Προσωπικότητες Κυανού Χρώματος

[fblike]

kyanoΝΟΥΣ/ ΣΩΜΑ

Οι κυανές προσωπικότητες είναι οι πιο τρυφερές, υποστηρικτικές και προστατευτικές προσωπικότητες. Ζουν μέσα από την καρδιά και τα συναισθήματά τους. Ο σκοπός της ζωής τους είναι να υπηρετούν, να βοηθούν και να αγαπούν τους άλλους. Διδάσκουν στην ανθρωπότητα ότι δίχως αγάπη τίποτα δεν έχει σημασία. Οι κυανές προσωπικότητες υπάρχουν στον πλανήτη αυτό για να υπηρετήσουν την ανθρωπότητα.

Η έντιμη κυανή προσωπικότητα εκφράζει την παράδοση, την ευσέβεια, την αφοσίωση στην ανθρωπότητα και σε υψηλές αξίες. Οι κυανές προσωπικότητες είναι φιλικές και τρυφερές με ανοιχτές καρδιές και χρειάζονται πολύ χρόνο για τον εαυτό τους, προκειμένου να διατηρηθούν στο επίκεντρο αυτό της γαλήνης.

Κίνητρό τους είναι το να υπηρετούν και να βοηθούν τους άλλους εκφράζοντας αγάπη και στοργή. Επεξεργάζονται ιδέες και σκέψεις περισσότερο με βάση τα συναισθήματα και τη διαίσθηση παρά από διανοητική σκοπιά. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, να μη βρίσκονται στο στοιχείο τους, όταν γίνονται συζητήσεις για υψηλά πνευματικά θέματα.

Η διαίσθηση και η συναισθηματική συμπεριφορά μπορεί να γίνονται αποδεκτά με την ίδια προθυμία όσο η πνευματική σκέψη ή τα επιστημονικά γεγονότα. Όμως για τις κυανές προσωπικότητες δεν υπάρχουν αληθινά γεγονότα, παρά μόνο ό,τι πηγάζει από την καρδιά και τη ψυχή τους.

Διαθέτουν φυσική εσωτερική γνώση και σοφία. Αισθάνονται και γνωρίζουν πράγματα χωρίς να έχουν ανάγκη από γεγονότα ή δεδομένα για τεκμηρίωση. Μόλις ηρεμήσουν εσωτερικά, συντονίζονται με μία εσωτερική φωνή η οποία τους καθοδηγεί. Διαθέτουν ενσυναίσθηση, αισθάνονται τα συναισθήματα και τις σκέψεις των άλλων. Τους είναι δύσκολο να προστατέψουν τον εαυτό τους, ώστε να μην υιοθετήσουν τα αισθήματα των ανθρώπων που τους περιβάλλουν.

Οι κυανές προσωπικότητες είναι οι πιο συναισθηματικές από όλες τις προσωπικότητες του χρωματικού φάσματος και έχουν ανάγκη να υποβάλουν τον εαυτό τους σε κάθαρση και να τον ισορροπούν. Δραστηριότητες που βοηθούν τις κυανές προσωπικότητες είναι η συζήτηση με φίλους για τον εσωτερικό τους δρόμο, το να γράφουν σε ένα περιοδικό ή απλά τον να ηρεμούν ώστε να υποχωρήσουν τα έντονα συναισθήματά τους.

Μερικές κυανές προσωπικότητες ανησυχούν περισσότερο για τους άλλους παρά για τον εαυτό τους. Είναι γεννημένοι για επαγγέλματα φροντίδας και για μητέρες. Θυμούνται τις ημερομηνίες γενεθλίων, φροντίζουν όσους είναι άρρωστοι και πάντα προσφέρονται να παρηγορήσουν τους άλλους. Είναι γεννημένοι εισηγητές, σύμβουλοι και θεραπευτές. Πολλοί άνθρωποι απολαμβάνουν την παρέα των κυανών προσωπικοτήτων, επειδή εκδηλώνουν τόση αγάπη, αποδοχή και συγχώρεση.

