Προσωπικότητες Βαθυκόκκινου Χρώματος

[fblike]

bathykokkinoΝΟΥΣ/ ΣΩΜΑ

Οι άνθρωποι με προσωπικότητα βαθυκόκκινου χρώματος είναι προσγειωμένοι, ζουν έντονα, αλληλεπιδρούν με την υλική πραγματικότητα, όπως την αντιλαμβάνονται. Ζουν τη ζωή στο υλικό επίπεδο και τους αρέσει να εξερευνούν όλες τις δυνατότης που τους προσφέρει ο κόσμος. Πιστεύουν κυρίως σε ό,τι μπορούν να αντιληφθούν μέσω των πέντε αισθήσεων.

Για τις προσωπικότητες βαθυκόκκινου χρώματος η βίωση της υλικής πραγματικότητας με θάρρος, δύναμη και πληρότητα αποτελεί κίνητρο ζωής. Πρέπει να ξεπεράσουν τα αισθήματα και τις σκέψεις επιβίωσης, την αντίσταση και το φόβο για να εκφράσουν στη ζωή τους όλο το δυναμικό τους. Οι άνθρωποι βαθυκόκκινου χρώματος είναι πολύ ισχυρές ατομικότητες που έχουν επίγνωση της σημασίας της υλικής πραγματικότητας και των θαυμάτων της.

Τα άτομα με προσωπικότητα βαθυκόκκινου χρώματος συνήθως έχουν δυνατή σωματική διάπλαση και τους αρέσει να εκφράζονται μέσω του σώματός τους. Τους αναγνωρίζει κανείς εύκολα λόγω του πολύ καλά ανεπτυγμένου σώματός τους. Επίσης, πρέπει να εκφράζουν την πολύ ισχυρή τους ενέργεια προκειμένου να διατηρούν την ισορροπία τους. Λόγω της δύναμής τους, η σκληρή σωματική εργασία και τα αθλήματα αποτελούν για αυτούς ικανοποιητικές δραστηριότητες. Η σωματική κίνηση είναι ουσιαστικής σημασίας, ώστε να μπορέσει να εκφραστεί και να απελευθερωθεί η πολύ ισχυρή ζωτική τους ενέργεια. Η συμμετοχή σε αθλήματα, όπως είναι η πυγμαχία, το ποδόσφαιρο, η καλαθοσφαίριση και άλλες δραστηριότητες που απαιτούν έντονη σωματική ενέργεια αποτελούν καλούς τρόπους έκφρασης και απελευθέρωσης ενέργειας για προσωπικότητες βαθυκόκκινου χρώματος.

Όταν ζουν αρμονικά επιδεικνύουν θάρρος, αξιοπιστία, καρτερικότητα και ειλικρίνεια. Είναι άτομα που εργάζονται σκληρά με έντονη επιθυμία επιβίωσης. Ο σκοπός της ζωής τους συνίσταται στην εξερεύνηση και στη βίωση του υλικού κόσμου με χαρά και ζωτικότητα. Το να αντιμετωπίζουν τα εμπόδια ξεπερνώντας τους φόβους τους είναι για αυτούς ουσιαστικής σημασίας. Τα άτομα βαθυκόκκινου χρώματος που βρίσκονται σε ισορροπία, εκφράζονται σωματικά και συναισθηματικά, βιώνοντας τη ζωή θετικά και χαρούμενα.

Οι άνθρωποι με προσωπικότητα βαθυκόκκινου χρώματος είναι πρακτικοί και προσγειωμένοι. Σκέφτονται συντηρητικά και αντιλαμβάνονται τη ζωή μέσω του υλικού, πρακτικού τους νου. Η σκέψη τους δεν είναι αφηρημένη ή σύνθετη. Η πραγματικότητα για αυτούς είναι απολύτως χειροπιαστή. Το γεγονός είναι γεγονός. Πιστεύουν σε ότι μπορούν να δουν, να ακούσουν, να αισθανθούν και να μυρίσουν.

Οι αφηρημένες ή φιλοσοφικές ιδέες και σκέψεις τους δημιουργούν ανησυχία και ανυπομονησία. Δεν διαθέτουν το χρόνο και την υπομονή να σκεφτούν για πράγματα τα οποία τους φαντάζουν ως μη ρεαλιστικές ιδέες. Στα άτομα βαθυκόκκινου χρώματος αρέσει η εξερεύνηση, όμως συνήθως παραμένουν στην υλική πραγματικότητα κοιτάζοντας την πολυπλοκότητα και τις δυνατότητές της.

