Τα ζώδια της Παρασκευής 28 Σεπτεμβρίου 2018

Ημερήσιο ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια!

 

 

Από τον Κωνσταντίνο Πάππα

 

Ζυγοί, η πρόθεση να πλησιάσετε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν, είναι ειλικρινής και μπορείτε να αντιληφθείτε τα συναισθήματά τους, ώστε να κινηθείτε ανάλογα. Αιγόκεροι,  οι εσωτερικές συγκρούσεις, σας ωθούν να στραφείτε προς τους χώρους τους οποίους αισθάνεστε ασφαλείς. Μιλήστε, για τα συναισθήματά σας και θα σας δοθεί, η ανάλογη κατανόηση.

 

ΚΡΙΟΣ

Η διαφορετικότητά σας, διατηρεί αμείωτο το ενδιαφέρον στα επαγγελματικά σας. Οι παρορμητικές κινήσεις σας, χρειάζονται προσοχή όμως, διότι μπορούν να σας φέρουν σε αντιπαραθέσεις με τους συναδέλφους σας. Μία οξύθυμη συμπεριφορά, μπορεί να εμφανιστεί και να προκαλέσει εντάσεις στις σχέσεις σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Σκηνές παρασκηνίων, θα πάρουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ζωή σας και θα επηρεάσουν τον ψυχολογικό σας παράγοντα. Δημιουργήστε τις κατάλληλες προϋποθέσεις, για να αντιμετωπίσετε με σύνεση τα ζητήματα που θα παρουσιαστούν. Ενεργοποιήστε την πρακτική σας ιδιοσυγκρασία και την οργανωτική σας σκέψη, και θα μπορέσετε να τα καταφέρετε. Προσπαθήστε να ισορροπήσετε, τον συναισθηματικό σας κόσμο, για να εξετάσετε προσωπικά θέματα που σας απασχολούν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα, σας παροτρύνει να κάνετε τις νέες ενάρξεις, που έχετε θέσει εδώ και καιρό ότι πρέπει να γίνουν. Η επικοινωνιακή σας διάθεση και η χαρούμενη συμπεριφορά, στέκονται ως εφαλτήρια στην επιτυχία σας. Οι εντάσεις του παρελθόντος, μπορεί να έχουν αναταράξει τις σχέσεις με τους γύρω σας και έχουν δημιουργήσει ένα χάσμα μεταξύ σας. Μπορείτε να συμφιλιωθείτε σήμερα, φτάνει να το θέλετε.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα επαγγελματικά σας, βρίσκονται σε αρεστό επίπεδο και οι επόμενες κινήσεις που θα προβείτε, θα έχουν ένα δυναμικό χαρακτήρα. Ελέγξτε την συμπεριφορά των γύρων σας, για να ξέρετε πώς να συμπεριφερθείτε στο μέλλον. Η οργάνωση για οικογενειακές και φιλικές συνεστιάσεις, θα σας αλλάξει την διάθεση και θα σας δώσει ευχάριστα συναισθήματα.

 

ΛΕΩΝ

Σήμερα, η διάθεσή, να κινηθείτε σε πολλούς τομείς και να δράσετε είναι πολύ έντονη. Οι μακρινές διαδρομές αναψυχής ή επαγγελματικού τύπου, θα ευνοηθούν από την ροή της ημέρας και θα μπορέσουν να πραγματοποιηθούν. Σήμερα, μπορεί να συμβούν πολλά ξεκαθαρίσματα και κυρίως με το αντίθετο φύλλο.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θέματα οικονομικού τύπου, θα σας κινήσουν σήμερα το ενδιαφέρον και θα σας στρέψουν την προσοχή, προς της επίλυσή τους. Μικρές δυσκολίες, ίσως υπάρξουν για να τα καταφέρετε, μέχρι να εκμηδενίσετε τις δυσκολίες. Κάποια συμβάντα, μπορούν να πάρουν θέση στην προσωπική σας ζωή και να διαμορφώσουν τον τρόπο σκέψης σας. Ίσως ένα νέο πρόσωπο, θα παρουσιαστεί ξαφνικά στην ζωή σας.

 

ΖΥΓΟΣ

Το σημαντικότερο πράγμα που σας αναζωογονεί σήμερα, είναι ότι μπορείτε να εστιάσετε στους γύρω σας και να διαπιστώσετε τα συναισθήματα, και τις σκέψεις τους. Η κίνηση αυτή, σας δίνει έπειτα μία ελευθερία κινήσεων και μπορεί να σας απομακρύνει από λανθασμένες κινήσεις. Η χαρά και η ευτυχία, που αισθάνεστε σήμερα, με άτομα του οικογενειακού ή φιλικού περιβάλλοντος, θα σας χαλαρώσει.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσπαθήστε να βρείτε χρόνο για τον εαυτό σας και να του δώσετε την πρέπουσα σημασία. Οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες, θα σας απομυζήσουν ένα μεγάλο μέρος της ενέργειάς σας, για διεκπεραιώσεις οικονομικού τύπου. Ασχοληθείτε με ευχάριστα πράγματα, αποβάλλοντας ένα μεγάλο μέρος πίεσης που αισθάνεστε.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα σχέδια, που έχετε θέσει όλο αυτό το διάστημα για την επαγγελματική σας σταδιοδρομία, σήμερα μπορείτε να τα εξετάστε καλύτερα και να επιστήσετε την προσοχή σας, εξουδετερώνοντας στοιχεία που είναι αβάσιμα. Η διασκέδαση, είναι ένας τρόπος φυγής από την καθημερινότητα και παράλληλα, φορτίζει θετικά τον συναισθηματικό σας κόσμο

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η συναισθηματική φόρτιση, που αισθάνεστε αυτό το διάστημα, καθυστερεί κάθε ενέργεια που έχετε στο μυαλό σας. Η στροφή προς το σπίτι ή προς χώρους που σας εμπνέουν εμπιστοσύνη, είναι αρκετά έντονη σήμερα, ξεπροβάλλοντας αδύναμα στοιχεία του χαρακτήρα σας. Κάντε περισσότερα πράγματα που αγαπάτε και φροντίστε τον εαυτό σας, θα σας χαλαρώσει και θα σας βοηθήσει να βάλετε τις σκέψεις σας σε τάξη.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι αποφάσεις, που εκκρεμούν στον χώρο εργασίας σας, θα έχουν την δυνατότητα επαναξιολόγησης μέχρι να φτάσουν στο κατάλληλο σημείο να οριστικοποιηθούν. Δώστε τον χρόνο που χρειάζεται, για να έχετε θεμιτά αποτελέσματα. Η ανάγκη να βρεθείτε με έμπιστα άτομα και να τους εκμυστηρευτείτε, τις ανησυχίες σας, θα σας βοηθήσει σήμερα να διαχειριστείτε καλύτερα το άγχος.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Στα επαγγελματικά σας ζητήματα, δεν θα υπάρξουν ιδιαίτερες ανατροπές εκτός από μία οικονομική συναλλαγή που μπορεί να συμβεί. Μία ρομαντική διάθεση και μία γλυκύτητα στους τρόπους σας, θα διαχέεται στην ατμόσφαιρα και οι γύρω σας, θα νιώσουν την θετική σας ενέργεια. Πλησιάστε, όσους έχετε απομακρυνθεί στο παρελθόν, η διάθεσή σας είναι η κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα.

 

 

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Αφήστε μια απάντηση

Close Menu