Κρύσταλλοι

crystal

Οι κρύσταλλοι είναι το πρώτο πράγμα που ανακάλυψε ο άνθρωπος πάνω σ’ αυτόν τον πλανήτη. Γρήγορα οι άνθρωποι κατάλαβαν τις άπειρες δυνάμεις που έκρυβαν οι Κρύσταλλοι και προσπάθησαν να το χρησιμοποιήσουν στο έπακρο. Από την Αρχαία Ατλαντίδα έως σήμερα οι άνθρωποι ποτέ δεν σταμάτησαν να μελετάνε αλλά και να χρησιμοποιούν τους κρυστάλλους για πολύπλευρους λόγους.

Οι κρύσταλλοι ήταν πολύ σημαντικοί σε όλους τους αρχαίους πολιτισμούς και όσοι κατείχαν τη γνώση ήταν αξιοσέβαστοι. Απέδιδαν στους κρυστάλλους θεραπεύτηκες αλλά και μεταφυσικές ιδιότητες. Ακόμα πίστευαν πως παρείχαν προστασία στο κάτοχό τους και τον προστάτευαν από κάθε είδους κινδύνους.

Σε κάθε ανασκαφή που έχει γίνει, πάντα βρίσκουν κρυστάλλους, αυτό δείχνει το πόσο παλιά είναι η χρήση τους και το ότι βρίσκονται συνήθως σε τάφους δείχνει το πόσο σημαντικοί ήταν για το πέρασμα στην άλλη ζωή. Άρα αποδεικνύεται ότι δεν είχαν μόνο διακοσμητικό σκοπό αλλά και μεταφυσικό λόγο ύπαρξης. Η Αρχαία Ατλαντίδα είχε ανακαλύψει την δύναμη που έκρυβαν οι κρύσταλλοι και τις άπειρες δυνατότητές τους. Ήξεραν πώς οι Κρύσταλλοι άνοιγαν πύλες σε άλλες διαστάσεις και χωροχρόνο και πως η ενέργεια τους ήταν πολύ δυνατή. Κατάλαβαν γρήγορα πως οι δυνατότητες τους ήταν άπειρες και απεριόριστες, χρησιμοποιούσαν τους κρυστάλλους για να επικοινωνούν με άλλα επίπεδα αλλά και σαν αποθήκες ενέργειας και γνώσεων. Η Αρχαία Αίγυπτος επίσης θεωρούσε τους κρυστάλλους ιερούς και τους χρησιμοποιούσαν όχι μόνο στην καθημερινότητα τους αλλά και για ανώτερους μεταφυσικούς λόγους. Η Αρχαία Ελλάδα, η Κίνα, η Ινδία ήταν από τις χώρες που χρησιμοποιούσαν κατά κόρον τους κρυστάλλους, τους έδειχναν πάντα τον απαιτούμενο σεβασμό και γνώριζαν τη δύναμη που έκρυβαν.

