Προσωπικότητες Μωβ Χρώματος

[fblike]

 

mobΝΟΥΣ/ ΣΩΜΑ

Οι μωβ προσωπικότητες προτιμούν να ζουν στο δικό τους φανταστικό κόσμο του ονείρου. Η μαγεία, οι μύθοι, οι εσωτερικές «ανώτερες» διαστάσεις της ύπαρξης, οι άγγελοι και οι νεράιδες είναι όλα σκέψεις οι οποίες γεμίζουν το νου και την καρδιά της μωβ προσωπικότητας. Περνούν πολύ χρόνο στον κόσμο της φαντασίας.

Οι μωβ προσωπικότητες είναι διανοητικά και συναισθηματικά ελεύθερες, ώστε να διερευνούν καινούριες δυνατότητες, σκέψεις και πραγματικότητες. Μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς κανένα όριο. Οτιδήποτε μπορούν να φανταστούν είναι εφικτό και πραγματικό. Η μοναδική αυτή ικανότητα τους επιτρέπει να συλλαμβάνουν καινούριες, δημιουργικές και συχνά πρωτοποριακές ιδέες. Οι μωβ προσωπικότητες πιστεύουν ότι τα όνειρα βγαίνουν αληθινά.

Οι μωβ προσωπικότητες μπορούν να αντιληφθούν ενέργειες μέσα από τις μοναδικές και ισχυρές εσωτερικές αισθήσεις τους. Πολλές μωβ προσωπικότητες έχουν την ικανότητα να δουν ή να αισθανθούν άλλους κόσμους και να βιώσουν διαφορετικές πραγματικότητες. Όντας σε επικοινωνία με ανώτερες διαστάσεις, είναι ικανές να αντιληφθούν ιδέες και αρχές οι οποίες ξεπερνούν κατά πολύ την κοινή κατανόηση. Έχουν πρόσβαση σε πνευματικές και σε εσωτερικές ενέργειες τις οποίες μπορεί να χρησιμοποιήσουν για θεραπευτικούς σκοπούς. Οι προσωπικότητες αυτές που είναι προσανατολισμένες στη φαντασία απολαμβάνουν την απαλή μουσική διαλογισμού, τα κρύσταλλα που δονούν με τον άνεμο, τα κεριά, το λιβάνι, το διαλογισμό και τους ήχους των ψαλμωδιών. Απολαμβάνουν όποιον ήχο, χρώμα ή περιβάλλον μπορούν να εμπνεύσουν τη φαντασία τους. Τους αρέσει να διαλογίζονται κατά την αναζήτηση της αυτοπραγμάτωσης.

Οι μωβ προσωπικότητες μπορεί να είναι διασκεδαστικοί δάσκαλοι. Με την πολύχρωμη φαντασία και την απίστευτη αντίληψη που διαθέτουν μπορούν να μας οδηγήσουν σε έναν φανταστικό και μαγικό κόσμο. Όταν είναι ισχυροί, είναι θαυμάσιοι αφηγητές, συγγραφείς και καλλιτέχνες. Έχουν το ταλέντο να οραματίζονται και να περιγράφουν μαγικούς μυστικούς κόσμους στους οποίους διαμένουν πνεύματα και νεράιδες.

Οι μωβ προσωπικότητες μπορούν να μας μεταφέρουν πέρα από την περιορισμένη, ωμή μας πραγματικότητα σε έναν κόσμο γεμάτο απίστευτες δυνατότητες. Έχουν ανάγκη την ελευθερία χωρίς φυσικούς, συναισθηματικούς ή διανοητικούς περιορισμούς. Τους αρέσει να πηγαίνουν με τον άνεμο και να αλλάζουν κατεύθυνση όποτε εκείνοι θέλουν. Νιώθουν την ανάγκη να βιώσουν τις εσωτερικές αυτές διαστάσεις με την διαρκή καθοδήγηση της διαίσθησής τους ή του Φύλακα Άγγελού τους. Οι μωβ προσωπικότητες βλέπουν τη ζωή ως ένα μαγικό κόσμο γεμάτο περιπέτεια. Βρίσκονται εδώ για να διεγείρουν την φαντασία των άλλων, να εμπνεύσουν αίσθηση θαυμαστού και να διατηρήσουν ζωντανή την ιδέα του μαγικού.

