Κρύσταλλοι & Ζώδια 2016

[fblike]

Παρακάτω θα βρείτε τους Κρυστάλλους του 2016 για κάθε ζώδιο και πως μπορείτε να τους χρησιμοποιήσετε!
crystart2016 
 
00013ΚΡΙΟΣ
Κίτρινος Απατίτης
Αυτός ο κρύσταλλος βοηθάει στη θετική χρήση της προσωπικής δύναμης, για την επίτευξη των στόχων. Απομακρύνει κάθε αρνητικότητα, σύγχυση, μελαγχολία και διεγείρει τη διάνοια και την προσωπική ανάπτυξη.
Γενικά: Μια ηλιακή πέτρα, βοηθά τόσο τους άνδρες όσο και τις γυναίκες για την ενίσχυση της αρσενική πλευρά της προσωπικότητάς τους, αναπτύσσει στο άτομο το στοιχείο της Φωτιάς, την αυτοπεποίθηση και το θάρρος.
Θεραπευτικές ιδιότητες: Θεραπεύει αρνητικά πρότυπα, και παρέχει την ενέργεια για τις δημιουργικές σκέψεις και ενέργειες που απαιτούνται για την επίτευξη των στόχων. Ενεργοποιεί το τσάκρα του ηλιακού πλέγματος. Ο Κίτρινος Απατίτης, βοηθά στην επούλωση των οστών και των δοντιών, και βελτιώνει τη στάση του σώματος. Αποβάλλει τις τοξίνες από τον οργανισμό, τονώνει τον μεταβολισμό και το ενδοκρινικό σύστημα.
Σαν Φυλαχτό: Ο Κίτρινος Απατίτης είναι ιδιαίτερα χρήσιμος για οικονομικές ή επιχειρηματικές υποθέσεις,  υποστηρίζει τις δημιουργικές ιδέες και τακτοποιεί τις σκέψεις. Βοηθάει τον κάτοχό του δίνοντάς του όλα τα εφόδια ώστε να αποκτήσει φήμη, κέρδη και κύρος. Ενισχύει την διόραση, την διακοή, την διαίσθηση, την πρόσβαση σε γνώσεις προηγούμενων ζωών και την ευαισθητοποίηση προς τον πνευματικό κόσμο.
Χρώμα: Κίτρινο, Απαλό κίτρινο/πράσινο, Χρυσοκίτρινο
Στοιχείο: Φωτιά, Γη
Πλανήτης: Ήλιος
Ζώδιο: Λέων, Τοξότης
Ταρώ Κάρτα: Η Δύναμη
Ρούνος: Σιγκέλ, Κεν
Μέταλλο: Χρυσός
Chakra: Ηλιακό Πλέγμα
Αιθέριο έλαιο: Δεντρολίβανο, Ελιχρύσιο, Αγιόκλημα
Αρχάγγελος: Ζοφιήλ
Ακτίνα: 2η            
Αναληφθείς Δάσκαλος: Lord Lanto
Ημέρα: Κυριακή
Αριθμός 1, 6
 
 
 