Οι κυανές προσωπικότητες κλαίνε εύκολα, εκδηλώνοντας δυνατά συναισθήματα χαράς, λύπης, συμπόνιας και ταπεινοφροσύνης. Οι προσωπικότητες άλλων χρωμάτων συχνά δυσκολεύονται να κατανοήσουν το έντονο συναισθηματικό σώμα της κυανής προσωπικότητας. Εν τούτοις, το συναισθηματικό αυτό βάθος τους καθιστά ικανούς να είναι ζεστοί, συμπονετικοί και προστατευτικοί απέναντι στους άλλους.

Τα μεγαλύτερα χαρίσματα των κυανών προσωπικοτήτων είναι η ικανότητά τους να εκφράσουν την αγάπη άνευ όρων, την ισχυρή τους διαίσθηση και την «εσωτερική γνώση» τους. Ό,τι και να συμβεί, οι κυανές προσωπικότητες πάντα συγχωρούν. Μπορεί να θεωρηθούν «πολύ καλοί» και για το λόγο αυτό να τους εκμεταλλευτούν. Για το λόγο αυτό, πρέπει να ορθώσουν το ανάστημά τους σε όλες τις περιστάσεις και να μην επιτρέψουν οποιαδήποτε μορφή κακοποίησης εναντίον τους.

Οι κυανές προσωπικότητες συνήθως αποδέχονται την εξουσία των άλλων χωρίς να προβάλουν καμία αντίσταση. Η μη βία είναι το σύνθημά τους. Πρέπει να μάθουν να διακρίνουν προσεκτικά, να διατηρούν τη δύναμή τους και να λένε «Όχι», όταν πρέπει. Το να σέβονται πρώτα τον εαυτό τους είναι ουσιαστικής σημασίας. Διαφορετικά, θα αφήσουν να τους χρησιμοποιήσουν και να τους εκμεταλλευτούν και θα αισθανθούν απογοήτευση, κατάθλιψη και απελπισία.

Μερικές κυανές προσωπικότητες επίσης προσανατολίζονται κυρίως στις έγνοιες των άλλων. Τους αρέσει να ακούν τους άλλους, καθώς έχουν τη δυνατότητα να κατανοούν χωρίς να κρίνουν. Επειδή ξοδεύουν τόσο χρόνο ασχολούμενοι με τα ενδιαφέροντα των άλλων, μερικές φορές ξεχνούν να ασχοληθούν με τον εαυτό τους. Είναι ζωτικής σημασίας για αυτούς για να ξοδέψουν περισσότερο χρόνο για την προσωπική τους ανάπτυξη παρά για να βοηθήσουν αυτούς που τους περιβάλλουν.

Ένας βασικός φόβος των κυανών προσωπικοτήτων είναι ότι οι άλλοι μπορεί να τους αποδιώξουν, να τους απορρίψουν ή να πάψουν να τους αγαπούν, εάν τους καταστήσουν σαφές ότι η δική τους ζωή προηγείται. Ο φόβος μήπως πληγώσουν τους άλλους αντικατοπτρίζει το φόβο μήπως πληγωθούν. Πρέπει να αναγνωρίσουν τα τρομερά οφέλη της αγάπης του εαυτού και να κατανοήσου ότι το «όχι» δε σημαίνει το ίδιο με το «Δεν σε αγαπώ». Πρέπει να προσδιορίσουν τα όριά τους σε σχέση με τους άλλους ανθρώπους, επειδή έχουν την τάση να επιτρέπουν σε φίλους ή ακόμη και σε ξένους να εισέρχονται στο ενεργειακό τους πεδίο χωρίς να διαθέτουν την κατάλληλη προφύλαξη.

Μερικές φορές, οι κυανές προσωπικότητες υιοθετούν τις ενέργειες και τις ποιότητες των άλλων. Αυτό μπορεί να συμβεί ιδιαίτερα, όταν βοηθούν ή στηρίζουν άλλους ασκώντας κάποιο επάγγελμα φροντίδας. Μπορεί ακόμη και να φτάσουν στο σημείο να υιοθετήσουν πραγματικά την ασθένεια ή ό,τι άλλο τους απασχολεί.

