Τα ζώδια της Παρασκευής 31 Αυγούστου 2018

Ημερήσιο ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια!

 

 

Από τον Κωνσταντίνο Πάππα

 

 

ΚΡΙΟΣ

Ενώ σήμερα, έχετε την διάθεση να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις που έχουν εμφανιστεί στο προσκήνιο μέσα στον εργασιακό σας χώρο, η συμπεριφορά σας δεν βοηθάει να ώστε να υποστηρίξετε το δίκιο σας. Απομακρυνθείτε από την οξυθυμία που σας διακατέχει, εξαιτίας της ανάγκης για υπεράσπιση του εαυτού σας. Σταθείτε σοβαροί και αγέρωχοι, απέναντι των καταστάσεων, δείχνοντας την αποφασιστικότητα σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η επίτευξη του στόχου σας, στηρίζεται στην ψυχική σας κατάσταση, γι’ αυτό προσπαθήστε να διατηρείτε την ισορροπία σας και να μην εισέρχεστε σε μία σφαίρα φαντασίας. Οι καταστάσεις που έχουν βγει στο φως και αφορούν παρασκήνια του παρελθόντος, απαιτούν την καθαρότητα σκέψης σας. Μην σπαταλάτε άσκοπα την ενέργειά σας, εστιάστε στον εαυτό σας και στις επιθυμίες σας για το μέλλον.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε την πρόθεση, να συμφιλιωθείτε με τα άτομα του περιβάλλοντός σας, όπου στο παρελθόν υπήρξαν διενέξεις μεταξύ σας. Η επικοινωνιακή σας ικανότητα, θα σας δώσει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε, ιδιαίτερα στους τομείς που σας ενδιαφέρουν. Τα επαγγελματικά σας, θα έχουν την άνοδο που αξίζετε εφόσον έχετε δουλέψει σκληρά στο παρελθόν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η επίτευξη του στόχου σας, στα επαγγελματικά σας, είναι σε ένα καλό σημείο, θα πρέπει όμως σήμερα, να προσέξετε ιδιαίτερα την συμπεριφορά και τον τρόπο χειρισμού σας, ώστε να μην επηρεάσει αρνητικά το αποτέλεσμα. Κινηθείτε με περισσότερη επιφύλαξη και παρατηρήστε τις συμπεριφορές των γύρων σας, οι οποίες θέλουν κάτι να σας πουν. Η προσπάθειά σας, να πλησιάσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα, πρέπει να γίνει σε ειλικρινή και ευγενικά πλαίσια.

 

ΛΕΩΝ

Ο κόσμος σήμερα, αλλάζει χρώμα για σας και τα πάντα ανήκουν σε μία διαφορετική σφαίρα, από την καθημερινότητα. Η διάθεση σας, να κατακτήσετε επιθυμίες που έχουν μείνει στο συρτάρι, έχει την δύναμη να τις κάνετε πραγματικότητα. Οι ρίξεις του παρελθόντος, με άτομα που σας ενδιαφέρουν, σήμερα μπαίνουν σε ένα δρόμο ξεκαθαρισμάτων. Καταθέστε τους την άποψή σας και ακούστε ταυτόχρονα και την δική τους, βρίσκοντας την χρυσή τομή.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι σκέψεις σας θα απορροφηθούν σήμερα, από υποθέσεις οικονομικού τύπου, οι οποίες έμειναν σε εκκρεμότητα όλο αυτό το διάστημα. Η προσοχή σας, χρειάζεται να είναι αρκετά επισταμένη, στα συγκεκριμένα θέματα για να δοθεί η καλύτερη λύση προς εσάς. Η πρόθεση, να αλλάξετε τα πράγματα γύρω σας και κυρίως στον προσωπικό σας τομέα, θυμηθείτε ότι θα πρέπει να ξεκινήσει από μέσα σας, για να έχουν την σωστή πορεία.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η καθημερινότητα και η ρουτίνα, θα σας στρέψουν την προσοχή προς τα κεκτημένα σας και θα σας απορροφήσουν ένα μεγάλο της ενέργειάς σας. Οι κινήσεις σας, θα είναι περιορισμένες και δεν θα σας επιτρέψουν να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Ασχοληθείτε με αθλητικές δραστηριότητες, αποβάλλοντας το άγχος από την ζωή σας και να αποκτήσετε ευεξία.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα σχέδια που έχετε στο μυαλό σας να πραγματοποιήσετε, είναι μέρος δικής σας πρωτοβουλίας. Η μέρα, καλεί να τα επαναξιολογήσετε και να δομήσετε την προτεραιότητά τους. Σήμερα, έχετε την διάθεση να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, δημιουργώντας γύρω σας ένα χαλαρό περιβάλλον.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Κάποιες ανασφάλειες που σας συνοδεύουν όλο αυτό το διάστημα, σας εμποδίζουν στις επαγγελματικές βλέψεις που έχετε. Διορθώστε τον συναισθηματικό σας τομέα και ισορροπήστε ψυχικά. Έχετε όλες τις προδιαγραφές να φτάσετε ψηλά, φτάνει να πιστέψετε στον εαυτό σας. Προτιμήσετε να μείνετε στο σπίτι σας και να απολαύστε την ηρεμία και την γαλήνη, που σας προσφέρει με τα άτομα που εμπιστεύεστε.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σταθερότητα των αποφάσεων σας, προσβάλλεται από την ευαίσθητη πλευρά σας, εμποδίζοντας τις αποφάσεις που σας έχουν τεθεί να πάρετε στον επαγγελματικό σας τομέα. Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και δώστε του την ευκαιρία, να αποδείξει στους γύρω σας, αυτό που αξίζει.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Στα επαγγελματικά σας, επικρατεί μία ηρεμία, η οποία σας επιτρέπει να σκεφτείτε με περισσότερη καθαρότητα σκέψεων, για το πως θα πρέπει να λειτουργήσετε στο μέλλον. Μία εύθυμη διάθεση, θα σας φέρει πιο κοντά με τον σύντροφό σας και θα περάσετε ευχάριστα μαζί του, απομακρύνοντας κάθε συναισθηματική μεταβολή που μπορεί να επιφέρει εντάσεις.

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Αφήστε μια απάντηση

Close Menu