ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-ΤΑΥΡΟΣ

 

Ταύρος

0002

Ο Ταύρος μπορεί να εκστασιαστεί όταν κάποιος ασχοληθεί με την περιοχή του λαιμού του, με ένα μόνο άγγιγμα μπορεί να τον ανεβάσει στα ουράνια.

 

Ταύρος + Κριός:

Ένας δύσκολος συνδυασμός, αφού η ενέργεια του Ταύρου με του Κριού είναι εντελώς διαφορετική. Ο Ταύρος δυσκολεύεται να ακολουθήσει την γρήγορη και κυριαρχική πορεία του Κριού. Ο Κριός θα πρέπει να είναι προσεχτικός και υπομονετικός με τον Ταύρο για να πετύχει αυτή η σχέση.

 

Ταύρος + Ταύρος:

Είναι τόσο ίδιοι που δεν κάνουνε χωριό! Ο ένας δεν αντέχει την κτητικότητα του άλλου και είναι σχεδόν αδύνατο ένας Ταύρος να ικανοποιήσει ερωτικά μία Ταυρίνα. Στην αρχή μπορεί να περνάνε καλά, όμως αργότερα αρχίζουν τα προβλήματα. Για να πετύχει πρέπει να υποχωρήσουν και οι δύο.

 

Ταύρος + Δίδυμος:

Αυτά τα δύο ζώδια δεν ταιριάζουν καθόλου και σε τίποτα. Στον ερωτικό τομέα ο ένας βρίσκει τον άλλον περίεργο και αταίριαστο, ένας συνδυασμός που συνήθως δεν βγάζει πουθενά και είναι σύντομος.

 

Ταύρος + Καρκίνος:

Ένας συνδυασμός που προσφέρει ισορροπία και αρμονία, μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα και ο ένας καλύπτει τις ανάγκες του άλλου. Ταιριάζουν στο σεξουαλικό τομέα αφού αισθάνονται ασφαλείς και προστατευμένοι. Προοιωνίζεται μια μακροχρόνια ωραία σχέση.

 

Ταύρος + Λέων:

Δύο ζώδια που δύσκολα ταιριάζουν γιατί δύσκολα ικανοποιούνται και οι δύο στο ερωτικό κομμάτι της σχέσης. Η ενεργεία του Λέοντα, είναι πολύ δυνατή για έναν Ταύρο και δεν τον ικανοποιεί, ο Λέων από την άλλη δεν μπορεί να καταλάβει τον κλειστό σταθερό χαρακτήρα του Ταύρου. Μια σχέση που η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη αν δεν κάνουν συμβιβασμούς.

 

Ταύρος + Παρθένος:

Τα δύο αυτά ζώδια είναι συμβατά μεταξύ τους, πρέπει όμως να συνδυάσουν τους ρυθμούς τους, ιδιαίτερα στον ερωτικό τομέα. Η λεπτομεριολογία του Παρθένου πρέπει να συμβαδίσει με την αργή στάση του Ταύρου. Γενικά όμως, προοιωνίζει μια καλή σχέση.

 

Ταύρος + Ζυγός:

Αυτά τα δύο ζώδια μπορεί να έχουν μια καλή συμβίωση, ο ένας ισορροπεί τον άλλον. Υπάρχει κατανόηση και σιγουριά σ’ αύτη τη σχέση, πρέπει βέβαια ο Ταύρος να μην δείχνει έντονα την κτητικότητα του. Ερωτικά μπορούν και συμπληρώνονται με αγάπη και υπομονή.

 

Ταύρος + Σκορπιός:

Μια παθιασμένη ερωτική σχέση προμηνύεται. Είναι πολύ εκρηκτικοί στις αντιδράσεις τους και αυτό θα τους φέρνει πάντα σε κόντρα, για να πετύχει αυτή η σχέση πρέπει να χαμηλώσουν τους τόνους και οι δύο πλευρές.

 

Ταύρος + Τοξότης:

Εδώ τα πράγματα δυσκολεύουν, αφού η κτητική στάση του Ταύρου δεν αρέσει στον Τοξότη και ο Τοξότης δεν καλύπτει τον Ταύρο όσον αναφορά την ασφάλεια που θέλει να νιώθει. Δεν είναι ένας συνδυασμός που υπόσχεται πολλά, θα μπορούσε να πετύχει αν ο Τοξότης συγκρατούσε λίγο την ανάγκη του για συνεχή αναζήτηση και ο Ταύρος λίγο να περιόριζε την ανασφάλειά του.

 

Ταύρος + Αιγόκερως:

Ένας συμβατός συνδυασμός αφού και οι δυο θέλουν τα ίδια πράγματα από μια σχέση. Ερωτικά ταιριάζουν και μπορεί να υπάρξει ένα καλό μέλλον, αφού ο Ταύρος θα προσφέρει σιγουριά και ο Αιγόκερως την υλοποίηση.

 

Ταύρος + Υδροχόος:

Δύο πολύ διαφορετικά ζώδια για να μπορέσουν να συμβιώσουν. Στο ερωτικό κομμάτι θέλουν εντελώς διαφορετικά πράγματα και δεν ικανοποιούνται, έχουν διαφορετική αντίληψη του έρωτα. Θα πρέπει και οι δύο να ανοιχτούν σε κάτι καινούργιο για να πετύχει η σχέση αυτή.

 

Ταύρος + Ιχθύς:

Μία σχέση που μπορεί να πετύχει, αν ο Ταύρος σεβαστεί την ευαισθησία του Ιχθύ και δεν τον πιέζει. Ένας Ταύρος μπορεί να προσφέρει στον Ιχθύ την ασφάλεια που χρειάζεται και ένας Ιχθύς πάντα μπορεί να ανακαλύψει συναισθηματικά έναν Ταύρο.

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Close Menu