Είναι δύσκολο για τις κυανές προσωπικότητες να αναγνωρίσουν ότι τις αποδέχονται και τις αγαπούν. Λόγω της ευαισθησίας τους πληγώνονται εύκολα. Θέλουν να νιώθουν ότι τους αποδέχονται και μπορεί να κάνουν οτιδήποτε για λίγη προσοχή ή στοργή.

Οι κυανές προσωπικότητες διαθέτουν ακριβή και διαυγή σκέψη. Από διανοητικής άποψης, συνήθως βρίσκονται σε γαλήνια και ήρεμη κατάσταση. Επικεντρώνονται περισσότερο στα αισθήματα και τα συναισθήματά τους παρά στις σκέψεις τους. Αποτελεί καθήκον τους να διατυπώσουν τις αντιλήψεις τους στα πλαίσια της λεπτομερούς αναλυτικής επικοινωνίας.

Στις κυανές προσωπικότητες συνήθως δεν αρέσει η σωματική δραστηριότητα ή εργασία. Για τα ευαίσθητα αυτά πλάσματα, ο υλικός κόσμος φαντάζει θορυβώδης, βίαιος και ωμός. Προτιμούν να διαμένουν στον δικό τους συναισθηματικό και πνευματικό κόσμο. Τους αρέσουν τα άνετα αθλήματα ή δραστηριότητες που μπορούν να ασκήσουν μαζί με τους φίλους και την οικογένεια. Μεταξύ άλλων, σε αυτές συμπεριλαμβάνονται ο περίπατος, η κολύμβηση και τα απλά παιχνίδια. Επειδή δεν είναι ιδιαίτερα δραστήριοι σωματικά και επειδή το κυανό είναι το χρώμα της διεύρυνσης, μπορεί να παίρνουν εύκολα κιλά.

Εάν οι κυανές προσωπικότητες δεν ζουν αρμονικά, μπορεί να είναι δραματικές και καταναλωτικές, αναζητώντας διαρκώς κάποιον ή κάτι να αγαπήσουν. Ίσως να αντιλαμβάνονται τον εαυτό τους ως θύμα το οποίο χειραγωγείται και είναι όλο αυτολύπηση. Μερικές φορές μπορεί να αισθανθούν ότι πρέπει να αγαπήσουν, προκειμένου να νιώσουν ότι αξίζουν και μετά να αγαπηθούν ως αντάλλαγμα, και να θέτουν όρους για την αγάπη που προσφέρουν.

Μία κυανή προσωπικότητα που δεν είναι ισορροπημένη, χάνει την αυτοπεποίθησή της και μπορεί να αισθανθεί ευτελής και να αμφισβητήσει ότι αξίζει η ίδια πραγματικά. Εάν τους πουν εκατό φορές ότι τους αγαπούν και τους κατηγορήσουν μία φορά, θα θυμούνται την κριτική. Μπορεί να θεωρούν τον εαυτό τους υπεύθυνο για κάποια λάθη που δεν τους αφορούν, παίρνοντας τα προσωπικά και ζητώντας επανειλημμένα συγγνώμη.

Οι κυανές προσωπικότητες είναι πολύ πνευματικά όντα. Πιστεύουν στο Θεό, μία Ανώτερη Δύναμη στο σύμπαν. Ο Θεός, η προσευχή και η θρησκεία διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στη ζωή τους. Δεν θα μπορούσαν να υπάρξουν χωρίς την πνευματικότητα και την πίστη ότι οι σκοπός της ζωής τους ταυτίζεται με αυτήν. Για αυτούς, πνευματικότητα σημαίνει να ζουν την κάθε μέρα όντας ενωμένοι με την εσωτερική τους καθοδήγηση και διαίσθηση. Αυτή είναι η αλήθεια τους και αυτό είναι που τους καθιστά ικανούς για τόσο μεγάλη αγάπη και συμπόνια. Η πίστη τους και η εμπιστοσύνη τους στο Θεό είναι τρομερή. Σε δύσκολους και έντονους καιρούς, είναι σε θέση να ενωθούν με την ισχυρή εσωτερική τους πηγή ενέργειας, ώστε να μπορέσουν να συνεχίσουν να βοηθούν και να στηρίζουν τους άλλους.

