Τα ζώδια της Κυριακής 15 Ιουλίου 2018

Ημερήσιο ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια!

 

Από τον Κωνσταντίνο Πάππα

 

Λέοντες, σήμερα, βάλετε μία τάξη σε όσα σας απασχολούν, αποφύγετε την ασφάλεια, όλα μπορούν να προχωρήσουν καλύτερα, αρκεί να απομακρύνετε αρνητικές σκέψεις. Ζυγοί, ελέγξτε καλύτερα νέα σας σχέδια, που θέλετε να προχωρήσετε στα επαγγελματικά σας, είναι σημαντικό αυτό το διάστημα, να σκεφτείτε πιο πρακτικά για να πετύχετε.

 

ΚΡΙΟΣ

Η ψυχική σας κατάσταση, είναι επηρεασμένη αρκετά αυτό το διάστημα, εξαιτίας των αρνητικών συγκυριών που εμφανίζονται και απαιτούν την εστίασή σας. Απομακρυνθείτε, από υποχρεώσεις ρουτίνας και βρείτε τρόπους χαλάρωσης. Μην επιμείνετε λοιπόν, σε συζητήσεις που θα φέρουν εντάσεις, ειδικότερα σε θέματα που έχετε διατυπώσει στο παρελθόν και δεν υπήρξε η ανάλογη κατανόηση.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα, σας διακατέχει μία ευχάριστη διάθεση και η στροφή προς θέματα προσωπικού περιεχομένου, θα σας ανεβάσουν την ψυχολογία. Θα πρέπει να σκεφτείτε καλύτερα επενδύσεις και αγορές που επιθυμείτε να κάνετε, ώστε να μην σας φέρουν εκτός προϋπολογισμού. Θέλετε να ευχαριστήσετε τον σύντροφό σας, κάνοντας απρόβλεπτες ενέργειες και αυτό μπορεί να σας ανανεώσει.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επικοινωνία, που επιδιώκετε, τόσο καιρό για νέες συνεργασίες στον επαγγελματικό σας τομέα, σήμερα, ευνοείται, αναδείξτε στους γύρω σας και ειδικότερα στους συνεργάτες σας, την διπλωματική σας ικανότητα και την ευστροφία σκέψης σας. Η μέρα, θα κυλήσει ευχάριστα με αγαπημένα σας πρόσωπα, φτάνει να μην παρασυρθείτε από αρνητικές  συμπεριφορές.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Άτομα από το εργασιακό σας περιβάλλον, θα σταθούν σε μικρολεπτομέρειες τις οποίες θα διακρίνετε και θα επεξεργαστείτε, ώστε να έχετε στο μέλλον πιο ευνοϊκές συνθήκες και καλύτερη αντιμετώπιση από τα κατάλληλα πρόσωπα. Ακούστε τι έχουν να σας πουν. Διατηρείστε, μια αρμονία στον συναισθηματικό σας τομέα και η στάση σας αυτή, θα καθαρίσει το τοπίο, στην σχέση με τον σύντροφό σας.

 

ΛΕΩΝ

Η ψυχική σας κατάσταση, σήμερα, είναι αρκετά φορτισμένη και κάποιες ανασφάλειες έρχονται στο προσκήνιο και σας ταλαιπωρούν, διαστρεβλώνοντας την πραγματική εικόνα γύρω σας. Ανακτήστε, τις δυνάμεις σας και βάλτε σε τάξη ότι σας απασχολεί, απομακρύνοντας τις αρνητικές σκέψεις. Μην επιδιώκετε, να φτάσετε στην ευτυχία ακολουθώντας λανθασμένο δρόμο, ξεθάβοντας από το ασυνείδητο ενοχές, έτσι ώστε να μπαίνουν εμπόδιο στην πορεία σας με τον σύντροφό σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα, θα εκφράσετε τον πραγματικό σας εαυτό, μπαίνοντας στην διαδικασία να οργανώνετε τα πάντα με λεπτομερή έλεγχο, για να φτάσετε στο στόχο σας. Αφήστε, λοιπόν τον εαυτό σας, να λειτουργήσει ελεύθερα και το αποτέλεσμα θα είναι προσιτό στα δεδομένα σας. Μία νοσταλγική διάθεση, μπορεί να σας ωθήσει στην επανένωση με παρελθοντικά πρόσωπα.

 

ΖΥΓΟΣ

Ο έλεγχος από τους γύρω σας, μπορεί να είναι έντονος, αλλά αυτό σας κάνει αρκετά προσεκτικούς και μεθοδικούς, για να ακολουθήσετε τα κατάλληλα βήματα, φτάνοντας στο θεμιτό σας αποτέλεσμα. Η μέρα, θα κυλίσει ευχάριστα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, προσέξτε όμως τις εναλλαγές της διάθεσής σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα, σήμερα, σας σπρώχνει σε σκέψεις και νέες ιδέες, μπορείτε να είστε πιο ενεργητικοί και με οξυμένη δράση. Οι φιλικές συναντήσεις που μπορούν να διεξαχθούν σήμερα, θα δώσουν ένα ευχάριστο τόνο στην ημέρα σας, αποφύγετε μικρό παρεξηγήσεις, οι οποίες μπορούν να ανατρέψουν το θετικό αποτέλεσμα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποιες εντάσεις, ίσως παρουσιαστούν, σήμερα και φέρουν διαφωνίες, ενεργοποιήστε, την λογική σας, αποφεύγοντας να δώσετε περεταίρω έκταση σε περιττές σκέψεις. Εστιάστε, στα γεγονότα με καθαρότητα και με διαύγεια σκέψης, και κρίνετε ανάλογα τον τρόπο χειρισμού. Σε προσωπικά θέματα, μην δίνετε την ευκαιρία, να εισβάλλουν αρνητικά προσκείμενα άτομα και να σας επηρεάσουν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η μέρα σας, μπορεί να είναι κάπως αντισυμβατική για σας και θα σας ωθήσει σε ασυνήθης, συμπεριφορές. Μην εκπλαγείτε λοιπόν, αν βγείτε από τα καθιερωμένα, θα είναι κάτι, που  θα σας προσφέρει ενέργεια και καλή διάθεση, ακολουθείστε τον δρόμο της καρδιάς σας. Η συμπεριφορά σας αυτή, θα μεταφερθεί και στην προσωπική σας ζωή, με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Βάλτε όμως, κάποια όρια, ώστε να μην ξεφύγετε από όσα έχετε υποσχεθεί.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όσα αισθάνεστε, σήμερα, σας ωθούν να απομακρυνθείτε από θέματα μεγάλης βαρύτητας. Η διάθεση για απομόνωση, σας βοηθάει να οργανώσετε καλύτερα κάποια θέματα. Κάντε το και ενεργοποιηθείτε με περισσότερη δράση, στο προσεχές μέλλον. Αποφύγετε, οποιαδήποτε επικοινωνία, με οικεία πρόσωπα, αν σήμερα νιώθετε ότι δεν έχετε την ικανότητα να ανταπεξέλθετε με αρμονία σε συζητήσεις.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η αυτοπεποίθηση και ο δυναμισμός σας, είναι τα όπλα για να ανεβάσετε τον πήχη της επιτυχίας, στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία. Εκμεταλλευτείτε, την δράση σας και βρείτε το κομβικό σημείο, που θα σας οδηγήσει με πιο γοργούς ρυθμούς. Μία νέα σχέση, μπορεί να εμφανιστεί στο προσκήνιο και να σας οδηγήσει σε νέες εμπειρίες.

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Αφήστε μια απάντηση