Τα ζώδια της Παρασκευής 21 Σεπτεμβρίου 2018

Ημερήσιο ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια!

 

 

Από τον Κωνσταντίνο Πάππα

 

Υδροχόοι, η συναισθηματική σας φόρτιση, σας οδηγεί στην μοναχικότητα και σε μία ονειροπόλα κατάσταση. Ιχθύες, ο λεπτομερής έλεγχος και η οργάνωση των επαγγελματικών σας υποθέσεων, βοηθάει στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία.

 

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί να αισθανθείτε μία μικρή καταπίεση εξαιτίας του άγχους, που θα επικρατήσει στον χώρο εργασίας σας. Προσπαθήστε να αποστασιοποιηθείτε και να μην αφήνετε αρνητικές συζητήσεις, να σας επιβραδύνουν την εξέλιξη. Οι ψυχολογικές μεταπτώσεις, θα επηρεάσουν τις σχέσεις σας με κοντινά σας πρόσωπα. Δραστηριοποιηθείτε σε χώρους, που δίνουν ενέργεια στις σκέψεις σας και ταυτόχρονα σας χαλαρώνουν.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Μία εσωτερική ορμή προς τα μη καθιερωμένα, σήμερα θα σας δώσει τις απαντήσεις που αναζητάτε. Οι ενέργειές σας, θα είναι πιο ελεύθερες και θα σας προσφέρουν μία ευχάριστη διάθεση. Οι φιλικές συναντήσεις, θα ακολουθήσουν στιγμές διασκέδασης και το τελείωμα της ημέρας, θα σας αφήσει μία ικανοποιητική ανάσα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η μέρα, μπορεί να μην είναι από τις πιο ευχάριστες, αλλά η απαιτούμενη τόλμη που διαθέτετε, σας βοηθάει να αντιμετωπίσετε εμβόλιμες καταστάσεις. Διατηρείστε τις επιφυλάξεις σας, με αρνητικά άτομα που σας πλαισιώνουν και επηρεάζουν την διάθεσή σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο τρόπος που θα διαχειριστείτε τα πράγματα, θα είναι αρκετά πρωτοποριακός και θα αντιδράσετε ευχάριστα στους γύρω σας. Αφήστε τις σοβαρές αποφάσεις όμως, για άλλη μέρα. Η διασκέδαση και η ευχάριστη διάθεση, θα καλύψουν τα κενά που έχουν παρουσιαστεί στις σχέσεις σας.

 

ΛΕΩΝ

Η ψυχολογική σας διάθεση, είναι πτωτική, προκαλώντας σας επιπλέον άγχος. Η αυτοπραγμάτωση, θα βοηθήσει στην εσωτερική ισορροπία σας. Ασχοληθείτε με δραστηριότητες και δεξιοτεχνίες που ενεργοποιούν την φαντασία σας, γεμίζοντας σας με ενέργεια. Αποφύγετε εντάσεις και λεπτομερείς συζητήσεις, διότι δεν βρίσκεστε σε θέση να επιχειρηματολογήσετε κατάλληλα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εξυπνάδα και η οργάνωση της σκέψης σας, σας παροτρύνουν να ασχοληθείτε με λεπτομερή σχέδια, όσο και με κοινωνικά ζητήματα. Έχετε την τύχη με το μέρος σας, για να οδηγήσετε τα πράγματα στον δρόμο που επιθυμείτε. Μπορεί να συναντήσετε ένα πρόσωπο από το παρελθόν, ξεκλειδώνοντας έτσι παλιά συναισθήματα.

 

ΖΥΓΟΣ

Προτιμήστε συναντήσεις με άτομα που εκπέμπουν θετική ενέργεια, θα σας φτιάξουν την διάθεση. Φανείτε ρεαλιστές και ακολουθείστε τα δρώμενα της καθημερινότητας, χωρίς περιττές επιπλήξεις με τους γύρω σας. Συγκεντρωθείτε στον εαυτό σας, χαρίζοντας του αυτό που επιθυμεί.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγνοείστε λίγο τις υποχρεώσεις και βελτιώστε την ποιότητα ζωής σας, στρέφοντας την προσοχή σας σε δημιουργικά πράγματα και αναδείξτε τις δεξιότητές σας. Οι αγορές και τα δώρα, θα σας δώσουν μία ευχάριστη νότα στην διάρκεια της ημέρας.  Κανονίστε εξόδους με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σας είναι αρκετά δυναμική, ώστε να ξεπεραστούν προβλήματα που υπάρχουν, στον εργασιακό σας χώρο. Στην συναισθηματική σας ζωή, η επικοινωνία ίσως γίνεται πιο απαιτητική και μπορεί να παρασυρθείτε από λεπτομερείς συζητήσεις, προκαλώντας διενέξεις με τους γύρω σας. Διατηρείστε τις ισορροπίες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί να υπάρξουν κάποιες διενέξεις, με πρόσωπα που συμπαθείτε και να ξεκλειδώσετε μία νέα πτυχή του εαυτού σας. Η διαφορετικότητα, σας κάνει αρκετά δυνατούς και ταυτόχρονα σας απομακρύνει από τα κατεστημένα. Η αρμονία με τα συναισθήματα σας, βοηθάει στην συναναστροφή σας, με τους άλλους.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το συναισθηματικό σας πεδίο, είναι αρκετά επιβαρυμένο αυτή την περίοδο και σας εντείνει μικρές ανασφάλειες του χαρακτήρα σας. Συγκεντρωθείτε στον τρόπο, που θα σας δώσει την ανάλογη ισορροπία και θα σας ανεβάσει ψυχολογικά. Ίσως υπάρξουν άτομα, που θα σας προσφέρουν την βοήθεια τους.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η λεπτομερής εξέταση των εκκρεμοτήτων, στον επαγγελματικό σας χώρο, αν και βοηθάει την εξέλιξή σας, σας πιέζει συναισθηματικά και δεν σας αφήνει να δημιουργήσετε ελεύθερα. Αφήστε τις αναλυτικές συζητήσεις και επικεντρωθείτε σε σοβαρότερα ζητήματα. Μία νοσταλγική διάθεση, θα σας μεταφέρει σε γεγονότα του παρελθόντος και θα σας τραβήξει την προσοχή.

 

 

 

 

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Αφήστε μια απάντηση

Close Menu