Επειδή τα άτομα βαθυκόκκινου χρώματος δεν ενδιαφέρονται για ανορθόδοξες ή ανοίκειες ιδέες, συχνά αποδέχονται τον τρόπο ζωής που υποδεικνύεται από την κοινωνία και ακολουθούν τη συνειδητότητα του συνόλου. Είναι πιστοί στις οικογένειές τους, στις αρχές και στην κοινωνία γενικά. Το να ζουν σύμφωνα με τους κανόνες τις κοινωνίες προσφέρει στα άτομα αυτού του χρώματος ασφάλεια και την επίγνωση ότι πράττουν σωστά.

Οι άνθρωποι με προσωπικότητα βαθυκόκκινου χρώματος είναι ανυπόκριτοι και ειλικρινείς. Όταν είναι σε κατάσταση αρμονίας, ξέρουν να εκφράζουν την έντονη συναισθηματική και σωματική τους ενέργεια. Έχουν μάθει να ελέγχουν την ενέργειά τους και να κατευθύνουν την ισχυρή ζωτική τους ενέργεια προς θετικές και δημιουργικές ενασχολήσεις.

Είναι πρακτικοί, διαθέτουν πείσμα και εργάζονται σκληρά. Τους αρέσει να πετυχαίνουν και να έχουν άμεσα αποτελέσματα. Επειδή ακριβώς ζουν μία τόσο ενεργητική ζωή με έντονη σωματική δραστηριότητα, μπορεί να οδηγηθούν σε υπερκόπωση, υπερενεργητικότητα και άγχος. Ίσως τους είναι δύσκολο να χαλαρώνουν.

Σε περίπτωση που ζουν μία μη ισορροπημένη ζωή, η υπερκόπωση και η υπερενεργητικότητα είναι συνηθισμένη κατάσταση για τα άτομα με προσωπικότητα βαθυκόκκινου χρώματος. Δεν μπορεί κανείς να τους ενθαρρύνει ώστε να ηρεμήσουν και να χαλαρώσουν. Η πολύ ισχυρή τους ενέργεια τους ωθεί να συνεχίσουν και τους δίνει αρκετή αντοχή και δύναμη, ώστε να δουλεύουν για δύο. Υπάρχει περίπτωση να είναι διαρκώς δραστήριοι σωματικά και πολυάσχολοι. Μπορεί να βρίσκονται συνεχώς σε κίνηση, με τη μία δραστηριότητα να ακολουθεί την άλλη, έχοντας πολλές δουλειές ταυτόχρονα. Τους είναι πάρα πολύ δύσκολο να χαλαρώσουν σωματικά και πνευματικά.

Προσπαθούν να παρέχουν στους ίδιους και τις οικογένειές τους μία καλή υλική ζωή. Οι μεγαλύτεροι τους φόβοι είναι ο θάνατος και η ανέχεια. Επίσης, έρχονται στη ζωή τους συνεχώς αντιμέτωποι με τις δυσκολίες της επιβίωσης. Πληγώνονται εύκολα, αν και έχουν την τάση να μη το δείχνουν. Αντίθετα, συχνά καλύπτουν τα συναισθήματά τους με έντονα σωματική συμπεριφορά. Συχνά προβάλλουν το θυμό και την απογοήτευσή τους σε άλλους, επειδή είναι παρορμητικοί και εκρηκτικοί.

Τα άτομα βαθυκόκκινου χρώματος νιώθουν έντονα την ανάγκη να εκφράσουν την έντονη σωματική και συναισθηματική τους ενέργεια. Πρέπει να εκφράσουν και τα συναισθήματά τους μέσω του φυσικού τους σώματος.

Δυσκολεύονται να εκφράσουν τα μύχια συναισθήματά τους. Προσπαθούν να τα εκφράσουν μαθαίνοντας να μιλούν για τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους και να τα μοιράζονται με όσους βρίσκονται στο στενό τους περιβάλλον. Η απόκτηση ευαισθησίας και σαφήνειας σχετικά με τα συναισθήματά τους αποτελεί ένα ουσιαστικό βήμα προς την ελεύθερη και υγιή έκφραση του εαυτού τους.

