Τα ζώδια της Πέμπτης 15 Νοεμβρίου 2018

Ημερήσιο ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια!

 

 

 

Από τον Κωνσταντίνο Πάππα

 

Καρκίνοι, η οξύτητα του μυαλού σας και η επιχειρηματική σκέψη σας, δίνουν τον έλεγχο ώστε, να οδηγήσετε τα πράγματα σε θεμιτά αποτελέσματα. Σκορπιοί, ο αντισυμβατικός σας χαρακτήρας και το πνεύμα της ελευθερίας, χαράζουν νέους δρόμους για το μέλλον.

 

 

ΚΡΙΟΣ

Ευχάριστα νέα, θα πλαισιώσουν την ημέρα σας και η διάθεση σας, θα φτιάξει επιτρέποντας σε νέα σχέδια να εξελιχθούν. Οι συγκρούσεις, που υπήρξαν στο παρελθόν έφεραν μία απόσταση με τον σύντροφό σας, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα να τις επιλύσετε ουσιαστικά.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η θετική σας ενέργεια, δίνει την ώθηση να κάνετε καινούργια πράγματα και να δείτε πιο ξεκάθαρα το μέλλον σας. Οι σκέψεις σας, θα είναι προσηλωμένες στην εργασία σας. Πορευθείτε μπροστά και αντιμετωπίστε με σθένος τις δυσκολίες.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι αλλεπάλληλες αρνητικές καταστάσεις του παρελθόντος με το κοντινό σας περιβάλλον, μπορεί να έχουν αφήσει μία αρνητική αίσθηση. Εστιάστε σε θέματα που σας δίνουν ενέργεια και μπορούν να σας γεμίσουν ψυχικά. Οι περίπατοι στην φύση, θα σας βοηθήσουν στην αποσυμφόρηση των αρνητικών συναισθημάτων.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι νέες συνεργασίες, που έχετε στο πλάνο να πραγματοποιηθούν είναι αρκετά εποικοδομητικές για το μέλλον. Ο στόχος σας, είναι με εξελιχθείτε επαγγελματικά, αλλά θα πρέπει να είστε μετρημένοι σε κάθε σας κίνηση και να κάνετε τους απαραίτητους ελέγχους. Μείνετε απλά επιφυλακτικοί, σε τρίτα άτομα που έχουν αρνητική πρόθεση.

 

ΛΕΩΝ

Η αισιόδοξη στάση σας, μπορεί να βοηθήσει και να είναι το κλειδί για την αποπεράτωση των επαγγελματικών σας υποθέσεων. Η δοτικότητα και η επιθυμία, να ευχαριστήσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, είναι έντονη και την εκφράζετε με δώρα προς το πρόσωπό τους.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σταθείτε απόμακροι από εντάσεις και από οξύθυμες συμπεριφορές, που μπορεί να σας προκαλέσουν θέματα που είναι συνεχόμενα και επαναλαμβανόμενα. Η γυμναστική και η σωματική άσκηση, θα σας βοηθήσουν να αποβάλετε την ένταση και το άγχος, που σας έχουν προκαλέσει.

 

ΖΥΓΟΣ

Η υπερβολική σας ευαισθησία, μπορεί να δημιουργήσει αυταπάτες σε καθημερινά θέματα που σας απασχολούν. Διατηρείστε την καθαρότητα των σκέψεων σας και λειτουργείστε πιο μεθοδικά. Μην επιμείνετε σε υπερβολικές αναλύσεις, που δεν φέρνουν κανένα αποτέλεσμα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το πνεύμα ανυπακοής, θα σας κυριέψει σήμερα και θα θελήσετε να δραστηριοποιηθείτε σε θέματα που θεωρούν οι άλλοι, καινοτόμα αλλά και επικίνδυνα. Η ελευθερία και η πρωτοτυπία, είναι τα στοιχεία που θα συνοδοιπορήσουν στις ενέργειές σας. Προσοχή μην υπερβείτε τα όρια σας και φέρετε αρνητικά αποτελέσματα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ευφυής μέθοδος που ακολουθείτε για την επαγγελματική σας ζωή, σας κρατάει ενεργούς δυναμώνοντας την αυτοπεποίθησή σας. Μία αυστηρή στάση, μπορεί να εκφράσετε απέναντι σε αγαπημένα σας πρόσωπα, επαναπροσδιορίστε την θέση σας με ομαλό τρόπο.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην παραμένετε αφελείς στις συμπεριφορές των γύρων σας, όταν αυτές υπερβαίνουν κάθε όριο. Η επιφυλακτικότητα, που πρέπει να επικρατήσει στις σχέσεις σας, θα σας προστατέψει από λάθος συμπεράσματα. Μία ειλικρινής και αμφίπλευρη διάθεση, θα διορθώσει τις προστριβές που υπήρξαν με τον σύντροφό σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η τάση συμφιλίωσης, με άτομα που έχετε απομακρυνθεί, δίνει το ερέθισμα να ξεκαθαριστεί η δυσνόητη επικοινωνία μεταξύ σας. Διατηρείστε την αυτοκυριαρχία σας, σε συζητήσεις που θα εξελιχθούν, χωρίς να αφήνετε το περιθώριο της εκμετάλλευσης, εξαιτίας της ευαισθησίας που σας διακατέχει.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Οι συνεργασίες που εξελίσσονται στον επαγγελματικό σας τομέα και ιδιαίτερα με άτομα γυναικείου φύλλου, θα έχουν την κατάληξη που επιθυμείτε. Καταθέστε τις προτάσεις σας και με σταθερότητα, σταθείτε στα κύρια σημεία. Μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια, από το φιλικό σας περιβάλλον για τα θέματα που θέλετε στήριξη.

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Αφήστε μια απάντηση

Close Menu