ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-ΔΙΔΥΜΟΙ

 

Δίδυμος

0003

Οι ώμοι και τα χέρια είναι από τα πιο ερεθιστικά σημεία των Διδύμων και μπορεί με ένα απλό άγγιγμα να τους απογειώσετε έντονα.

 

Δίδυμος + Κριός:

Και στον Δίδυμο και στον Κριό αρέσει η περιπέτεια. Δύο ζώδια που μπορεί να ταιριάξουν αν ο Κριός είναι προσεκτικός και ο Δίδυμος ανοιχτεί στον πρωτοπόρο τρόπο του Κριού.

 

Δίδυμος + Ταύρος:

Αυτά τα δύο ζώδια δεν ταιριάζουν καθόλου και σε τίποτα. Στον ερωτικό τομέα ο ένας βρίσκει τον άλλον περίεργο και αταίριαστο, ένας συνδυασμός που συνήθως δεν βγάζει πουθενά και είναι σύντομος.

 

Δίδυμος + Δίδυμος:

Ένας συνδυασμός που ή θα πετύχει λόγο του ότι ο ένας καταλαβαίνει τις ανάγκες του άλλου ή που θα είναι η απόλυτη καταστροφή! Είναι και οι δύο άστατοι και δύσκολα συμβιώνουν μαζί για πολύ καιρό.

 

Δίδυμος + Καρκίνος:

Ένας Δίδυμος παραείναι επιφανειακός για έναν Καρκίνο που θέλει ασφάλεια και μονιμότητα. Σεξουαλικά συνήθως δεν ταιριάζουν γιατί ο Καρκίνος θέλει μια ώθηση να ανοιχτεί, πράγμα που ο Δίδυμος δεν μπορεί να του δώσει.

 

Δίδυμος + Λέων:

Ένας ταιριαστός συνδυασμός που έχει μέλλον. Στο ερωτικό κομμάτι τα πάει καλά αν ο Δίδυμος δεν κάνει πράγματα που βλάπτουν την αισιοδοξία και την εικόνα που έχει ο Λέων. Σίγουρα αν ο ένας προσεγγίσει τον άλλον με αγάπη και σεβασμό μπορεί να πετύχει.

 

Δίδυμος + Παρθένος:

Για να πετύχει θέλει δουλειά! Δυο διαφορετικές προσωπικότητες και διαφορετικές ανάγκες. Η ανεξαρτησία του Διδύμου καταπιέζεται από τον Παρθένο και ο Παρθένος θεωρεί τον Δίδυμο ανώριμο και επιφανειακό. Μπορούν να ταιριάξουν στο ερωτικό στοιχείο αν ο Δίδυμος το δει σοβαρά, πράγμα που είναι σχεδόν αδύνατο.

 

Δίδυμος + Ζυγός:

Ένα ζευγάρι που μπορεί να έχει σίγουρα, ένα καλό μέλλον. Ταιριάζουν στον Έρωτα και ο ένας μπορεί να δώσει στον άλλον την ελευθερία που χρειάζεται και αποζητά.

 

Δίδυμος + Σκορπιός:

Η ελευθερία και ανεξαρτησία του Διδύμου καταπιέζεται από τη μεγάλη ζήλια του Σκορπιού που προσπαθεί να τον περιορίσει με κάθε τρόπο. Σεξουαλικά, συνήθως τα βρίσκουν πάντα, όχι όμως στα υπόλοιπα κομμάτια μιας σχέσης.

 

Δίδυμος + Τοξότης:

Είναι και οι δύο πολύ κοινωνικοί και αυτό τους φέρνει αρκετά κοντά. Οι ισορροπίες είναι λεπτές όμως, αφού ο Δίδυμος δεν ικανοποιείται από τον Τοξότη ποτέ και το δείχνει! Και ο Τοξότης θεωρεί πως η συμπεριφορά του Δίδυμου δεν του ταιριάζει. Σύντομα και οι δύο θα κοιτάξουν προς άλλη κατεύθυνση.

 

Δίδυμος + Αιγόκερως:

Η σχέση τους σίγουρα, δεν στηρίζεται στον σεξουαλικό τομέα αφού είναι άκρως αντίθετοι. Αν υπάρχει μεγάλη κατανόηση και αγάπη, ίσως, θα μπορούσε να δημιουργηθεί ένας καλός δεσμός, όμως ο Δίδυμος δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία του Αιγόκερου και θα πρέπει να κάνει πολλές προσπάθειες.

 

Δίδυμος + Υδροχόος:

Τα δύο αυτά ζώδια ταιριάζουν απόλυτα στον ερωτικό τομέα και δημιουργείται σίγουρα μια πολύ ωραία σχέση. Ο ένας μπορεί να σεβαστεί τον άλλον και αυτό δίνει πολλές ελπίδες για έναν μακροχρόνιο δεσμό.

 

Δίδυμος + Ιχθύς:

Δύο σύντροφοι που δεν πάνε πολύ μακριά μαζί! Ο Δίδυμος είναι πολύ ευμετάβλητος και επιφανειακός για τον ευαίσθητο και συναισθηματικό Ιχθύ, πράγμα που ο Ιχθύς αντιλαμβάνεται γρήγορα και δυσανασχετεί. Ο Δίδυμος θα πρέπει να καλύψει την ανασφάλεια του Ιχθύ, πράγμα σχεδόν αδύνατο.

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Close Menu