ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Αιγόκερως

0010

Τα γόνατα είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη περιοχή στους Αιγόκερους, η σπονδυλική στήλη και το δέρμα της κοιλιάς επίσης. Είναι τα σημεία που πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα.

 

Αιγόκερως + Κριός:

Δύσκολος συνδυασμός, αφού οι ρυθμοί αυτών των δυο ζωδίων είναι πολύ διαφορετικοί. Δύσκολα ο Κριός θα αποκτήσει υπομονή και θα μπορέσει να αλλάξει τον απλό και παραδοσιακό ρυθμό του Αιγόκερου.

 

Αιγόκερως + Ταύρος:

Ένας συμβατός συνδυασμός αφού και οι δυο θέλουν τα ίδια πράγματα από μια σχέση. Ερωτικά ταιριάζουν και μπορεί να υπάρξει ένα καλό μέλλον, αφού ο Ταύρος θα προσφέρει σιγουριά και ο Αιγόκερως την υλοποίηση.

 

Αιγόκερως + Δίδυμος:

Η σχέση τους σίγουρα, δεν στηρίζεται στον σεξουαλικό τομέα αφού είναι άκρως αντίθετοι. Αν υπάρχει μεγάλη κατανόηση και αγάπη, ίσως, θα μπορούσε να δημιουργηθεί ένας καλός δεσμός, όμως ο Δίδυμος δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία του Αιγόκερου και θα πρέπει να κάνει πολλές προσπάθειες.

 

Αιγόκερως + Καρκίνος:

Ο Αιγόκερως αν και μπορεί να δώσει ασφάλεια στον Καρκίνο, δεν του δίνει την κατάλληλη προσοχή και συναισθηματική πλήρωση που χρειάζεται. Ταιριάζουν ερωτικά, όμως η σχέση φτάνει ως εκεί γιατί ο ένας δεν καταλαβαίνει τον άλλον.

 

Αιγόκερως + Λέων:

Ο Αιγόκερως δεν είναι εκδηλωτικός και αυτό δεν ικανοποιεί καθόλου την ιδιοσυγκρασία του Λέοντα. Ο Λέων δεν αντέχει την υποτονικότητα του Αιγόκερου. Η σχέση αυτή πετυχαίνει μόνο αν ο Αιγόκερως δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για το Λέοντα που το χρειάζεται τόσο. Ερωτικά μπορούν να ταιριάξουν αν ο Αιγόκερως δείξει τρυφερότητα και προσοχή.

 

Αιγόκερως + Παρθένος:

Δύο ζώδια που μπορούν να τα βρουν μεταξύ τους. Αν ο Παρθένος δεν είναι υπερβολικά γκρινιάρης και κριτικός και ο Αιγόκερως δεν τον παραμελεί, όλα θα είναι περισσότερο από καλά μεταξύ τους. Ταιριάζουν απόλυτα, σεξουαλικά και μπορούν να δημιουργήσουν μια πολύ όμορφη σχέση.

 

Αιγόκερως + Ζυγός:

Αν και ένας Αιγόκερως μπορεί να ισορροπήσει έναν Ζυγό, ο Ζυγός δεν αντέχει για πολύ την τόση ηρεμία του Αιγόκερου, που δεν συμμερίζεται την τόση κοινωνικότητα και οικονομική σπατάλη του Ζυγού. Για να τα πάνε καλά είναι αρκετά δύσκολο αφού πρέπει να βρούνε την χρυσή τομή σε πολλά θέματα.

 

Αιγόκερως + Σκορπιός:

Ένας ταιριαστός συνδυασμός ιδιαίτερα στο ερωτικό κομμάτι. Θέλουν τα ίδια πράγματα και καταλαβαίνει ο ένας τον άλλον καλά. Ο Αιγόκερως δεν πτοείται από τα ελαττώματα του Σκορπιού, γιατί μπορεί και τα κάνει προτερήματα πολύ εύκολα. Μια πολύ καλή και ισορροπημένη σχέση που μπορεί να έχει διάρκεια.

 

Αιγόκερως + Τοξότης:

Ένας συνδυασμός που είναι πολύ αντίθετος για να πετύχει. Αν και ταιριάζουν σεξουαλικά, ο αυθορμητισμός και η κοινωνικότητα του Τοξότη προβληματίζουν τον Αιγόκερω και ο Τοξότης απ’ την άλλη νιώθει πολύ ξενέρωτο τον Αιγόκερω. Άρα, για να πετύχει αυτή η σχέση θα χρειαστεί και οι δύο να κάνουν ένα βήμα προς τον άλλον.

 

Αιγόκερως + Αιγόκερως:

Ερωτικά σίγουρα ταιριάζουν. Ένα συμβατικό ζευγάρι που ναι μεν μπορεί να κατανοήσει ο ένας τον άλλον, όμως είναι πολύ νωχελικοί. Αυτό βέβαια μπορεί να μην τους είναι τόσο ενοχλητικό αν συμβιβαστούν..

 

Αιγόκερως + Υδροχόος:

Δύσκολος συνδυασμός που για να πετύχει θα χρειαστεί υπομονή. Ο Υδροχόος είναι πολύ αντισυμβατικός για έναν Αιγόκερω. Σεξουαλικά δεν ταιριάζουν συνήθως, εκτός και αν ο Αιγόκερως ανοιχτεί πολύ στο κομμάτι αυτό.

 

Αιγόκερως + Ιχθύς:

Ο Αιγόκερως μπορεί να προσφέρει την ασφάλεια και την προστασία που αναζητά ο Ιχθύς σε μια σχέση. Ταιριάζουν πολύ σεξουαλικά και μπορούν να δημιουργήσουν μια υπέροχη σχέση που θα κρατήσει.

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Close Menu
error: Content is protected! © 2020 Copyright Astro1.gr | All Rights Reserved.