0002ΤΑΥΡΟΣ
Μαύρη Τουρμαλίνη
Μια πέτρα που δίνει μεγάλη προστασία από κακόβουλες ενέργειες και διαλύει τις ήδη υπάρχουσες! Φορέστε την αν έχετε δυσλεξία, χρειάζεστε προστασία ή για να δυναμώσετε το ενεργειακό σας πεδίο. Ένα από τα καλύτερα “μαγικά” φυλαχτά!
Γενικά: Ένας ιδιαίτερα δυνατός και καθαριστικός κρύσταλλος που προσφέρει μια δυνατή ασπίδα προστασίας από οτιδήποτε αρνητικό μπορεί να υπάρχει. Βοηθάει το άτομο να είναι ισορροπημένο και να εναρμονιστούν οι ενέργειές του.  
Θεραπευτικές ιδιότητες: Προστατεύει από την ρύπανση και τις βλαβερές ακτινοβολίες, δίνει μεγάλη ενέργεια και μεγάλη ευεξία. Βοηθάει πολύ στη δυσλεξία, στους φόβους και στη σωστή και καθαρή σκέψη.
Σαν φυλαχτό:  Μια πολύ δυνατή πέτρα που ενδυναμώνει και εξισορροπεί την αύρα, διαλύει τα ενεργειακά μπλοκαρίσματα και προστατεύει πάρα πολύ από κάθε είδους αρνητικές ενέργειες! Φορέστε την για να θωρακίσετε το κραδασμικό σας πεδίο και να είστε πάντα προστατευμένοι.  Διαλύει κάθε προσκολλημένη σκεπτομορφή ή ιδεομορφή και αρνητικά αρχέτυπα. Είναι από τα πιο δυνατά φυλαχτά που μπορεί να αποκτήσει κανείς για προστασία από ψυχικές επιθέσεις ή κακόβουλες ενέργειες !
Στοιχείο: Νερό
Πλανήτης: Πλούτωνας
Ζώδιο: Σκορπιός
Κάρτα Ταρώ: ο Θάνατος
Ρούνος: Θόρν
Μέταλλο: Πλουτώνιο
Chakra: της Βάσης
Αιθέριο έλαιο: Κέδρος
Αρχάγγελος: Μιχαήλ
Αναληφθείς Δάσκαλος: El Morya
Ακτίνα: 1
Ημέρα: Τρίτη, Σάββατο
Αριθμός: 9
 
 
0003ΔΙΔΥΜΟΙ
Μάτι της Τίγρης
Μια υπέροχη πέτρα που δίνει ομορφιά, χάρη, ενδυναμώνει τις μεταφυσικές ιδιότητες που έχει κάποιος, έλκει την τύχη και προστατεύει από ατυχήματα, αρνητικές καταστάσεις και ενέργειες.
Γενικά: Tο Μάτι της τίγρης μια εκπληκτική πέτρα που εξισορροπεί τις ενέργειες στο φυσικό σώμα και προσφέρει μεγάλη γείωση ανώτερων ενεργειών. Βοηθάει στη λήψη σωστών αποφάσεων και ξεδιαλύνει τις πραγματικές σας ανάγκες.
Θεραπευτικές ιδιότητες: Βοηθάει πολύ την όραση, στα οστά, το αναπαραγωγικό σύστημα και ισορροπεί το άτομο ψυχολογικά, συναισθηματικά, νοητικά και σωματικά.
Σαν φυλαχτό: Προσφέρει σωστή, θετική σκέψη, ομορφιά, καλή όραση στο σκοτάδι, άφθονη τύχη και μεγάλη προστασία στο κάτοχό της. Βοηθάει τα άτομα που χρειάζονται γείωση και στην ανάπτυξη της ενόρασης ή των μεταφυσικών δυνατοτήτων που έχει κάποιος.
Στοιχείο: Γη
Πλανήτης: Κρόνος
Ζώδιο: Αιγόκερως
Κάρτα Ταρώ: Διάβολος
Ρούνος: Νίντ
Μέταλλο: Πλατίνα
Chakra: του Ιερού οστού
Αιθέριο έλαιο: Υλάνγ-Υλάνγ, Αγριοκυπαρίσι
Αρχάγγελος: Ζοφιήλ
Αναληφθείς Δάσκαλος: Lord Lanto
Ακτίνα: 2
Ημέρα: Σάββατο
Αριθμός: 8
 
 
 
