Τα ζώδια της Πέμπτης 9 Αυγούστου 2018

Ημερήσιο ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια!

 

 

Από τον Κωνσταντίνο Πάππα

 

 

ΚΡΙΟΣ

Την ψυχολογική σας κατάσταση, χρειάζεται να την ισορροπήσετε και να φανείτε δυναμικοί, χωρίς να επιμείνετε σε προκαταλήψεις του παρελθόντος. Δείτε, πιο ξεκάθαρα το μέλλον σας, αποφεύγοντας αρνητικές σκέψεις. Η συντροφικότητα, είναι απαραίτητη σήμερα και οι κινήσεις σας μπορούν να βοηθήσουν τις σχέσεις σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Μην αναλύετε, τα γεγονότα στην προσωπική σας ζωή, δίνοντάς τους μεγάλη έμφασή και απομακρύνεστε από την ουσία, ίσως αυτός ο τρόπος σας κάνει να χάνετε τον στόχο σας. Τα άτομα, που σας πλησιάζουν και ζητούν την συμβουλή σας, σας δείχνουν πόσο τους είστε απαραίτητοι, φτιάχνοντάς σας την διάθεση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι δυσκολίες που εμφανίζονται στο προσκήνιο, σας κάνουν πιο δυνατούς και μπορείτε να επαναπροσδιορίσετε την θέση σας, σε θέματα που σας απασχολούν κυρίως στον επαγγελματικό σας τομέα. Τα συναισθήματά σας, λειτουργούν με αρμονία και μπορείτε να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με αγαπημένα σας πρόσωπα, χωρίς να υπάρχουν διενέξεις ανάμεσά σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, αισθάνεστε έντονα την ανάγκη να αναζητήσετε την αίσθηση ασφάλειας και τείνετε να στραφείτε προς το μέρος που σας το προσφέρει. Το σπίτι και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, σας προσδίδουν την εμπιστοσύνη που αναζητάτε. Προσπαθήστε να βάλετε σε σειρά, τις υποχρεώσεις που έχετε επωμιστεί και να αποσυμφορηθεί η κατάσταση.

 

ΛΕΩΝ

Η οργάνωση και η δομή, που θα ακολουθήσετε στα επαγγελματικά σας σχέδια, θα είναι πολύ σημαντική, για την ολοκλήρωσή τους. Σήμερα, μπορείτε να βρεθείτε σε χώρους με τον σύντροφό σας, που θα περάσετε ευχάριστα. Επιδιώξτε το.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσέξτε, την συμπεριφορά σας απέναντι σε όσους συνεργάζεστε και απομακρυνθείτε από οξύθυμες συζητήσεις, διότι μπορεί να διαβάλλετε την εικόνα σας. Η μέρα, είναι αρκετά διφορούμενη και σας επηρεάζει στις αποφάσεις σας, γύρω από προσωπικά σας θέματα. Μείνετε συγκεντρωμένοι στα σχέδια σας και πράξτε ανάλογα.

 

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα, έχετε την επιθυμία να ξεφύγετε από καθημερινά ζητήματα και να σκεφτείτε τις ανησυχίες σας. Η διεύρυνση του πνευματικού σας ορίζοντα, είναι σημαντική, παρατηρώντας από μία άλλη οπτική γωνία την στάση σας απέναντι στην ζωή. Περιορίστε κάποιον εκνευρισμό, που εμφανίζεται στο φιλικό σας περιβάλλον, όταν αισθάνεστε ότι δεν συμβαδίζουν όσα θέλετε, με όσα θέλουν οι άλλοι. Απλά, ξεκαθαρίστε την θέση σας με ειλικρίνεια.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην αφήνετε την φαντασία σας, να περνάει τα όρια, απλά μείνετε σε πραγματικά γεγονότα, ώστε να βγάλετε τα απαραίτητα συμπεράσματα. Η διάθεση σας, δεν γίνεται αρνητική μόνο από τις συγκυρίες, αλλά και από τις σκέψεις σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η συναισθηματική σας φόρτιση, δεν σας επιτρέπει να ασχοληθείτε με σοβαρά θέματα και να πάρετε τις απαραίτητες αποφάσεις, που θα σας φέρουν οικονομική και επαγγελματική βελτίωση. Προσπαθήστε να εστιάσετε, σε ότι σας απασχολεί και να το ξεπεράσετε, στηριχθείτε στις δυνάμεις σας και στις ικανότητές σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα αίσθημα μοναχικότητας, σας διακατέχει σήμερα και η ψυχολογία σας, είναι αρκετά επηρεασμένη. Μην επιτρέψετε, να σας οπισθοδρομήσει από τα επαγγελματικά σας σχέδια και να σας βάλει φραγμούς στην εξέλιξή σας. Στην προσωπική σας ζωή, βρίσκετε ως λύση την απομάκρυνση από τους γύρω σας, μπαίνοντας στην διαδικασία εξερεύνησης του εαυτού σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διάθεσή σας, είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση και μπορείτε με δυναμική να στηρίξετε τις υποθέσεις που εκκρεμούν, φέρνοντάς τες στο θεμιτό αποτέλεσμα. Η εύθυμη αυτή διάθεση, θα σας οδηγήσει σε ευχάριστες συναντήσεις και στον προσωπικό σας τομέα.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η επαγγελματική σας εξέλιξη, κινείται με σταθερά βήματα και χρειάζεται να επιστήσετε την προσοχή σας, ξεπερνώντας θέματα του παρελθόντος. Τα συναισθήματά σας, πρέπει να τα διατηρείτε σε μία ισορροπία και να μην παρουσιάζετε αρνητικές συμπεριφορές, απέναντι στα αγαπημένα σας πρόσωπα, διότι θα αναπτυχθούν εντάσεις μεταξύ σας.

 

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Αφήστε μια απάντηση

Close Menu