Τα ζώδια της Κυριακής 4 Νοεμβρίου 2018

Ημερήσιο ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια!

 

 

 

Από τον Κωνσταντίνο Πάππα

 

Ζυγοί, η πρόθεση να αναπτυχθείτε και να καταξιωθείτε επαγγελματικά, στηρίζεται στις άπειρες ικανότητές σας, γι’ αυτό αναβλύστε δυναμικά στοιχεία του εαυτού σας και περάστε στην πράξη. Τοξότες, οι φιλοσοφικές αναζητήσεις και οι περιπετειώδης εξορμήσεις, σας δίνουν ένα πνεύμα ελευθερίας, είναι η κατάλληλη μέρα να δράσετε πάνω σε αυτό.

 

 

ΚΡΙΟΣ

Η έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στα επαγγελματικά σας, μπορεί να σας προκαλεί εκνευρισμό και χρειάζεται προσοχή, για να μην σας αποδιοργανώσει από τα μελλοντικά σας σχέδια. Οι προσπάθειες σας, για να συνυπάρξετε με αρμονία με τον σύντροφό σας, θα πρέπει να στηρίζονται στην διάθεση συμφιλίωσης.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η στάση που δείχνετε στις κοινωνικές σας επαφές, χρειάζεται ισορροπία για να αποφύγετε να έρθετε αντιμέτωποι με τρίτους, που μπορεί να επηρεάσουν την πορεία σας. Έντονα συναισθήματα και η ρομαντική διάθεση, θα συνυπάρξουν στην σχέση με τον σύντροφό σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τα επαγγελματικά σας σχέδια, είστε οι μόνοι που μπορείτε να τα προωθήσετε με επιτυχία. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία και κατακτήστε την θέση που σας αξίζει. Ο τρόπος που θα το χειριστείτε και η αυτοπεποίθησή σας, παίζει σημαντικό ρόλο στην πορεία σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι αποφάσεις και οι πραγματοποίηση του σκοπού σας, θα γίνει κάτω υπό την επήρεια της αποφασιστικότητας σας. Η σταθερή και επιμελής σκέψη σας, θα σας οδηγήσει σε βήματα που θα αποκτήσουν στιβαρότητα στο μέλλον.

 

ΛΕΩΝ

Οι γύρω σας, αντιδρούν με συμπεριφορές που μπορούν να σας δώσουν πολλά μηνύματα, τα οποία εσείς θα πρέπει να τα συμπεριλάβετε σοβαρά υπόψιν. Μείνετε επιφυλακτικοί, σε κάθε κίνηση μπορεί να σας οδηγεί σε άκαρπες προσπάθειες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ελέγξτε τα συναισθήματά σας και διατηρείστε τον ψυχικό σας κόσμο σε μία γαλήνη, έτσι ώστε να μπορείτε να στρέψετε τις σκέψεις σας, σε κατάλληλα επίπεδα που θα σας προσφέρουν την ευημερία. Εξάλλου, η αυτοκυριαρχία είναι το προσόν του χαρακτήρα σας.

 

ΖΥΓΟΣ

Οι σωστές και οργανωμένες πράξεις, θα σας προωθούν σε ανώτερες θέσεις στα επαγγελματικά σας. Το υψηλότερο σκαλί του βάθρου, είναι σε δρόμο που μπορεί να κατακτηθεί. Η σπουδαιότητα του στόχου σας, έχει κατακλύσει τις σκέψεις σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η υπόσχεση που έχετε δώσει στον εαυτό σας, να εξελιχθείτε επαγγελματικά και προσωπικά, στέκεται ως βάθρο, ώστε να πετύχετε τον στόχο σας. Ο σχεδιασμός, που έχετε υποβάλει τα σχέδια σας, παραπέμπει σε ωριμότητα σκέψης.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καινοτόμες ιδέες,  μπορούν και σας στρέφουν σε πιο δυνατούς δρόμους. Η δημιουργική σας διάθεση, ξεπροβάλει με ικανό τρόπο. Η ευαισθησία στα προβλήματα των γύρων σας, θα φανεί έντονα στην συμπεριφορά σας σήμερα και θα βοηθήσει τις σχέσεις σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ανησυχία που έχετε για τις επενδύσεις και τις επαγγελματικές σας συμφωνίες, σας φορτίζει με περισσότερο άγχος. Η κατάσταση αυτή, μπορεί να σας αποδιοργανώσει και να σας οπισθοδρομήσει, από τον στόχο σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο τρόπος που χειρίζεστε άτομα και καταστάσεις, στον τομέα των επαγγελματικών σας, μπορεί να βοηθήσει πολύ και δείχνει ακόμα περισσότερο τις ικανότητές σας. Παρουσιάστε σωστά, νέες ιδέες που έχετε και προσπαθήστε να κινηθείτε με σταθερά βήματα, για να πετύχετε τους στόχους που επιθυμείτε.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Ο χαρακτήρας σας, έχει μέσα του αρκετή ενέργεια και πολύ δημιουργικότητα. Χρησιμοποίησε σωστά τις ικανότητές σας, για να μπορέσετε να καταφέρετε πράγματα που καιρό έχετε αφήσει στην άκρη. Μπορείτε να ανανεώσετε τις σχέσεις σας, αλλά και να βάλετε τα απαραίτητα όρια, που χρειάζονται για να έρθει η εξέλιξη που ζητάτε.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Αφήστε μια απάντηση

Close Menu