Τα ζώδια της Δευτέρας 22 Οκτωβρίου 2018

Ημερήσιο ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια!

 

 

 

Από τον Κωνσταντίνο Πάππα

 

Κριοί, διατηρήστε την αυτοκυριαρχία σας και μην επιτρέπετε στους γύρω σας, να επηρεάζουν την άποψή σας. Θυμηθείτε ότι εσείς ορίζετε το μέλλον σας. Ζυγοί, μείνετε επιφυλακτικοί σε προτάσεις και υποσχέσεις, δεν έχουν όλοι την καλή σας πρόθεση.

 

ΚΡΙΟΣ

Η ευαισθησία που σας διακατέχει έντονα σήμερα, δεν σας επιτρέπει να ελέγξετε τις καταστάσεις που εξελίσσονται και να βάλετε τα όρια σας, έτσι ώστε να αποφύγετε ρήγματα που μπορεί θα δημιουργηθούν στις σχέσεις σας. Αντί να νιώθετε αρνητικά συναισθήματα για τα άτομα που σας περικλείουν, εκθέστε τις σκέψεις σας και βρείτε την χρυσή τομή.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Διατηρώντας σε σωστά επίπεδα τον συναισθηματικό σας κόσμο και αποφεύγοντας απότομες μεταβολές, μπορείτε να επεξεργαστείτε στοιχεία που έχετε ως δεδομένα, για να κατακτήσετε ουσιαστικά τον στόχο σας. Άτομα γυναικείου φύλλου, μπορούν να σας στηρίξουν στις αποφάσεις σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η διπλωματική σας διάθεση, θα εμφανιστεί στις συμφωνίες που θα ακολουθήσουν και θα σας οδηγήσει στην επιτυχία. Γεγονότα που έχουν συμβεί στο παρελθόν και σας έχουν επηρεάσει την προσωπική σας ζωή, μπορείτε να τα διορθώσετε και να επανατοποθετήσετε αυστηρά την θέση σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποιες εκπλήξεις μπορούν να συμβούν στην διάρκεια της ημέρας και να σας ανεβάσουν το ηθικό. Μπορούν επίσης, να σας κάνουν να δείτε με διαφορετικό μάτι την προσωπική σας ζωή, απομακρύνοντας σας από το παρελθόν και τις έμμονες ιδέες. Το φιλικό σας περιβάλλον, θα συμμετάσχει ενεργά στην αλλαγή σας.

 

ΛΕΩΝ

Η συγκροτημένη σκέψη και η συναισθηματική σας σταθερότητα, θα συνεργήσουν στην βελτίωση των καταστάσεων. Αποφύγετε να προβάλετε το εγώ σας, σε σημείο που μπορεί να σας οδηγήσει σε κινήσεις, που ίσως αργότερα το μετανιώσετε. Σταθείτε στην ψυχολογία σας και προσπαθήστε να την εμψυχώσετε με δημιουργικές δραστηριότητες.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η δράση και η οργάνωση, είναι στοιχεία που μπορούν να διαμορφώσουν την εξέλιξή σας και να αποκτήσετε τον στόχο που επιθυμείτε.  Έχετε την ικανότητα, να αποκτήσετε τον έλεγχο σε συμφωνίες και συμβόλαια, που ίσως εξελιχθούν στην διάρκεια της ημέρας.

 

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα σας, θα είναι ευνοϊκή και θα σας παρουσιαστούν ευκαιρίες για να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Τα επαγγελματικά σας, θα οδηγηθούν σε αρεστά επίπεδα και θα ενεργοποιήσετε τις δυνατότητές σας. Οι αγορές και οι εκπλήξεις, θα δώσουν ένα ευχάριστο κλίμα σε σας και στους γύρω σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σωματική και η ψυχική σας ενέργεια, θα πρέπει να διατηρηθεί σε ισορροπία, παίρνοντας μέρος σε δραστηριότητες που σας δίνουν ευεξία και αποτρέπουν το μυαλό σας από αρνητικές σκέψεις. Τα αγνά συναισθήματα σας, δεν μπορείτε να τα κρύψετε απέναντι στον σύντροφό σας, δίνοντας το ερέθισμα να προχωρήσετε ευχάριστα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πρέπει να φανείτε επιφυλακτικοί απέναντι στις συμπεριφορές των άλλων γύρω σας, διότι η υπερβολική ευαισθησία δεν σας επιτρέπει να δείτε ξεκάθαρα κάποια γεγονότα. Θέλετε να ολοκληρώσετε πράγματα, αλλά γνωρίζετε ότι η έλλειψη αυτοπεποίθησης μπορεί να σας ανατρέψει το αποτέλεσμα. Ανακτήστε τις δυνάμεις σας και προχωρήστε μπροστά με αυτοπεποίθηση.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ενέργεια που έχετε μέσα σας, είναι πολύ δυνατή και ψάχνετε τρόπους να την διοχετεύσετε δημιουργικά. Το ανήσυχο πνεύμα σας, στηρίζει την κάθε σας κίνηση, αλλά μην ξεπεράσετε τα όρια που αργότερα μπορούν να σας βγάλουν εκτός ελέγχου. Κρατηθείτε σε σταθερά βήματα και σκέψεις.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο κοινωνικός σας περίγυρος, μπορεί να στηρίξει τις κινήσεις σας και να δημιουργηθούν νέες συνεργασίες. Η συμβουλή σας, θα είναι πολύ σημαντική για άτομα που σας περιβάλλουν, βγάζοντάς τους από τις αμφιβολίες, που μπορεί να έχουν.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Στις επαγγελματικές υποθέσεις σας, μην είστε αφελής σε αντιδράσεις τρίτων. Στην προσωπική σας ζωή, οι διαμάχες που έχουν προηγηθεί στο παρελθόν με άτομα που σας ενδιαφέρουν, μπορούν να ξεκαθαριστούν, εφόσον καταθέσετε ειλικρινά τα συναισθήματά σας.

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Αφήστε μια απάντηση

Close Menu