Σε περίπτωση που τα άτομα με προσωπικότητα βαθυκόκκινου χρώματος δεν βρίσκονται σε κατάσταση αρμονίας, ίσως παρουσιάσουν έναν παρορμητικό, εκρηκτικό ή βίαιο χαρακτήρα. Εάν τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα θέλουν, ίσως νιώσουν θυμό και απογοήτευση. Όταν αισθάνονται ανίσχυροι, συχνά η οργή τους εκτονώνεται μέσω του φυσικού τους σώματος.

Είναι δυνατό να απαλλάσσονται από την έντονη καταπιεσμένη ενέργεια μη συνειδητά, μέσα από επιθετικές δράσεις, όπως για παράδειγμα με την σωματική πάλη ή ακόμη και καταστρέφοντας ή προκαλώντας ζημιές σε υλική περιουσία.

Τα άτομα με προσωπικότητα βαθυκόκκινου χρώματος πρέπει να κατανοήσουν ότι είναι ανάγκη να εκφράζουν την πολύ ισχυρή αυτή ενέργεια που βρίσκεται μέσα τους μέσω του φυσικού τους σώματος. Δεν τίθεται θέμα να το σκεφτούν ή να λύσουν τα προβλήματα με συναισθηματικό ή πνευματικό τρόπο. Είναι ανάγκη να βρουν μία φυσική διέξοδο. Μόλις ανακαλύψουν θετικά κανάλια έκφρασης, τα άτομα με προσωπικότητα βαθυκόκκινου χρώματος θα είναι παραγωγικά, δημιουργικά και ευτυχισμένα όντα.

Τα άτομα με προσωπικότητα βαθυκόκκινου χρώματος μπορεί να είναι ισχυρογνώμονες. Μόλις αποφασίσουν να ακολουθήσουν κάτι, είναι δύσκολο να τους σταματήσει κανείς ή ακόμη και να τους αλλάξει κατεύθυνση. Θέλουν τα πράγματα να γίνονται με το δικό τους τρόπο. Το να είναι ανοικτοί σε νέες καταστάσεις και ευέλικτοι είναι σημαντικές ποιότητες τις οποίες πρέπει να κατανοήσουν και να μάθουν.

Τα άτομα του χρώματος αυτού μπορεί συχνά να αισθανθούν συναισθηματική υπερφόρτιση. Το να μην εκφράζουν τα συναισθήματά τους είναι το χειρότερο που μπορεί να τους συμβεί. Θα αισθανθούν κατάθλιψη, θα νιώσουν ανίσχυροι, υπερφορτισμένοι και δεν θα βρίσκουν κανένα νόημα στη ζωή. Τα συναισθήματα που δεν έχουν εκφραστεί θα συσσωρευτούν μέσα τους και θα δημιουργήσουν πολλές δυσκολίες και εμπόδια στη ζωή τους. Για το λόγο αυτό, τα άτομα με προσωπικότητα βαθυκόκκινου χρώματος πρέπει να αποκτήσουν ευαισθησία ως προς τα αισθήματα και τα συναισθήματά τους, βρίσκοντας θετικές δημιουργικές διεξόδους για την πολύ ισχυρή τους ενέργεια.

Δεν είναι εύκολο για τα άτομα βαθυκόκκινου χρώματος να ανοιχτούν σε άλλους. Ίσως να κρύβουν τα ενδόμυχα συναισθήματα και τις σκέψεις τους και συχνά τους θεωρούν αναίσθητα και θορυβώδη όντα με σφοδρό χαρακτήρα. Είναι ανάγκη να κατανοήσουν ότι το να είναι ευαίσθητοι δεν σημαίνει ότι δεν είναι ισχυροί και δυνατοί. Η ανάπτυξη υλικής και συναισθηματικής ευαισθησίας αποτελεί ένα σημαντικό βήμα προς την επιτυχία και την ενδυνάμωση του εαυτού.

