Τα ζώδια της Πέμπτης 1 Νοεμβρίου 2018

Ημερήσιο ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια!

 

 

 

Από τον Κωνσταντίνο Πάππα

 

Δίδυμοι, η θελκτικότητα και η γοητεία σας, είναι στοιχεία που εκπροσωπούν την προσωπικότητα σας και οι σχέσεις σας, βαδίζουν στο πνεύμα που εσείς επιθυμείτε. Παρθένοι, η τάση να αναπτύξετε το κοινωνικό σας κύκλο, είναι ένα εργαλείο για τα μελλοντικά σας σχέδια.

 

 

ΚΡΙΟΣ

Η στροφή προς το σπίτι και προς τα κοντινά σας πρόσωπα, σας κάνουν να απομακρύνεστε από κύρια θέματα και κυρίως του επαγγελματικού σας τομέα. Η ευαισθησία σας, είναι ένα στοιχείο που μπορεί να επιβραδύνει την εξέλιξή σας, όταν την αφήσετε απροσδιόριστη και ανεξέλεγκτη.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η επικοινωνιακή σας τάση, θα γεφυρώσει το χάσμα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στο συναδελφικό σας περιβάλλον. Τα πράγματα μπορούν να πάρουν μία νέα τροπή, όμως δεν έχουν την δυνατότητα να ολοκληρωθούν σήμερα. Δώστε ακόμα ένα περιθώριο για τον επανέλεγχο που χρειάζονται.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία στασιμότητα θα υπάρχει σήμερα, στον επαγγελματικό σας τομέα και δεν θα σας αφήσει περιθώρια να οργανώσετε νέα σχέδια. Κινηθείτε με τα δεδομένα που έχετε και αφήστε για αύριο την δράση. Στην προσωπική σας ζωή, θα παίξει ρόλο η συμπεριφορά σας και η φιλικότητα που θα εκφράσετε στους γύρω σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο συναναστροφές με αρνητικά άτομα και οι δυσκολίες στον χώρο εργασίας σας, σας έχουν κάνει αρκετά οξύθυμους και έχετε χάσει την υπομονή σας. Προσπαθήστε να βρείτε πάλι τον εαυτό σας, η αυτοκυριαρχία είναι το παν. Η συναισθηματική σας φόρτιση, μπορεί να αναδείξει έναν αρνητικό και επίμονο χαρακτήρα, φέρνοντας προβλήματα μέσα στην σχέση σας.

 

ΛΕΩΝ

Προσπαθήστε να αποστασιοποιηθείτε από κρυφές καταστάσεις, που θα πάρουν τον δρόμο της δημοσιότητας. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας και σκεφτείτε με περισσότερη λογική. Οι ανασφάλειες και οι φοβίες, για την αποδοχή της ταυτότητάς σας, δεν προσφέρουν κανένα θετικό αποτέλεσμα. Γι’ αυτό λοιπόν, συγκροτήστε την σκέψη σας και εστιάστε σε όσα σας απασχολούν με λογική.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η επιθυμία σας, να βγείτε από τα δεδομένα και να ξεδιπλώσετε τα ταλέντα σας, σας οδηγεί σε δυναμικές αποφάσεις. Ίσως μία απρόσμενη βοήθεια από το κοντινό σας περιβάλλον, μπορεί να σας καθοδηγήσει δίνοντας τις σωστές οδηγίες. Η συμφιλιωτική τάση σας, μπορεί να επαναφέρει την σχέση σας στο πρωταρχικό στάδιο.

 

ΖΥΓΟΣ

Η παρατηρητικότητά σας, μπορεί να σας δώσει στοιχεία που θα πρέπει να προσέξετε στο γύρω περιβάλλον σας. Η αναγνώρισή σας από το οικείο περιβάλλον, θα είναι ένα έναυσμα να συνεχίσετε με ενεργητικότητα και να δείξετε τον πραγματικό σας εαυτό.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ενασχόλησή σας με την παιδεία και την μόρφωση, σήμερα είναι έντονη. Η ανάπτυξη της πνευματικότητά σας, είναι ένα σημείο αιχμής, για να αναγεννηθείτε στο μέλλον. Τα ταξίδια επίσης, θα σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον και θα μπείτε στην διαδικασία, με αγαπημένα σας πρόσωπα να τα διοργανώνετε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δείξτε προσοχή σε οικονομικές συναλλαγές και δοσοληψίες, γιατί στο προσκήνιο θα εμφανιστούν κρυφές καταστάσεις του παρελθόντος, που θα επηρεάσουν την σκέψη σας. Ο τρόπος που πρέπει να κινηθείτε, πρέπει να είναι επιφυλακτικός και να μην περιστοιχίζεστε μόνο από τον αυθορμητισμό.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ειλικρίνεια, είναι αυτή που μπορεί να εκμηδενίσει τις διαπλοκές που έχουν εμφανιστεί από το παρελθόν και σας έχουν κουράσει ψυχολογικά. Καταθέστε τα συναισθήματα σας και η ανταπόδοση από το γύρω περιβάλλον, πρέπει να είναι ισάξια με τις δικές σας προθέσεις. Η αντίδρασή τους, θα είναι αυτή που θα σας δώσει την λύση, για το πως θα πρέπει να λειτουργήσετε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η μέρα σας, είναι γεμάτη με υποχρεώσεις και ευθύνες, θα χρειαστεί να πάρετε όμως τον απαραίτητο αέρα, ώστε να μπορέσετε να αναπνεύσετε ελεύθερα. Στρέψτε την προσοχή σας και σε άλλες διαδρομές, παίρνοντας περισσότερη θετική ενέργεια, με αποτέλεσμα να ασκήσετε την δύναμη που χρειάζεται.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Μην επιτρέπετε στο άγχος ή στις αρνητικές σκέψεις να απορροφούν, ένα μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας.  Έχετε την δυνατότητα να κοιτάξετε ψηλά και να κατακτήσετε με ευκολία τον στόχο σας, εφόσον θα χρησιμοποιήσετε την διπλωματική σας σκέψη. Βρεθείτε με άτομα εμπιστοσύνης και διασκεδάστε μαζί τους.

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Αφήστε μια απάντηση

Close Menu