Καθώς ζουν περισσότερο στον εσωτερικό τους κόσμο παρά στο υλικό επίπεδο, μπορεί να μην τους αρέσει να έρχονται αντιμέτωποι με την πραγματικότητα. Η υλική πραγματικότητα, όπως την αντιλαμβάνονται οι περισσότεροι άνθρωποι, ίσως να μοιάζει ψυχρή, ωμή ή ακόμη και βίαιη σε μία μωβ προσωπικότητα. Για το λόγο αυτό αναζητούν περιβάλλοντα ή καταστάσεις στις οποίες η ζωή είναι φωτεινή, εύκολη, ωραία και μαγευτική. Για αυτούς, η φαντασία τους είναι το αληθινό επίπεδο ύπαρξης, στο οποίο πραγματοποιούνται τα όνειρα. Γνωρίζουν ότι τα πιστεύω και οι σκέψεις διαδραματίζουν ένα ζωτικό ρόλο στη δημιουργία του υλικού μας κόσμου. Οι μωβ προσωπικότητες είναι σε θέση να χρησιμοποιούν τη φαντασία και τις σκέψεις τους για να δημιουργούν και να αλλάζουν πραγματικότητες.

Όταν είναι ισχυρές, οι μωβ προσωπικότητες, μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα δημιουργικά τους ταλέντα για να δείξουν στους ανθρώπους τις απεριόριστες δυνατότητες άλλων κόσμων. Έχουν την ικανότητα να μεταμορφώνουν τα οράματά τους σε καλλιτεχνήματα, τα οποία μπορούν να εμπλουτίσουν τη ζωή των οικείων τους. Νιώθουν την ανάγκη να συναναστρέφονται ενορατικούς ανθρώπους οι οποίοι να μπορούν να αντιληφθούν το δυναμικό των ιδεών τους και να είναι σε θέση να αναλάβουν δράση προκειμένου να τους βοηθήσουν στην υλοποίηση των ονείρων τους. Οι μωβ προσωπικότητες μπορούν να εμπνεύσουν και να διεγείρουν τους άλλους, ώστε να δημιουργήσουν και να παράγουν φουτουριστικά προϊόντα και ιδέες.

Οι μωβ προσωπικότητες ζουν περισσότερο βάσει των αισθημάτων και της διαίσθησής τους παρά βάσει της διάνοιάς τους. Ο τρόπος σκέψης τους είναι ιδιαίτερα διαισθητικός και δημιουργικός. Δυσκολεύονται να επεξεργαστούν αναλυτικές, άκαμπτες και δομημένες ιδέες ή πιστεύω. Θέλουν να αισθάνονται ελεύθεροι να διερευνούν τη φαντασία τους και να βιώνουν καινούριες πραγματικότητες. Τα φυσικά τους σώματα συχνά είναι ευαίσθητα και μερικές φορές ασθενικά. Ίσως να έχουν αδύνατα οστά και να είναι γενικά λεπτοκαμωμένοι. Μπορεί να μην ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για σωματικές δραστηριότητες, αθλήματα ή ασκήσεις.

Οι μωβ προσωπικότητες είναι εξαιρετικά ευαίσθητα όντα με υψηλή αισθητήρια αντίληψη, κάτι το οποίο οδηγεί εύκολα στην υπερφόρτιση του νευρικού τους συστήματος. Η δημιουργία ενός περιβάλλοντος γαλήνης και αρμονίας είναι ουσιαστικής σημασίας. Όταν οι μωβ προσωπικότητες παραμένουν προσγειωμένες στην υλική πραγματικότητα και ενωμένες με το σώμα τους, είναι ισχυρά πνευματικά όντα τα οποία χρησιμοποιούν την τέχνη της φαντασίας και του οραματισμού για να διαφωτίσουν την ανθρωπότητα.

Οι μωβ προσωπικότητες που είναι ανίσχυρες ονειροπολούν για να αποδράσουν από την πραγματικότητα. Τους είναι πολύ δύσκολο να διαφοροποιήσουν ανάμεσα στη φαντασία και την πραγματικότητα. Ίσως να περνούν πάρα πολύ χρόνο ζώντας σε έναν άλλο κόσμο και αυτό να καθιστά δύσκολη την έκφραση της φαντασίας τους και το μοίρασμα των εμπειριών τους. Οι μωβ προσωπικότητες που δεν είναι ισορροπημένες ξεχνούν εύκολα και δυσκολεύονται να συγκεντρωθούν. Τα οράματα και οι ιδέες τους μοιάζουν μη ρεαλιστικά, φανταστικά και αδύνατο να πραγματοποιηθούν στον υλικό κόσμο.

