Προσωπικότητες Βαθυπράσινου Χρώματος

[fblike]

 

bathyprasinoΝΟΥΣ/ ΣΩΜΑ

Οι βαθυπράσινες προσωπικότητες είναι λαμπερές, έξυπνες και δραστήριες. Είναι επικοινωνιακές, οργανωτικές, φιλόδοξες και τους αρέσει να περιβάλλονται από ανθρώπους, από τη φύση, υλική ευημερία και πολυτέλεια. Δηλώνουν και πιστεύουν ότι κάθε ανθρώπινο ον θα έπρεπε να απολαμβάνει την ευημερία και την αφθονία. Η ισορροπία τους και η αρμονία με τη φύση αντικατοπτρίζεται στην ικανότητα που διαθέτουν να οργανώνουν τη ζωή. Στις πράσινες προσωπικότητες αρέσει να βιώνουν τη ζωή στο έπακρο, ισορροπώντας νου, σώμα και πνεύμα.

Οι βαθυπράσινες προσωπικότητες διαθέτουν σχεδόν όλες τις ποιότητες των πράσινων προσωπικοτήτων. Η βασική διαφορά είναι ότι είναι πιο έντονοι και ευθείς σε ό,τι κάνουν. Οι βαθυπράσινες προσωπικότητες επικοινωνούν όπως και οι πράσινες, όμως με περισσότερη δύναμη και ένταση. Όλες οι πράσινες προσωπικότητες είναι διανοητικές και έξυπνες, όμως η σκέψη των βαθυπράσινων προσωπικοτήτων είναι πιο γρήγορη, πιο αναλυτική και πιο δυναμική.

Φιλοδοξούν να πετύχουν τους στόχους τους. Η επικέντρωση στις επιχειρήσεις και σε κοινωνικές εκδηλώσεις βοηθάει την ανάπτυξή τους. Στις βαθυπράσινες προσωπικότητες αρέσει να περιβάλλονται από ανθρώπους, επειδή έχουν ανάγκη από συνεχή αλληλεπίδραση και διέγερση. Το να συζητούν με φίλους και με συνεργάτες και να μοιράζονται τις ιδέες και τις σκέψεις τους, είναι για αυτούς εξαιρετικά ανανεωτικό και αναζωογονητικό. Ποθούν την αλληλεπίδραση με ανθρώπους και ξέρουν πάντα πώς να εκφραστούν, επειδή διαθέτουν εξαιρετική ικανότητα επικοινωνίας.

Τους αρέσει να συμβουλεύουν τους άλλους και να τους υποδεικνύουν τι να κάνουν. Νομίζουν ότι γνωρίζουν τα πάντα καλύτερα από τους άλλους, κάτι που συχνά ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Είναι οι ιδανικοί δάσκαλοι. Επειδή επικοινωνούν με ακρίβεια, είναι σε θέση να εκφράσουν τις ιδέες τους με δύναμη και σαφήνεια. Οι περισσότεροι από αυτούς λένε ακριβώς αυτά που σκέφτονται.

Οι βαθυπράσινες προσωπικότητες έχουν την ικανότητα να παρουσιάζουν άνετα τα επιχειρήματά τους σε συζητήσεις. Ενώ οι προσωπικότητες άλλων χρωμάτων μπορεί να χρειάζονται δέκα λεπτά ή και παραπάνω για να εξηγήσουν μία ιδέα ή μία σκέψη, οι βαθυπράσινες προσωπικότητες μπορούν να το κάνουν με λίγες προτάσεις. Από την άλλη, εάν είναι δυστυχισμένοι ή απογοητευμένοι, θα εκφράσουν την απογοήτευσή τους μέσω του λόγου. Αυτές οι προφορικές επιθέσεις συχνά μπορεί να μαχαιρώσουν βαθειά τις καρδιές των άλλων. Είναι δύσκολο να βγει κανείς νικητής σε μία αντιπαράθεση με μία βαθυπράσινη προσωπικότητα .

Οι βαθυπράσινες προσωπικότητες έχουν ανάγκη να διεγείρουν διαρκώς τον εαυτό τους ή να διεγείρονται από άλλους. Πλήττουν εύκολα. Τους είναι δύσκολο να αντιληφθούν μία στιγμή διανοητικής χαλάρωσης ή αδειάσματος του νου. Ο νους τους λειτουργεί πολύ γρήγορα και είναι πολύ δραστήριος, ώστε να αφεθεί και να χαλαρώσει. Τους αρέσει να επικοινωνούν με τους άλλους, να συζητούν, να βλέπουν ταινίες ή να διαβάζουν ένα συναρπαστικό βιβλίο για να χαλαρώσουν και να επαναφορτίσουν τις μπαταρίες τους.

