ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Παρθένος

0006

Τον Παρθένο, όπως είναι γνωστό, περισσότερο από όλα τον διεγείρει η καθαριότητα, η περιοχή όμως, της κοιλιάς και του στομάχου είναι επίσης σημεία που του αρέσουν πολύ.

 

Παρθένος + Κριός:

Δύο πολύ διαφορετικά ζώδια που θέλουν και τους αρέσουν διαφορετικά πράγματα. Είναι μια δύσκολη σχέση που για την επιτυχία της χρειάζεται υπομονή και θέληση. Ο Παρθένος θέλει τα καθιερωμένα, ενώ στον Κριό αρέσει το καινούργιο και η περιπέτεια.

 

Παρθένος + Ταύρος:

Τα δύο αυτά ζώδια είναι συμβατά μεταξύ τους, πρέπει όμως να συνδυάσουν τους ρυθμούς τους, ιδιαίτερα στον ερωτικό τομέα. Η λεπτομεριολογία του Παρθένου πρέπει να συμβαδίσει με την αργή στάση του Ταύρου. Γενικά όμως, προοιωνίζει μια καλή σχέση.

 

Παρθένος + Δίδυμος:

Για να πετύχει θέλει δουλειά! Δυο διαφορετικές προσωπικότητες και διαφορετικές ανάγκες. Η ανεξαρτησία του Διδύμου καταπιέζεται από τον Παρθένο και ο Παρθένος θεωρεί τον Δίδυμο ανώριμο και επιφανειακό. Μπορούν να ταιριάξουν στο ερωτικό στοιχείο αν ο Δίδυμος το δει σοβαρά, πράγμα που είναι σχεδόν αδύνατο.

 

Παρθένος + Καρκίνος:

Αυτοί οι δύο μαζί, μπορούν να δημιουργήσουν έναν μακροχρόνιο δεσμό με σιγουριά και σταθερότητα. Ο ένας μπορεί να βοηθήσει τον άλλον να ανοιχτεί και να απολαύσει τον έρωτα. Ο Καρκίνος δίνει στον Παρθένο την αγάπη που χρειάζεται ενώ ο Παρθένος την σταθερότητα και φροντίδα στον Καρκίνο.

 

Παρθένος + Λέων:

Ο Λέων είναι λίγο γρήγορος στο ερωτικό κομμάτι και θέλει πάντα να κυριαρχεί, αυτό μπλοκάρει τον Παρθένο που είναι αργός και ντροπαλός στον έρωτα. Θα μπορούσαν να δημιουργήσουν μια σχέση αν ο Λέοντας ευαισθητοποιηθεί λιγάκι στις ανάγκες του Παρθένου.

 

Παρθένος + Παρθένος:

Ο ένας δεν μπορεί να δώσει απόλυτα στον άλλον την ώθηση που χρειάζεται ένας Παρθένος για να ανοιχτεί. Όμως, έχουν απόλυτη κατανόηση στον σεξουαλικό και συναισθηματικό τομέα και αυτό δημιουργεί μια πολύ καλή βάση για μια όμορφη σχέση.

 

Παρθένος + Ζυγός:

Δύο ζώδια που δεν καλύπτουν απόλυτα ο ένας τον άλλον. Ο Ζυγός είναι πολύ ανέμελος και άστατος για έναν Παρθένο και ένας Παρθένος παραείναι συντηρητικός για έναν Ζυγό. Για να πετύχει αυτή η σχέση χρειάζεται δουλειά και είναι αρκετά δύσκολος συνδυασμός.

 

Παρθένος + Σκορπιός:

Ένας συνδυασμός που για να πετύχει χρειάζεται διαλλακτικότητα και συμβιβασμούς. Ταιριάζουν αρκετά στον ερωτικό τομέα αν και οι δύο δεν προβάλουν την αρνητική τους πλευρά. Αν δηλαδή ο Σκορπιός δεν πιέζει υπερβολικά τον Παρθένο και αν ο Παρθένος δεν λεπτολογεί και κριτικάρει τα πάντα στο Σκορπιό.

 

Παρθένος + Τοξότης:

Μια σχέση που δύσκολα πετυχαίνει, γιατί ο Τοξότης είναι αρκετά ασταθής για έναν Παρθένο που θέλει σταθερότητα και σιγουριά. Ο Τοξότης βρίσκει τον Παρθένο συντηρητικό και αντικοινωνικό. Ερωτικά ταιριάζουν όμως για να δημιουργηθεί μια σχέση ανάμεσα σ’ αυτούς τους δύο θα χρειαστεί πολύ υπομονή.

 

Παρθένος + Αιγόκερως:

Δύο ζώδια που μπορούν να τα βρουν μεταξύ τους. Αν ο Παρθένος δεν είναι υπερβολικά γκρινιάρης και κριτικός και ο Αιγόκερως δεν τον παραμελεί, όλα θα είναι περισσότερο από καλά μεταξύ τους. Ταιριάζουν απόλυτα, σεξουαλικά και μπορούν να δημιουργήσουν μια πολύ όμορφη σχέση.

 

Παρθένος + Υδροχόος:

Ερωτικά δεν ταιριάζουν ποτέ απόλυτα. Ένας Υδροχόος είναι πολύ απασχολημένος με τις ιδέες του και αυτό κάνει τον Παρθένο να μην τον θεωρεί ρεαλιστή και προσγειωμένο. Δεν μπορούν να δώσουν ένας στον άλλον την ώθηση που χρειάζονται για να πραγματοποιήσουν αυτά που θέλουν.

 

Παρθένος + Ιχθύς:

Δύο ζώδια που είναι πολύ υποτονικά για να δώσει το ένα στο άλλο αυτό που χρειάζεται. Ο Παρθένος βέβαια μπορεί να δώσει εν μέρη σιγουριά στον Ιχθύ, όμως δεν συμμερίζεται τον τόσο ευαίσθητο εσωτερικό κόσμο που έχει. Αν ο Παρθένος μπορέσει να ανοιχτεί στις ανάγκες ενός Ιχθύ όλα μπορεί να πάνε καλά.

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Close Menu
error: Content is protected! © 2020 Copyright Astro1.gr | All Rights Reserved.