 

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΖΩΗ

Οι άνθρωποι με προσωπικότητα βαθυκόκκινου χρώματος είναι συντηρητικοί και αποδέχονται εύκολα τους κανόνες και τα πρότυπα της κοινωνίας. Στην πραγματικότητα αυτό τους προσφέρει αίσθηση ασφάλειας και την αίσθηση ότι ανήκουν κάπου. Τα άτομα αυτά υπάρχουν σε όλα τα στρώματα της κοινωνίας. Είναι υπέροχοι αρωγοί και στηρίζουν την οικογένεια και την κοινότητα στην οποία ανήκουν δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό.

Τους αρέσει να βρίσκονται απλά με τους φίλους τους, να πίνουν μια μπίρα και να βλέπουν ποδόσφαιρο ή πυγμαχία. Αυτό τους χαλαρώνει και συχνά μπορεί κανείς να τους δει περισσότερο στο αγαπημένο τους μπαρ παρέα με φίλους παρά στο σπίτι τους. Έχουν ανάγκη από άλλους ανθρώπους στη ζωή τους. Η αίσθηση της ομαδικότητας τους κάνει να ξεχάσουν το φόβο της μοναξιάς.

Η προφορική επικοινωνία δεν αποτελεί την αγαπημένη δραστηριότητα των ατόμων με προσωπικότητα βαθυκόκκινου χρώματος. Ίσως να μη χειρίζονται ιδιαίτερα καλά το λόγο. Προτιμούν πολύ περισσότερο τις απλές συγκεντρώσεις παρά τις εξεζητημένες πνευματικές συζητήσεις. Αν και απολαμβάνουν τα πάρτι, προσέχουν με ποιους θα κάνουν παρέα. Θα ανοιχτούν μόνο στους φίλους που γνωρίζουν πολλά χρόνια ή σε ανθρώπους που ξέρουν ότι μπορούν να εμπιστευτούν.

Στα άτομα με προσωπικότητα βαθυκόκκινου χρώματος αρέσουν οι άνθρωποι του δικού τους αντιληπτικού επιπέδου. Τους είναι ευχάριστο να ζουν, να μοιράζονται και να μιλούν για το δικό τους κόσμο της δράσης, των αθλημάτων, των επιτευγμάτων και του σεξ.

Αν και η πνευματικότητα και η θρησκεία μπορεί να μην αποτελούν σημαντικά ζητήματα για τη ζωή τους, ίσως πηγαίνουν στην εκκλησία για κοινωνικούς λόγους. Τους αρέσουν οι συναθροίσεις στην εκκλησία, αν και στην πραγματικότητα δεν ανησυχούν ιδιαίτερα για τη θρησκευτικά ζητήματα. Η φυσική πραγματικότητα και η φύση αντανακλούν το Θεό και τους εμπνέουν ώστε να κατανοήσουν και να βιώσουν ό,τι έχει να τους προσφέρει η υλική πραγματικότητα.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑ

Για τα άτομα με προσωπικότητα βαθυκόκκινου χρώματος είναι δύσκολο να έχουν μία μακροχρόνια σχέση στην οποία θα είναι συναισθηματικά ανοικτοί. Αν και τους αρέσει να βγαίνουν με φίλους, δεν επιτρέπουν εύκολα στον εαυτό τους τη βαθύτερη σύνδεση η οποία απαιτεί ευαισθησία και πραγματική οικειότητα. Μόλις όμως δεσμευτούν, είναι πολύ πιστοί και αφοσιωμένοι, φροντίζοντας με καμάρι το σύντροφό τους.

Όταν είναι ισχυρά, τα άτομα με προσωπικότητα βαθυκόκκινου χρώματος έχουν υγιή στάση ως προς τη σεξουαλικότητά τους. Για αυτούς, το σεξ είναι ένα ουσιαστικός και ζωτικός παράγοντας για να αισθάνονται πιο ζωντανοί. Αποτελεί μία φυσική έκφραση αγάπης και δύναμης. Ο οργασμός μπορεί να είναι ένας από τους τρόπους με τους οποίους τα άτομα βαθυκόκκινου χρώματος μπορούν να βιώσουν την πνευματική έκσταση. Η αγάπη και η δέσμευση ίσως να μην περιλαμβάνονται στο σεξ, αποτελεί όμως μία φυσική απόλαυση που πρέπει κανείς να απολαμβάνει και να βιώνει. Το να εκφράζονται μέσω του φυσικού τους σώματος, ενώ απολαμβάνουν το σεξ, είναι για αυτούς μία φυσική κατάσταση.

