Προσωπικότητες Ιώδους Χρώματος

[fblike]

 

iodesΝΟΥΣ/ ΣΩΜΑ

Οι προσωπικότητες ιώδους χρώματος βιώνουν τη ζωή τους μέσα από τα βαθιά εσωτερικά αισθήματά τους και τη διαίσθηση. Αυτοί οι ήρεμοι και βαθιά ευαίσθητοι άνθρωποι είναι σε επαφή με τον εσωτερικό εαυτό τους. Η ισόβια αναζήτησή τους για την υψηλή αλήθεια και συνείδηση τους επιτρέπει να εκπέμπουν πρωτοτυπία και καθαρότητα που δεν βρίσκεται σε προσωπικότητες άλλων χρωμάτων.

Τα άτομα με προσωπικότητα ιώδους χρώματος έχουν μια έντονη επιθυμία να εκφράσουν την πνευματικότητά τους. Θεωρείται ότι έχουν πολύ βαθιά αισθήματα και αντιλήψεις για τη ζωή. Οι προσωπικότητες ιώδους χρώματος έχουν από τη γέννησή τους υψηλή συνειδητότητα και ακόμη και ως παιδιά γνωρίζουν ποιοι είναι και πώς πρέπει να είναι. Δεν είναι δυνατόν να πει κανείς στις προσωπικότητες ιώδους χρώματος τι να κάνουν, τι να πιστεύουν, πώς να σκέφτονται, πώς να νοιώθουν ή ποια είναι η αλήθεια. Γνωρίζουν. Η εσωτερική τους καθοδήγηση τους δίνει όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται.

Ο σκοπός των ατόμων με προσωπικότητα ιώδους χρώματος είναι να ζουν τη ζωή ως θεϊκά συμπαντικά όντα με συμπόνια και αγάπη άνευ όρων. Για αυτούς η ζωή είναι σαν ένας απέραντος ωκεανός γεμάτος με θεϊκή αγάπη και ενέργεια, γεμάτη από απίστευτους θησαυρούς και μεγάλες περιπέτειες. Τα άτομα με προσωπικότητα ιώδους χρώματος είναι ικανοποιημένα εάν μπορούν να εκφράζουν τα αισθήματα πνευματικότητας και αγάπης, γνωρίζοντας ότι ο κόσμος γύρω τους δέχεται το θεϊκό μήνυμα.

Έχουν υψηλή αίσθηση της τιμής και του δικού τους προσωπικού συστήματος αξιών και πεποιθήσεων. Δεν υιοθετούν τις ιδέες, τις πεποιθήσεις, τα πρότυπα ή της αντιλήψεις των άλλων. Η εσωτερική δύναμη και ισχύς τους προέρχεται από τη σχέση τους με το Θεό ή με την Αγάπη. Για αυτούς, η Συμπαντική Αγάπη είναι η συνδετική δύναμη του σύμπαντος.

Γνωρίζουν ότι όλοι οι άνθρωποι είναι θεϊκά όντα. Δεν είμαστε απλά φυσικά, συναισθηματικά ή διανοητικά όντα αλλά είμαστε συνδεδεμένοι και με μια Ανώτερη Δύναμη την οποία αποκαλούμε Θεό, Πνεύμα ή Πηγή. Οι ιώδεις προσωπικότητες επίσης γνωρίζουν ότι τα πάντα στο Σύμπαν είναι αλληλοσχετιζόμενα. Δεν υπάρχει διαχωρισμός. Είμαστε Ένα. Η γνώση αυτή καθιστά ιδιαίτερα δύσκολο για αυτούς την κατανόηση και αποδοχή ορισμένων από τους τρόπους που οι άνθρωποι φέρονται στον εαυτό τους και στη μητέρα γη. Τους είναι δύσκολο να μην νοιώθουν σύγχυση, λύπη και οργή όταν βλέπουν αυτά που γίνονται στον κόσμο.

