Τα ζώδια της Παρασκευής 16 Νοεμβρίου 2018

Ημερήσιο ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια!

 

 

 

Από τον Κωνσταντίνο Πάππα

 

Δίδυμοι, η γενναιοδωρία και τα φιλάνθρωπα συναισθήματα, μπορούν να διεισδύσουν στις καρδιές των αγαπημένων σας προσώπων και να ανανεώσουν τις σχέσεις σας. Αιγόκεροι,  μία ηρεμία επικρατεί στην ατμόσφαιρα και σας επιτρέπει, να δείτε με καθαρότητα και αντικειμενικότητα το μέλλον σας.

 

 

ΚΡΙΟΣ

Οι επικοινωνιακές σας σχέσεις, σήμερα, θα έχουν το περιθώριο να εξελιχθούν και να αναπτύξετε έναν νέο κύκλο. Οι προτάσεις για τα νέα σχέδιά σας, θα αποδείξουν την επαγγελματική σας ικανότητα. Ίσως, η βοήθεια από το φιλικό σας περιβάλλον, θα καταστεί σημαντική για την βελτίωση της ερωτική σας σχέσης.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η στάση που πρέπει να διατηρήσετε, στο επαγγελματικό σας περιβάλλον είναι σημαντική, ώστε να αποφύγετε δυσφημήσεις προς το πρόσωπό σας. Η μέρα, μπορεί να συμμετέχει στην αναγνώριση των προθέσεών σας, από τα οικογενειακά σας πρόσωπα. Η δοτικότητα σας, θα παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτό.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επιθυμία σας, σήμερα, είναι να ασχοληθείτε ταυτόχρονα με πολλά πράγματα. Θυμηθείτε ότι, το κάθε ζήτημα που σας απασχολεί, θέλει τον δικό του χρόνο. Βάλτε σε τάξη τις σκέψεις σας, ξεκινώντας από τα κύρια θέματα. Η γενναιόδωρη διάθεσή σας, θα έχει θετικό αντίκτυπο στον συναισθηματικό κόσμο των άλλων γύρω σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οικονομικά θέματα, θα σας απορροφήσουν τις σκέψεις και θα σας απομακρύνουν από τις δραστηριότητές σας. Μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους, παρασκηνιακές καταστάσεις και θα απαιτηθεί η ωριμότητα της σκέψης σας, για να φτάσετε σε ακριβή συμπέρασμα.

 

ΛΕΩΝ

Οι συνεργασίες σας, στηρίζονται σε μία αληθινή σχέση και έχετε την υποχρέωση να την διατηρείτε, για να είναι υγιής. Μην παρασύρεστε λοιπόν, από ανέμελες και επιπόλαιες σκέψεις, που μπορούν να προβούν σε αρνητικές καταστάσεις. Με τον σύντροφό σας, μπορείτε σήμερα, να έρθετε πιο κοντά και να περάσετε ευχάριστα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα δεν έχετε το περιθώριο χρόνου να ασχοληθείτε με μελλοντικά σχέδια, εξαιτίας των υποχρεώσεων που έχετε επωμιστεί. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να ανταπεξέλθετε δυναμικά, χωρίς να παρεμβάλουν συναισθηματισμοί, που θα σας ρίξουν την ψυχολογία.

 

ΖΥΓΟΣ

Οι αποφάσεις που πρέπει να πάρετε για την μελλοντική σας σταδιοδρομία, σήμερα, θα λάβουν χώρα και θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα. Συγκεντρωθείτε, στον τρόπο που θα χειριστείτε τις νέες καταστάσεις και εκμηδενίστε τις δυσκολίες, κάνοντας τον απαραίτητο έλεγχο. Το άγχος, μπορεί να σταθεί εμπόδιο και επιβάλλεται να διατηρήσετε ψυχραιμία.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διάθεση σας, δεν είναι κατάλληλη για να στηρίξετε αλλαγές και αποφάσεις ρίσκου. Διορθώστε πρώτα την ψυχολογία σας, εφόσον εμφανίζεται έντονα η αποστροφή των επαγγελματικών υποχρεώσεων. Βρεθείτε σε χώρους που σας προσφέρουν ασφάλεια και σας στηρίζουν συναισθηματικά, ζητήστε συμβουλή από έμπιστα άτομα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι προτάσεις που θα δεχθείτε σήμερα, θα σας τραβήξουν την προσοχή και θα σας βάλουν στην διαδικασία επεξεργασίας, μην ξεχνάτε ότι μπορεί να υπάρξει αστάθεια στην τήρησή τους. Ίσως εξελιχθεί μία συνάντηση με πρόσωπα του παρελθόντος, εξαιτίας της ανάγκης σας για επικοινωνία.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επαγγελματική σας σταθερότητα, θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε καθαρότητα σκέψης, ώστε να κάνετε τα επόμενα βήματα. Κάποια οικονομική δοσοληψία, μπορεί να εξελιχθεί με επιτυχία. Ένα κλίμα ζεστασιάς και θαλπωρής, θα επικρατήσει στην ερωτική σας σχέση και θα ζήσετε ευχάριστες στιγμές με τον σύντροφό σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η συναισθηματική σας φόρτιση και ο εκνευρισμός, δεν σας αφήνουν το περιθώριο να αναλύσετε καταστάσεις, κάνοντας τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα. Αποφύγετε κάθε εμπλοκή που απαιτεί την συγκέντρωσή σας, μείνετε απλά αποστασιοποιημένοι.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Κάποιες παρασκηνιακές καταστάσεις του παρελθόντος, θα έρθουν στην επιφάνεια και θα πρέπει να τις αντιμετωπίσετε με ωριμότητα και υπευθυνότητα. Αποφύγετε συναισθηματικές εμπλοκές, διότι θα σας παρασύρουν σε αρνητικές σκέψεις ή ακόμα χειρότερα σε αποκυήματα της φαντασίας σας. Εστιάστε στα γεγονότα, επεξεργάζοντας τα αναλυτικά από κάθε οπτική γωνία.

 

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Αφήστε μια απάντηση

Close Menu