Τα άτομα με προσωπικότητα βαθυκόκκινου χρώματος χρειάζονται χρόνο για τον εαυτό τους. Οι σύντροφοί τους πρέπει να τους δίνουν αρκετή φυσική ελευθερία και ανεξαρτησία, ώστε να εξερευνούν το δικό τους κόσμο με τους δικούς τους ρυθμούς.

Οι προσωπικότητες βαθυκόκκινου χρώματος ταιριάζουν συνήθως με προσωπικότητες ανοιχτού πορτοκαλί χρώματος ή με άλλες προσωπικότητες βαθυκόκκινου χρώματος. Είναι πιο πιθανό να κατανοούν ο ένας τον άλλο, καθώς μοιράζονται μία παρόμοια αίσθηση σταθερότητας, αξιοπιστίας, υλικής στάσης και συμπεριφοράς.

Στα άτομα με προσωπικότητα βαθυκόκκινου χρώματος αρέσει να βρίσκονται κοντά σε προσωπικότητες κυανού χρώματος που χαρακτηρίζονται από ηρεμία ή στις χαλαρές προσωπικότητες πράσινου χρώματος. Ωστόσο, ίσως τους είναι δύσκολο να κατανοήσουν την ευαισθησία τους, τα βαθειά τους αισθήματα και την ανάγκη τους για προφορική και συναισθηματική επικοινωνία. Ακόμη και στην περίπτωση αυτή, μπορούν να μάθουν πολλά ο ένας από τον άλλο. Οι έξυπνες κίτρινες προσωπικότητες συνήθως βιώνουν ενδιαφέρουσες εμπειρίες με τις έντονες και σωματικές προσωπικότητες βαθυκόκκινου χρώματος.

Τα άτομα με προσωπικότητα βαθυκόκκινου χρώματος φαίνεται να ταιριάζουν λιγότερο με τις μωβ και τις λευκές προσωπικότητες. Αυτοί οι τύποι προσωπικότητας βρίσκονται στο αντίθετο άκρο του χρωματικού φάσματος και για το λόγο αυτό ζουν πολύ διαφορετική ζωή. Η συμπόνια, η κατανόηση και η ευαισθησία θα βοηθήσει και τους δύο αυτούς τύπους προσωπικότητας να σχετιστούν μεταξύ τους.

Οι προσωπικότητες βαθυκόκκινου χρώματος μπορεί να δυσκολεύονται με τις φιλοδοξίες και την πνευματική δύναμη των προσωπικοτήτων βαθυπράσινου χρώματος. Και είναι πιθανό ότι οι βιολετί ή οι ιώδεις προσωπικότητες είναι πολλοί πνευματικές ή ενορατικές για τις υλικές αντιλήψεις των προσωπικοτήτων βαθυκόκκινου χρώματος.

Οι προσωπικότητες βαθυκόκκινου χρώματος χρειάζονται σε όλες τους τις σχέσεις αρκετό φυσικό χώρο για τον εαυτό τους. Μεγάλη πρόκληση για αυτούς αποτελεί όχι μόνο η δημιουργία σχέσεων σε φυσικό επίπεδο, αλλά αληθινών, στενών σχέσεων σε συναισθηματικό, διανοητικό και πνευματικό επίπεδο.

 

ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Οι βαθυκόκκινες προσωπικότητες εργάζονται πάντα σκληρά ενσωματώνοντας την επιμονή και την αντοχή. Όποτε απαιτείται ισχυρή σωματική δύναμη, ακτινοβολούν. Είναι εξαιρετικοί στην ολοκλήρωση των έργων, επειδή διαθέτουν τρομερή υπομονή και θέληση να ωθήσουν τον εαυτό τους στα άκρα, ενώ πολλές προσωπικότητες άλλων χρωμάτων δεν διαθέτουν την ίδια ορμή.

Οι προσωπικότητες βαθυκόκκινου χρώματος «βλέπουν» ό,τι κάνουν. Έχουν ανάγκη άμεσης επίτευξης συγκεκριμένων αποτελεσμάτων και ελέγχου των αποτελεσμάτων της σκληρής εργασίας τους. Τους αρέσουν οι ιδέες και οι δραστηριότητες που είναι προσδιορισμένες με σαφήνεια.