Οι βαθυπράσινες προσωπικότητες είναι φιλόδοξες και θέλουν να πετυχαίνουν τους στόχους τους. Αντιλαμβάνονται τη ζωή μέσω των γρήγορων και αγωνιστικών μυαλών τους και της δυνατής αίσθησης των συναισθημάτων τους. Οι μεγαλύτεροι στόχοι που μπορούν να θέσουν για τους εαυτούς τους είναι πόσο παραγωγικοί και τέλειοι μπορούν να γίνουν στη δουλειά και τη ζωή τους. Όταν επιτύχουν τους στόχους τους, νιώθουν θαυμάσια. Για αυτούς, μπορεί να βλέπει κανείς τη ζωή ως ένα κατάλογο με πράγματα που πρέπει να γίνουν. Η ύπαρξη αυτών των συγκεκριμένων στόχων και φιλοδοξιών καθιστά τη ζωή πολύ ιδιαίτερη. Από την άλλη, όταν έχουν επιτύχει τους στόχους τους, αισθάνονται μερικές φορές ένα είδος κενού.

Οι βαθυπράσινες προσωπικότητες εκδηλώνουν επιμονή, κουράγιο, σταθερότητα και συνέπεια. Οι δυνατές και δυναμικές αυτές προσωπικότητες μερικές φορές ίσως φοβούνται τις αλλαγές, επειδή διαθέτουν τόσο ακριβείς και συγκεκριμένες αντιλήψεις και απόψεις.

Επειδή έχουν εξαιρετικά ισχυρή δύναμη της θέλησης, είναι ανεξάρτητοι και προτιμούν να ακολουθούν το δικό τους δρόμο. Δεν τους αρέσει να δέχονται εντολές από άλλους ανθρώπους, επειδή νιώθουν ότι οι ίδιοι μπορούν να το κάνουν καλύτερα. Μερικές βαθυπράσινες προσωπικότητες έχουν τέτοια αυτοπεποίθηση που νιώθουν ένα αίσθημα υπεροχής απέναντι στους άλλους.

Οι βαθυπράσινες προσωπικότητες είναι τελειομανείς. Έχουν μεγάλες προσδοκίες από τους εαυτούς τους και από τους άλλους. Θέτουν πολύ υψηλούς στόχους και δεν ικανοποιούνται, μέχρι να τους επιτύχουν. Μερικές φορές οι υψηλές προσδοκίες που έχουν για τους φίλους τους ή τους συνεργάτες τους μπορεί να δημιουργήσει πολύ μεγάλη πίεση. Τα απίστευτα ιδανικά τους μπορεί να τους καθιστούν ιδιαίτερα προκλητικούς για τους άλλους γύρω τους. Όποτε πραγματοποιούνται, μπορεί να νομίζουν ότι θα μπορούσε να είχε γίνει και καλύτερα.

Οι βαθυπράσινες προσωπικότητες πρέπει να καταλάβουν ότι αυτές οι ασυνήθιστα υψηλές προσδοκίες μερικές φορές μπορεί να είναι αιτία δυστυχίας και απογοήτευσης — όχι μόνο για τους γύρω τους, αλλά και για τους ίδιους. Το να θέτουν στόχους είναι σημαντικό για τις βαθυπράσινες προσωπικότητες, όμως τους είναι δύσκολο να βρουν την ισορροπία ανάμεσα στην επίτευξη και την καλύτερη δυνατή προσπάθεια. Εάν παραδοθούν σε ένα Ευρύτερο Σχέδιο και στην Ανώτερή τους Δύναμη, θα οδηγηθούν τελικά σε μια αληθινή αίσθηση πληρότητας στη ζωή τους σε όλα τα επίπεδα.

Οι βαθυπράσινες προσωπικότητες διαθέτουν γρήγορη, αφηρημένη, αναλυτική σκέψη και εύκολα μεταβαίνουν από το ένα βήμα στο άλλο. Δεν τους αρέσει να ασχολούνται με λεπτομέρειες και προτιμούν να αναπτύσσουν ιδέες, να οργανώνουν σχέδια, και να αναθέτουν σε άλλου εργασίες για εκτέλεση.