0004ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σοδάλιθος
Γενικά: Ο Σοδάλιθος είναι μια πέτρα που προσφέρει πνευματική διαύγεια και βοηθάει το άτομο να σκέφτεται σωστά και καθαρά. Βοηθάει στο να μην υπάρχει αντίφαση μεταξύ της λογικής και της καρδιάς και ηρεμεί το πνεύμα.
Θεραπευτικές ιδιότητες: Ξεκαθαρίζει τα συναισθήματα, προσφέρει έναν υπέροχο ύπνο και διώχνει το άγχος, τους φόβους και τις αντιφάσεις που έχει ένα άτομο. Βοηθάει σε παθήσεις του λαιμού, του θυρεοειδή και του κεφαλιού.
Σαν φυλαχτό: Βοηθάει στην πνευματική ανάταση, ενόραση και στην σύνδεση με το ανώτερο, ισορροπεί το άτομο και τις σκέψεις. Δίνει διαύγεια και δύναμη στον κάτοχό του να αντιμετωπίσει κάθε κατάσταση χωρίς φόβο ή δισταγμό.
Χρώμα: Μπλε σκούρο/λευκό, μπλε/λευκό, μπλε
Πλανήτης: Ερμής
Ζώδιο:  Παρθένος
Κάρτα Ταρώ: Το Αστέρι
Ρούνος: Εοχ
Chakra: του Λαιμού & του Τρίτου Ματιού
Αιθέριο έλαιο: Λεβάντα
Ημέρα: Τετάρτη
Αναληφθείς Δάσκαλος: El Morya
Αρχάγγελος: Ραφαήλ
Αριθμός: 3
 
 
0005ΛΕΟΝΤΑΣ
Λαζουρίτης
Είναι από τους πιο διάσημες πέτρες στην ιστορία του ανθρώπου. Αναφέρεται στην Αιγυπτιακή Βίβλο των Νεκρών, για την ασφαλή διέλευση και την προστασία από το κακό για τους νεκρούς. Ο Λαζουρίτης, που ονομάστηκε «chesbet» από τους Αιγυπτίους, χρησιμοποιήθηκε σε πολλά φυλαχτά, για προστασία, δύναμη, θεραπεία και επαφή με τους Θεούς. Ήταν ένα φυλαχτό μεγάλης δύναμης, και ήταν σύμβολο προσφοράς στον Ηλιακό Θεό Ρα.
Γενικά: Στην Αρχαία Αίγυπτο ήταν απ’ τις πιο ιερές πέτρες, αντιπροσώπευε την ανώτερη πνευματική εξέλιξη και την επαφή με τους Θεούς, και γι’ αυτό το λόγο, μόνο οι Αρχιερείς, οι Βασιλιάδες και οι Βασίλισσες επιτρεπόταν να το φορούν. Είναι ένα παγκόσμιο σύμβολο της σοφίας και της αλήθειας.
Θεραπευτικές Ιδιότητες: Διεγείρει την επιθυμία για τη γνώση, την αλήθεια, την κατανόηση, και βοηθά στη διαδικασία της μάθησης. Η πέτρα αυτή συνδέεται με το λαιμό, το λάρυγγα και τις φωνητικές χορδές, και βοηθά στη ρύθμιση των ενδοκρινών αδένων και του θυρεοειδούς. Ανακουφίζει γενικά από πόνους και φλεγμονές, και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική κατά των πονοκεφάλων και της ημικρανίας. Βοηθά τις διαταραχές του νευρικού συστήματος και του εγκεφάλου. Βοηθάει στην διάσπαση προσοχής, τον αυτισμό και το σύνδρομο Asperger. Αποκαλύπτει την εσωτερική αλήθεια, και προωθεί την αυτογνωσία και την αποδοχή. Απελευθερώνει από το άγχος και τις ανησυχίες, και φέρνει ηρεμία και γαλήνη στο νου. Ο Λαζουρίτης ενεργοποιεί το Chakra του Τρίτου Ματιού, και εξισορροπεί τις ενέργειες του τσάκρα του Λαιμού.
Σαν Φυλαχτό: Βοηθά την πνευματική ανάλυση και στην επίλυση προβλημάτων και δημιουργεί νέες ιδέες. Είναι ένα πολύτιμο φυλαχτό για την απόκτηση της αλήθειας, του σεβασμού και κρατάει μακριά την αρνητική ενέργεια, δίνοντας αισιοδοξία και ηρεμία. Δίνει ομορφιά, λάμψη, στον κάτοχό του, διατηρεί την νεανική όψη και συνδέει το άτομο με ανώτερα πεδία και ενέργειες. Βοηθάει πολύ να υπάρχει ισορροπία στις σχέσεις των ανθρώπων και στην σωστή κατανόηση των δοκιμασιών που υπάρχουν στη ζωή.
Στοιχείο: Νερό
Πλανήτης: Δίας
Ζώδιο: Τοξότης
Κάρτα Ταρώ: Εγκράτεια,
Τροχός της τύχης
Ρούνος: Ανζούρ
Μέταλλο: Κασσίτερος
Chakra: του Τρίτου Ματιού, του Λαιμού
Αιθέριο έλαιο: Γιασεμί, Γεράνι, Σανταλόξυλο
Αρχάγγελος: Μιχαήλ
Αναληφθείς Δάσκαλος: El Morya
Θεότητες: Αθηνά, Ήρα, Δίας, Αφροδίτη,
Nuit, Nut, Inanna, Ra
Ακτίνα: 1
Ημέρα: Πέμπτη
Αριθμός: 7
 