Οι περισσότερες ανίσχυρες μωβ προσωπικότητες έχουν τεράστια προβλήματα να λειτουργήσουν στον τρισδιάστατο κόσμο. Δεν τους αρέσει να αντιμετωπίζουν τις καθημερινές ασχολίες, όπως την εξόφληση των λογαριασμών, τα ψώνια ή η επαφή με τους άλλους. Καθήκον τους είναι να βρουν την ισορροπία ανάμεσα στην υλική πραγματικότητα η οποία λειτουργεί με άκαμπτους φυσικούς νόμους που κατά τα φαινόμενα δεν αλλάζουν με την φαντασία – και τον κόσμο της φαντασίας όπου οι ίδιοι αυτοί νόμοι μπορούν να υπερβληθούν και να ξεπροβάλλουν απεριόριστες δυνατότητες.

Η φαντασία των περισσοτέρων μωβ προσωπικοτήτων είναι τόσο αχανής που μπορούν να ακόμη και να οραματιστούν πώς θα μπορούσε να μοιάζει ο Θεός. Έχουν πρόσβαση σε υψηλότερες διαστάσεις στις οποίες η πραγματικότητα εκφράζεται με πολλές διαφορετικές μορφές. Εάν μάθουν να παραμένουν προσγειωμένοι και συγκεντρωμένοι, θα βιώσουν την ένωση με τον Θεό εντός του υλικού κόσμου. Έχουν τη δυνατότητα να γεφυρώνουν τον Ουρανό και τη Γη.

Οι μωβ προσωπικότητες είναι εξαιρετικοί δάσκαλοι, ικανοί να στηρίζουν τους άλλους στην προσωπική πνευματική τους ανάπτυξη. Όταν οι μωβ προσωπικότητες συνηδειτοποιούν την αληθινή τους δύναμη, μπορεί να γίνουν εξαιρετικοί ψυχολογικοί σύμβουλοι και θεραπευτές. Οι μωβ προσωπικότητες είναι ελεύθερα πνεύματα τα οποία μας δελεάζουν διαρκώς να ανακαλύψουμε τον κόσμο της φαντασίας.

 

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΖΩΗ

Στις μωβ προσωπικότητες συνήθως αρέσει να συναναστρέφονται κάποιον, όταν είναι διεγερτικός, δημιουργικός και εξαιρετικά θελκτικός. Διαθέτουν ένα μαγικό χάρισμα το οποίο τους κάνει ακατανίκητους. Οι μωβ προσωπικότητες που δεν είναι ισορροπημένες μπορεί να είναι ανεύθυνες, αναξιόπιστες και δύσκολες. Συχνά ξεχνούν και αλλάζουν σχέδια χωρίς να λάβουν υπόψη τους προηγούμενες δεσμεύσεις.

Οι μωβ προσωπικότητες μερικές φορές μπορεί να δυσκολεύονται να συγκεντρωθούν. Δεν είναι ασυνήθιστο να σηκώνονται, να πηγαίνουν σε άλλο δωμάτιο και μετά να ξεχνούν το λόγο. Ή μπορεί να οδηγούν το αυτοκίνητο τους για δέκα λεπτά χωρίς να αντιλαμβάνονται πού πηγαίνουν. Οι φίλοι τους, οι σύντροφοί τους και οι συνεργάτες τους μπορεί να δυσκολεύονται να τους αντιμετωπίζουν. Μερικές μωβ προσωπικότητες μπορεί να αισθάνονται ατυχείς ή ανεπαρκείς λόγω της ανορθόδοξης συμπεριφοράς τους.