 

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΖΩΗ

Στις κυανές προσωπικότητες αρέσει να βρίσκονται κοντά σε άλλους ανθρώπους. Είναι πολύ κοινωνικοί και νοιάζονται πάντα για τις ανάγκες των άλλων. Συναντά κανείς τις κυανές προσωπικότητες σε όλες τις περιοχές της κοινωνίας όπου υπάρχει ανάγκη για υπηρεσία και στήριξη. Για αυτούς, δεν υπάρχει η έννοια της υπερβολής, εφόσον απολαμβάνουν και εκτιμούν αυτό που κάνουν. Είναι η διέξοδός τους για την δυνατή αγάπη και συμπόνια που νιώθουν.

Οι κυανές προσωπικότητες έχουν μακροχρόνιους φίλους. Ακόμη και εάν συχνά δεν έχουν στενή φυσική επαφή, έχουν πολύ ισχυρούς δεσμούς με εκείνους που αγαπούν. Εκδηλώνουν την αγάπη και εκτίμησή τους σε όλα τα επίπεδα, συμπεριλαμβανομένων και των πιο συμβατικών, όπως είναι οι επιστολές και το τηλέφωνο.

Οι κυανές προσωπικότητες εκφράζουν τη θηλυκή και τρέφουσα Μητέρα Φύση. Λειτουργούν αντισταθμιστικά ως προς την ενεργητική αρσενική πλευρά, βοηθώντας μας να ενσωματώσουμε και τις δύο ενέργειες τόσο στην κοινωνία μας όσο και μέσα μας.

 

ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑ

Οι υγιείς, αρμονικές σχέσεις είναι ουσιαστικής σημασίας για τις κυανές προσωπικότητες. Θέλουν να αγαπούν και να τους αγαπούν. Είναι υπέροχοι σύντροφοι, επειδή τους αρέσει να φροντίζουν και να στηρίζουν τους αγαπημένους τους. Δημιουργούν έναν ευτυχισμένο και αρμονικό τρόπο ζωής με την οικογένεια να βρίσκεται στη θέση της καρδιάς. Ίσως περιμένουν ότι οι σύντροφοί τους θα τους επιστρέψουν την αγάπη τους το ίδιο δυνατά και ελεύθερα και να τους στηρίζουν και φροντίζουν με τον ίδιο τρόπο. Δυσκολεύονται να κατανοήσουν ότι οι άλλες προσωπικότητες μπορεί να μην καταλαβαίνουν το δυνατό συναισθηματικό βάθος που κατέχουν και να έχουν διαφορετική συναισθηματική και διανοητική συμπεριφορά.

Οι κυανές προσωπικότητες θέλουν να παντρευτούν και να έχουν σταθερές οικογενειακές σχέσεις. Η αγάπη και η στοργή είναι για αυτούς σημαντικότερες από το σεξ και το πάθος. Τα φιλιά, η αγκαλιά και η αίσθηση της στοργής και της συναισθηματικής αγάπης του συντρόφου τους μπορεί να είναι πιο σημαντικά από την ερωτική έξαψη και διέγερση. Το σεξ είναι μία βαθειά, συναισθηματική και πνευματική εμπειρία και δημιουργεί δυνατούς δεσμούς με το σύντροφό τους, τον οποίο συχνά θεωρούν αδελφή ψυχή.

Οι κυανές προσωπικότητες είναι πιστές και μονογαμικές. Πρέπει να αποκτήσουν την επίγνωση πώς σε περίπτωση που είναι πολύ απαιτητικοί συναισθηματικά απέναντι στο σύντροφό τους , μπορεί να τον απομακρύνουν. Όταν έχουν μία μη αρμονική σχέση, τους είναι δύσκολο να την εγκαταλείψουν και να μείνουν μόνοι. Για τις κυανές προσωπικότητες είναι δύσκολο να εγκαταλείψουν μία σχέση.