 
 
0006ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γρανάτης  
Ο Κρύσταλλος αυτός είναι αρκετά γνωστός για το κόκκινο χρώμα του, αν και υπάρχει σε ποικιλία χρωμάτων. Έχει χρησιμοποιηθεί στην αρχαιότητα για την διακόσμηση ρούχων και κοσμημάτων, αλλά έχει και ισχυρές θεραπευτικές δυνάμεις και προστατευτικές ενέργειες που τον κάνουν ανεκτίμητο.
Γενικά: Το όνομά του προέρχεται από τη λατινική λέξη «Granatum», που σημαίνει ρόδι, λόγω της ομοιότητας που έχει με τους σπόρους του ροδιού. Έχει χρησιμοποιηθεί ως μια ιερή πέτρα από τους ιθαγενείς Ινδιάνους της Αμερικής, τους Αζτέκους, και των Μάγια.
Θεραπευτικές Ιδιότητες:  Έχει χρησιμοποιηθεί για να μειώσει τις τοξίνες του σώματος, καθαρίζει ζωτικά όργανα και το αίμα, αναζωογονεί το Dna και βοηθά στην αφομοίωση των βιταμινών και μετάλλων. Θεραπεύει τη μελαγχολία και την κατάθλιψη, ενισχύοντας το ένστικτο της επιβίωσης, τη θέληση για ζωή και φέρνοντας κουράγιο και ελπίδα σε κρίσιμες καταστάσεις. Ευθυγραμμίζει το chakra της Βάσης με το chakra του Στέμματος, διεγείρει την ενέργεια, την ζεστασιά και την ευγένεια, ενοποιώντας τις δημιουργικές δυνάμεις του εαυτού. Ενεργοποιεί τις αναλυτικές διαδικασίες του νου, την ανακούφιση από τους φόβους και την παροχή εμπιστοσύνης για να αλλάξει τη ζωή ενός ατόμου.
Σαν Φυλαχτό: Φέρνει γαλήνη, αγάπη και πάθος, μπορεί να δώσει μεγάλη έμπνευση και εξισορροπεί την σεξουαλική ορμή. Βοηθάει πολύ στη χαμηλή λίμπιντο και στις σεξουαλικές διαταραχές. Ο Γρανάτης θεωρείται τυχερή πέτρα, για την αγάπη, την επιτυχία, και τις επιχειρηματικές σχέσεις. Είναι ένα πολύ δυνατό φυλαχτό για προστασία και δίνει μεγάλη δύναμη και μαγνητισμό στο κάτοχό του, στα αρχαία χρόνια έχει χρησιμοποιηθεί για απόκτηση δύναμης και για προστασία ενάντια σε δηλητήρια. Ενώνει το φυσικό σώμα με το πνευματικό.
Στοιχείο: Φωτιά           
Πλανήτης: Άρης
Ζώδιο: Κριός
Κάρτα Ταρώ: Αυτοκράτορας
Ρούνος: Φεχού
Μέταλλο: Σίδηρος
Chakra: της Βάσης
Αιθέριο έλαιο: Τζίντζερ, Πατσουλί, Μόσχος, Τριαντάφυλλο
Αρχάγγελος: Ουριήλ
Αναληφθείς Δάσκαλος: Lady Nada
Ακτίνα: 6
Θεότητες: Sekhmet, Άδωνις, Άρης, Περσεφόνη, Άδης
Ημέρα: Τρίτη
 