Οι ιώδεις προσωπικότητες είναι οι νέοι ηγέτες των καιρών που έρχονται. Δείχνουν να έχουν μια έμφυτη κατανόηση και αντίληψη της ανθρώπινης ζωής και των συνεπειών για το σύμπαν. Δεν χρειάζονται στοιχεία, στατιστικές ή δεδομένα για να πειστούν ότι ο πλανήτης μας χρειάζεται μεγάλες αλλαγές. Επίσης δεν χρειάζονται λόγο για να βοηθήσουν την ανθρωπότητα να προοδεύσει πνευματικά. Μας δείχνουν ότι είναι ισχυρά πνευματικά όντα που έχουν αντιληφθεί ποιοι πραγματικά είμαστε. Και το κάνουν αυτό όντας απλά ο εαυτός τους.

Οι ισορροπημένες ιώδεις προσωπικότητες έχουν την ενέργεια και τη δύναμη να οδηγήσουν την ανθρωπότητα σε μια εποχή διαφωτισμού και αυτοενδυνάμωσης. Στο παρελθόν οι ιώδεις προσωπικότητες συχνά ανήκαν σε θρησκευτικές ομάδες ή οργανώσεις. Αυτή ήταν η μόνη μέθοδος για να ασκήσουν την πνευματικότητά τους και να ανακαλύψουν το Θεό μέσα τους. Τώρα οι ιώδεις προσωπικότητες έχουν την ελευθερία να ζήσουν τα εσωτερικά αισθήματά τους και την ανάγκη τους να επικοινωνήσουν με το Θεό πιο ανοικτά σε ένα κόσμο που πραγματικά ξυπνά στην αλήθεια.

Τα άτομα με ιώδεις προσωπικότητες μπορεί να εμφανίζονται ήπια, ευαίσθητα και ορισμένες φορές ανδρόγυνα. Ενσωματώνουν και τις αρσενικές και τις θηλυκές πλευρές στον εαυτό τους. Λόγω της εμφάνισής τους, που είναι ασυνήθιστη ορισμένες φορές, και της προχωρημένης πνευματικότητάς τους οι άλλοι μπορεί να τους βλέπουν ως εσωστρεφείς και εκκεντρικούς.

Όσον αφορά τη δύναμή τους, οι ιώδεις προσωπικότητες έχουν αντίληψη και εξυπνάδα και είναι ανεξάρτητα άτομα με βαθιά συναισθήματα και δυνατή διαίσθηση. Ακολουθούν την εσωτερική τους καθοδήγηση και παραμένουν πιστοί σε υψηλότερες αλήθειες, γνωρίζοντας ότι η ζωή είναι γεμάτη με ακεραιότητα, συμπόνια και αγάπη. Καταλαβαίνουν τις πνευματικές έννοιες πολύ πιο εύκολα από τις υλικές. Οι ιώδεις προσωπικότητες ενδιαφέρονται περισσότερο για ανώτερες αρχές παρά για κοινωνικές αντιλήψεις ή περιορισμένες υλικές πραγματικότητες. Καμία κοινωνική πίεση δεν θα τους πιέσει να συμβιβαστούν ή να ακολουθούν κανόνες με τους οποίους δεν συμφωνούν.

Οι ιώδεις προσωπικότητες ενσωματώνουν στην ευφυΐα τους μια υψηλότερη κατανόηση και αντίληψη. Έχουν ξεκάθαρες αντιλήψεις για την ανθρωπότητα και καθοδηγούνται από τη διαίσθησή τους. Από τη γέννησή τους έχουν γνώση του ποιοι είναι και ποιος είναι ο σκοπός της ζωής τους. Η διόραση και η σοφία τους προέρχεται από άλλη πηγή από την απλή, περιορισμένη διανοητική γνώση.

Οι ιώδεις προσωπικότητες δεν έχουν ανάγκη να κατανοήσουν τις νοητικές έννοιες. Δεν επεξεργάζονται τη ζωή με τη διάνοιά τους ή με το λογικό νου τους. Έχουν ξεκάθαρη και έξυπνη σκέψη, αλλά αντιλαμβάνονται τη ζωή περισσότερο με τη διαίσθηση και τα αισθήματά τους. Συχνά καταλήγουν σε ανορθόδοξες ιδέες, που μπορεί να είναι ασυνήθιστες για τους άλλους.