Οι περισσότερες ανίσχυρες μωβ προσωπικότητες προσπαθούν να προσαρμοστούν στους κανόνες και κανονισμούς της κοινωνίας. Όμως στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει να κατανοήσουν ότι εφόσον αποδέχονται ό,τι θεωρούν πλάνη και δεν ακολουθούν την εσωτερική τους καθοδήγηση, θα τους στοιχειώσουν η δυστυχία και η θλίψη. Σπάνια επιθυμούν να συμμετάσχουν σε άκαμπτες, πνευματικές ή θρησκευτικές οργανώσεις. Το πνεύμα τους είναι ελεύθερο και δεν μπορεί να παγιδευτεί στην περιορισμένη πραγματικότητα.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑ

Οι μωβ προσωπικότητες χρειάζονται ευαίσθητους συντρόφους με κατανόηση. Επειδή έχουν προβλήματα με την πραγματικότητα και με το να είναι προσγειωμένοι, ο σύντροφός τους θα πρέπει να φέρει την υλική σταθερότητα στη σχέση τους. Όταν τους φέρονται με ευγένεια, καλοσύνη και σεβασμό, εκείνοι θα είναι ευγνώμονες και αφοσιωμένοι σύντροφοι και θα μοιράζονται γενναιόδωρα την μαγική, μαγευτική πλευρά τους.

Οι μωβ προσωπικότητες δεν έχουν απαραίτητα ανάγκη την οικειότητα. Ούτε επιθυμούν την συναισθηματική ή κοινωνική γαλούχηση από τους φίλους ή την οικογένειά τους. Χρειάζονται αρκετό χώρο γύρω τους, χωρίς περιορισμούς ή υποχρεώσεις, ώστε να έχουν την ελευθερία να ζουν στον δικό τους κόσμο. Οι σχέσεις δεν αποτελούν πρωταρχικό ζήτημα, επειδή βρίσκουν αρκετή πληρότητα ζώντας στον ονειρικό και φανταστικό τους κόσμο.

Οι μωβ προσωπικότητες πειραματίζονται και είναι δημιουργικές όταν κάνουν έρωτα και τους αρέσει να φαντασιώνονται κατά τη διάρκεια του σεξ. Συχνά εγκαταλείπουν το σώμα τους και παρασύρονται σε άλλες διαστάσεις. Το να κάνουν έρωτα μπορεί για αυτούς να είναι μία πνευματική εμπειρία. Εάν ο σύντροφός τους είναι ευαίσθητος, τρυφερός και με παιχνιδιάρικη διάθεση, απολαμβάνουν το σεξ δημιουργώντας μία μυστικιστική εμπειρία γεμάτη αφάνταστη ευχαρίστηση και για τους δύο.

Λόγω του ευαίσθητου σωματικού και συναισθηματικού τους συστήματος, οι μωβ προσωπικότητες επιλέγουν τους συντρόφους τους με εξαιρετική φροντίδα. Το σεξ είναι για αυτούς μία πολύ έντονη και δυνατή εμπειρία και εύκολα μπορεί να δημιουργηθούν συναισθηματικά τραύματα, όταν ο σύντροφός τους δεν μπορεί να αισθανθεί τη συχνότητα των δονήσεών τους. Η υγιής ερωτική ζωή τους επιτρέπει να αισθάνονται το φυσικό τους σώμα, ενώ παραμένουν ενωμένοι με τον εσωτερικό ονειρικό τους κόσμο. Οι σχέσεις λειτουργούν για τις μωβ προσωπικότητες ως διορατικός καθρέφτης. Τους είναι δύσκολο να παραμένουν ισορροπημένοι και προσγειωμένοι και μία σχέση που τους ταιριάζει θα τους βοηθήσει να εξισορροπήσουν τη συναισθηματική / πνευματική τους πλευρά με το φυσικό τους σώμα.

Οι μωβ προσωπικότητες μπορεί να έλκονται από όλους τους τύπους φυσικών χρωμάτων, όμως στην πραγματικότητα τους είναι αρκετά δύσκολο να δημιουργήσουν σχέσεις οι οποίες κρατάνε. Οι κόκκινες, οι βαθυκόκκινες, οι πορτοκαλί και οι κίτρινες προσωπικότητες είναι πολύ πιο δραστήριες και δημιουργικές σωματικά, ενώ οι στις μωβ προσωπικότητες αρέσει να διερευνούν ιδέες στο μυαλό τους. Οι προσωπικότητες ανοιχτού πορτοκαλί χρώματος μπορεί να είναι πολύ ρεαλιστικές και διανοητικές για τις ευφάνταστες και καλλιτεχνικές μωβ προσωπικότητες.