 
 
0007ΖΥΓΟΣ
Φεγγαρόπετρα
Αυτός ο κρύσταλλος έχει άμεση σχέση με τη Σελήνη και τις ιδιότητες της! Προστατεύει από οποιαδήποτε αρνητική ενέργεια, βοηθάει στην γονιμότητα, δίνει διορατικότητα, μεγιστοποιεί τη διαίσθηση και την ενόραση, χαρίζει ομορφιά και λάμψη στον κάτοχό του όταν την φοράει. Είναι ιδανικό φυλαχτό ιδιαίτερα για τις γυναίκες.
Γενικά: H Φεγγαρόπετρα είναι μια υπέροχη πέτρα, που συμβολίζει την θηλυκή πλευρά μέσα μας (άσχετα από το φύλο μας). Συνδέεται με το στοιχείο του νερού και τη Σελήνη γι’ αυτό και επηρεάζει ότι σχετίζεται με αυτά.
Θεραπευτικές ιδιότητες: Βοηθάει πολύ στην καλή μνήμη, στην ανανέωση των κυττάρων, στο δέρμα, στη αποτοξίνωση, στο αδυνάτισμα, στην γονιμότητα, στην εγκυμοσύνη και στις παθήσεις που σχετίζονται με το αναπαραγωγικό σύστημα.
Σαν φυλαχτό: Πολύ δυνατή πέτρα που προστατεύει το κάτοχο της από κάθε είδους αρνητικές ενέργειες, του προσθέτει χάρη, ομορφιά, ηρεμεί και φωτίζει το νου στη λήψη σωστών αποφάσεων και βοηθάει στην καλή μνήμη! Ιδανική για όσους ασχολούνται με μεταφυσικά επαγγέλματα, αφού ενδυναμώνει την διαίσθηση, την ενόραση και τις ψυχικές ικανότητες του κατόχου του.
Στοιχείο: Νερό
Πλανήτης: Σελήνη
Ζώδιο: Καρκίνος
Κάρτα Ταρώ: Σελήνη
Ρούνος: Λαγκού
Μέταλλο: Ασήμι
Τσάκρα: της Κορώνας
Αιθέριο έλαιο: Γιασεμί, Τριαντάφυλλο
Αρχάγγελος: Γαβριήλ
Αναληφθείς Δάσκαλος: Serapis Bey
Ακτίνα: 4
Ημέρα: Δευτέρα
Αριθμός: 2, 9
 
 
 