Όταν οι προσωπικότητες βαθυκόκκινου χρώματος είναι σε κατάσταση αρμονίας, μπορεί να είναι ρωμαλέοι εργάτες και παίκτες σε ομάδες. Με το θάρρος και τη δύναμη που τους διακρίνει, είναι σε θέση να παίξουν σημαντικό ρόλο στο εργασιακό περιβάλλον. Όσο είναι σε θέση να εξισορροπούν τα αισθήματά τους και τη φυσική τους δύναμη, θα τους αποδέχονται και θα τους εκτιμούν οι συνάδελφοί τους.

Οι προσωπικότητες βαθυκόκκινου χρώματος μπορούν να χειριστούν πολύ αποτελεσματικά τις δυσκολίες που προκύπτουν, εάν τηρήσουν θετική στάση. Κατέχουν αρκετή φυσική αντοχή και ενέργεια ώστε να επιτύχουν ουσιαστικά τα πάντα. Το φυσικό τους σώμα είναι αισθητά πιο δυνατό από το σώμα των περισσοτέρων άλλων ανθρώπων. Η διατήρηση της αισιοδοξίας είναι ζωτικής σημασίας, μεταφέροντας την σφοδρή τους ενέργεια σε ενασχολήσεις που αξίζουν. Αυτό που πρέπει να προσπαθούν πάνω από όλα, είναι να παραμένουν ανοιχτόμυαλοι με ξεκάθαρα συναισθήματα.

Για να πετύχουν οι προσωπικότητες βαθυκόκκινου χρώματος την αρμονία και την ολοκλήρωση στη ζωή τους, πρέπει να ξεπεράσουν τους βασικούς τους μηχανισμούς επιβίωσης και τις φυσικές δραστηριότητες, και να μετατρέψουν τις ορμές αυτές σε προσωπική υπευθυνότητα και δημιουργικότητα, δημιουργώντας μία θετική εικόνα της ζωής.

Το χρήμα μεταφράζεται σε ασφάλεια, προσφέροντας τα μέσα και τη δυνατότητα για εξερεύνηση της φυσικής πραγματικότητας. Διαφορετικά, το χρήμα είναι πολύ μικρής σημασίας για τις προσωπικότητες βαθυκόκκινου χρώματος. Όσο έχουν τη δυνατότητα να ζουν μία ζωή με ουσιαστική υλική υπόσταση, θα είναι χαρούμενοι και ικανοποιημένοι.

Όταν βρίσκονται σε ανίσχυρη κατάσταση, οι προσωπικότητες βαθυκόκκινου χρώματος αντιμετωπίζουν συχνά μεγάλες δυσκολίες επιβίωσης. Αν και ο τρόπος ζωής τους είναι συνηθισμένος, μερικές φορές δυσκολεύονται να αποκτήσουν αρκετά χρήματα. Ο φόβος της επιβίωσης και ο φόβος του θανάτου αποτελούν επικίνδυνα εμπόδια και δυσκολίες τις οποίες δεν ξεπερνούν εύκολα. Μία θετική αντίληψη της ζωής και η συνείδηση της ισχυρής φυσικής ενέργειάς τους θα τους προσφέρουν την ισορροπία που χρειάζονται για να είναι επιτυχημένοι.

Ορισμένα επαγγέλματα των προσωπικοτήτων βαθυκόκκινου χρώματος είναι τα εξής: Τεχνικός, γεωργός, οδηγός φορτηγού, μπάρμαν, μεταφορέας επίπλων, εργάτης οικοδομών, σωματοφύλακας, αστυνομικός, πυροσβέστης, πυγμάχος ή χειρουργός.

 

ΥΓΕΙΑ, ΕΥΕΞΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟΣ

Για να διατηρήσουν οι προσωπικότητες βαθυκόκκινου χρώματος την αρμονία, πρέπει να βιώνουν και να εκφράζουν το πλήρες δυναμικό τους. Πρέπει να βρουν δημιουργικούς και πρακτικούς τρόπους χρήσης της ισχύος και της φυσικής τους δύναμης. Τα αθλήματα, το χτίσιμο ενός σπιτιού, η επιδιόρθωση ενός αυτοκινήτου, η εργασία στον κήπο και άλλες σωματικές δραστηριότητες βοηθούν τις βαθυκόκκινες προσωπικότητες να αντλήσουν τη δημιουργική τους δύναμη.

