον επαγγελματικό σας τομέα. Προσπαθήστε, να διατηρήσετε την μεθοδικότητα που διαθέτετε και τα σταθερά βήματα, που ήδη έχετε κάνει μέχρι σήμερα. Ισορροπήστε την ψυχολογία σας και αποφύγετε αρνητικές σκέψεις, οι οποίες θα σας στρέψουν σε μία εσωστρέφεια, ταλαιπωρώντας σας στο μέλλον σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Οι συναντήσεις, με άτομα εμπιστοσύνης μέσα στον εργασιακό σας χώρο, θα σας δώσουν την βοήθεια την οποία χρειάζεστε. Αυτό που σας απασχολεί, σας επηρεάζει με αρνητικό τρόπο, δείχνοντας  ότι πρέπει να στρέψετε την προσοχή σας, σε άλλο σημείο. Η συμφιλίωση είναι το έναυσμα, για επανδρώσετε τις σχέσεις σας, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι προσπάθειες που έχετε καταβάλλει όλο αυτό το διάστημα, για να κατακτήσετε τους στόχους σας, στα επαγγελματικά σας είναι αξιέπαινες και αναγνωρίζονται. Η διάθεση να πλησιάσετε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν, μπορεί να βοηθήσει σε ξεκαθαρίσματα του παρελθόντος.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα πράγματα, θα οδηγηθούν σε μία θετική πορεία, εφόσον στο παρελθόν  έχετε προσπαθήσει με όλες σας τις δυνατότητες να τα καταφέρετε. Έχετε το περιθώριο να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας και να τα βάλετε σε τάξη.  Η πρόθεσή σας, να στηρίξετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, δίνει ένα κίνητρο να εκμηδενίσετε τις διαφωνίες που υπήρξαν στο παρελθόν μεταξύ σας.

 

ΛΕΩΝ

Τα οικονομικά θέματα, θα πάρουν για σας τον πρώτο ρόλο και θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα, πως θα πρέπει να κινηθείτε. Δομήστε τα, ανάλογα την προτεραιότητα τους, αποφεύγοντας καταστάσεις πανικού. Μην ξεχνάτε ότι, έχετε την ικανότητα να μπορείτε να ανταπεξέρχεστε δυναμικά. Βασιστείτε στην διαίσθηση σας και ακολουθείστε τον δρόμο που επιθυμείτε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εξωτερίκευση των συναισθημάτων σας, θα βοηθήσει να βάλετε τα απαραίτητα όρια στους γύρω σας και να πάρετε αυτό που σας αξίζει.  Το θάρρος που διαθέτετε, ως προσωπικότητες, θα είναι το κίνητρο να προχωρήσετε πιο δυναμικά. Μην λησμονείτε, να αφουγκράζεστε τις συμπεριφορές των γύρων σας και να κινήστε κατάλληλα.

 

ΖΥΓΟΣ

Οι υποχρεώσεις που έχετε επωμιστεί και οι ευθύνες, επηρεάζουν αρνητικά την ψυχολογία σας, αποτρέποντάς σας από τις σωστές αποφάσεις που πρέπει να πάρετε. Το άγχος, είναι αυτό που πρέπει να αποβάλλετε, ώστε να λειτουργείτε πιο ξεκάθαρα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, μπορεί να χαράξετε τα επαγγελματικά σας σχέδια, εφόσον διαθέτετε καθαρότητα σκέψης και η αυτοπεποίθησή σας, να γίνει το δεκανίκι σας για την επιτυχία. Η διασκέδαση είναι μία διέξοδος για σας, σας βοηθάει να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο έντονος συναισθηματισμός σας, σας απομακρύνει από ενέργειες που αφορούν τα επαγγελματικά σας και σας στρέφει προς τους χώρους που αισθάνεστε ασφάλεια. Βρεθείτε με άτομα, που εμπιστεύεστε και μπορούν να σας δώσουν τις συμβουλές που αναζητάτε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα γεγονότα σήμερα, φέρνουν μεγάλη κινητικότητα και θα σας αναπτερώσουν το ηθικό, στρέφοντάς σας σε στιβαρές αποφάσεις για το μέλλον σας. Έχετε όλο τον χρόνο, να συλλέξετε τα απαραίτητα στοιχεία, που θα σας φέρουν στο θετικό αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Η διάθεση επικοινωνίας, θα σας δώσει το έναυσμα να πλησιάσετε αγαπημένα σας άτομα και να βρεθείτε μαζί τους.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι σκέψεις σας, θα σας ωθήσουν προς την επαγγελματική σας επιτυχία, προσέχοντας πάντα να μην κάνετε παρορμητικές κινήσεις. Ο τρόπος που προσπαθείτε, είναι δυναμικός και επίμονος, ώστε δεν σας αφήνει τα περιθώρια να παρακάμψετε τις αποφάσεις σας. Μία ευθυμία, σας φέρνει κοντά με τον σύντροφό σας και μπορείτε να περάσετε ευχάριστα το υπόλοιπο της ημέρας σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Μην υιοθετείτε οξύθυμες συμπεριφορές, απέναντι στους συνεργάτες σας, διότι θα σας στρέψουν προς λανθασμένες αποφάσεις. Έχετε την ευχέρεια, να χειρίζεστε τα πράγματα με μία διπλωματία και να παρουσιάζετε τα σχέδιά σας, με στιβαρότητα στους γύρω σας. Εκμεταλλευτείτε, αυτή σας την ικανότητα. Μην χάσετε την αυτοκυριαρχία σας, απέναντι στα άτομα που αγαπάτε, διότι θα υπάρξουν εντάσεις μεταξύ σας.

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Αφήστε μια απάντηση

Close Menu