0008ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ροζ χαλαζίας
Είναι ο κρύσταλλος της αγάπης, αφού έλκει την αγάπη, δίνει ομορφιά και γονιμότητα στον κάτοχό του! Διαλύει τα συναισθηματικά κατάλοιπα, μας δίνει αυτοεκτίμηση, αισιοδοξία, έλκει την αγάπη στη ζωή μας και προσφέρει αγάπη, ευτυχία και γαλήνη σε μια σχέση. Ο Ροζ Χαλαζίας είναι το φυλαχτό του έρωτα και της αγάπης!
Γενικά: Ροζ χαλαζίας είναι ο πιο σημαντικός Κρύσταλλος της νέας εποχής! Και αυτό επειδή όλοι χρειαζόμαστε αγάπη στη ζωή μας.
Θεραπευτικές ιδιότητες: Μπορεί να βοηθήσει όλους τους ανθρώπους που χρειάζονται αγάπη ή έχουν οποιαδήποτε συναισθηματικό μπλοκάρισμα.
Σαν φυλαχτό: Αφήστε το ροζ χαλαζία να μεταμορφώσει τη ζωή σας. Μπορεί να σας δώσει καθαρή αγάπη αφού την έλκει σαν μαγνήτης και δίνει στον κάτοχό του συναισθηματική πληρότητα, γονιμότητα, ομορφιά και ευτυχία!
Στοιχείο: Αέρας, Νερό
Πλανήτης: Αφροδίτη
Ζώδιο: Ζυγός
Κάρτα Ταρώ: Αυτοκράτειρα
Ρούνος: Γιφού
Μέταλλο: Χαλκός
Chakra: της Καρδιάς
Αιθέριο έλαιο: Τριαντάφυλλο
Αρχάγγελος: Καμουήλ
Αναληφθείς Δάσκαλος: Rovena
Ακτίνα: 3
Ημέρα: Παρασκευή
Αριθμός: 6
 
 
 
0009ΤΟΞΟΤΗΣ
Αβεντουρίνης
Ο λίθος που φέρνει πολύ τύχη και κέρδη σε όσους παίζουν τυχερά παιχνίδια! Η τύχη έρχεται άφθονη με αυτόν τον λίθο όπως και τα χρήματα και επιτυχίες. Προσφέρει προστασία και μεγάλη τύχη στον κάτοχό του. Είναι το καλύτερο φυλαχτό για άνοιγμα της τύχης και την απόκτηση χρημάτων!
Γενικά: Μία θεραπευτική πέτρα σε όλα τα επίπεδα που εναρμονίζει το άτομο και το βοηθάει να τα εσωτερικά του χαρίσματα. Κάθε αρνητική κατάσταση ή ενέργεια μπορεί να αντιμετωπιστεί σωστά και ομαλά με αυτόν τον κρύσταλλο.
Θεραπευτικές ιδιότητες: Διαλύει όλα τα μπλοκαρίσματα και βοηθά στη ροή της ενέργειας. Απορροφά κάθε αρνητική ενέργεια ή ρύπανση από το περιβάλλον σας και το εναρμονίζει. Βοηθάει πολύ σε νευρωτικές καταστάσεις και το νευρικό σύστημα. Προστατεύει και βοηθάει πολύ την καρδιά, τους πνεύμονες, το δέρμα και ισορροπεί τη λογική με το συναίσθημα.
Σαν φυλαχτό: Φέρνει πολύ τύχη, στα οικονομικά, επαγγελματικά και ειδικά αν παίζετε τυχερά παιχνίδια! Προσφέρει καλή υγεία και μπλοκάρει εξωτερικές αρνητικές ενέργειες που μπορεί να υπάρχουν στο χώρο ή σε άλλα άτομα.
Στοιχείο: Γη
Πλανήτης: Ερμής
Ζώδιο: Παρθένος
Κάρτα Ταρώ: Ερημίτης
Ρούνος: Γουίν
Μέταλλο: Υδράργυρος
Chakra: της Καρδιάς
Αιθέριο έλαιο: Λεβάντα, Neroli, Γεράνι
Αρχάγγελος: Ραφαήλ
Αναληφθείς Δάσκαλος: Hilarion
Ακτίνα: 5
Ημέρα: Τετάρτη
Αριθμός: 5, 1, 4
 
 
 
