Τα ζώδια της Δευτέρας 23 Ιουλίου 2018

Ημερήσιο ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια!

 

 

Από τον Κωνσταντίνο Πάππα

 

Κριοί, σήμερα, θα σας απασχολήσουν οικονομικά σας, βάλτε μία τάξη και φροντίστε να κάνετε κινήσεις που θα βελτιώσουν αυτό τον τομέα. Καρκίνοι, εστιάστε στα επαγγελματικά σας, που μπορεί να σας οδηγήσουν σε θετικά αποτελέσματα αυτό το διάστημα.

 

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα, θα σας απασχολήσουν κυρίως οικονομικά θέματα και θα σας οδηγήσουν σε καθοριστικές αποφάσεις. Οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις, έχετε αναλάβει όλο αυτό το διάστημα, σας αφαίρεσαν την ανεμελιά και τον αυθορμητισμό σας. Επανδρωθείτε, και λειτουργήστε πιο δυναμικά. Στην συντροφική σας ζωή, θα αισθανθείτε την ανάγκη για αναζωπύρωση της σχέσης σας.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Μία ειλικρινής διάθεση, θα σας συνοδεύει σήμερα, στον επαγγελματικό σας τομέα. Εξετάστε, τις συμπεριφορές των συναδέλφων σας, ώστε να κινούνται στο ίδιο μοτίβο με τα δεδομένα σας. Μία τρυφερότητα και ένας ρομαντισμός, σας διακατέχει σήμερα και δίνει μία νέα πνοή στην σχέση σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η καθημερινότητα και η ρουτίνα, θα σας απορροφήσει ένα μέρος της ενέργειάς σας και θα σας στρέψει την προσοχή σε κοινότυπα πράγματα. Ασχοληθείτε με ενέργειες που σας αποβάλλουν το άγχος και δράστε, χωρίς δεύτερες σκέψεις. Ο ελεύθερος χρόνος σας, είναι περιορισμένος και δεν σας επιτρέπει, να κανονίσετε συναντήσεις με φιλικά σας πρόσωπα. Χαλαρώστε και δείξτε υπομονή, μέρα είναι και θα περάσει.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι προτάσεις και τα σχέδια, που έχετε προτείνει στο επαγγελματικό σας περιβάλλον θα είναι ικανά να σας ανεβάσουν στο μέλλον σε υψηλές θέσεις. Κάντε, τον απαραίτητο έλεγχο και κινηθείτε ανάλογα. Βάλτε, το φλερτ στην ζωή σας και χαρίστε ένα ευχάριστο κλίμα στους ανθρώπους που αγαπάτε.

 

ΛΕΩΝ
Σήμερα, θα στραφείτε προς το σπίτι, το οποίο αισθάνεστε ότι σας προσφέρει την ασφάλεια που χρειάζεστε. Ισορροπήστε, τον συναισθηματικό σας κόσμο, διότι σας κρατάει σε απόσταση από τον επαγγελματικό σας τομέα. Μην αφήσετε, την ευαισθησία σας να κυριέψει τις σχέσεις σας, γιατί μπορεί να προκαλέσει διενέξεις με τα αγαπημένα σας άτομα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η μέρα, δεν σας ευνοεί στην λήψη των αποφάσεων, κυρίως στον εργασιακό σας χώρο, παρ’ όλα αυτά, μπορείτε να στηρίξετε τις ιδέες σας και να τις οργανώσετε πιο αποτελεσματικά. Η τάση, να επικοινωνήσετε και να βρεθείτε με αγαπημένα άτομα, θα σας ωθήσει σε νέα σχέδια.

 

ΖΥΓΟΣ
Τα επαγγελματικά σας, θα διατηρηθούν σε μία ηρεμία και υπάρχει το ενδεχόμενο να λάβετε μία οικονομική βοήθεια. Οι κινήσεις του παρελθόντος, θα χαρακτηρίσουν την μελλοντική σας πορεία και θα προβάλλουν τον δυναμικό σας χαρακτήρα στο κοινωνικό σας περιβάλλον. Η γλυκύτητα των τρόπων σας και η γενναιόδωρη στάση σας, θα αγγίξει την ευαισθησία του συντρόφου σας και θα ανανεώσει την σχέση σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Διατηρήστε, την ηρεμία σας και αποφύγετε αρνητικές συμπεριφορές, απέναντι στους άλλους γύρω σας. Η οξύθυμη στάση σας, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα, που ίσως μετανιώσετε αργότερα. Μην χάσετε, την αυτοκυριαρχία σας και δημιουργήσετε εντάσεις στις σχέσεις σας. Αφήστε ελεύθερη, την ρομαντική σας διάθεση.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα, θα σας απασχολήσουν υποθέσεις παρασκηνίων, οι οποίες θα επηρεάσουν τον ψυχολογικό σας τομέα. Μην παρασυρθείτε, από πλασματικές σκέψεις, βγάζοντας αρνητικά συμπεράσματα. Εστιάστε, σε πραγματικά γεγονότα και λειτουργήστε συγκροτημένα. Αποφύγετε, να σκαλίσετε μνήμες του παρελθόντος με τον σύντροφό σας, διότι θα βρεθείτε απροετοίμαστοι, εξαιτίας της συναισθηματικής σας ευαισθησίας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα, θα διευρύνετε την κοινωνικότητά σας και θα αναπτύξετε νέες συνεργασίες μέσω της επικοινωνιακής σας διάθεσης. Τα σχέδια και οι ιδέες που θα προτείνετε, θα έχουν θετικό αντίκτυπο στον χώρο εργασίας σας. Δεχθείτε, τις συμβουλές των φίλων σας, οι οποίοι έχουν την διάθεση να σας βοηθήσουν στον ερωτικό σας τομέα. Οι προτάσεις που θα λάβετε, θα σας ξεκαθαρίσουν το τοπίο.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα επαγγελματικά σας, έχουν φτάσει σε ένα θεμιτό επίπεδο και η πρόοδος που αναμένετε, είναι σε θετική πορεία. Προσέξτε, τις ενέργειές σας με το συναδελφικό σας περιβάλλον, ώστε να μην ανατρέψετε την κατάσταση. Ο συναισθηματικός σας κόσμος, δεν είναι σε ετοιμότητα, ώστε να λάβετε τις πρέπουσες αποφάσεις για την ερωτική και προσωπική σας ζωή. Εστιάστε, πρώτα στις επιθυμίες σας και βάλτε τα όριά σας.

 

ΙΧΘΥΕΣ
Η διάθεσή σας, σήμερα, σας επιτρέπει να κινηθείτε σε πολλούς τομείς ταυτόχρονα. Θέλετε, να ξεκαθαρίσετε ότι σας απασχολεί, βάζοντας τα δυνατά σας να κατακτήσετε τους στόχους σας. Κινηθείτε, με βάση την διαίσθησή σας, η οποία θα σας δείξει έναν ασφαλή δρόμο προς την επιτυχία.

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Αφήστε μια απάντηση

Close Menu