Οι ιώδεις προσωπικότητες έχουν ευαίσθητα σώματα. Για τους περισσότερους από αυτούς η σωματική δραστηριότητα είναι υπερβολικά σκληρή και ενοχλητική. Προτιμούν τις ήπιες και ισορροπημένες σωματικές δραστηριότητες από την έντονη άσκηση ή τα ανταγωνιστικά αθλήματα. Οι αγαπημένες τους δραστηριότητες περιλαμβάνουν τους περιπάτους, το τζόγκινγκ ή διαλογιστικές ασκήσεις και τεχνικές. Ίσως να έχουν ανάγκη να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους με το χορό, τη ζωγραφική, τη συγγραφή και άλλες καλλιτεχνικές ενασχολήσεις.

Καθώς οι ιώδεις προσωπικότητες έχουν ιδιαίτερα αναπτυγμένο σύστημα, είναι ασυνήθιστα ευαίσθητοι. Είναι σε θέση να διαισθάνονται την ενέργεια, τα συναισθήματα και αισθήματα ή ακόμη και τα πνεύματα, τις αύρες και άλλες διαστάσεις. Οι υψηλές δονήσεις τους, τους επιτρέπουν να κινούνται σε άλλες διαστάσεις της ύπαρξης. Είναι τόσο κοντά στο Θεό που ορισμένες φορές είναι σε θέση να εκφράσουν τη θεϊκή ενέργεια απλά με την παρουσία τους.

Μέσα στην αθωότητά τους οι ιώδεις προσωπικότητες λένε σχεδόν πάντοτε την αλήθεια. Πρέπει να ζουν τη ζωή τους σύμφωνα με τα υψηλότερα ιδανικά. Γνωρίζουν ότι είμαστε όλοι θεϊκά όντα στα πλαίσια ενός ευρύτερου σχεδίου. Η ζωή έχει νόημα και εμείς ως άνθρωποι δημιουργούμε τη δική μας πραγματικότητα. Ενώ είναι ειλικρινείς και ανεξάρτητοι, είναι επίσης πολύ συμπονετικοί και δεκτικοί.

Οι ιώδεις προσωπικότητες χρειάζονται ένα ειρηνικό και αρμονικό περιβάλλον είτε στην εργασία είτε στο σπίτι τους. Λόγω της ευαισθησία τους, πρέπει να έχουν ηρεμία στο περιβάλλον τους, ώστε να παραμένουν ισορροπημένοι.

Εάν οι Ιώδεις προσωπικότητες δεν ακολουθήσουν τον δρόμο τους, θα είναι ανήσυχοι και αυτοκαταστροφικοί. Μπορεί να απομονωθούν συναισθηματικά, να γίνουν εσωστρεφείς και να απομακρυνθούν από τους φίλους τους και την κοινωνία. Η συντηρητική άκαμπτη σκέψη και η αδυναμία να εκφράσουν τα βαθύτερα αισθήματα και την εσωτερική αλήθεια τους, τους κάνει να νοιώθουν δυστυχισμένοι και απομονωμένοι. Μακριά από τη δύναμή τους, οι Ιώδεις προσωπικότητες μπορεί να νοιώθουν φόβο και σύγχυση και να καταλήγουν στα ναρκωτικά και το αλκοόλ για να ξεφύγουν από τη σύγχυσή τους και να κάνουν τις φωνές μέσα τους να ησυχάσουν. Η κατάσταση στην οποία είναι τώρα ο πλανήτης δεν είναι αυτό που οραματίζονται και δεν την καταλαβαίνουν. Αναρωτιούνται πώς μπορεί η ανθρωπότητα να είναι τόσο αναίσθητη και τόσο μη πνευματική;

Η πρόκληση για τις ιώδεις προσωπικότητες είναι να εμπιστευθούν την εσωτερική φωνή τους και να κρατήσουν την ενέργειά τους. Πρέπει να ζουν ενεργά αυτή τη σχέση με το Θεό και το Σύμπαν, ως μια αλήθεια την οποία ήρθαν εδώ γνωρίζοντας στην καρδιά τους. Μπορούν να μας βοηθήσουν να καταλάβουμε το ευρύτερο σχέδιο της ζωής του οποίου είμαστε όλοι μέρη.