Λόγω της πολύ ισχυρής φυσικής τους δύναμης, πολλές βαθυκόκκινες προσωπικότητες δυσκολεύονται να χαλαρώσουν και να ηρεμήσουν. Το κλειδί είναι, να βρουν μια αρμονική έκφραση της ισχυρής τους δύναμης. Πρέπει να βρουν θετικούς, υγιείς και ασφαλείς τρόπους να εκφράσουν την έντονη φυσική και συναισθηματική ενέργεια. Αυτές οι διέξοδοι μπορεί να αναβρεθούν στην άθληση ή στην άσκηση, στη φυσιοθεραπεία και σε διάφορες μορφές φυσικής δραστηριότητας. Το να βιώσουν τη δύναμή τους με δημιουργικό τρόπο αποτελεί για αυτούς μία δοκιμασία, καθώς έτσι απελευθερώνουν τη φυσική /συναισθηματική τους ενέργεια χωρίς να πληγώσουν τον εαυτό τους ή τους άλλους. Όταν δεν χαλαρώνουν και δεν έχουν επαφή με τα συναισθήματά τους για μεγάλα χρονικά διαστήματα, μειώνεται η ζωτική τους ενέργεια.

Οι βαθυκόκκινες προσωπικότητες πρέπει να βρουν και να εδραιώσουν θετικά πιστεύω. Προκειμένου να επιτύχουν τους στόχους και τις επιθυμίες τους, είναι σημαντικό να είναι πνευματικά ανοικτοί και καρτερικοί. Ο θετικός τρόπος σκέψης είναι πολύ σημαντικός και βοηθάει τις βαθυκόκκινες προσωπικότητες να αποκτήσουν τον έλεγχο της ζωής τους.

Εάν οι βαθυκόκκινες προσωπικότητες μπορέσουν να μοιραστούν τα εσώτερα συναισθήματά τους και να είναι ανοικτοί για βαθύτερη επικοινωνία, θα ανακαλύψουν έναν αρμονικό κόσμο γεμάτο αισθαντικότητα και άλλους θησαυρούς. Εφόσον αποκτήσουν συνείδηση των αληθινών τους συναισθημάτων και βρουν δημιουργικές διεξόδους έκφρασης, θα έχουν κάνει αξιόλογα και σημαντικά βήματα προς την απελευθέρωση της πολύ ισχυρής ζωτικής τους ενέργειας.

Μόλις οι βαθυκόκκινες προσωπικότητες αποφασίσουν ειλικρινά να διοχετεύσουν την ενέργειά τους στην προσωπική τους ανάπτυξη και εξέλιξη, η ζωή τους θα μεταβεί με θαυμάσιο τρόπο προς την επιτυχία και την ευτυχία. Με δυσκολία ανακαλύπτουν ότι στη ζωή υπάρχουν πολύ περισσότερα από τα στοιχειώδη υλικά πράγματα. Όταν συνειδητοποιήσουν ότι κάθε ένας πρέπει να διαμορφώσει τη δική του μοίρα, και όταν αποκτήσουν αρκετή θετικότητα και κατανόηση, θα μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τη δύναμή τους και θα είναι σε θέση να προβούν με υγιή τρόπο στις απαραίτητες αλλαγές στη ζωή τους.

Οι βαθυκόκκινες προσωπικότητες πρέπει να κινούν το σώμα τους. Δεν αρκεί απλά να βλέπουν τα αθλήματα. Η ενεργός συμμετοχή σε τακτική βάση θα τους βοηθήσει να ρυθμίσουν τη δημιουργική, συναισθηματική τους δύναμη. Όλες οι σωματικές δραστηριότητες και τα αθλήματα σε συνδυασμό με τη αντίληψη και την ευαισθησία βοηθούν και ωφελούν τις βαθυκόκκινες προσωπικότητες.