Στη σημερινή εποχή οι κρύσταλλοι χρησιμοποιούνται ακόμα και όσο και αν πολλοί θέλουν να υποτιμήσουν την δύναμη και ιερότητα τους δεν μπορούν αφού οι Κρύσταλλοι είναι πολύ ισχυροί και αποδεικνύουν την δύναμη που κρύβουν μέσα τους. Οι κρύσταλλοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορους σκοπούς, από θεραπευτικούς μέχρι και τους πιο πνευματικούς. Είναι υπέροχες οντότητες γεμάτες ενέργεια, γνώση και σοφία και μπορούν να μας μεταδώσουν όλες αυτές τις υπέροχες ιδιότητες. Οι κρύσταλλοι βοηθάνε πολύ σε οποιαδήποτε ενεργειακή θεραπεία, κάθε κρύσταλλος ξεχωριστά έχει μια δική του μοναδική ιδιότητα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ατόμου. Φορώντας ή βάζοντας τον κρύσταλλο που ειδικεύεται στο συγκεκριμένο σκοπό, βοηθάει να ξεμπλοκαριστεί η αρνητική ενέργεια που υπάρχει και δίνει άπλετη θεραπευτική ενέργεια ώστε να επέλθει η εξισορρόπηση και η αρμονία. Δεν αντικαθιστούν την ιατρική αλλά μπορούν να συμβάλλουν πολύ σε οποιαδήποτε θεραπεία. Ουσιαστικά οι κρύσταλλοι εναρμονίζουν και τις τρείς υποστάσεις που έχει ο άνθρωπος σώμα, πνεύμα και νους. Μπορούν να ξεμπλοκάρουν οποιαδήποτε συναισθηματικά μπλοκαρίσματα και αν υπάρχουν σε έναν άνθρωπο και να του προσφέρουν γαλήνη και ηρεμία. Επίσης βοηθάνε απεριόριστα στην πνευματική υγεία και εξέλιξη ενός ανθρώπου και αυτό νομίζω ότι είναι και το πιο σημαντικό. Μπορούν να μας οδηγήσουν σε ένα πολύ ανώτερο επίπεδο συνειδητότητας και να βοηθήσουν κατά πολύ στην πνευματική μας εξέλιξη ώστε να γίνει όσο πιο σωστά και συνειδητά γίνεται.

Για να διαλέξετε τον κατάλληλο κρύσταλλο για σας εκτός από τις ιδιότητες που έχει, απλά αφήστε τον κρύσταλλο να σας καλέσει κοντά του. Να θυμάστε ότι δεν επιλέγεται εσείς τους κρυστάλλους αυτοί σας επιλέγουν! Αν ένας κρύσταλλος σας έλκει πολύ τότε να ξέρετε ότι σας έχει επιλέξει και δεν πρέπει να τον αγνοήσετε, δώστε του την ευκαιρία να σας δώσει το καλύτερο του και με την σειρά σας δώστε του αγάπη και φροντίδα. Αν το κάνετε αυτό θα δείτε μια υπέροχη σχέση να γεννιέται και ένας υπέροχος κόσμος να ανοίγεται μπροστά σας. Η επαφή με έναν κρύσταλλο είναι ότι ομορφότερο μπορεί να καταφέρει ένας άνθρωπος και μπορεί να γίνει μια σχέση ζωής!

Η γνωριμία με τους κρυστάλλους σίγουρα αλλάζει έναν άνθρωπο (προς το καλύτερο). Οι κρύσταλλοι είναι ζωντανές οντότητες, γεμάτες ενέργεια και για το λόγο αυτό πρέπει να τους φερόμαστε με σεβασμό, αγάπη, φροντίδα και τρυφερότητα. Δίνοντας τους το καλύτερο μας, μας δίνουν και αυτοί πρόσβαση στον υπέροχο κόσμο που κρύβουν μέσα τους. Οι κρύσταλλοι έχουν άπειρες δυνατότητες και δυνάμεις αξίζει σίγουρα να ασχοληθείτε μαζί τους!

 

Κρυσταλλοθεραπεία

Από την αρχαιότητα οι κρύσταλλοι είχαν μια ιερή θέση στη ζωή των πολιτισμών απέδιδαν στους κρυστάλλους πολύπλευρες ιδιότητες. Μερικές από αυτές τις ιδιότητες ήταν ότι είχαν μεγάλη θεραπευτική επίδραση στη ψύχη με αποτέλεσμα να μην νοσεί το σώμα ,αφού συσχέτιζαν αυτά τα δυο και ήταν αλληλένδετα. Πίστευαν ότι μπορούσαν να απομακρύνουν κάθε αρνητικό κατάλοιπο από το φυσικό σώμα με θαυματουργό τρόπο και με ακρίβεια.