Αναγνωρίζουν γρήγορα τη δομή και τη λύση των προβλημάτων και θέτουν στόχους τους οποίους μπορούν να επιτύχουν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Είναι φιλόδοξοι, ανταγωνιστικοί και τους αρέσουν οι προκλήσεις που συνδέονται με συγκεκριμένα άμεσα καθήκοντα. Τους αρέσει να περνούν το χρόνο τους με διανοητικές διαδικασίες και πληρώνουν άλλους για να διεκπεραιώσουν τη σωματική εργασία.

Όταν είναι ανίσχυροι, φοβούνται την προσωπική αποτυχία και την έλλειψη αναγνώρισης. Προσπαθούν να αντισταθμίσουν αυτόν το φόβο δίνοντας την εντύπωση ότι έχουν τον έλεγχο κάθε πτυχής της ζωής τους, εκδηλώνοντας μία υπεροπτική και υπερήφανη στάση. Ο δυναστικός τους τρόπος και η ανάγκη τους για εντυπωσιασμό μπορεί στην πραγματικότητα να αντικατοπτρίζουν τη χαμηλή τους αυτοπεποίθηση.

Νιώθουν την ανάγκη να ελέγχουν διανοητικά τη ζωή τους. Εάν βρεθούν σε μία κατάσταση στην οποία δεν έχουν τον έλεγχο, ίσως απογοητευτούν, φοβηθούν και αγχωθούν. Τους είναι δύσκολο να αποδεχτούν το ισχυρό συναισθηματικό τους σώμα, να αφεθούν και να κατανοήσουν ότι δεν είναι δυνατό να ελεγχθούν όλες οι πτυχές της ζωής με την ανθρώπινη προσπάθεια. Πρέπει να μάθουν να απολαμβάνουν τη ζωή αυτή καθαυτή και να διασκεδάζουν ό,τι και να κάνουν.

Όταν θέλουν κάτι, το θέλουν άμεσα. Όταν δεν συμβαίνει όσο γρήγορα θα ήθελαν, γίνονται ίσως επιθετικοί, ανυπόμονοι και κριτικοί απέναντι στους γύρω τους. Η τάση που τους κατέχει να είναι άκαμπτοι ως προς τις ενστάσεις και τους στόχους τους, εύκολα μπορεί να προσβάλει και να πληγώσει τους άλλους. Αυτοί οι τελειομανείς μερικές φορές προβάλλουν τις δικές τους υψηλές προσδοκίες, κατηγορώντας τους άλλους για τις δικές τους ατέλειες και απογοητεύσεις.

Ο σκοπός της ζωής των βαθυπράσινων προσωπικοτήτων είναι να απολαμβάνουν και να ζουν τη ζωή τους με ανοιχτή καρδιά, να αναπτυχθούν πνευματικά, να ενσωματώσουν τα συναισθήματά τους και να μάθουν να ζουν παραδειγματικά για τους άλλους.

Η πνευματικότητα δεν αποτελεί μία ανοίκεια αρχή για τις βαθυπράσινες προσωπικότητες. Επειδή επεξεργάζονται γρήγορα ιδέες, είναι σε θέση να κατανοήσουν, ακόμη και να διδάξουν τι σημαίνουν Θεός και θρησκεία. Το να βιώσουν πραγματικά την ένωσή τους με την Εσωτερική τους Δύναμη, το Θεό, αποτελεί πρόκληση για αυτούς. Όταν ανοίξουν την καρδιά τους, αυτό θα συμβεί μοιραία και αβίαστα.

 

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΖΩΗ

Στην κοινωνία μας, το βαθυπράσινο συσχετίζεται με το χρήμα, την ευημερία και την πολυτέλεια. Οι αριστοκρατικές βαθυπράσινες προσωπικότητες συνήθως έχουν έναν ακριβό τρόπο ζωής και περιβάλλονται από άφθονο χρήμα. Το χρήμα και ο αριστοκρατικός τρόπος ζωής είναι σημαντικά. Η υλική ευημερία συμβολίζει την κοινωνική τους θέση και τους προσφέρει ασφάλεια. Συνήθως έχουν συντηρητικά πιστεύω και κοινωνική συμπεριφορά.