 

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΖΩΗ

Οι Ιώδεις προσωπικότητες που έχουν δύναμη δεν ακολουθούν τους κανόνες ή τις απαιτήσεις της κοινωνίας. Έχουν μια εσωτερική γνώση του τρόπου που πρέπει να ζήσουν. Οι Ιώδεις προσωπικότητες λειτουργούν με γνώμονα την αλήθεια και την πνευματικότητα και βλέπουν μέσα από τα ψεύτικα ιδανικά και τις πολιτικές φιλοδοξίες με βάση το εγωιστικό κέρδος. Υπάρχει περίπτωση να έχουν μια τάση να αποσύρονται από την κοινωνία, καθώς συχνά οι υψηλές αρχές τους κάνουν τους άλλους να τους παρεξηγούν.

Οι Ιώδεις προσωπικότητες που έχουν δύναμη έχουν μάθει να ζουν και να λειτουργούν στην κοινωνία εντός του δικού τους προστατευμένου περιβάλλοντος. Βρίσκουν τρόπους να εκφράζουν τις εσωτερικές επιθυμίες τους σε δημιουργικές προσπάθειες που επηρεάζουν και οδηγούν τους ανθρώπους προς τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου. Οι ιώδεις προσωπικότητες έχουν λίγους στενούς φίλους, καθώς ξέρουν ποιους μπορούν να εμπιστευτούν. Το καταλαβαίνουν αμέσως όταν γνωρίζουν έναν παλιό, αρχαίο φίλο ή αδερφή ψυχή.

Οι ιώδεις προσωπικότητες που δεν έχουν δύναμη μπορεί να παραδοθούν στην κοινωνία, καταπιέζοντας την εσωτερική γνώση και αλήθεια τους. Μπορεί να γίνουν εσωστρεφείς και να κρύβονται πίσω από μία συντηρητική, άτεγκτη και άκαμπτη στάση. Συχνά οι ιώδεις προσωπικότητες βιώνουν την πνευματικότητά τους σε φανατικές θρησκευτικές ομάδες ή οργανώσεις.

Οι ιώδεις προσωπικότητες έχουν ανάγκη να δημιουργούν τις προϋποθέσεις, ώστε να είναι με το Θεό, ενώ θα εκφράζουν το εσωτερικό νόημα και το σκοπό της ζωής τους.

Μπορεί να μην είναι αυτό που λέμε «κοινωνικοί». Είναι πολύ ευαίσθητοι και νοιώθουν τον πόνο και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι άλλοι τόσο πολύ που πρέπει να προσέχουν κατά την αλληλεπίδρασή τους με τους άλλους. Προτιμούν να συναντούν τα άλλα άτομα με βάση την πνευματικότητα και την αγάπη.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑ

Οι ιώδεις προσωπικότητες χρειάζονται συντρόφους που θα τους φροντίζουν, θα είναι αφοσιωμένοι και θα δείχνουν κατανόηση, ενώ τους αφήνουν την ανεξαρτησία τους. Είναι προσεκτικοί στην επιλογή συντρόφων, αλλά από τη στιγμή που θα καταλήξουν στην αδερφή ψυχή τους είναι αφοσιωμένοι, πιστοί και μονογαμικοί.

Έχουν ανάγκη να βρίσκονται με συντρόφους που μπορούν να καταλάβουν τον εξελιγμένο, πνευματικό τρόπο σκέψης τους. Είναι τρυφεροί και αφοσιωμένοι σύντροφοι που είναι καλύτεροι φίλοι και συνοδοιπόροι. Έχουν ισορροπήσει τις αρσενικές και τις θηλυκές ενέργειές τους. Έχουνε έντονη αίσθηση της σεξουαλικότητάς τους.

Είναι πολύ καλοί εραστές. Από τη στιγμή που θα νοιώσουν ασφάλεια με μία ψυχή που τους ταιριάζει, είναι παθιασμένοι και γεμάτοι από βαθιά αγάπη. Το σεξ είναι μια δυνατή πνευματική εμπειρία, όπου δύο ενεργειακά όντα ενώνονται στο κοσμικό Ένα. Οι περισσότερες ιώδεις προσωπικότητες με δύναμη δεν έχουν αναστολές. Η σεξουαλικότητα δεν είναι μια αρσενική ή θηλυκή έκφραση ή σωματική πράξη αλλά πνευματική ένωση δύο θεϊκών όντων.