Στη σημερινή εποχή η μέθοδος αυτή βοηθά τους ανθρώπους να κατανοήσουν πως δεν είναι μόνο σώμα, αλλά και πνεύμα και πως αν αυτά τα δυο δεν είναι αλληλένδετα δεν μπορούν να είναι ολοκληρωμένοι σαν άνθρωποι. Πολλές ασθένειες οφείλονται σε συναισθηματικά μπλοκαρίσματα, που αν θεραπευτούν, θεραπεύεται και το σώμα. Έχει αποδειχτεί πως πολλές ασθένειες εμφανίζονται μετά από ένα μεγάλο σοκ ή στεναχώρια. Όταν τα ενεργειακά μας κέντρα (Chakras), είναι μπλοκαρισμένα δημιουργούνται προβλήματα πρώτα στην ψυχή και αμέσως μετά στο φυσικό σώμα. Όταν υπάρχει ενεργειακή εξισορρόπηση, το σώμα και η ψύχη είναι σε αρίστη κατάσταση και βιώνουμε την ηρεμία, τη γαλήνη και την σύνδεση με τον εσωτερικό μας εαυτό.
Ένας καλός κρυσταλλοθεραπευτής πρέπει να έχει αρίστη γνώση των κρυστάλλων και των ιδιοτήτων τους, διότι κάθε κρύσταλλος έχει πολλές διαφορετικές ιδιότητες και πρέπει να τοποθετείται σωστά, ώστε να υπάρχει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στην κρυσταλλοθεραπεία τοποθετούνται κρύσταλλοι πάνω στο σώμα με ορισμένη διάταξη, διαφορετική για κάθε περίσταση. Πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη τις παθήσεις του συγκεκριμένου ατόμου και την ψυχολογική του κατάσταση. Η διάρκεια μιας συνεδρίας ποικίλει ανάλογα με τις ανάγκες του ατόμου και με την δεκτικότητα του ως προς τους κρυστάλλους.

 

Ιδιότητες των Κρυστάλλων αναλυτικά
 
Λευκός Χαλαζίας                                       Ροζ Χαλαζίας                                         Αμέθυστος
     quartz         Ροζ χαλαζίας         Αμέθυστος
‘Ακουα Μαρίνα                                Μάτι του Τίγρη                                       Κιτρίνης
     267037_242765895750336_8039734_o      266865_242766002416992_3061007_o          1508568_823381444355442_693186814_n
Φθορίτης                                            Αβεντουρίνη                             Μαύρη Τουρμαλίνη
fluorite               aventurine             256119_242766375750288_5251070_o
 
          tourmaline.xtal.750pix                               tourmaline-quartz-214670                     Sodalith_-_Rohstein
Ροδοχρωσίτης                                   Κίτρινος Απατίτης                  Φεγγαρόπετρα 
 
            rhodochrosite-61205                 EB0512APDUR1                 moonstone
Σεληνίτης                                                    Αχάτης                                       Νεφρίτης
     271889_242766299083629_3853228_o                           271685_242765825750343_4004338_o                        jade
Οπάλιο                                         Αμαζονίτης                               Λαζουρίτης
 
opalio         amazonitis                   lapis-lazuli-gem-large_info
Ηλιόλιθος                                     Ροζ Κουνζίτης                                      Καρνεόλη
21796_613879598638962_1533439761_n                   roz kounzitis         257889_242765962416996_70575_o
Ίασπις                                    Γρανάτης                               Κεχριμπάρι 
 
red-jasper                garnet rough                 256759_242766332416959_6928926_o
257785_242766389083620_5994907_o

Στο Κέντρο «Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής» γίνονται συνεδρίες:

  • Κρυσταλλοθεραπείας
  • Κρυσταλλομαντείας

Επίσης σας προσφέρει, ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα στο τομέα των Κρυστάλλων, Κρυσταλλοθεραπείας και Κρυσταλλομαντείας.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Αφήστε μια απάντηση

Close Menu