Τα ζώδια της Δευτέρας 17 Σεπτεμβρίου 2018

Ημερήσιο ωροσκόπιο για όλα τα ζώδια!

 

 

Από τον Κωνσταντίνο Πάππα

 

Παρθένοι, η διάθεσή σας, σήμερα μπορεί να σας ωθήσει σε παρορμητικές κινήσεις. Κάντε, σταθερά βήματα και ακολουθείστε την διαίσθηση σας. Υδροχόοι, οι συναντήσεις που θα προκύψουν σήμερα, στον επαγγελματικό και προσωπικό σας τομέα, θα χαράξουν την πορεία σας στο μέλλον.

 

ΚΡΙΟΙ

Προστατέψτε τον ψυχικό σας κόσμο, ο οποίος είναι εκτεθειμένος σε αρνητικές μεταπτώσεις, εξαιτίας της επιρροής των προβλημάτων που σας αγχώνουν. Ο δυνατός σας χαρακτήρας, θα βρει την δίοδο με την στροφή προς τα αισθηματικά σας και κυρίως τις σχέσεις από το παρελθόν.

 

ΤΑΥΡΟΙ

Η σταθερότητα και η επιμονή σας, δίνουν τα φόντα για να ανταπεξέλθετε με ηγετικούς τόνους, απέναντι στον επαγγελματικό σας τομέα. Εκμεταλλευτείτε, ότι σας δίνει την δύναμη να κατακτήσετε την θέση που επιθυμείτε. Αποφύγετε τρίτα πρόσωπα, που σας απομακρύνουν από την επιθυμία να γευτείτε την ζωή.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η φροντίδα προς τα άτομα που σας ενδιαφέρουν, είναι έντονη και σας ανεβάζει την διάθεση. Η εικόνα σας για την ζωή, είναι ευχάριστη και δημιουργική, δίνοντάς σας μία ανάταση ψυχολογική, η οποία σας προσφέρει μία δυναμική διάθεση. Η καταναλωτική σας πρόθεση, απαιτεί όρια, για να μην επιφέρει οικονομικές δυσκολίες αργότερα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μία οξύθυμη συμπεριφορά, μπορεί να εμφανιστεί στο προσκήνιο, λόγω της έντονης ψυχικής σας διάθεσης. Αφήστε τις καταστάσεις να κυλήσουν και δείτε από άλλη οπτική γωνία τα πράγματα. Θυμηθείτε, τα γεγονότα έχουν μία συγκεκριμένη κατεύθυνση, αλλά μόνο εσείς έχετε την δυνατότητα να μεταβείτε σε άλλα μονοπάτια.

 

ΛΕΩΝ

Περιορίστε την έλλειψη αυτοπεποίθησης, που σας διακατέχει και στραφείτε προς τον εσωτερικό σας κόσμο, αναβλύζοντας έτσι τα ηγετικά στοιχεία του χαρακτήρα σας. Υπάρχει το ενδεχόμενο από τα άτομα που σας περιβάλλουν, να πράξουν αρνητικά προς το μέρος σας. Διατηρείστε τις επιφυλάξεις σας.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένα πνεύμα απελευθέρωσης, σας διακατέχει έντονα, σήμερα, έχοντας την επιθυμία να τραβήξετε τις εντυπώσεις από τους γύρω σας. Μην υπερβείτε τα όρια σας, διότι μπορεί η συμπεριφορά σας να φανεί κάπως αλλοπρόσαλλη. Οι κινήσεις που θέλετε να κάνετε, πρέπει να έχουν βαρύτητα και γερές βάσεις.

 

ΖΥΓΟΣ

Οι πρακτικές και οργανωμένες αποφάσεις, από την μία σας δίνουν την στοιχειώδη βαρύτητα να συνεχίσετε επαγγελματικά, από την άλλη έρχονται αντιμέτωπες με την υφή του χαρακτήρα σας, κάνοντάς σας να αποπροσανατολίζεστε. Βάλτε λοιπόν, τα δυνατά σας και δώστε τον καλύτερο σας εαυτό, αποφεύγοντας οποιαδήποτε ψυχρότητα με τους γύρω σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, θα πρέπει να λείπει η αφέλεια και η ανεμελιά, εφόσον κρίνεται το μέλλον σας, μέσα από αυτές. Τα ξεκάθαρα συναισθήματα και η αλλαγή τρόπου ζωής, δίνουν μία ανάσα στην σχέση με τον σύντροφό σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δείχνετε μία έντονη ευαισθησία σε ζητήματα που σας απασχολούν και αφήνετε το ενδεχόμενο σε τρίτα πρόσωπα, να σας εκμεταλλευτούν. Χαλαρώστε και ακολουθείστε το ένστικτο σας, για την πορεία σας. Βάλτε σε τάξη τα συναισθήματα σας και κάντε την ενδοσκόπησή σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Στον επαγγελματικό σας τομέα, προβλέπονται ευχάριστες καταστάσεις και που θα σας ανεβάσουν το ηθικό και την ψυχολογία. Η δυναμική σας συμπεριφορά, είναι το κίνητρο για να φέρετε θετικά αποτελέσματα, σε θέματα που σας απασχολούν. Η συναισθηματική σας αστάθεια όμως σε προσωπικά σας ζητήματα, μπορούν να φέρουν εντάσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι προκλήσεις που μπορεί να δεχθείτε στον επαγγελματικό σας τομέα, θα καθορίσουν τις κινήσεις σας για το προσεχώς μέλλον. Η μέρα, είναι κατάλληλη για να ξεκαθαρίσετε παρελθοντικά ζητήματα, που έχουν δημιουργήσει διενέξεις με κοντινά σας πρόσωπα. Η διπλωματική σας στάση, θα γίνει το όπλο, για να τα αντιμετωπίσετε.

 

ΙΧΘΥΕΣ

Η διάθεση σας, είναι σε καλά επίπεδα και θα σας ανοίξει δρόμους για το μέλλον. Η διαίσθηση και το ένστικτό σας, σας οδηγούν σε αποφάσεις που θα σας φέρουν την εξέλιξη που θέλετε. Η ευαισθησία, να ακούσετε τα προβλήματα των γύρων σας, αγγίζει τους άλλους και βελτιώνει τις σχέσεις σας.

 

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Αφήστε μια απάντηση

Close Menu