Τα ζώδια της Τετάρτης 21 Νοεμβρίου 2018

Ημερήσιο ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια!

 

 

 

Από τον Κωνσταντίνο Πάππα

 

Καρκίνοι, ο τρόπος που χειρίζεστε τις επαφές με τους γύρω σας, θα σας βοηθήσει να δείτε από ένα διαφορετικό πρίσμα την προσωπική σας ζωή. Ζυγοί, τα δώρα και οι εκπλήξεις είναι ενέργειες, με τις οποίες θα δείξετε την αγάπη σας προς τον σύντροφό σας.

 

 

ΚΡΙΟΣ

Οι παρατηρήσεις που μπορεί να δεχθείτε στον εργασιακό σας χώρο, θα πρέπει να τις χειριστείτε με σύνεση, χωρίς να συμμετέχετε με εκνευρισμό. Οι συγκρούσεις που μπορεί να επέλθουν μετά από μία ένταση, μπορούν να ταράξουν τις σχέσεις μεταξύ σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Οι παρασκηνιακές καταστάσεις, μπορούν να σας φέρουν σε συναισθηματική ταραχή και να σας ωθήσουν σε καταθλιπτικές τάσεις. Διαχειριστείτε τις καταστάσεις με ηρεμία και δώστε την προσοχή που χρειάζεται.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το φιλικό σας περιβάλλον έχει την πρόθεση να σας βοηθήσει και να σας στηρίξει στις ανησυχίες που σας διέπουν, την περίοδο αυτή. Εκμεταλλευτείτε την βοήθειά τους και σταθείτε απόλυτα ειλικρινείς απέναντί τους.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η κριτική που δέχεστε από το επαγγελματικό σας περιβάλλον, σας κάνει πιο επιφυλακτικούς απέναντί τους και παράλληλα σας δίνει την ώθηση να αποδείξετε δυναμικά, την επιχειρηματική σας δράση. Απλά αποδείξτε το, με τόλμη και θάρρος.

 

ΛΕΩΝ

Οι δυσκολίες του παρελθόντος, σας έδειξαν την επιμονή σας και την υπομονή σας. Μπορέσατε και μείνατε αεικίνητοι, δείχνοντας στους γύρω σας ότι δεν υποχωρείτε όταν δεχόσαστε μεγάλες πιέσεις, αλλά επιμένετε μέχρι το τέλος.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα οικονομικά θέματα που θα σας απασχολήσουν σήμερα, θα επικεντρώσουν το ενδιαφέρον σας σε νέους τρόπους επίλυσης τους. Ίσως η στροφή αυτή, είναι η αρχή για μία νέα πορεία, ακολουθήστε την διαίσθησή σας.

 

ΖΥΓΟΣ

Τα πραγματικά συναισθήματα που τρέφουν οι άλλοι για το άτομό σας, θα είναι το κίνητρο για να γίνετε πιο παρατηρητικοί. Τα αισθήματα που τρέφετε για τον σύντροφό σας, είναι θερμά και ο μαγνητισμός σας βοηθάει στην βελτίωση της σχέσης σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι δημόσιες υπηρεσίες και η τακτοποίηση εκκρεμοτήτων και υποχρεώσεων που εκκρεμούν, δίνουν ένα πιεστικό κλίμα στη μέρα. Ο χρόνος που απομένει για τους φίλους σας και πρόσωπα που αγαπάτε, μειώνετε αρκετά και ίσως σήμερα αναβάλετε κάποιες συναντήσεις σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αποφασιστικότητα και η δυναμική που έχετε αναπτύξει αυτή την περίοδο, στέκονται ως έναυσμα στον χειρισμό που απαιτείται για τα ζητήματα που εκκρεμούν. Μην ξεχνάτε ότι η φωτιά που κρύβεται μέσα σας, μπορεί να σας διαφοροποιήσει από τους γύρω σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η έντονη τάση που υπάρχει προς το σπίτι και να απομονωθείτε από γρήγορους ρυθμούς και πιέσεις, σας κάνει πιο αργούς στις κινήσεις σας. Ο διαλογισμός και η μοναχικότητα, θα σας βοηθήσουν να δείτε μέσα σας και να βελτιώσετε την ψυχοσύνθεσή σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι προτάσεις που θα δεχθείτε, σε νέα σχέδια που εξελίσσονται μπροστά σας, θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας.  Η διερεύνηση, ώστε να διαπιστώσετε με ποιο τρόπο θα τις κατακτήσετε και θα αποφύγετε οποιαδήποτε δυσκολία, σας κάνει πιο σίγουρους για τις αποφάσεις σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η ρομαντική διάθεση και ο μαγνητισμός σας, είναι τα βάθρα για να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας και να καλύψετε το χάσμα επικοινωνίας, που έχει δημιουργηθεί τελευταία. Ακολουθήστε την διαίσθησή σας, που είναι πάντα αλάνθαστη.

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Αφήστε μια απάντηση

Close Menu