Δεν είναι ασυνήθιστο, οι βαθυπράσινες προσωπικότητες να έχουν εντυπωσιακά ελκυστικά χαρακτηριστικά. Δίνουν πολύ μεγάλη προσοχή στη σωματική τους εμφάνιση και προτιμούν να φορούν μοντέρνα, ακριβά και /ή σέξι ρούχα.

Μερικές φορές, είναι δύσκολο για βαθυπράσινες προσωπικότητες να δεχτούν ότι όλα τα ανθρώπινα όντα είναι ίσα. Μπορεί να συμπεριφέρονται υπεροπτικά και να συναναστρέφονται μόνο ανθρώπους της ίδιας κοινωνικής θέσης. Το να μάθουν να κατανοούν και να αποδέχονται τους πολλούς και διαφορετικούς τρόπους ζωής των άλλων αποτελεί για αυτούς σημαντική αποστολή.

Οι βαθυπράσινες προσωπικότητες επικοινωνούν με πολύ δυνατό τρόπο. Είναι κοινωνικές προσωπικότητες οι οποίες ξέρουν ακριβώς τι θέλουν και δεν φοβούνται να εκφράσουν τον εαυτό τους.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑ

Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι βαθυπράσινες προσωπικότητες είναι οι σχέσεις. Μπορεί να έχουν ασυνήθιστα υψηλές προσδοκίες από τους άλλους, οι περισσότερες από τις οποίες δεν μπορούν να εκπληρωθούν. Θέλουν να έχουν στενές και τρυφερές σχέσεις, γεμάτες αποδοχή, θαλπωρή και υποστήριξη. Συνήθως αναζητούν στους άλλους ποιότητες που δεν διαθέτουν οι ίδιοι και τελικά ανακαλύπτουν ότι κανείς δεν μπορεί να παράσχει τις ποιότητες αυτές παρά μόνο οι ίδιοι.

Έτσι, οι βαθυπράσινες προσωπικότητες μπορεί να δυσκολευτούν να βρουν ένα σύντροφο τον οποίο μπορούν να αποδεχτούν απόλυτα. Μπορεί να βρουν κάποιον που να μην τους ταιριάζει ή να μην είναι αρκετά κατάλληλος. Εάν ο σύντροφός τους δεν είναι το ίδιο φιλόδοξος και προσανατολισμένος στους στόχους, ζώντας σύμφωνα με τις προσδοκίες τους, εύκολα θα βαρεθούν και θα ξεπεράσουν τη σχέση τους.

Η επικοινωνία είναι ουσιαστικής σημασίας για τις βαθυπράσινες προσωπικότητες. Το να συζητούν για ιδέες και έργα στα οποία εργάζονται, αποτελεί σημαντικό κομμάτι της αλληλεπίδρασης με τους συντρόφους τους.

Οι βαθυπράσινες προσωπικότητες συνήθως είναι τόσο σωματικά όσο και διανοητικά ελκυστικές. Η ηγεμονική συμπεριφορά τους μπορεί να τους ανοίγει πολλές πόρτες, τόσο σε ιδιωτικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Το σεξ δεν αποτελεί για αυτούς βασικό ζήτημα. Μπορεί να είναι μία βαθειά, προσωπική σωματική και συναισθηματική εμπειρία, ή μπορεί να είναι σεξ χωρίς τη συμμετοχή δυνατών αισθημάτων. Εύκολα επιλέγουν ανάμεσα στην οικειότητα και την καθαρά σαρκική απόλαυση.

Οι βαθυπράσινες προσωπικότητες εντυπωσιάζονται από τις ενορατικές ιδέες και τη χαρισματική δύναμη των βιολετί προσωπικοτήτων. Οι κόκκινες προσωπικότητες τους διεγείρουν με τη σωματική τους δύναμη. Οι πορτοκαλί προσωπικότητες χρειάζονται πολύ περισσότερο χώρο.

Οι κυανές και ιώδεις προσωπικότητες μπορεί να είναι πολύ συναισθηματικές και εσωστρεφείς και δεν ταιριάζουν πολύ. Οι βαθυπράσινες προσωπικότητες θέλγονται από τον τρόπο σκέψης των βαθυκόκκινων προσωπικοτήτων και των προσωπικοτήτων ανοιχτού πορτοκαλί χρώματος. Οι πράσινες και οι βαθυπράσινες προσωπικότητες έχουν πολλά κοινά, μα πρέπει να μοιράζονται την ίδια φιλοδοξία για επίτευξη στόχων. Οι βαθυπράσινες προσωπικότητες πρέπει να καταλάβουν τον παιχνιδιάρικο τρόπο των κίτρινων προσωπικοτήτων για να δημιουργήσουν μαζί τους αρμονικές σχέσεις.