Οι κυανές προσωπικότητες αγαπούν τη δύναμη των βαθυκόκκινων, την ασφάλεια των ανοιχτών πορτοκαλί και την ανεξαρτησία των βαθυπράσινων προσωπικοτήτων. Πρέπει να βεβαιωθούν ότι δεν τους χρησιμοποιούν και ότι οι σχέσεις τους βασίζονται στην ευαισθησία και στην αγάπη.

Οι πορτοκαλί και οι κυανές προσωπικότητες βρίσκονται στις αντίθετες πλευρές του χρωματικού φάσματος και για το λόγο αυτό μπορούν να μάθουν πάρα πολλά ο ένας από τον άλλο. Οι κυανές προσωπικότητες που θα σχετιστούν με άλλη κυανή προσωπικότητα ίσως να είναι πολύ συναισθηματικές και κανείς να μην έχει τη δύναμη για καθοδήγηση και έμπνευση. Οι κυανές προσωπικότητες αγαπούν το πάθος και την πνευματικότητα των βιολετί και των μωβ προσωπικοτήτων. Για τις λευκές και τις κυανές προσωπικότητες ο Θεός και η πνευματικότητα αποτελούν τη βάση για μία εκπληκτική σχέση.

Για τις κυανές προσωπικότητες είναι σημαντικό να δημιουργήσουν μία πνευματικά ισορροπημένη ζωή με έναν τρυφερό και ευαίσθητο σύντροφο. Τότε θα μπορούν να ζήσουν με γαλήνη, ευτυχία και ευχαρίστηση.

 

ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Οι συναισθηματικές και πνευματικές αξίες είναι πολύ πιο σημαντικές για τις κυανές προσωπικότητες από το χρήμα, και διαδραματίζουν πολύ μεγαλύτερο ρόλο στη ζωή τους από τα οικονομικά ζητήματα. Είναι πολύ προσεκτικές με τα χρήματα και έχουν μία μάλλον συντηρητική στάση απέναντί τους. Έχουν ανάγκη να εξασφαλίσουν την κάλυψη όλων των εξόδων και των αναγκών τους και συνήθως δεν παίρνουν κανένα οικονομικό ρίσκο.

Οι κυανές προσωπικότητες είναι εξαιρετικοί σύμβουλοι και θεραπευτές. Ακούνε τους άλλους με προσοχή και εύκολα συντονίζονται με τα αισθήματα και τις σκέψεις των άλλων. Τους αρέσει να υπηρετούν τους άλλους, ειδικά τον κάθε ένα προσωπικά. Εάν μία κυανή προσωπικότητα επιλέξει ένα επάγγελμα το οποίο δεν προσφέρει ευκαιρίες για έκφραση αυτών των ισχυρών ποιοτήτων τους, θα είναι δυστυχισμένη.

Στο παρελθόν, μπορεί κανείς να συναντούσε τις κυανές προσωπικότητες κυρίως σε ιδιωτικά ή κοινωνικά επαγγέλματα ή στο σπίτι τους ως μητέρες ή νοικοκυρές. Τις τελευταίες δεκαετίες έχουν παρουσιαστεί περισσότερες ευκαιρίες και πολλές κυανές προσωπικότητες έχουν διευρύνει τους ορίζοντες τους σταδιοδρομώντας στις επιχειρήσεις. Είναι πιστοί, υποστηρικτικοί και προσανατολισμένοι στην ομάδα. Καθοδηγούν με δυνατό ομαδικό πνεύμα και δια του παραδείγματός τους. Δείχνουν στους άλλους ότι η συνεργασία και η δημιουργία ενός υποστηρικτικού περιβάλλοντος επιτρέπει στην ομάδα να προοδεύσει και να επιτύχει απίστευτα αποτελέσματα.

