Τα ζώδια της Κυριακής 11 Νοεμβρίου 2018

Ημερήσιο ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια!

 

 

 

Από τον Κωνσταντίνο Πάππα

 

Ταύροι, οικονομικά θέματα και εκκρεμότητες του παρελθόντος, θα πάρουν θέση στην ημέρα σας, μειώνοντας τον ελεύθερο σας χρόνο. Βρεθείτε με φίλους και περάστε ευχάριστα. Σκορπιοί, η εύθυμη διάθεσή σας και η γλυκύτητα των τρόπων σας, δίνει έναν ευχάριστο αέρα μέσα στην σχέση σας.

 

 

ΚΡΙΟΣ

Οι οικονομικές εκκρεμότητες, που υπήρχαν το τελευταίο διάστημα, σήμερα είστε σε θέση να τις διευθετήσετε και να τις βάλετε σε μια σειρά. Μία γενναιόδωρη διάθεση, θα σας φέρει κοντά με τον σύντροφό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Η έλξη αυτή, μπορεί να σας κάνει να ξεκαθαρίσετε προστριβές που υπήρξαν μεταξύ σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Η υλική σας ασφάλεια, θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα σήμερα και θα λειτουργήσετε κατάλληλα για να την αποκτήσετε. Επομένως κληρονομικά θέματα ή εκκρεμότητες, θα βγουν στην επιφάνεια και θα στιγματίσουν την ημέρα σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αληθινή κατάθεση των συναισθημάτων σας και η ειλικρίνειά σας, θα χαράξει έναν δρόμο προς την ευτυχία. Η στάση αυτή, θα βοηθήσει στην ισορροπία των σχέσεων σας και θα δώσει μία θετική ενέργεια ανάμεσα σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Υποχρεώσεις και αναγκαιότητες της καθημερινότητας, θα εισβάλλουν στην ημέρα σας και θα θολώσουν τις σκέψεις σας, για νέα και πρωτότυπα σχέδια. Η δημιουργία, θα είναι δύσκολο σήμερα να πραγματοποιηθεί, όμως θα ξεχωρίσει τις επόμενες μέρες.

 

ΛΕΩΝ

Η σκέψη σας σήμερα, είναι πιο ξεκάθαρη για να πάρετε τις ανάλογες αποφάσεις κυρίως στα επαγγελματικά σας, που θα βρουν την κατάλληλη απήχηση. Το φλερτ και η διασκέδαση, θα βελτιώσουν την αυτοπεποίθησή σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ανάγκη να βρεθείτε σε αγαπημένους χώρους, είναι αρκετά έντονη και σας ωθεί να απομακρυνθείτε από ευθύνες και εργασίες που σας έχουν δοθεί. Οι διαμάχες και οι εντάσεις, πρέπει να απομακρυνθούν και να σταθεροποιήσετε την ψυχολογία σας.

 

ΖΥΓΟΣ

Οι εκδηλώσεις και η συνεύρεση με άτομα κοινού ενδιαφέροντος, θα σας διασκεδάσουν και θα σας φέρουν πιο κοντά, το έχετε ιδιαίτερη ανάγκη σήμερα. Η ευαισθητοποίηση, προς τα δρώμενα της κοινωνίας, σε κάνει ενεργητικά μέλη σε εθελοντικές εργασίες.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ζεστασιά που εκφράζετε, απέναντι στα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα ευνοήσει την προσωπική σας ζωή. Η διάθεση πλέον, είναι χαρούμενη και ευχάριστη και θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα. Επιδιώξτε, να βρεθείτε κοντά τους.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η συμπεριφορά σας σήμερα, θα πρέπει να την διαχειριστείτε μέσω ήπιων αντιδράσεων και χωρίς οξύθυμες ενέργειες. Παρότι υπάρχουν αρκετές υποχρεώσεις που έχετε επωμιστεί, σήμερα μπορείτε να εξελίξετε νέα σχέδια και ιδέες.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Παρασκηνιακές υποθέσεις, θα πάρουν μέρος στην ζωή σας και θα απαιτήσουν την προσοχή σας. Ο ψυχικός σας κόσμος, θέλει ισορροπία ώστε να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις με εντιμότητα και ωριμότητα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι κοινωνικές εκδηλώσεις και οι συνεστιάσεις, είναι σήμερα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σας και ανεβάζουν την ψυχολογία σας. Η ευσυνειδησία σας, θα βελτιώσει τις σχέσεις μεταξύ των αγαπημένων σας προσώπων. Αφήστε την διαίσθησή σας, να δείξει την πορεία που πρέπει να ακολουθήσετε.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η σοβαρότητα και η ωριμότητα των σκέψεών σας, είναι σε θέση να σας βγάλουν από δύσκολες καταστάσεις. Η συμπεριφορά σας, γνωρίζετε ότι κάποιες φορές είναι ελεγχόμενη και κρίνεται από τρίτους, γι’ αυτό διατηρήστε την στο καλύτερο της επίπεδο.

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Αφήστε μια απάντηση

Close Menu