Στις μωβ προσωπικότητες αρέσει η παιχνιδιάρικη διάθεση των κίτρινων προσωπικοτήτων. Στις πράσινες και βαθυπράσινες προσωπικότητες αρέσει να επικοινωνούν με τις μωβ και διεγείρονται από τη διανοητική τους δραστηριότητα και την έντονη τους δημιουργικότητα. Οι κυανές και οι μωβ προσωπικότητες συνήθως ταιριάζουν καλά, όμως ίσως να τους λείπει ο προσανατολισμός και η δύναμη προκειμένου να καταστήσουν βιώσιμη τη σχέση. Οι βιολετί και οι λευκές προσωπικότητες έχουν πολλά κοινά με τη μωβ προσωπικότητα, η οποία είναι προσανατολισμένη στη φαντασία και την πνευματικότητα, και θα δοκιμαστούν, εφόσον βοηθήσουν ο ένας τον άλλο να γειωθεί.

Εάν οι μωβ προσωπικότητες βρουν αρκετή ελευθερία και στήριξη σε μία σχέση, θα είναι τρυφερές και αφοσιωμένες και θα ανοίξουν πόρτες προς έναν απίστευτο κόσμο μαγείας και φαντασίας.

 

ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Συναντά κανείς μωβ προσωπικότητες όπου χρειάζονται η φαντασία και ο οραματισμός. Πολλοί είναι στα καλλιτεχνικά επαγγέλματα ή είναι καταξιωμένοι καλλιτέχνες. Ως συγγραφείς, ηθοποιοί ή καλλιτέχνες έχουν την ελευθερία να διερευνήσουν τη δημιουργικότητά τους και να εκδηλώσουν τα όνειρά τους στην πραγματικότητα. Μέσω του ενορατικού και ευρηματικού τους τρόπου, έχουν τη μοναδική ικανότητα να μεταφέρουν τους ανθρώπους σε ένα φανταστικό κόσμο ο οποίος είναι ζωντανός με αισθήματα, εντυπώσεις και μαγεία. Στη θεραπευτική και τη θεραπεία οι μωβ προσωπικότητες μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη ψυχική τους ικανότητα και τις πνευματικές τους εμπειρίες σε συνδυασμό με τη γνώση τους των εσωτερικών κόσμων για να βοηθήσουν και να στηρίξουν τους άλλους.

Οι μωβ προσωπικότητες ξεπερνούν τα εμπόδια με δημιουργικότητα και εφευρετικότητα. Επειδή διαθέτουν πολλά αποθέματα ευρηματικότητας, μπορεί να βρίσκουν ανορθόδοξες λύσεις οι οποίες στους άλλους μπορεί να φαντάζουν μη πραγματοποιήσιμες. Είναι ιδανικοί στην εύρεση δημιουργικών λύσεων, όμως συχνά είναι πολύ αιθέριοι για τη σωματική εργασία που απαιτείται για την ολοκλήρωση των έργων. Πρέπει να συγκεντρώσουν μία δυνατή τεχνική ομάδα γύρω τους, για να υλοποιηθούν τα οράματά τους.

Όταν οι μωβ προσωπικότητες είναι ανίσχυρες, δεν θέλουν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματά τους. Δραπετεύουν στον κόσμο της φαντασίας τους και επιθυμούν απλά να μην τους ενοχλούν. Οι μωβ προσωπικότητες επιλύουν τα προβλήματα με δημιουργικό και διαισθητικό τρόπο, όμως η υπερβολική διανοητική εργασία, η σκέψη και η ανάλυση μπορεί εύκολα να οδηγήσουν σε υπερφόρτιση του ευαίσθητου συστήματός τους.

Οι μωβ προσωπικότητες δυσκολεύονται να διαχειριστούν τα χρήματα. Το να κερδίσουν χρήματα αποτελεί για αυτούς πρόκληση και τα ξοδεύουν πολύ γρήγορα. Τους αρέσει να τους στηρίζουν άλλοι, όμως πάλι πρέπει να έρχονται αντιμέτωποι με την καθημερινή πραγματικότητα του βιοπορισμού, της εξόφλησης λογαριασμών και της δημιουργίας συνθηκών ευημερίας. Ένα από τα καθήκοντα των μωβ προσωπικοτήτων είναι να μάθουν να χρησιμοποιήσουν τη φαντασία και την προσήλωσή τους στα οικονομικά τους ζητήματα.