Οι βαθυπράσινες προσωπικότητες χρειάζονται δυνατούς, εξίσου έξυπνους και φιλόδοξους συντρόφους τους οποίους μπορούν να αποδεχτούν και να εκτιμήσουν. Όταν τελικά ανοιχτούν συναισθηματικά, μπορεί να έχουν πολύ στενή σχέση με τους συντρόφους τους.

Κάποτε η αιτία ενός γάμου μπορεί να ήταν η εγγύηση οικονομική ασφάλειας και υψηλής κοινωνικής θέσης. Όταν η βαθυπράσινη προσωπικότητα εξισορροπήσει την καρδιά και το νου και ενωθεί με τη διαίσθηση και την Ανώτερή της Δύναμη, η αληθινή σημασία της αδελφής ψυχής θα ξεδιπλωθεί μπροστά τους και η μόνη αιτία της αγάπης θα είναι η αγάπη αυτή καθαυτή.

 

ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Οι βαθυπράσινες προσωπικότητες είναι πολύ καλές στην οργάνωση έργων και στο συντονισμό ομάδων. Συχνά έχουν τη δική τους επιχείρηση ή τους συναντά κανείς να κατέχουν υψηλές θέσεις σε διάφορες εταιρείες. Τόσο ότι είναι ανοιχτοί όσο και οι ισχυρές διανοητικές τους δυνατότητες και οι ικανότητες για επικοινωνία, αυξάνουν την ικανότητά τους για την κατάκτηση ηγετικών θέσεων δημιουργώντας την αίσθηση ότι είναι σημαντικοί και τους αναγνωρίζουν. Οι προσωπικότητες αυτές προσανατολίζονται στη σταδιοδρομία, είναι επιτυχημένοι επιχειρηματίες και θα μπορούσαν να αποτελέσουν το χαρακτηριστικό παράδειγμα ενός τυπικού εργασιομανούς.

Οι βαθυπράσινες προσωπικότητες βρίσκουν γρήγορα και αποτελεσματικά λύσεις για τα προβλήματα. Αυτό πηγάζει από το διαυγές, γρήγορο μυαλό τους, εξαιτίας του οποίου είναι σε θέση να αντιλαμβάνονται διαρκώς καινούριες επιλογές. Είναι ειδήμονες στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη και ξέρουν πώς να εκφράσουν με σαφήνεια τις ιδέες και τις σκέψεις τους. Αυτό τους προσφέρει το τρομερό πλεονέκτημα να είναι σε θέση να επιλύουν τόσο τα δικά τους προβλήματα όσο και αυτά των άλλων. Μπορεί να είναι εξαιρετικά φιλόδοξοι και προσανατολισμένοι στους στόχους τους. Η εύρεση της ταχύτερης και καλύτερης λύσης τους προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση.

Οι βαθυπράσινες προσωπικότητες απλόχερα δίνουν στους άλλους τις συμβουλές τους. Έχουν την ικανότητα και δυνατότητα να βοηθούν τους άλλους και να το απολαμβάνουν. Εν τούτοις, μπορεί να απογοητευτούν και να χάσουν γρήγορα το ενδιαφέρον τους, εάν οι άλλοι δεν ακολουθήσουν τη συμβουλή τους.

Για να βιώσουν το δυναμικό τους στο έπακρο στον κόσμο των επιχειρήσεων, οι βαθυπράσινες προσωπικότητες προτιμούν να είναι ανεξάρτητες, ελεύθεροι επαγγελματίες ή να κατέχουν υπεύθυνες υψηλές θέσεις. Τους αρέσει να υπαναθέτουν εξουσία. Μπορεί κανείς να τους συναντήσει σε πολλούς τομείς, φτάνει η δουλειά τους να αποδίδει οικονομικά, να τους διεγείρει και να χαίρει εκτίμησης. Στις βαθυπράσινες προσωπικότητες αρέσει το χρήμα και ό,τι μπορούν να κάνουν με αυτό. Έλκονται από επαγγέλματα που σχετίζονται με το χρήμα και τους εγγυώνται ένα υψηλό εισόδημα.