Οι κυανές προσωπικότητες επιλύουν τα προβλήματά τους παραμένοντας ήρεμες και αντιμετωπίζοντας τα εκ των έσω. Μαθαίνουν να αισθάνονται και να εμπιστεύονται τη διαίσθησή τους, αντιμετωπίζοντας τις καταστάσεις μέσα από την ενδυνάμωση του εαυτού. Λόγω της μεγάλης εσωτερικής τους γνώσης, συνήθως ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Τους είναι δύσκολο να αναλάβουν δράση και να προβούν σε αλλαγές. Η εγκατάλειψη παλαιών συνηθειών και μοτίβων και ο ενστερνισμός καινούριων καταστάσεων με ανοιχτό πνεύμα αποτελεί για αυτούς δοκιμασία.

Οι κυανές προσωπικότητες συνήθως χρειάζονται χρόνο για να πάρουν αποφάσεις. Όμως λόγω της διαίσθησής τους είναι σε θέση να πάρουν δυνατές αποφάσεις οι οποίες είναι χρήσιμες όχι μόνο για τον εαυτό τους, αλλά και για την κοινωνία γενικά. Όταν υπακούν στη διαίσθησή τους και αναλαμβάνουν δράση, προοδεύουν τρομερά και διευρύνουν τους προσωπικούς τους στόχους της αγάπης και στήριξης του εαυτού υπηρετώντας την ανθρωπότητα.

Ορισμένα επαγγέλματα των κυανών προσωπικοτήτων είναι τα εξής: Εργαζόμενος στα επαγγέλματα υγείας, επαγγέλματα φροντίδας, ιερέας, μοναχή, νοικοκυρά, μητέρα, παιδική φροντίδα, παροχή υπηρεσιών, κοινωνικός λειτουργός, σύμβουλος, δάσκαλός, θεραπευτής, γραμματέας, λογιστής, προσωπικός διαχειριστής και εθελοντής.

 

ΥΓΕΙΑ, ΕΥΕΞΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟΣ

Για να είναι απόλυτα ισορροπημένες, οι κυανές προσωπικότητες πρέπει να αγαπούν τον εαυτό τους άνευ όρων. Όταν ξεπεράσουν το μεγαλύτερο τους φόβο, που είναι η μοναξιά και να μην τους αγαπούν, θα εκφράσουν ελεύθερα τα δυνατά τους αισθήματα, ζώντας μία σημαντική και πλήρη ζωή.

Είναι σημαντικό να θέτουν όρια και να παίρνουν καθαρές αποφάσεις. Πρέπει να μάθουν να εκφράζουν τα αισθήματά τους, να λένε «Όχι», όταν πρέπει και όταν είναι ανάγκη να σεβαστούν τον εαυτό τους. Η ένωση με την προσωπική τους δύναμη και η χρήση της τους προσφέρει τη δυνατότητα να επιτύχουν στόχους και να εκφράσουν ακόμη περισσότερη αγάπη.

Οι κυανές προσωπικότητες πρέπει να δημιουργήσουν ένα ειρηνικό και αρμονικό περιβάλλον. Είναι ανάγκη να παίρνουν θεληματικές αποφάσεις, όπως ποιους θέλουν για φίλους τους και ποια εργασιακά περιβάλλοντα είναι κατάλληλα για αυτούς. Πρέπει να μάθουν να προστατεύουν τον εαυτό τους.

Οι κυανές προσωπικότητες χρειάζονται πολύ χρόνο για τον εαυτό τους. Τους αρέσει η ήσυχη ατμόσφαιρα, να ακούνε αρμονική μουσική ή απλά να κάθονται σε ένα ήσυχο δωμάτιο. Όταν μένουν μόνοι αποκτούν δύναμη και εστιάζονται στον εσωτερικό τους κόσμο. Τους αρέσει να επισκέπτονται εκκλησίες ή άλλα πνευματικά δυναμικά κέντρα για να επαναφορτίσουν τις εσωτερικές τους μπαταρίες και να αποκτήσουν την ενέργεια που χρειάζονται για να ανακαλύψουν το σκοπό της ζωής τους. Ο διαλογισμός και η προσευχή είναι τα πιο σημαντικά και αποτελεσματικά εργαλεία που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να αποκτήσουν εσωτερική γαλήνη και ευτυχία. Η συναναστροφή με πνευματικούς ομοϊδεάτες είναι ουσιαστικής σημασίας για αυτούς.