Οι ιώδεις προσωπικότητες λατρεύουν να βρίσκονται με μωβ, βιολετί ή λευκές προσωπικότητες. Τους εμπνέουν και τους διαβεβαιώνουν ότι υπάρχουν και άλλες ψυχές προσανατολισμένες στην πνευματικότητα που ευημερούν σε αυτό τον πλανήτη.

Οι υλικοί τύποι προσωπικότητας, όπως οι κόκκινοι ή οι πορτοκαλί ενδέχεται να είναι μεγάλη πρόκληση για τους ιώδεις όσον αφορά μια υγιή σχέση με αγάπη, καθώς βλέπουν τόσο διαφορετικά τη ζωή. Οι κίτρινες και οι ιώδεις προσωπικότητες λατρεύουν να παίζουν και να διασκεδάζουν μαζί. Οι πράσινες προσωπικότητες μπορούν να αντιμετωπίσουν τις δυνατές και ξεκάθαρες διανοητικές ικανότητες των ιωδών προσωπικοτήτων.

Οι προσωπικότητες με ανοιχτό πορτοκαλί και βαθύ κόκκινο χρώμα επίσης έχουν συντηρητική αντιμετώπιση στη ζωή. Μπορεί όμως να μην είναι σε θέση να καταλάβουν το βάθος και την αγάπη που νοιώθουν οι ιώδεις προσωπικότητες μέσα τους.

Όσο οι ιώδεις νοιώθουν μια βαθιά εσωτερική σχέση με τους συντρόφους τους θα είναι πολύ τρυφεροί και παθιασμένοι.

 

ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Οι ιώδεις προσωπικότητες είναι διανοούμενοι, αλλά διαθέτουν επίσης εσωτερική επίγνωση και συναισθηματική ευαισθησία. Καθώς είναι τόσο συμπονετικοί, συχνά είναι πρόθυμοι να υποστηρίζουν και να εργάζονται με άλλους. Οι ιώδεις προσωπικότητες δείχνουν αφοσίωση. Ποτέ δεν λένε ψέματα, δεν κάνουν απάτες και δεν κλέβουν. Οι φίλοι ή οι εργοδότες τους μπορούν πάντοτε να βασίζονται πάνω τους. Η ειλικρίνειά τους και η φιλική στάση τους μπορεί να οδηγήσει σε πολλές δυνατότητες δημιουργίας και στις επιχειρήσεις.

Επιλύουν τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν, όταν εμπιστεύονται τις εσωτερικές τους αισθήσεις. Παίρνουν πάντοτε τη σωστή απάντηση, εάν ψάξουν μέσα τους. Είναι πιο ευτυχισμένοι, όταν είναι σε θέση να ζήσουν τις ζωές τους σε αρμονία με τις πεποιθήσεις τους και όταν είναι σε θέση να βοηθούν άλλες ψυχές στον πλανήτη. Νοιώθουν επιτυχημένοι, όταν γνωρίζουν ότι είναι συνδεδεμένοι με τη διαίσθησή τους και ζουν την υψηλότερη αλήθεια την οποία είναι ικανοί να επιτύχουν.

Οι ιώδεις προσωπικότητες συχνά παρέχουν υπηρεσίες, είναι σε κοινωνικά ή καλλιτεχνικά επαγγέλματα και βοηθούν και υποστηρίζουν την κοινωνία. Όταν είναι σε κατάσταση αρμονίας και έχουν δύναμη, γνωρίζουν πάντοτε ότι τους περιμένει ένα υψηλότερο έργο.

