ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Σκορπιός

0008

Ο Σκορπιός είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος στην περιοχή των σεξουαλικών οργάνων, αλλά και η γύρω περιοχή τον ερεθίζει πολύ.

 

Σκορπιός + Κριός:

Μια σχέση που ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν πως θα καταλήξει. Ο Κριός δεν αντέχει τη ζήλια του Σκορπιού και ο Σκορπιός την κυριαρχία του Κριού. Έντονο πάθος που όμως δεν συμβαδίζει με τα θέλω τους.

 

Σκορπιός + Ταύρος:

Μια παθιασμένη ερωτική σχέση προμηνύεται. Είναι πολύ εκρηκτικοί στις αντιδράσεις τους και αυτό θα τους φέρνει πάντα σε κόντρα, για να πετύχει αυτή η σχέση πρέπει να χαμηλώσουν τους τόνους και οι δύο πλευρές.

 

Σκορπιός + Δίδυμος:

Η ελευθερία και ανεξαρτησία του Διδύμου καταπιέζεται από τη μεγάλη ζήλια του Σκορπιού που προσπαθεί να τον περιορίσει με κάθε τρόπο. Σεξουαλικά, συνήθως τα βρίσκουν πάντα, όχι όμως στα υπόλοιπα κομμάτια μιας σχέσης.

 

Σκορπιός + Καρκίνος:

Συνήθως αυτά τα δύο ζώδια καλύπτουν το ένα το άλλο με επιτυχία. Ο Καρκίνος δεν ενοχλείται από την ζήλια του Σκορπιού, αφού καλύπτει την ανασφάλεια που έχει και ο Σκορπιός απολαμβάνει την πίστη και αφοσίωση του Καρκίνου. Μπορεί να έχουν μια πολύ καλή σχέση.

 

Σκορπιός + Λέων:

Ταιριάζουν πολύ στον σεξουαλικό τομέα. Όμως, ο ένας δεν θα μπορέσει να ανεχτεί τον άλλον για πολύ καιρό χωρίς να υπάρξουν παράπονα που θα φέρουν την ρήξη στο τέλος. Χρειάζεται πολύ διαλλακτικότητα και κατανόηση για να πετύχει αυτή η σχέση.

 

Σκορπιός + Παρθένος:

Ένας συνδυασμός που για να πετύχει χρειάζεται διαλλακτικότητα και συμβιβασμούς. Ταιριάζουν αρκετά στον ερωτικό τομέα αν και οι δύο δεν προβάλουν την αρνητική τους πλευρά. Αν δηλαδή ο Σκορπιός δεν πιέζει υπερβολικά τον Παρθένο και αν ο Παρθένος δεν λεπτολογεί και κριτικάρει τα πάντα στο Σκορπιό.

 

Σκορπιός + Ζυγός:

Ο ένας δεν μπορεί να καταλάβει τις ανάγκες και τις συμπεριφορές του άλλου και εκεί ξεκινάει το πρόβλημα. Ερωτικά δεν θα λέγαμε ότι δεν ταιριάζουν και αν ο Ζυγός χρησιμοποιήσει την υπέροχη διπλωματία του, όλα μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο, όμως συνήθως κανένας τους δεν κάνει πίσω.

 

Σκορπιός + Σκορπιός:

Ένα εκρηκτικό ζευγάρι που δύσκολα μπορεί ο ένας να ανεχτεί τον άλλον. Ερωτικά ταιριάζουν απόλυτα, όμως δεν μπορούν να ανεχτούν τον δυναμισμό του χαρακτήρα τους στη σχέση για πολύ καιρό.

 

Σκορπιός + Τοξότης:

Ταιριάζουν πολύ σεξουαλικά, όμως ο Τοξότης έχει πολύ μεγάλη αίσθηση της ελευθερίας του, πράγμα που εξοργίζει τον Σκορπιό και τον φέρνει στα άκρα. Ο Τοξότης είναι πολύ αισιόδοξος και αυτό βοηθάει τον Σκορπιό, όμως για να προχωρήσουν πρέπει να κάνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις.

 

Σκορπιός + Αιγόκερως:

Ένας ταιριαστός συνδυασμός ιδιαίτερα στο ερωτικό κομμάτι. Θέλουν τα ίδια πράγματα και καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον καλά. Ο Αιγόκερως δεν πτοείται από τα ελαττώματα του Σκορπιού, γιατί μπορεί και τα κάνει προτερήματα πολύ εύκολα. Μια πολύ καλή και ισορροπημένη σχέση που μπορεί να έχει διάρκεια.

 

Σκορπιός + Υδροχόος:

Ερωτικά μπορούν να τα βρουν, όμως ένας Υδροχόος δεν είναι αυτό που χρειάζεται ένας Σκορπιός, έχει μεγάλη αίσθηση της ελευθερίας και αυτό δυσαρεστεί τον Σκορπιό που ζηλεύει πολύ. Ο Υδροχόος, δεν μπορεί να ανεχτεί ούτε να καταλάβει την συμπεριφορά του Σκορπιού, πράγμα που φέρνει γρήγορα τη ρήξη.

 

Σκορπιός + Ιχθύς:

Είναι ένα υπέροχο ζευγάρι που ταιριάζει απόλυτα σεξουαλικά και μπορεί να αντέξει στο χρόνο. Ο Σκορπιός δίνει τις βάσεις στον Ιχθύ για να σταματήσει να νιώθει ανασφάλεια και ο Ιχθύς καθησυχάζει την ζήλια του Σκορπιού, αφού δεν του δίνει δικαιώματα.

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Close Menu