Οι κυανές προσωπικότητες πρέπει να έχουν διαρκή επίγνωση του ευαίσθητου συναισθηματικού τους σώματος. Η κατανόηση της σχέσης τους του Νου/Σώματος/Πνεύματος θα τους βοηθήσει να παραμείνουν υγιείς και δυνατοί. Η αποστολή τους είναι να ενδυναμώσουν πρώτα τον εαυτό τους αγαπώντας τον κι έπειτα να αποτελέσουν ένα συγκλονιστικό παράδειγμα για όλους.

 

Οι ακόλουθες είναι λέξεις για τα χαρακτηριστικά και τις πράξεις που σχετίζονται με τις προσωπικότητες ΚΥΑΝΟΥ χρώματος.

Περιοχή Περιγραφή

Σώμα Εξυπηρετικοί, στοργικοί, ειρηνικοί, χαλαροί, ήρεμοι, γαλήνιοι, σωματικά δραστήριοι, κουρασμένοι.

Συναισθήματα Εγκαρδιότητα, ευαισθησία, φροντίδα, βαθιά αισθήματα, ειρηνικοί, ευγνώμονες,
στοργή, αφοσίωση, συναίσθηση, εμπιστοσύνη, παράδοση, πληγώνονται εύκολα, αυτολύπηση.

Διάνοια Διαύγεια, ηρεμία, γαλήνη, ισορροπημένη σκέψη, ευχαρίστηση, ησυχία.

Πνευματικότητα Ο Θεός είναι αγάπη & συμπόνια, οι σχέσεις και η πνευματικότητα είναι μεγάλης σημασίας.

Κίνητρα Η γαλήνη και η αρμονία που βιώνουν, το πόση στήριξη & αγάπη μπορούν να προσφέρουν.

Αποστολή/ Όραμα Να υπηρετήσουν την ανθρωπότητα, να δώσουν και να λάβουν αγάπη και συμπόνια.

Πρόοδος Να μετατρέψουν την κατάσταση του θύματος / του αδύναμου σε υπευθυνότητα, φροντίζοντας
τον εαυτό τους, να παραμείνουν διαυγείς.

Άσκηση Περπάτημα, ποδηλασία, πικνίκ, όλες οι δραστηριότητες που διεξάγονται στο νερό, παραλία, κολύμβηση.

Επαναφόρτιση μπαταριών Διαλογισμός, απαλή μουσική, περίπατος στη φύση, το να ζουν σε περιβάλλον που υποβοηθά την ανάπτυξή τους.

Επικοινωνία Απαλές φωνές, έκφραση των συναισθημάτων, προσωπική και οικεία.

Αλληλεπίδραση Συντηρητικοί, προσανατολισμένοι στην οικογένεια, προσεκτικοί, υποστηρικτικοί.

Σχέσεις Αρμονικές, γαλήνιες, αγάπη, φροντίδα.

Κοινωνικότητα, Φίλοι Πολύ κοινωνικοί, κάνουν τα πάντα για τις οικογένειες και τους φίλους τους.

Σεξ, Οικειότητα Ευαισθησία και αγάπη, μεγαλύτερη ανάγκη για οικειότητα παρά για σεξ.

Χρήματα Σιγουριά, ασφάλεια, ικανοποίηση αναγκών.

Επιτυχία Πόση αγάπη δίνουν και πόσο τους αγαπούν οι άλλοι.

Επάγγελμα Όλα τα επαγγέλματα που σχετίζονται με τη φροντίδα, τον ανθρωπισμό, την υποστήριξη, όπου απαιτείται βοήθεια.

Καριέρα Νοσοκόμοι, επαγγέλματα φροντίδας, νοικοκυρές, παιδική φροντίδα, κοινωνικοί λειτουργοί,
δάσκαλοι, ψυχοθεραπευτές, σύμβουλοι, θεραπευτές, γραμματείς, λογιστές.

 

 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Αφήστε μια απάντηση