Προτιμούν επαγγέλματα που τους δίνουν την ευκαιρία να συνδεθούν με τη ζωή στις διάφορες μορφές της. Επιθυμούν να ενώνουν το σώμα, τον νου την καρδιά και το πνεύμα. Η εργασία τους θα πρέπει να εξισορροπεί με τις πνευματικές πεποιθήσεις τους και τις αντιλήψεις τους για τη ζωή. Έχουν ανάγκη να αγαπούν τη δουλειά τους. Απολαμβάνουν κάθε δουλειά που τους δίνει την ευκαιρία να υποστηρίζουν τους άλλους. Καθώς είναι στενά συνδεδεμένοι με το Θεό και την Συμπαντική Ζωτική Ενέργεια, οι ιώδεις προσωπικότητες μπορούν να είναι ισχυροί πνευματικοί θεραπευτές, σύμβουλοι και δάσκαλοι.

Ορισμένα επαγγέλματα των ιωδών προσωπικοτήτων είναι: πνευματικός θεραπευτής, δάσκαλος, μουσικός, καλλιτέχνης, νοσοκόμος, μητέρα, κοινωνικός λειτουργός, άτομο που παρέχει παιδική φροντίδα, μουσικός, συγγραφέας, καλλιτέχνης και σχεδιαστής.

 

ΥΓΕΙΑ, ΕΥΕΞΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟΣ

Για να παραμείνουν ενδυναμωμένες, οι ιώδεις προσωπικότητες θα πρέπει να νοιώθουν και να έχουν εμπιστοσύνη στη διαίσθησή τους. Όταν εκφράζουν τις εσωτερικές πεποιθήσεις και τα αισθήματά τους, μπορούν να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον που αποπνέει ηρεμία, αγάπη και κατανόηση.

Τα σώματά τους μπορεί να είναι ευάλωτα, καθώς είναι ευαίσθητοι στο μη ισορροπημένο και αγχωτικό περιβάλλον που κυριαρχεί στον πλανήτη μας. Η ανδρόγυνη εμφάνισή, προσωπικότητα και πεποιθήσεις τους αποτελούν πρόκληση για τις αντιλήψεις της κοινωνίας σχετικά με το αρσενικό και το θηλυκό και αυτό που θεωρείται σωστό και λάθος. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να τους είναι δύσκολο να προσαρμοστούν και να ταιριάξουν.

Οι ιώδεις προσωπικότητες έχουν ανάγκη να δημιουργήσουν ένα περιβάλλον που τους επιτρέπει να παραμείνουν ισορροπημένοι, ήρεμοι και σε επαφή με την εσωτερική καθοδήγησή τους. Ο κόσμος γύρω τους μπορεί να εμφανίζεται δυνατός και αναίσθητος.

Εάν οι ιώδεις προσωπικότητες βρίσκονται σε κατάσταση αρμονίας, ξαναγεμίζουν εύκολα τις μπαταρίες τους. Γνωρίζουν ότι αποτελούν μέρος αυτού του τεραστίου συστήματος της συμπαντικής συνείδησης και ενέργειας. Καθώς ακινητοποιούν το νου και το σώμα τους, συνδέονται με τη συμπαντική ενεργειακή ροή. Έχουν την ικανότητα να επαναφορτίσουν τις μπαταρίες τους και να θεραπεύσουν τους εαυτούς τους από μέσα τους.

Οι ιώδεις προσωπικότητες έχουν ανάγκη να είναι σε επαφή με την αποστολή τους και με το προσωπικό τους όραμα για τη ζωή. Καταλαβαίνουν ότι η ζωή έχει νόημα και ότι είναι μέρος μιας πολύ μεγαλύτερης οντότητας που ονομάζεται Θεός. Ο διαλογισμός και η προσευχή είναι σημαντικά εργαλεία, ώστε οι Ιώδεις προσωπικότητες να επιτύχουν την αρμονία, ισορροπία και δύναμη. Θα λάβουν τις απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις τους εάν ζητήσουν απλά καθοδήγηση από την Ανώτερη Δύναμή τους. Θα δημιουργήσουν αρμονία ζώντας τις ζωές τους με επίγνωση και εκφράζοντας τις πεποιθήσεις τους με αγάπη και κατανόηση.

