ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-ΛΕΩΝ

 

Λέων

0005

Το στομάχι είναι ιδιαίτερα ευαίσθητο στους Λέοντες! Το πίσω μέρος και η ράχη, είναι σημεία που ενεργοποιούν την σεξουαλικότητα του Λέοντα.

 

Λέων + Κριός:

Δύο ζώδια τα οποία ταιριάζουν σεξουαλικά, με την προϋπόθεση να περιορίσουν την κυριαρχική τους τάση προς τον άλλον. Βρίσκοντας την ισορροπία υπάρχει ένας καλός δεσμός.

 

Λέων + Ταύρος:

Δύο ζώδια που δύσκολα ταιριάζουν γιατί δύσκολα ικανοποιούνται και οι δύο στο ερωτικό κομμάτι της σχέσης. Η ενεργεία του Λέοντα, είναι πολύ δυνατή για έναν Ταύρο και δεν τον ικανοποιεί, ο Λέων από την άλλη δεν μπορεί να καταλάβει τον κλειστό σταθερό χαρακτήρα του Ταύρου. Μια σχέση που η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη αν δεν κάνουν συμβιβασμούς.

 

Λέων + Δίδυμος:

Ένας ταιριαστός συνδυασμός που έχει μέλλον. Στο ερωτικό κομμάτι τα πάει καλά αν ο Δίδυμος δεν κάνει πράγματα που βλάπτουν την αισιοδοξία και την εικόνα που έχει ο Λέων. Σίγουρα αν ο ένας προσεγγίσει τον άλλον με αγάπη και σεβασμό μπορεί να πετύχει.

 

Λέων + Καρκίνος:

Ένας Καρκίνος, μπορεί να πάρει την κάλυψη που χρειάζεται από έναν Λέοντα και να δώσει σε έναν Λέοντα την αγάπη και δεκτικότητα που θέλει. Αν ο Λέοντας πάρει την σχέση στα σοβαρά έχουν πολλές πιθανότητες να πετύχει.

 

Λέων + Λέων:

Το πρόβλημα είναι εδώ να υπάρχει αλληλοκατανόηση και να μην προσπαθεί ο ένας να υπερτερήσει του άλλου. Σεξουαλικά είναι και οι δύο θερμοί και αν παραμερίσουν τον υπέρμετρο εγωισμό τους για αυτοπροβολή και μοναδικότητα, μπορούν να έχουν μια σχέση που να διαρκέσει. Βέβαια θα έχει και σκαμπανεβάσματα λόγο της ισχυρής ενέργειας των δύο αυτών ζωδίων.

 

Λέων + Παρθένος:

Ο Λέων είναι λίγο γρήγορος στο ερωτικό κομμάτι και θέλει πάντα να κυριαρχεί, αυτό μπλοκάρει τον Παρθένο που είναι αργός και ντροπαλός στον έρωτα. Θα μπορούσαν να δημιουργήσουν μια σχέση αν ο Λέοντας ευαισθητοποιηθεί λιγάκι στις ανάγκες του Παρθένου.

 

Λέων + Ζυγός:

Ένα ζευγάρι που μπορεί να συμβιώσει αν υπάρξει η κατάλληλη ισορροπία και από τις δύο πλευρές. Ερωτικά ταιριάζουν αρμονικά. Ο Λέων αν δείξει κατανόηση στον Ζυγό και ο Ζυγός χρησιμοποιήσει την διπλωματία που τον διακρίνει, όλα θα πάνε καλά με καλές προοπτικές.

 

Λέων + Σκορπιός:

Ταιριάζουν πολύ στον σεξουαλικό τομέα. Όμως, ο ένας δεν θα μπορέσει να ανεχτεί τον άλλον για πολύ καιρό χωρίς να υπάρξουν παράπονα που θα φέρουν την ρήξη στο τέλος. Χρειάζεται πολύ διαλλακτικότητα και κατανόηση για να πετύχει αυτή η σχέση.

 

Λέων + Τοξότης:

Σεξουαλικά ταιριάζουν απόλυτα και έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα. Μπορούν να δημιουργήσουν μια πολύ ωραία σχέση με διάρκεια.

 

Λέων + Αιγόκερως:

Ο Αιγόκερως δεν είναι εκδηλωτικός και αυτό δεν ικανοποιεί καθόλου την ιδιοσυγκρασία του Λέοντα. Ο Λέων δεν αντέχει την υποτονικότητα του Αιγόκερου. Η σχέση αυτή πετυχαίνει μόνο αν ο Αιγόκερως δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για το Λέοντα που το χρειάζεται τόσο. Ερωτικά μπορούν να ταιριάξουν αν ο Αιγόκερως δείξει τρυφερότητα και προσοχή.

 

Λέων + Υδροχόος:

Ένας Υδροχόος και ένας Λέων είναι δύσκολο να συμβαδίσουν. Είναι διαφορετικά τα ενδιαφέροντα τους στον σεξουαλικό τομέα, αλλά και γενικότερα δεν μπορεί ο ένας να καταλάβει τον άλλον. Δύσκολα παραμερίζουν τα ενδιαφέροντα τους για να επικεντρωθούν στη σχέση.

 

Λέων + Ιχθύς:

Για να πετύχει αυτός ο συνδυασμός πρέπει ο Λέοντας να μην είναι εγωιστής και ατομιστής. Ένας Ιχθύς χρειάζεται προσοχή και φροντίδα. ο Λέοντας απ’ την άλλη βρίσκει τον Ιχθύ πολύ υποτονικό και ονειροπόλο. Ενώ υπάρχει έλξη μεταξύ τους δεν υπάρχει κάποιο σταθερό μέλλον.

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Close Menu
error: Content is protected! © 2020 Copyright Astro1.gr | All Rights Reserved.