Για να είναι πραγματικά επιτυχημένοι σε όλα τα επίπεδα, πρέπει να ενσωματώσουν την καρδιά τους στα ζητήματα της σταδιοδρομίας και των οικονομικών τους. Σε διαφορετική περίπτωση, τα εντυπωσιακά τους επιτεύγματα ποτέ δεν θα είναι πραγματικά ικανοποιητικά, παρά μόνο στο υλικό επίπεδο. Η ζωή τους θα μπορούσε να αποτελείται είτε από μία σειρά επιτευγμάτων χωρίς κανένα αληθινό νόημα ή η προσωπική εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα που θα τους κάνει να νιώσουν πλήρεις.

Ορισμένα επαγγέλματα των προσωπικοτήτων βαθυπράσινου χρώματος είναι τα εξής: Τραπεζικοί, επιχειρηματίες, δικηγόροι, ειδικοί του μάρκετινγκ, μεσίτες ακινήτων ή χρηματιστές, πωλητές ακριβών αντικειμένων, υψηλόβαθμοι διοικητικοί υπάλληλοι, παραγωγοί και οικονομικοί σύμβουλοι.

 

ΥΓΕΙΑ, ΕΥΕΞΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟΣ

Ο καλύτερος τρόπος για να κατακτήσουν οι βαθυπράσινες προσωπικότητες την αρμονία, είναι να παραμείνουν ισορροπημένοι συναισθηματικά, διανοητικά και πνευματικά και να έχουν την αποκλειστική ευθύνη της ζωής τους. Εάν αναγνωρίσουν τι θέλουν πραγματικά να επιτύχουν τόσο στον εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό κόσμο και δραστηριοποιηθούν, μπορούν να εκφράσουν όλη τη δυναμική τους ενέργεια.

Οι βαθυπράσινες προσωπικότητες πρέπει να διοχετεύουν την ισχυρή διανοητική τους ενέργεια και τις υψηλές προσδοκίες σε θετικές σημαντικές κατευθύνσεις. Όσο πιο πολύ αισθανθούν και ενωθούν με την καρδιά τους, τόσο πιο ικανοποιημένοι και επιτυχημένοι θα είναι.

Οι βαθυπράσινες προσωπικότητες δεν ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για καθαρά σωματικές δραστηριότητες. Η άσκηση και η συμμετοχή σε αθλήματα με σκοπό τη διασκέδαση, δεν τους φαίνεται λογικό. Θα δραστηριοποιηθούν σωματικά, εάν διαπιστώσουν ότι υπάρχει λόγος να διατηρούνται σε φόρμα. Θα μπορούσε να είναι για λόγους υγείας, για γερό σώμα ή γενικά για λόγους ελκυστικότητας. Η σωματική άσκηση μπορεί επίσης να συμβαίνει και για κάτι παραπάνω από την υγεία ή την επαναφόρτιση των μπαταριών. Μπορεί να προσφέρει την ευκαιρία στο νου να ηρεμήσει από τη διαρκή του ανάγκη για διέγερση και δραστηριότητα.

Οι κασέτες διανοητικής χαλάρωσης, ο οραματισμός και τα ονειρικά ταξίδια, καθώς και συσκευές ενίσχυσης και ισορρόπησης του μυαλού είναι δοκιμασμένες μέθοδοι για την επίτευξη μιας βαθύτερης και πιο χαλαρής κατάστασης του νου. Μόλις ηρεμήσει ο νους, οι βαθυπράσινες προσωπικότητες θα ανοίξουν τις καρδιές τους, μεταβαίνοντας σε υψηλότερες διαστάσεις χαλάρωσης, δημιουργικότητας και διαλογισμού. Πρέπει να μάθουν να επαναφορτίζουν τις ζωτικές τους μπαταρίες τακτικά. Όταν θα είναι σε θέση να ηρεμήσουν το νου τους και να παραιτηθούν από τις υψηλές τους προσδοκίες, θα ανακαλύψουν αρκετό εσωτερικό χώρο για χαλάρωση και επαναφόρτιση των μπαταριών.

