ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-ΖΥΓΟΣ

 

Ζυγός

0007

Η λεκάνη, η μέση και οι γλουτοί είναι από τα πιο ευαίσθητα σημεία των Ζυγών και αρέσκονται πολύ στο να ασχολείται ο σύντροφός τους με τα σημεία αυτά.

 

Ζυγός + Κριός:

Σεξουαλικά ταιριάζουν, όμως όσο ειρηνοποιός και αν είναι ο Ζυγός δεν θα τα καταφέρει με τον Κριό. Η ηρεμία που ψάχνει ο Ζυγός δεν συμβαδίζει με την ενέργεια του Κριού που μόνο ήρεμη δεν είναι. Χρειάζεται αρκετή θέληση για να πετύχει αυτή η σχέση.

 

Ζυγός + Ταύρος:

Αυτά τα δύο ζώδια μπορεί να έχουν μια καλή συμβίωση, ο ένας ισορροπεί τον άλλον. Υπάρχει κατανόηση και σιγουριά σ’ αύτη τη σχέση, πρέπει βέβαια ο Ταύρος να μην δείχνει έντονα την κτητικότητα του. Ερωτικά μπορούν και συμπληρώνονται με αγάπη και υπομονή.

 

Ζυγός + Δίδυμος:

Ένα ζευγάρι που μπορεί να έχει σίγουρα, ένα καλό μέλλον. Ταιριάζουν στον Έρωτα και ο ένας μπορεί να δώσει στον άλλον την ελευθερία που χρειάζεται και αποζητά.

 

Ζυγός + Καρκίνος:

Η άστατη φύση του Ζυγού είναι ακατανόητη για τον ανασφαλή Καρκίνο και ο Ζυγός δεν μπορεί να καταλάβει την ανάγκη του Καρκίνου για επιβεβαίωση και στοργή. Είναι και οι δύο διαφορετικοί και δύσκολα συνυπάρχουν για καιρό.

 

Ζυγός + Λέων:

Ένα ζευγάρι που μπορεί να συμβιώσει αν υπάρξει η κατάλληλη ισορροπία και από τις δύο πλευρές. Ερωτικά ταιριάζουν αρμονικά. Ο Λέων αν δείξει κατανόηση στον Ζυγό και ο Ζυγός χρησιμοποιήσει την διπλωματία που τον διακρίνει, όλα θα πάνε καλά με καλές προοπτικές.

 

Ζυγός + Παρθένος:

Δύο ζώδια που δεν καλύπτουν απόλυτα ο ένας τον άλλον. Ο Ζυγός είναι πολύ ανέμελος και άστατος για έναν Παρθένο και ένας Παρθένος παραείναι συντηρητικός για έναν Ζυγό. Για να πετύχει αυτή η σχέση χρειάζεται δουλειά και είναι αρκετά δύσκολος συνδυασμός.

 

Ζυγός + Ζυγός:

Σεξουαλικά μπορούν να ταιριάξουν, έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα, όμως θα πρέπει να κάνουν προσπάθειες για να πετύχει αυτός ο δεσμός. Πρέπει ο ένας να δείξει κατανόηση στον άλλον χωρίς να βλέπει μόνο την δική του ανεξαρτησία.

 

Ζυγός + Σκορπιός:

Ο ένας δεν μπορεί να καταλάβει τις ανάγκες και τις συμπεριφορές του άλλου και εκεί ξεκινάει το πρόβλημα. Ερωτικά δεν θα λέγαμε ότι δεν ταιριάζουν και αν ο Ζυγός χρησιμοποιήσει την υπέροχη διπλωματία του, όλα μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο, όμως συνήθως κανένας τους δεν κάνει πίσω.

 

Ζυγός + Τοξότης:

Αυτά τα δύο ζώδια μεταξύ τους μπορούν να δημιουργήσουν μια πολύ καλή σχέση, αφού ο ένας έχει αυτά που θέλει ο άλλος. Αν ο Τοξότης φροντίζει τον Ζυγό σαν καλός σύντροφος και δεν αλωνίζει, προμηνύεται ένα καλό μέλλον, αφού σεξουαλικά ταιριάζουν πολύ.

 

Ζυγός + Αιγόκερως:

Αν και ένας Αιγόκερως μπορεί να ισορροπήσει έναν Ζυγό, ο Ζυγός δεν αντέχει για πολύ την τόση ηρεμία του Αιγόκερου, που δεν συμμερίζεται την τόση κοινωνικότητα και οικονομική σπατάλη του Ζυγού. Για να τα πάνε καλά είναι αρκετά δύσκολο αφού πρέπει να βρούνε την χρυσή τομή σε πολλά θέματα.

 

Ζυγός + Υδροχόος:

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ένας τέλειος συνδυασμός αφού συμμερίζονται τις ίδιες ανάγκες. Σεξουαλικά ταιριάζουν απόλυτα και μπορούν εύκολα να ικανοποιήσει ο ένας τον άλλον. Θα μπορέσουν να δημιουργήσουν μια υπέροχη σχέση που σίγουρα η ρουτίνα δεν θα έχει θέση σ’ αυτή.

 

Ζυγός + Ιχθύς:

Στον ερωτικό τομέα θα μπορούσαν να ταιριάξουν, όμως δύσκολα θα επιβίωναν μαζί για καιρό. Κανένας από τους δύο δεν θέλει να αναλάβει ευθύνες μέσα στη σχέση και αυτό τους φέρνει σε ένα αδιέξοδο. Τα δύο αυτά ζώδια θέλουν κάποιον να αναλάβει τα ηνία στη σχέση και κανένας από τους δύο δεν είναι ικανός να το κάνει. Θα χρειαστεί πολύ προσπάθεια για να συμβιώσουν για πολύ καιρό.

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Close Menu
error: Content is protected! © 2020 Copyright Astro1.gr | All Rights Reserved.