Οι μωβ προσωπικότητες μπορεί να μην έλκονται από ηγετικές θέσεις ή επαγγέλματα τα οποία προϋποθέτουν απαιτητική και αγχωτική εργασία. Είναι ευαίσθητοι και φιλικοί και εργάζονται καλύτερα σε ήσυχα περιβάλλοντα στα οποία δεν υπάρχει πολύ άγχος. Δεν προτιμούν τις κανονικές δουλειές γραφείου ή αναλυτικές, διανοητικές ασχολίες. Πρέπει να βρουν δραστηριότητες στις οποίες μπορούν να ενσωματώσουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους.

Ορισμένα επαγγέλματα των μωβ προσωπικοτήτων είναι τα εξής: Αφηγητής, καλλιτέχνης, συγγραφέας, μίμος, ηθοποιός, χορευτής, σχεδιαστής, διακοσμητής, δάσκαλος, πνευματικός διδάσκαλος ή θεραπευτής.

 

ΥΓΕΙΑ, ΕΥΕΞΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟΣ

Για να παραμείνουν ισχυρές, οι μωβ προσωπικότητες πρέπει να κατανοήσουν τη σημασία της υλικής πραγματικότητας. Η πρόκλησή για αυτούς είναι να θυμηθούν ότι έχουμε γεννηθεί στον πλανήτη αυτό για να βιώσουμε όλες τις εκφάνσεις της ζωής και ότι ζούμε σε έναν τρισδιάστατο, υλικό κόσμο. Όσο διαθέτουν αρκετό θάρρος ώστε να αντιμετωπίζουν τον αληθινό κόσμο και να παραμένουν σε επαφή με το σώμα τους, θα ζουν μία χαρούμενη ζωή με πληρότητα. Έχουν ανάγκη να εξερευνήσουν άλλους κόσμους και να βιώσουν τις φαντασιώσεις τους. Το να εκφράσουν τα οράματά τους στον υλικό κόσμο είναι για αυτούς δοκιμασία.

Οι μωβ προσωπικότητες έχουν ανάγκη να δραπετεύουν στον ονειρικό τους κόσμο για τον ίδιο λόγο που οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν ανάγκη τον ύπνο. Συχνά χρειάζονται τη βαθειά χαλάρωση ή το διαλογισμό. Το να δημιουργήσουν ένα γαλήνιο περιβάλλον στο οποίο θα έχουν πολύ χρόνο για να σκεφτούν, να φανταστούν και να δημιουργήσουν καινούριους ονειρικούς κόσμους, είναι ουσιαστικής σημασίας για τις μωβ προσωπικότητες. Πρέπει διαρκώς να ηρεμούν και να ανακτούν τις δυνάμεις τους λόγω τους άγχους του υλικού κόσμου.

Ο διαλογισμός και ο οραματισμός τους είναι οικείοι. Η δοκιμασία για αυτούς είναι να ενωθούν με την προσωπική τους δύναμη στα χαμηλότερα τσάκρα – η επιβίωσή τους στο υλικό επίπεδο, η σχέσεις τους και το συναισθηματικό τους σώμα, η σεξουαλικότητα, το εγώ και η προσωπικότητα. Αυτό θα διασφαλίσει την επιτυχία τους στην αντιμετώπιση της ζωής και την έκφραση της δημιουργικότητας και της εσωτερικής τους δύναμης. Όσο περισσότερο είναι σε θέση να γειώνουν τον εαυτό τους, τόσο περισσότερο θα πραγματοποιούν τις ιδέες και τα όνειρά τους.

Οι μωβ προσωπικότητες δεν έχουν πολύ καλή επαφή με το φυσικό τους σώμα. Ίσως είναι ασθενικοί ή να έχουν αδύνατα οστά. Επειδή τους είναι δύσκολο να είναι προσγειωμένοι, πρέπει να φροντίζουν τακτικά το φυσικό τους σώμα. Η άσκηση, όπως είναι ο περίπατος, η κηπουρική, η κολύμβηση και άλλες ευγενείς μορφές σωματικής δραστηριότητας τους βοηθούν να διατηρούν την επαφή με το σώμα τους.

Η φαντασία είναι ένα ισχυρό μέσο με το οποίο οι μωβ προσωπικότητες θεραπεύουν τον εαυτό τους και τους άλλους. Για να δημιουργήσουν ισορροπία, πρέπει να ζουν συνειδητά στον εσωτερικό τους κόσμο, ενώ διατηρούν την επαφή με το σώμα τους και την πραγματικότητα του υλικού επιπέδου.