Ακόμη κι αν οι βαθυπράσινες προσωπικότητες φαίνεται να διαθέτουν ισχυρή θέληση και να είναι ανεξάρτητες, βαθιά μέσα τους διακατέχονται από το φόβο της μη αποδοχής και μη αναγνώρισης. Η ζωή είναι αλλαγή, πρόοδος και διεύρυνση. Η ανασφάλεια είναι μία από τις προκλήσεις που προσφέρει η ζωή. Η ενοποίηση της καρδιάς και της διαίσθησης με τον ισχυρό νου, θα βοηθήσει τις βαθυπράσινες προσωπικότητες να παραιτηθούν από την έντονη ανάγκη που νιώθουν να έχουν τον έλεγχο της ζωής τους. Όταν παραδώσουν τον έλεγχο στην Ανώτερή τους Δύναμη θα μετριαστεί η πίεση που νιώθουν για επιτυχία. Εάν εναποθέσουν τη ζωή τους στα χέρια του Θεού, ακολουθώντας ενεργώς την καρδιά και τη διαίσθησή τους, οι βαθυπράσινες προσωπικότητες θα κατακτήσουν την αληθινή ενδυνάμωση του εαυτού σε όλα τα επίπεδα.

 

Οι ακόλουθες είναι λέξεις για τα χαρακτηριστικά και τις πράξεις που σχετίζονται με τις προσωπικότητες ΒΑΘΥΠΡΑΣΙΝΟΥ χρώματος:

Περιοχή Περιγραφή

Σώμα Υλικοί, φυσικοί, ευημερία, πολυτέλεια, σταθερότητα, καθαρή παρουσίαση
και επικοινωνία, δομημένοι, δυναστικοί, αντιστέκονται στις αλλαγές.

Συναισθήματα Αυτοπεποίθηση, θετικοί, συνεπείς, επιμονή, κουράγιο, αυτοέλεγχος,
υπερηφάνεια, ανωτερότητα, ιδανικά.

Διάνοια Έξυπνοι, οργανωμένοι, επικοινωνιακοί, φιλόδοξοι, ευφυείς,
καλή μνήμη, υψηλές προσδοκίες, τελειομανείς.

Πνευματικότητα Διανοητική σύλληψη και αντίληψη του Θεού.

Κίνητρα Επίτευξη στόχων, να είναι αποδεκτοί και σημαντικοί, να αποκτήσουν χρήματα.

Αποστολή/ Όραμα Διανοητική ανάπτυξη, να μαθαίνουν, να εκφράζονται και να διδάσκουν.

Πρόοδος Αποδοχή, ανάληψη ευθυνών για τον εαυτό τους, να οργανώσουν τη ζωή τους.

Άσκηση Περπάτημα, γυμναστική, αεροβική, επαγγελματικά αθλήματα.

Επαναφόρτιση μπαταριών Φύση, αεροβική, αθλήματα, επικοινωνία, διανοητική και συναισθηματική ισορροπία.

Επικοινωνία Γρήγορη, προσωπική, ευθείς, ακριβείς, εκφράζονται με ιδανικό τρόπο, ιδανικοί δάσκαλοι.

Αλληλεπίδραση Ισχυρή, ευθεία, μέσω του λόγου, ευφυείς, διαρκής διανοητική διέγερση.

Σχέσεις Υψηλές προσδοκίες, προσανατολισμένοι σε στόχους, αναζήτηση αποδοχής και κατανόησης.

Κοινωνικότητα, Φίλοι Αριστοκρατικοί, ακριβός τρόπος ζωής, επαγγελματικές σχέσεις, κοινωνικές εκδηλώσεις.

Σεξ, Οικειότητα Ελκυστικοί, χρειάζονται την αποδοχή και συναισθηματική ασφάλεια, προσεκτικοί.

Χρήματα Σημαίνουν πολυτέλεια, ευημερία, ανώτερη δύναμη, ανεξαρτησία.

Επιτυχία Το πόσα χρήματα κερδίζουν, η αποδοχή από τους άλλους, η επίτευξη των στόχων.

Επάγγελμα Εργασιομανείς, οργανώνουν, σχεδιάζουν, ανεξάρτητοι, σταδιοδρομία στα οικονομικά, διαχείριση.

Καριέρα Τραπεζικοί, επιχειρηματίες, δικηγόροι, μεσίτες ακινήτων ή χρηματιστές,
οικονομικοί σύμβουλοι, παραγωγοί.

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Αφήστε μια απάντηση