ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Καρκίνος

0004
Στους Καρκίνους πρέπει να ασχοληθείτε, με χάρη, με την περιοχή του στήθους, αν θέλετε να τους απογειώσετε, είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι σε εκείνη την περιοχή και δεν το κρύβουν αν την αγγίξετε απαλά.

 

Καρκίνος + Κριός:

Αυτά τα δύο ζώδια έχουν πάντα μια περίεργη σχέση, αφού σχεδόν πάντα διαρκεί λίγο. Αυτό οφείλεται στο ότι δεν θέλουν τα ίδια πράγματα, ακόμα και αν στην αρχή αυτό δεν φαίνεται, στην συνέχεια γίνεται αντιληπτό.

 

Καρκίνος + Ταύρος:

Ένας συνδυασμός που προσφέρει ισορροπία και αρμονία, μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα και ο ένας καλύπτει τις ανάγκες του άλλου. Ταιριάζουν στο σεξουαλικό τομέα αφού αισθάνονται ασφαλείς και προστατευμένοι. Προοιωνίζεται μια μακροχρόνια ωραία σχέση.

 

Καρκίνος + Δίδυμος:

Ένας Δίδυμος παραείναι επιφανειακός για έναν Καρκίνο που θέλει ασφάλεια και μονιμότητα. Σεξουαλικά συνήθως δεν ταιριάζουν γιατί ο Καρκίνος θέλει μια ώθηση να ανοιχτεί, πράγμα που ο Δίδυμος δεν μπορεί να του δώσει.

 

Καρκίνος + Καρκίνος:

Είναι σχεδόν αδύνατο να μπορέσουν να προσφέρουν ο ένας στον άλλον την συναισθηματική κάλυψη που χρειάζονται και την ασφάλεια που ζητάνε. Είναι ιδιαίτερα στοργικοί και ευαίσθητοι μεταξύ τους, όμως στον έρωτα δεν συμπληρώνονται. Πρέπει και οι δύο να χρησιμοποιήσουν την ευαισθησία τους για να πετύχει αυτός ο δεσμός.

 

Καρκίνος + Λέων:

Ένας Καρκίνος, μπορεί να πάρει την κάλυψη που χρειάζεται από έναν Λέοντα και να δώσει σε έναν Λέοντα την αγάπη και δεκτικότητα που θέλει. Αν ο Λέοντας πάρει την σχέση στα σοβαρά έχουν πολλές πιθανότητες να πετύχει.

 

Καρκίνος + Παρθένος:

Αυτοί οι δύο μαζί, μπορούν να δημιουργήσουν έναν μακροχρόνιο δεσμό με σιγουριά και σταθερότητα. Ο ένας μπορεί να βοηθήσει τον άλλον να ανοιχτεί και να απολαύσει τον έρωτα. Ο Καρκίνος δίνει στον Παρθένο την αγάπη που χρειάζεται ενώ ο Παρθένος την σταθερότητα και φροντίδα στον Καρκίνο.

 

Καρκίνος + Ζυγός:

Η άστατη φύση του Ζυγού είναι ακατανόητη για τον ανασφαλή Καρκίνο και ο Ζυγός δεν μπορεί να καταλάβει την ανάγκη του Καρκίνου για επιβεβαίωση και στοργή. Είναι και οι δύο διαφορετικοί και δύσκολα συνυπάρχουν για καιρό.

 

Καρκίνος + Σκορπιός:

Συνήθως αυτά τα δύο ζώδια καλύπτουν το ένα το άλλο με επιτυχία. Ο Καρκίνος δεν ενοχλείται από την ζήλια του Σκορπιού, αφού καλύπτει την ανασφάλεια που έχει και ο Σκορπιός απολαμβάνει την πίστη και αφοσίωση του Καρκίνου. Μπορεί να έχουν μια πολύ καλή σχέση.

 

Καρκίνος + Τοξότης:

Δύο άκρως αντίθετα ζώδια! Η μεγάλη αίσθηση ελευθερίας του Τοξότη απογοητεύει και κάνει τον Καρκίνο ανασφαλή και ο Τοξότης βρίσκει τον Καρκίνο άκρως υποτονικό. Ένας συνδυασμός που δεν αντέχει πολύ.

 

Καρκίνος + Αιγόκερως:

Ο Αιγόκερως αν και μπορεί να δώσει ασφάλεια στον Καρκίνο, δεν του δίνει την κατάλληλη προσοχή και συναισθηματική πλήρωση που χρειάζεται. Ταιριάζουν ερωτικά, όμως η σχέση φτάνει ως εκεί γιατί ο ένας δεν καταλαβαίνει τον άλλον.

 

Καρκίνος + Υδροχόος:

Αν και ταιριάζουν σεξουαλικά στην αρχή, στα θέλω τους υπάρχουν διαφορές. Ο Υδροχόος δεν μπορεί να ολοκληρώσει συναισθηματικά τον Καρκίνο και ο Καρκίνος να καταλάβει την ανεξαρτησία του Υδροχόου και την φύση του που είναι άστατη. Μια σχέση που δεν υπόσχεται πολλά αν ο Υδροχόος δεν ευαισθητοποιηθεί προς την ανασφάλεια του Καρκίνου.

 

Καρκίνος + Ιχθύς:

Ένας συνδυασμός που μπορεί να ευημερήσει πολύ εύκολα, αφού ο ένας σέβεται και προσέχει την ευαισθησία του άλλου. Ερωτικά ταιριάζουν απόλυτα, μπορούν να ισορροπήσουν και να έχουν μια σχέση που να διαρκέσει πολύ.

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Close Menu
error: Content is protected! © 2020 Copyright Astro1.gr | All Rights Reserved.