Τα ζώδια της Κυριακής 9 Σεπτεμβρίου 2018

Ημερήσιο ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια!

 

 

Από τον Κωνσταντίνο Πάππα

 

Λέοντες, αποφύγετε να δείξετε δυναμική στάση στο γύρω περιβάλλον, διότι αυτό θα επιφέρει εντάσεις. Σκορπιοί, η μέρα σας, μπορεί να είναι αρκετά δύσκολη, εφόσον θα προσπαθήσετε να αποδείξετε στις σχέσεις σας την αγνή σας πρόθεση, σε θέματα που έχουν σας δυσκολεύουν από το παρελθόν.

 

ΚΡΙΟΣ

Τα επαγγελματικά σας σήμερα, έχουν εύνοια και μπορείτε να οριοθετήσετε πλέον τα σχέδια σας, τα οποία θα χαρακτηρίσουν την πορεία σας στο μέλλον. Το μόνο εμπόδιο σας, θα είναι το άγχος και γι’ αυτό θα πρέπει να το χειριστείτε με περισσότερη ψυχραιμία. Ίσως η διασκέδαση, είναι ένας τρόπος που θα ανανεώσει.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Προσπαθήστε να ισορροπήσετε την ψυχολογία σας και να βρεθείτε σε μονοπάτια λογικής, φτάνοντας τον στόχο σας με περισσότερη επιμονή και ακρίβεια. Η στάση που έχετε ανάγκη, είναι η απομόνωση από την ένταση της καθημερινότητας. Η στροφή προς το σπίτι, σας δίνει το έναυσμα να ασχοληθείτε με όσα έχετε αμελήσει τελευταία.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, απομακρυνθείτε από οριστικές αποφάσεις που πρέπει να λάβετε, στον  επαγγελματικό σας τομέα. Η ψυχική σας κατάσταση, είναι φορτισμένη και δεν σας επιτρέπει να ακολουθήσετε πρακτικές και οργανωτικές σκέψεις. Η επικοινωνία που έχετε ανάγκη, επιδιώξτε την κυρίως με άτομα εμπιστοσύνης.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα επαγγελματικά σας,, έχουν την δυνατότητα να εξελιχθούν και η κοινωνικότητά σας επεκτείνεται. Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία, που σας δίνεται και δώστε την απαραίτητη σημασία σε ότι σας περιβάλλει. Μία γλυκύτητα στην συμπεριφορά σας, θα φέρει πιο κοντά τον σύντροφό σας και θα περάσετε ευχάριστα μαζί του.

 

ΛΕΩΝ

Εάν παρουσιαστούν κρυφές καταστάσεις στα επαγγελματικά σας, προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να αποφασίσετε πως πρέπει να κινηθείτε τις επόμενες ημέρες. Η οξύθυμη συμπεριφορά, δεν θα βοηθήσει καθόλου στο αποτέλεσμα.  Μην χάσετε την αυτοκυριαρχία σας, απέναντι στα αγαπημένα σας άτομα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η λογική σας, θα πρέπει να είναι σε πρωταρχικό ρόλο, για τα ζητήματα που θα σας απασχολήσουν και κυρίως, αν κάποια παρασκήνια βρεθούν στο φως της ημέρας. Θυμηθείτε η ψυχραιμία και η καθαρότητα σκέψης, είναι αυτά που θα σας βγάλουν από το αδιέξοδο. Ίσως ένας απολογισμός, γύρω από την προσωπικότητά σας, βοηθήσει να ενδυναμώσετε τον χαρακτήρα σας.

 

ΖΥΓΟΣ

Η ευφράδεια και η οξύτητα της σκέψης σας, είναι στοιχεία που βασίζεστε για να επικοινωνήσετε σήμερα με άτομα του γύρω περιβάλλοντός σας. Οι νέες ενάρξεις επιχειρησιακού τύπου, απαιτούν καλή διαχείριση, ώστε να σας είναι ευκολότερος ο δρόμος της εξέλιξης. Προσέξτε την συμπεριφορά σας, απέναντι στον σύντροφό σας και επιδιώξτε σε ήπιους τόνους να υπάρξουν συζητήσεις.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επικοινωνία σας, θα παρουσιάσει σήμερα μία μικρή δυσκολία και θα αισθανθείτε ότι σας πιέζει η κριτική των άλλων. Μην απογοητεύεστε, διότι μπορείτε να την αντιμετωπίσετε και να την θεωρήσετε ως πρόκληση, δίνοντας τον καλύτερο σας εαυτό.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η επιθυμία σας, να επιδοθείτε περισσότερο στην γνώση και να διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες, είναι έντονη σήμερα και οι κινήσεις σας, θα είναι ανάλογες. Στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας, θα θελήσετε να κινηθείτε με πρωτοτυπία και καινοτόμες ιδέες. Οι έξοδοι και η διασκέδαση, μπορούν σήμερα να σας ανεβάσουν την διάθεση. Κάντε το, χωρίς ενδοιασμούς.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν και οι αποφάσεις θα είναι αρκετά δύσκολες, για την επίλυσή τους. Ίσως σας τραβήξουν την προσοχή, υποθέσεις που υπάρχουν καιρό και θα δώσουν ένα ενδιαφέρον στίγμα στην ημέρα σας. Βασιστείτε στο ένστικτο και στην διαίσθησή σας, για να πάρετε πιο σίγουρες αποφάσεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η αντίληψή σας, σας βοηθάει σήμερα να αντιλαμβάνεστε με ευκολία τις αντιδράσεις των γύρων σας και να αποφύγετε κακοτοπιές, που μπορεί να εμφανιστούν στο μέλλον. Χρησιμοποιήστε την διαίσθησή σας, για να κατανοήσετε τις επιθυμίες του συντρόφου σας και να διορθώσετε οξύθυμες καταστάσεις.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η προσοχή σας, θα στραφεί σε ένα σύνολο δραστηριοτήτων, που κινούνται γύρω από την καθημερινότητά σας. Η έλλειψη της δημιουργικότητας, θα σας καταβάλει συναισθηματικά.  Το να ονειρευτείτε όμως και να σκεφτείτε θετικά, είναι αυτό που θα σας ξεκουράσει και θα σας δώσει την ενέργεια που αποζητάτε.

 

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Αφήστε μια απάντηση

Close Menu