Τα ζώδια της Παρασκευής 14 Σεπτεμβρίου 2018

Ημερήσιο ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια!

 

 

Από τον Κωνσταντίνο Πάππα

 

Κριοί, σήμερα, η επιθυμία σας να κάνετε κάτι πρωτοποριακό και ακραίο, μπορεί να επικρατεί των υποχρεώσεων σας. Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο. Καρκίνοι, μην αφήσετε την ψυχολογία σας, να επηρεάσει αποφάσεις που κρίνουν το μέλλον σας.

 

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, η διάθεση σας, σας απομακρύνει από θέματα της καθημερινότητα και οι σκέψεις σας, μετατοπίζονται προς το αντισυμβατικό και το πρωτότυπο. Η κούραση και η πίεση, που έχετε δεχθεί όλο αυτό το διάστημα, σας απομακρύνει από κάθε ζήτημα που είναι απαιτητικό. Η προσωπική σας ζωή, ακολουθεί ένα νέο μοτίβο.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα θα αντιμετωπίσετε μία μικρή δυσκολία σε θέματα επικοινωνίας και θα σας στρέψει προς την απομόνωση. Η κακή ψυχολογική σας διάθεση, μπορεί να σας μεταφέρει αρνητικές σκέψεις. Αποφύγετε την λήψη των αποφάσεων, διότι η σκέψη σας είναι αρκετά αναστατωμένη για να ανταπεξέλθει με την καθαρότητα που απαιτείται.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η τύχη σήμερα, θα είναι με το μέρος σας και οι κινήσεις που θα επιλέξετε να κάνετε, θα έχουν διπλωματική συμπεριφορά. Αφουγκραστείτε τα συναισθήματα των γύρων σας και ακολουθείστε την διαίσθησή σας, για να ανταπεξέλθετε στα επαγγελματικά σας δρώμενα. Η διασκέδαση, είναι μία διέξοδος από την καθημερινότητα, αφήνοντας ταυτόχρονα τον εαυτό σας να εκφραστεί ελεύθερα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μην επιτρέψετε στην πτωτική σας διάθεση, να επιβραδύνει τις κινήσεις σας απέναντι σε θέματα επαγγελματικά. Στραφείτε προς κύρια ζητήματα και προσπαθήστε να επεξεργαστείτε τις λύσεις, σε θέματα που σας απασχολούν.  Βρεθείτε με πρόσωπα εμπιστοσύνης και ζητήστε  την συμβουλή τους.

 

ΛΕΩΝ

Τα επαγγελματικά σας, θα χάσουν την προτεραιότητα τους και τα καταναλωτικά σας σχέδια θα έρθουν σε πρώτη γραμμή. Προσέξτε τον τρόπο χειρισμού τους, μην σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Αποφύγετε τις λεπτομερείς σκέψεις και χαλαρώστε, η ευχάριστη διάθεση φτάνει για να περάσετε όμορφα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νέες συνεργασίες, μπορούν να σας ανταμείψουν στο μέλλον. Ο κοινωνικός σας περίγυρος, έχει την δυνατότητα να διευρυνθεί, εξαιτίας της επικοινωνιακής σας τάσης και η προσωπική σας λάμψη, θα ακτινοβολεί κάθε σας κίνηση. Μην επιμείνετε σε συζητήσεις με τον σύντροφό σας, απλά νιώστε την βαθύτερη έλξη που υπάρχει.

 

ΖΥΓΟΣ

Οι καταστάσεις που συμβαίνουν αφυπνίζουν τις σκέψεις και θα μεταβάλουν τις απόψεις  σας, σε θέματα προσωπικά. Επικεντρωθείτε στις επιθυμίες σας και δυναμωθείτε μέσα από αυτές. Θα έχετε το περιθώριο, να εξομαλύνετε την σχέση με τον σύντροφό σας, αν δείξετε κατανόηση στα θέλω του.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η συναισθηματική σας ανασφάλεια, μπαίνει εμπόδιο στα επαγγελματικά σας σχέδια και σας αποτρέπει από κάθε ενέργεια εξέλιξης. Οι ικανότητες που διαθέτετε, για να προτάξετε τα σχέδιά σας, είναι πολλές, φτάνει να πιστέψετε στον εαυτό σας. Μην απογοητεύεστε, μέρα είναι και θα περάσει, ασχοληθείτε με ήπιες δραστηριότητες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο λεπτομερής έλεγχος, που αποζητάτε να κάνετε στα επαγγελματικά σας ζητήματα, μπορεί να σας ξεκαθαρίσει τον τρόπο που πρέπει να κινηθείτε. Επιδιώξτε, να βρεθείτε με άτομα κοινού ενδιαφέροντος, ώστε να αποκομίσετε εποικοδομητικά πράγματα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η επαγγελματική σας σκέψη και ικανότητα, θα σας δώσει τον δρόμο για την εξέλιξη. Το περιβάλλον σας, θα έχει το περιθώριο να σας κριτικάρει, αν δώσετε εσείς το ερέθισμα για αυτό. Οι μεταβολές των συναισθημάτων σας, επαρκούν για να φέρουν διαφωνίες στην σχέση με τον σύντροφό σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα όνειρα σας σήμερα, έχουν ένα διαφορετικό χρώμα ελπίδας και σας οδηγούν σε περιπετειώδες καταστάσεις. Η επαφή με άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος, θα σας κάνει να βιώσετε θερμά συναισθήματα, επιβεβαιώνοντας την σημαντικότητά τους.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ο ψυχολογικός σας κόσμος, είναι αρκετά πιεσμένος το τελευταίο διάστημα, λόγω των πολλών υποχρεώσεων που σας ακολουθούν. Η μέρα, δεν είναι κατάλληλη για να ξεκινήσετε σχέδια και να τα οργανώσετε. Εστιάστε στον εαυτό σας και βρείτε τα ελλειμματικά στοιχεία, που τον εμποδίζουν να σκεφτεί ελεύθερα.

 

 

 

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Αφήστε μια απάντηση

Close Menu
error: Content is protected! © 2020 Copyright Astro1.gr | All Rights Reserved.