ΕΡΩΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Υδροχόος

0011

Στους Υδροχόους αρέσει πολύ να φροντίζει ο σύντροφός τους τις γάμπες, τους αστραγάλους και τα πόδια.

 

Υδροχόος + Κριός:

Εδώ σίγουρα χρειάζεται διπλωματία και σταθερά βήματα. Ταιριάζουν στον ερωτικό τομέα, όμως ο Κριός θα πρέπει να μαγνητίσει το μυαλό του Υδροχόου και να μην τον καταπιέζει. Δεν χρειάζεται να πω πως με έναν Υδροχόο δεν τίθεται θέμα για ρουτίνα.

 

Υδροχόος + Ταύρος:

Δύο πολύ διαφορετικά ζώδια για να μπορέσουν να συμβιώσουν. Στο ερωτικό κομμάτι θέλουν εντελώς διαφορετικά πράγματα και δεν ικανοποιούνται, έχουν διαφορετική αντίληψη του έρωτα. Θα πρέπει και οι δύο να ανοιχτούν σε κάτι καινούργιο για να πετύχει η σχέση αυτή.

 

Υδροχόος + Δίδυμος:

Τα δύο αυτά ζώδια ταιριάζουν απόλυτα στον ερωτικό τομέα και δημιουργείται σίγουρα μια πολύ ωραία σχέση. Ο ένας μπορεί να σεβαστεί τον άλλον και αυτό δίνει πολλές ελπίδες για έναν μακροχρόνιο δεσμό.

 

Υδροχόος + Καρκίνος:

Αν και ταιριάζουν σεξουαλικά στην αρχή, στα θέλω τους υπάρχουν διαφορές. Ο Υδροχόος δεν μπορεί να ολοκληρώσει συναισθηματικά τον Καρκίνο και ο Καρκίνος να καταλάβει την ανεξαρτησία του Υδροχόου και την φύση του που είναι άστατη. Μια σχέση που δεν υπόσχεται πολλά αν ο Υδροχόος δεν ευαισθητοποιηθεί προς την ανασφάλεια του Καρκίνου.

 

Υδροχόος + Λέων:

Ένας Υδροχόος και ένας Λέων είναι δύσκολο να συμβαδίσουν. Είναι διαφορετικά τα ενδιαφέροντα τους στον σεξουαλικό τομέα, αλλά και γενικότερα δεν μπορεί ο ένας να καταλάβει τον άλλον. Δύσκολα παραμερίζουν τα ενδιαφέροντα τους για να επικεντρωθούν στη σχέση.

 

Υδροχόος + Παρθένος:

Ερωτικά δεν ταιριάζουν ποτέ απόλυτα. Ένας Υδροχόος είναι πολύ απασχολημένος με τις ιδέες του και αυτό κάνει τον Παρθένο να μην τον θεωρεί ρεαλιστή και προσγειωμένο. Δεν μπορούν να δώσουν ένας στον άλλον την ώθηση που χρειάζονται για να πραγματοποιήσουν αυτά που θέλουν.

 

Υδροχόος + Ζυγός:

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ένας τέλειος συνδυασμός αφού συμμερίζονται τις ίδιες ανάγκες. Σεξουαλικά ταιριάζουν απόλυτα και μπορούν εύκολα να ικανοποιήσει ο ένας τον άλλον. Θα μπορέσουν να δημιουργήσουν μια υπέροχη σχέση που σίγουρα η ρουτίνα δεν θα έχει θέση σ’ αυτή.

 

Υδροχόος + Σκορπιός:

Ερωτικά μπορούν να τα βρουν, όμως ένας Υδροχόος δεν είναι αυτό που χρειάζεται ένας Σκορπιός, έχει μεγάλη αίσθηση της ελευθερίας και αυτό δυσαρεστεί τον Σκορπιό που ζηλεύει πολύ. Ο Υδροχόος, δεν μπορεί να ανεχτεί ούτε να καταλάβει την συμπεριφορά του Σκορπιού, πράγμα που φέρνει γρήγορα τη ρήξη.

 

Υδροχόος + Τοξότης:

Ταιριάζουν πολύ σεξουαλικά και μπορούν να συμβιώσουν με τον καλύτερο τρόπο, αφού έχουν κοινά ενδιαφέροντα. Μπορούν να δημιουργήσουν ένα δεσμό που να αντέξει στο χρόνο.

 

Υδροχόος + Αιγόκερως:

Δύσκολος συνδυασμός που για να πετύχει θα χρειαστεί υπομονή. Ο Υδροχόος είναι πολύ αντισυμβατικός για έναν Αιγόκερω. Σεξουαλικά δεν ταιριάζουν συνήθως, εκτός και αν ο Αιγόκερως ανοιχτεί πολύ στο κομμάτι αυτό.

 

Υδροχόος + Υδροχόος:

Ο τέλειος συνδυασμός, αφού ο ένας καταλαβαίνει απόλυτα τον άλλον και μπορούν να έχουν μια πολύ όμορφη πορεία μαζί. Στον σεξουαλικό τομέα τα βρίσκουν πολύ καλά και δεν υπάρχουν παράπονα.

 

Υδροχόος + Ιχθύς:

Ο Υδροχόος δεν μπορεί να καλύψει συναισθηματικά τον Ιχθύ ούτε να του προσφέρει την ασφάλεια που ζητάει, είναι πολύ διαφορετικοί και δύσκολα θα συμβιώσουν. Σεξουαλικά, βέβαια, ταιριάζουν και αν θέλουν να κάνουν προσπάθειες μπορεί να γίνει και θαύμα.

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Close Menu
error: Content is protected! © 2020 Copyright Astro1.gr | All Rights Reserved.