Τα ζώδια της Πέμπτης 16 Αυγούστου 2018

Ημερήσιο ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια!

 

 

Από τον Κωνσταντίνο Πάππα

 

 

ΚΡΙΟΣ

Ο παρορμητισμός σας και οι αγνές προθέσεις σας, θα σας οδηγήσουν ριζικές αλλαγές, με θετικά αποτελέσματα. Δείξτε την ανάλογη προσοχή στους γύρω σας, οι οποίοι ίσως να μην έχουν τις ίδιες σκέψεις με σας. Η διάθεση να φανείτε ρομαντικοί, σας οδηγεί σε τρυφερές ενέργειες ώστε να ευχαριστήσετε τον σύντροφό σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Το άγχος, έχει εισβάλει στην ζωή σας και ταλανίζει τις σκέψεις σας. Προσπαθήστε να το αποβάλλετε, βρίσκοντας νέες ενασχολήσεις και αθλητικές δραστηριότητες. Η δημιουργικότητα και η προσφορά σας στο σύνολο, θα αποβάλλει ένα μεγάλο μέρος αρνητικής ενέργειας. Οι τρυφερές σκέψεις που τρέφετε προς τον σύντροφό σας, χρειάζονται να διατηρηθούν και να μην παρασυρθείτε από ανασφάλειες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσπαθήστε σήμερα, να αποφύγετε οτιδήποτε σας επηρεάζει αρνητικά και εμποδίζει την εξέλιξή σας. Βρεθείτε με άτομα που εμπιστεύεστε και εκμυστηρευτείτε τις ανησυχίες σας, θα σας δώσουν τις κατάλληλες λύσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η μέρα, θα κυλίσει με πρωτότυπες ιδέες που θα προτείνετε να υλοποιηθούν, απομακρύνοντας κάθε περιορισμό στο ελεύθερο πνεύμα σας. Μπορείτε να περάσετε ευχάριστες στιγμές, με αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

ΛΕΩΝ

Η πρακτική σας σκέψη, βοηθάει να στηρίξετε τους γύρω σας και να αισθανθούν ότι έχετε την ικανότητα να τους ακούσετε και να τους συμβουλέψετε, σε ότι τους ανησυχεί. Η σχέση με τον σύντροφό σας, θα έχει θετική εξέλιξη, μην ξεχνάτε όμως, να αποφεύγετε αρνητικές συμπεριφορές.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα σχέδια που έχετε στο μυαλό σας, για να σταθεροποιήσετε τους στόχους σας σε μία βαθμίδα που εσείς ικανοποιήστε, είναι αρκετά δυναμικά. Ο χαρακτήρας σας, είναι αρκετά οργανωτικός και μπορεί να σας βοηθήσει σε αυτή σας την επιθυμία. Τα αισθήματά σας, είναι ειλικρινή, απέναντι στον σύντροφό σας και μπορείτε να ξεκαθαρίσετε ότι σας απασχολεί.

 

ΖΥΓΟΣ

Η ευαισθησία που δείχνετε απέναντι στους ανθρώπους που σας περιστοιχίζουν και στην προθυμία το να τους βοηθήσετε, πρέπει να είναι βασισμένη στην επιφυλακτικότητά σας.  Παρατηρείτε τις συμπεριφορές τους και κρίνετε ανάλογα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι συναντήσεις που θα προκύψουν σήμερα, θα μπορέσουν να σας χαρίσουν τις προσδοκίες που επιθυμείτε. Σε συμφωνίες και σε συμβόλαια που θέλετε να προχωρήσετε, θα πρέπει να κάνετε μία γρήγορη επανεξέταση, μέχρι την υπογραφή τους. Οι σχέσεις με τους γύρω σας μπορούν να κυλίσουν με αρμονία, αλλά προσέξτε την απότομη μεταβολή των συναισθημάτων σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η μέρα σας, σήμερα, μπορεί να μην έχει την σταθερότητα που χρειάζεστε ώστε να οδεύσετε τα πράγματα σε μία θετική ροή. Αφήστε, να περάσει όσο ανώδυνα γίνεται, χωρίς να σας επηρεάσει συναισθηματικά. Τα προβλήματα του παρελθόντος με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, μπορούν να επιλυθούν με ηρεμία.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η διάθεσή σας σήμερα, είναι αρκετά καλή και βοηθάει στο να πράξετε με ενέργεια και θετικές σκέψεις, οποιαδήποτε σχέδια έχετε στο πρόγραμμα. Βρεθείτε σε φιλικό περιβάλλον, που θα σας κάνουν να αισθανθείτε οικεία.  Ο τρόπος αυτός, θα σας ισορροπήσει ψυχικά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ψυχολογία σας σήμερα, είναι αρκετά πιεσμένη από τις ευθύνες και τις συγκυρίες που σας πλαισιώνουν όλο αυτό το διάστημα. Προσπαθήστε να αποστασιοποιηθείτε, από ότι σας ρίχνει την ψυχολογία σας. Ασχοληθείτε με ευχάριστες δραστηριότητες, ώστε να αποβάλλετε το άγχος και να γεμίσετε θετική ενέργεια.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η ευστροφία και η διπλωματική σας τάση, είναι το εφαλτήριο για την επαγγελματική σας επιτυχία. Η διαίσθηση που έχετε, μπορεί και σας καθοδηγεί σε σωστές αποφάσεις, για το μέλλον σας. Η συμφιλιωτική διάθεση, θα σας δώσει την ευκαιρία να αναζωπυρώσετε την σχέση με τον σύντροφό σας, απομακρυνθείτε από αρνητικές σκέψεις που σας αγχώνουν.

 

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Αφήστε μια απάντηση

Close Menu