Οι πρακτικές εφαρμογές και αλλαγές για τις βαθυκόκκινες προσωπικότητες είναι ανάγκη να ξεκινούν από το φυσικό τους σώμα. Για αυτούς, η πλούσια και ισορροπημένη διατροφή αποτελεί τη βάση για την υγεία του σώματος και του νου. Η κατανάλωση φαγητών που είναι ελαφριά, με χαμηλά λιπαρά και πλούσια σε θρεπτικές ουσίες όχι μόνο θα απελευθερώσει επιπλέον φυσική ενέργεια, αλλά θα αποβάλει και τις τοξίνες από τον οργανισμό τους.

Το βασικό βήμα για τις βαθυκόκκινες προσωπικότητες είναι η ανάληψη της ευθύνης της ίδιας τους της ζωής. Τη στιγμή που θα αποφασίσουν συνειδητά να μετατρέψουν τον εξωτερικό τους προσανατολισμό στη βασική επιβίωση σε μία εσωτερική αίσθηση υπευθυνότητας για τις πράξεις, τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους, θα βιώσουν μία απίστευτη ανάπτυξη και προσωπική δύναμη πέρα από κάθε προσδοκία.

 

Οι ακόλουθες είναι λέξεις για τα χαρακτηριστικά και τις πράξεις που σχετίζονται με τις προσωπικότητες ΒΑΘΥΚΟΚΚΙΝΟΥ χρώματος.

Περιοχή     Περιγραφή

Σώμα Εργατικοί, υλικοί, ρεαλιστές, προσγειωμένοι, πρακτικοί,
έκφραση της ζωτικής ενέργειας, υπερκόπωση, άγχος.

Συναισθήματα Έντονα σωματικοί, καταπιεσμένα, πιστοί, δυνατοί, ειλικρινείς, ευερέθιστοι, οργή.

Διάνοια Ευθείς, ρεαλιστές, υλικός προσανατολισμός, δύναμη θελήσεως, δυναμικοί, σκεπτόμενοι.

Πνευματικότητα Υλικά ιδανικά, ο Θεός είναι μία φυσική οντότητα, δεν αποτελεί προτεραιότητα.

Κίνητρα Επιβίωση, υλική έκφραση, υλικές επιθυμίες και εξερεύνηση.

Αποστολή/ Όραμα Η εξερεύνηση της υλικής πραγματικότητας χωρίς φόβο, η εύρεση δημιουργικών τρόπων έκφρασης.

Πρόοδος Αργή, όμως μερικές φορές εκρηκτική, ευθεία, απλή.

Άσκηση Δυνατός, σωματικές δραστηριότητες, όπως η πυγμαχία, το μπόντι μπίλντιγκ, το ποδόσφαιρο.

Επαναφόρτιση μπαταριών Αρμονική σωματική και συναισθηματική έκφραση, επικέντρωση σε θετικά πιστεύω
και δημιουργικά έργα, αντιμετώπιση των φόβων και του αισθήματος επιβίωσης.

Επικοινωνία Μιλάνε αργά αλλά σταθερά, βαθιά φωνή, απλή γλώσσα.

Αλληλεπίδραση Τους αρέσει να εργάζονται και να βοηθούν τους άλλους υλικά, ακατανίκητοι, έντονοι.

Σχέσεις Μοναχικοί, ο σύντροφος καλύπτει τις βασικές ανάγκες, ασφάλεια.

Κοινωνικότητα, Φίλοι Συντηρητικοί, συμβατικοί, συχνάζουν με φίλους σε κλαμπ.

Σεξ, Οικειότητα Ανοίγονται συναισθηματικά σε στενούς φίλους, σωματική απόλαυση, συναισθηματική έκρηξη.

Χρήματα Ασφάλεια, επιβίωση, συχνά πρέπει να εργαστούν σκληρά για να κερδίσουν χρήματα.

Επιτυχία Εκφράζουν τον εαυτό τους και εξερευνούν την υλική πραγματικότητα, σκληρή εργασία,
αγωνίζονται ή συναντούν αντίσταση όταν προσπαθούν να πετύχουν αποτελέσματα.

Επάγγελμα Απολαμβάνουν τη σωματική εργασία και δραστηριότητα.

Καριέρα Διατηρούν ακμαίους τους άλλους, βοηθούν και υποστηρίζουν τους ανθρώπους.

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Αφήστε μια απάντηση

Close Menu
error: Content is protected! © 2020 Copyright Astro1.gr | All Rights Reserved.