Στις μωβ προσωπικότητες αρέσει να δημιουργούν ιερούς χώρους με λιβάνι, αρωματοθεραπεία, κεριά, φώτα, χρώματα, φυτά και μουσική, προκειμένου να υποβοηθήσουν τις μαγικές τους εμπειρίες των πνευματικών ταξιδιών που δημιουργούν έμπνευση.

Εφόσον οι μωβ προσωπικότητες χρησιμοποιούν την ικανότητά τους να έρχονται σε επαφή με άλλους κόσμους και της εμπνευσμένης φανταστικής σκέψης, για να δημιουργούν καινούριες ιδέες, σκέψεις και μορφές, θα είναι ευτυχισμένες και χαρούμενες και η επιρροή τους θα είναι ενδυναμωτική τόσο για τον εαυτό τους όσο και για τον πλανήτη.

 

Οι ακόλουθες είναι λέξεις για τα χαρακτηριστικά και τις πράξεις που σχετίζονται με τις προσωπικότητες ΜΩΒ χρώματος.

Περιοχή Περιγραφή

Σώμα Ευαίσθητο φυσικό σώμα, χλωμή επιδερμίδα, μπορεί να μην είναι προσγειωμένοι ή ρεαλιστές
μοιάζουν συχνά με αγγέλους ή νεράιδες.

Συναισθήματα Ευαίσθητοι, μαγευτικοί, ανασφαλείς, επιφυλακτικοί, ζουν στο δικό τους ονειρικό
κόσμο, δεν τους αρέσουν οι αντιπαραθέσεις και η ωμή πραγματικότητα.

Διάνοια Ευφάνταστοι, καλλιτεχνικοί, δημιουργική σκέψη, ενορατικοί, ιδεαλιστές,
ιδανικά και διαίσθηση, φαντασία, όνειρα, οραματισμός.

Πνευματικότητα Μυστικισμός, υψηλότερες διαστάσεις, διαλογισμός, άγγελοι, νεράιδες.

Κίνητρα Να βιώσουν όνειρα και φαντασιώσεις, διανοητικά και πνευματικά δημιουργικοί.

Αποστολή/ Όραμα Φαντασία, εκδηλώνουν τα όνειρά τους στην υλική πραγματικότητα.

Πρόοδος Ευφάνταστοι, από μέσα προς τα έξω, πρώτα ονειρεύονται την πραγματικότητα, μετά την υλοποιούν.

Άσκηση Ασκήσεις γείωσης, διαλογισμός, προσευχή, Qui-Gong, κηπουρική, περίπατος.

Επαναφόρτιση μπαταριών Ένωση με την πνευματική ενέργεια, δημιουργική και καλλιτεχνική έκφραση.

Επικοινωνία Επικέντρωση στην εσωτερική ένωση, ήπια όμως έντεχνη.

Αλληλεπίδραση Απρόβλεπτοι, ακολουθούν την εσωτερική τους καθοδήγηση, ανοργάνωτοι, αυθόρμητοι.

Σχέσεις Έχουν ανάγκη λίγη απομόνωση, ελευθερία, κυρίως σχέσεις με τον εσωτερικό κόσμο, κοινωνικοί.

Κοινωνικότητα, Φίλοι Αντισυμβατικοί, μερικοί στενοί φίλοι, πολλές φανταστικές σχέσεις.

Σεξ, Οικειότητα Δημιουργικοί, φωτεινότητα, πειραματισμός, υπέρβαση.

Χρήματα Ασφάλεια, μη πραγματική αρχή, δυσκολία να χειριστούν τα οικονομικά.

Επιτυχία Να είναι δημιουργικοί, ευφάνταστοι και να μεταφέρουν τα όνειρα στον κόσμο αυτό.

Επάγγελμα Μοναχικά, όλοι οι καλλιτεχνικοί τομείς και όσοι απαιτούν φαντασία, ήσυχο και γαλήνιο περιβάλλον.

Καριέρα Σχεδιαστής, καλλιτέχνης, συγγραφέας, ποιητής, θεραπευτής, πνευματικός διδάσκαλος, σύμβουλος.

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Αφήστε μια απάντηση