Η πρόκληση για τις ιώδεις προσωπικότητες είναι να βγουν στον κόσμο με ισχυρή αίσθηση του σώματος, του νου, της καρδιάς και της ψυχής τους. Είναι παραδείγματα αυτού του τέλεια ισορροπημένου τρόπου ζωής. Ίσως αυτό που αποτελεί τη μεγαλύτερη πρόκληση αλλά και προσφέρει τη μεγαλύτερη ανταμοιβή για αυτούς είναι να υποστηρίζουν τις ιδέες και τις πεποιθήσεις τους και να ζουν σύμφωνα με αυτές, δεχόμενοι ότι οι άλλοι πρέπει να το κάνουν αυτό με τον δικό τους τρόπο. Τότε δίνουν δύναμη στον εαυτό τους και στον κόσμο.

 

Οι ακόλουθες είναι λέξεις για τα χαρακτηριστικά και τις πράξεις που σχετίζονται με τις προσωπικότητες ΙΩΔΟΥΣ χρώματος.

Περιοχή Περιγραφή

Σώμα Έντονη αίσθηση του σώματος, ευαίσθητο φυσικό σώμα, διαλογιστικός, ανδρόγυνος

Συναισθήματα Συμπαντική αγάπη, ευαισθησία, βάθη συναισθημάτων, εσωτερική μέθεξη,
εμπιστοσύνη, πίστη, ειλικρίνεια, παράδοση, αφοσίωση, αθωότητα.

Διάνοια Επίγνωση, ευφυΐα, καλλιτεχνική φύση, καθαρότητα, δημιουργικοί, ανεξάρτητοι
διαισθητικότητα, εσωτερική γνώση, υψηλός νους, αφιέρωση.

Πνευματικότητα Ανώτερη γνώση, αλήθεια, πνευματικότητα, συμπαντική αγάπη, επίγνωση
και συνειδητότητα, εμπειρία εσωτερικών επιπέδων της ύπαρξης

Κίνητρα Ακολουθούν τη δική τους ανώτερη αλήθεια, αγάπη άνευ όρων και εσωτερική καθοδήγηση.

Αποστολή/ Όραμα Πνευματική πρόοδος, αγάπη και παροχή στους άλλους, ρητή αυτογνωσία, αυτοαντίληψη.

Πρόοδος Εσωτερική επίγνωση, διαισθητικές αλλαγές, τους οδηγεί η καρδιά τους.

Άσκηση Περπάτημα, χορός, κολύμπι, διαλογισμός, πνευματικές ασκήσεις και τεχνικές.

Επαναφόρτιση μπαταριών Διαλογισμός, μουσική, δημιουργία δικού τους χώρου, επαφή με το Θεό – με τον
εσωτερικό εαυτό τους, πνευματικά εργαστήρια, ταξίδια σε ιερούς τόπους.

Επικοινωνία Απαλή φωνή, διαισθητικότητα, εσωτερική επικοινωνία σε σύνδεση με τη θηλυκή πλευρά.

Αλληλεπίδραση Ευγενικοί, προσεκτικοί, ευαίσθητες και θεϊκές πράξεις, συμπονετικοί.

Σχέσεις Φροντίδα, βάθος, εγκαρδιότητα, ψυχική και πνευματική επαφή.

Κοινωνικότητα, Φίλοι Ακολουθούν την εσωτερική τους καθοδήγηση, ένας προς ένα, ελάχιστοι στενοί φίλοι.

Σεξ, Οικειότητα Βαθιά, θεϊκή εμπειρία, προσεκτικοί, ανοίγονται μόνο σε συντρόφους με τους οποίους νοιώθουν πολύ κοντά, μυστικιστικοί

Χρήματα Ξεκάθαρη αντίληψη, δεν αποτελούν κύρια έγνοια, ακολουθούν υψηλότερες αξίες και την αλήθεια

Επιτυχία Επαφή με το Θεό και τον Ανώτερο Εαυτό τους, ζουν την αγάπη και την πνευματικότητα στη γη.

Επάγγελμα Υπηρετούν τους άλλους, ζουν αρμονικά με τις ανώτερες πεποιθήσεις τους και την αλήθεια.

Καριέρα Πνευματικός θεραπευτής, δάσκαλος, μουσικός, καλλιτέχνης, κοινωνικός λειτουργός, συγγραφέας.

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Αφήστε μια απάντηση