ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Τοξότης

0009

Οι μηροί, οι γλουτοί και τα γόνατα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα στους Τοξότες. Μπορεί να ξαφνιαστείτε με το πόσο τους αρέσει να αγγίζετε αυτά τα σημεία!

 

Τοξότης + Κριός:

Ένας εκρηκτικός συνδυασμός, που στηρίζεται πολύ στην συμβατότητα της σεξουαλικής πλευράς και των δύο. Συνήθως τα βρίσκουν σε αυτό το κομμάτι και υπάρχει μέλλον.

 

Τοξότης + Ταύρος:

Εδώ τα πράγματα δυσκολεύουν, αφού η κτητική στάση του Ταύρου δεν αρέσει στον Τοξότη και ο Τοξότης δεν καλύπτει τον Ταύρο όσον αναφορά την ασφάλεια που θέλει να νιώθει. Δεν είναι ένας συνδυασμός που υπόσχεται πολλά, θα μπορούσε να πετύχει αν ο Τοξότης συγκρατούσε λίγο την ανάγκη του για συνεχή αναζήτηση και ο Ταύρος λίγο να περιόριζε την ανασφάλειά του.

 

Τοξότης + Δίδυμος:

Είναι και οι δύο πολύ κοινωνικοί και αυτό τους φέρνει αρκετά κοντά. Οι ισορροπίες είναι λεπτές όμως, αφού ο Δίδυμος δεν ικανοποιείται από τον Τοξότη ποτέ και το δείχνει! Και ο Τοξότης θεωρεί πως η συμπεριφορά του Δίδυμου δεν του ταιριάζει. Σύντομα και οι δύο θα κοιτάξουν προς άλλη κατεύθυνση.

 

Τοξότης + Καρκίνος:

Δύο άκρως αντίθετα ζώδια! Η μεγάλη αίσθηση ελευθερίας του Τοξότη απογοητεύει και κάνει τον Καρκίνο ανασφαλή και ο Τοξότης βρίσκει τον Καρκίνο άκρως υποτονικό. Ένας συνδυασμός που δεν αντέχει πολύ.

 

Τοξότης + Λέων:

Σεξουαλικά ταιριάζουν απόλυτα και έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα. Μπορούν να δημιουργήσουν μια πολύ ωραία σχέση με διάρκεια.

 

Τοξότης + Παρθένος:

Μια σχέση που δύσκολα πετυχαίνει, γιατί ο Τοξότης είναι αρκετά ασταθής για έναν Παρθένο που θέλει σταθερότητα και σιγουριά. Ο Τοξότης βρίσκει τον Παρθένο συντηρητικό και αντικοινωνικό. Ερωτικά ταιριάζουν όμως για να δημιουργηθεί μια σχέση ανάμεσα σ’ αυτούς τους δύο θα χρειαστεί πολύ υπομονή.

 

Τοξότης + Ζυγός:

Αυτά τα δύο ζώδια μεταξύ τους μπορούν να δημιουργήσουν μια πολύ καλή σχέση, αφού ο ένας έχει αυτά που θέλει ο άλλος. Αν ο Τοξότης φροντίζει τον Ζυγό σαν καλός σύντροφος και δεν αλωνίζει, προμηνύεται ένα καλό μέλλον, αφού σεξουαλικά ταιριάζουν πολύ.

 

Τοξότης + Σκορπιός:

Ταιριάζουν πολύ σεξουαλικά, όμως ο Τοξότης έχει πολύ μεγάλη αίσθηση της ελευθερίας του, πράγμα που εξοργίζει τον Σκορπιό και τον φέρνει στα άκρα. Ο Τοξότης είναι πολύ αισιόδοξος και αυτό βοηθάει τον Σκορπιό, όμως για να προχωρήσουν πρέπει να κάνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις.

 

Τοξότης + Τοξότης:

Οι χαρακτήρες τους μοιάζουν τόσο πολύ, που δεν αντέχει καθόλου ο ένας τον άλλον. Είναι και οι δύο πολύ ανεξάρτητοι για επιβιώσουν μαζί. Ταιριάζουν πολύ σεξουαλικά, όμως πρέπει να δεθούν πολύ για να πάρουν απόφαση να κάνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις.

 

Τοξότης + Αιγόκερως:

Ένας συνδυασμός που είναι πολύ αντίθετος για να πετύχει. Αν και ταιριάζουν σεξουαλικά, ο αυθορμητισμός και η κοινωνικότητα του Τοξότη προβληματίζουν τον Αιγόκερω και ο Τοξότης απ’ την άλλη νιώθει πολύ ξενέρωτο τον Αιγόκερω. Άρα, για να πετύχει αυτή η σχέση θα χρειαστεί και οι δύο να κάνουν ένα βήμα προς τον άλλον.

 

Τοξότης + Υδροχόος:

Ταιριάζουν πολύ σεξουαλικά και μπορούν να συμβιώσουν με τον καλύτερο τρόπο, αφού έχουν κοινά ενδιαφέροντα. Μπορούν να δημιουργήσουν ένα δεσμό που να αντέξει στο χρόνο.

 

Τοξότης + Ιχθύς:

Στο ερωτικό κομμάτι της σχέσης ταιριάζουν, όμως δεν μπορούν να αλληλοσυμπληρωθούν. Σίγουρα ένας Τοξότης δεν μπορεί να καλύψει την ανασφάλεια του Ιχθύ και ο ίδιος κουράζεται απ’ αυτή. Θα πρέπει να κατευνάσουν και οι δύο τις ενέργειες τους, για να μπορέσει να πετύχει! Πράγμα που είναι δύσκολο!

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Close Menu