Τα ζώδια της Πέμπτης 8 Νοεμβρίου 2018

Ημερήσιο ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια!

 

 

 

Από τον Κωνσταντίνο Πάππα

 

Δίδυμοι, αποφύγετε συζητήσεις που απαιτούν την συγκέντρωσή σας, η ψυχολογία σας και οι απότομες μεταβολές των συναισθημάτων σας, δεν βοηθούν σε κάτι τέτοιο σήμερα. Τοξότες, η επαγγελματική σας σταδιοδρομία, στηρίζεται στις καλές συνεργασίες και σήμερα ευνοήστε σε αυτό, ιδιαίτερα με άτομα γυναικείου φύλλου.

 

 

ΚΡΙΟΣ

Οι συμφωνίες που θέλετε να κλείσετε, έχουν την δυνατότητα να προάγουν ένα θετικό αποτέλεσμα και να σας προσδιορίσουν, τα οικονομικά σας οφέλη. Ο έλεγχος και η προσπάθειες που κάνετε, θα σας οδηγήσουν στον στόχο σας. Κρατείστε όμως επιφυλακτική στάση, σε τρίτες γνώμες και μην αφήνετε τα περιθώρια να σας επηρεάσουν.

 

ΤΑΥΡΟΙ

Η καριέρα σας, μπορεί να αναδείξει την μελλοντική σας πορεία στηριζόμενη στις μεθοδευμένες κινήσεις, που έχετε επιλέξει να κάνετε. Τα θετικά σας συναισθήματα, βοηθούν στην βελτίωση των σχέσεών σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ασχοληθείτε με δραστηριότητες, που σας αποβάλλουν την αρνητική ενέργεια και την μετατρέπουν σε δημιουργία. Η επιθυμία σας, να βρεθείτε με τα αγαπημένα σας άτομα είναι έντονη και σας ωθεί σε παρορμητικές κινήσεις, που χρειάζονται προσοχή.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η σταθερότητα σας, μπορεί να επηρεαστεί, από τις ευαισθησίες που σας διακατέχουν και πρέπει να βρείτε την ψυχική σας ισορροπία. Εστιάστε την προσοχή σας, στις συναισθηματικές σας μεταβολές, που αφήνουν περιθώριο στους γύρω σας, να σας επηρεάσουν.

 

ΛΕΩΝ

Η επιθυμία σας, να κατακτήσετε τα όνειρά σας, οδηγεί τις ενέργειες σας σε  ένα μεταβατικό στάδιο και απαιτείται καλή διαχείριση. Μην ξεχνάτε να βάλετε τα όρια σας, ώστε να αποφύγετε δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν. Η συμπεριφορά σας, πρέπει να είναι συγκροτημένη για να αποφύγετε να φανείτε ασυνεπείς.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η πρακτική σας σκέψη, ωθεί τα σχέδια σας στο να υλοποιηθούν με γρήγορους ρυθμούς και να σας δώσουν το αποτέλεσμα που αναζητάτε, το τελευταίο διάστημα. Στις σχέσεις σας, μπορεί να εμφανιστεί μία αυστηρότητα, η οποία θα είναι όμως επιφανειακή, γι’ αυτό μην επιμείνετε σε περιττές αναλύσεις.

 

ΖΥΓΟΣ

Εστιάστε στους στόχους και στις φιλοδοξίες που έχετε θέσει αυτό το διάστημα, παρατηρώντας τις αντιδράσεις των άλλων γύρω σας, αποφεύγοντας υπέρμετρα πράγματα. Ξεκάθαρα συναισθήματα, θα ομαλοποιήσουν τις σχέσεις με τα κοντινά σας πρόσωπα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αυτοκυριαρχία σας, είναι σημαντικό στοιχείο ώστε να διαχειριστείτε την ευαισθησία σας με τον καλύτερο τρόπο και να σταθεροποιήσετε τις ιδέες σας. Μοιραστείτε τις ανησυχίες σας, με άτομα που είναι εμπιστοσύνης και συζητήστε αναλυτικά για όσα αισθάνεστε. Αποδεχθείτε τις συμβουλές που σας προσφέρουν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι συναντήσεις που θα προκύψουν στον επαγγελματικό σας χώρο, θα φέρουν θετικό αποτέλεσμα και θα αναπτύξουν τον κοινωνικό σας κύκλο. Δείξτε την απαραίτητη προσοχή στον συναισθηματικό σας κόσμο, διότι βρίσκετε σε μία μετέωρη κατάσταση που σας προκαλεί ανασφάλειες και οπισθοχωρήσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μία απρόοπτη συνάντηση, μπορεί να υπάρξει στην διάρκεια της ημέρας που θα σας δώσει το έναυσμα, να δείτε με διαφορετική οπτική τα πράγματα. Οι παρεξηγήσεις, θα λυθούν και θα αναπτύξετε νέες σχέσεις, με καινούργια δεδομένα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θέματα επαγγελματικών σας, μπορούν να κυλήσουν πιο ευχάριστα σήμερα και αυτό σας δίνει έμπνευση, για νέα σχέδια και ιδέες. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και διώξτε το άγχος από την ζωή σας. Μία αρμονία, θα επικρατήσει στην σχέση σας και θα σας δοθεί το περιθώριο, να την επανεξετάσετε με λεπτομέρεια, δίνοντας σας τις απαραίτητες λύσεις για την πορεία της.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Απομακρυνθείτε από αρνητικές σκέψεις και εξετάστε τα θέματα που σας απασχολούν, από μία σφαιρική πλευρά. Το ένστικτό σας, μπορεί να υπάρχει ως οδηγός, σε διαφωνίες που παρουσιάζονται και σας χαράζει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσετε. Μην αμφισβητείτε την διαίσθηση σας, πάντα κάτι θέλει να σας πει.

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Αφήστε μια απάντηση

Close Menu