0011ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ίασπις
Ο Ίασπις είναι ένας κρύσταλλος που εξισορροπεί, εναρμονίζει και γειώνει την ενέργεια στο σώμα! Βοηθάει πολύ στα σεξουαλικά προβλήματα και τα σεξουαλικά όργανα. Προστατεύει τον κάτοχό του από αρνητικές και βλαβερές ενέργειες που υπάρχουν στο χώρο, γι’ αυτό καλό είναι να υπάρχει σε κάθε σπίτι ένα κομμάτι τέτοιου λίθου. Είναι το ιδανικό φυλαχτό για την προστασία του σπιτιού και της οικογένειας.
Γενικά: Ο Ίασπις είναι ένας κρύσταλλος που δίνει πολύ δύναμη, ενέργεια, υγεία και προστασία σε κάθε χώρο ή άτομο. Προσφέρει αυτοπεποίθηση και κουράγιο σε δύσκολες καταστάσεις. Ισορροπεί τις ενέργειες και τις γειώνει.
Θεραπευτικές ιδιότητες: Βοηθάει πολύ το αίμα, το κυκλοφορικό σύστημα, τα σεξουαλικά όργανα ή δυσλειτουργίες, καθαρίζει τα ενεργειακά μπλοκαρίσματα και δίνει γενική ευεξία και μεγάλη ενέργεια.
Σαν φυλαχτό: Προστατεύει από κακόβουλες ενέργειες. Ένα μοναδικό φυλαχτό που δίνει υγεία, δύναμη, ενέργεια, αντοχή και έντονη σεξουαλικότητα και έλξη στον κάτοχό του.
Στοιχείο: Φωτιά
Πλανήτης: Άρης
Ζώδιο: Κριός
Κάρτα Ταρώ: Αυτοκράτορας
Ρούνος: Φεχού
Μέταλλο: Σίδηρος
Chakra: της Βάσης
Αιθέριο έλαιο: Τζίντζερ, Πατσουλί
Αρχάγγελος: Ουριήλ
Αναληφθείς Δάσκαλος: Lady Nada
Ακτίνα: 6
Ημέρα: Τρίτη
Αριθμός: 9
 
 
 
0012ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καρνεόλη
Η Καρνεόλη είναι ένας κρύσταλλος ιδανικός για φυλαχτό, αφού προστατεύει τον κάτοχό της από αρνητικές ενέργειες και επιθέσεις κάθε είδους. Βοηθάει στην συναισθηματική σταθερότητα, ειδικά αν πρόσφατα έχετε βιώσει κάποιον θάνατο αγαπημένου προσώπου, στην στειρότητα, στα γυναικολογικά και γενικά στην υγεία.
Γενικά: Η Καρνεόλη είναι μια πέτρα που προσφέρει αισιοδοξία, ενεργητικότητα και βοηθάει στην αποδοχή άσχημων καταστάσεων δίνοντας αρμονία στο άτομο.
Θεραπευτικές ιδιότητες: Ξεμπλοκάρει το chakra του ιερού και βοηθάει σε γυναικολογικά προβλήματα, στη στειρότητα, στο έντερο, στα νεφρά, τη χολή, το αίμα και στη καλή απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών από τον οργανισμό. Βοηθάει να συμβιβαστεί κάποιος με την ιδέα του θανάτου ή κάποιας απώλειας και να μην φοβάται.
Σαν φυλαχτό: Μια πολύ δυνατή πέτρα προστασίας από κάθε είδους αρνητικές ενέργειες, ιδανικό για φυλαχτό! Προστατεύει από ατυχήματα, δίνει δύναμη, αντοχή, αποδοχή άσχημων καταστάσεων, καθαρή σκέψη, γονιμότητα και βοηθάει προβλήματα που υπάρχουν στο αναπαραγωγικό σύστημα, την λίμπιντο και την κατάθλιψη.
Στοιχείο: Φωτιά
Πλανήτης: Άρης
Ζώδιο: Κριός
Κάρτα Ταρώ: Αυτοκράτορας
Ρούνος: Φεόχ
Μέταλλο: Χρυσός
Chakra: του Ιερού Οστού
Αιθέριο έλαιο: Κανέλλα
Αρχάγγελος: Ουριήλ
Αναληφθείς Δάσκαλος: Lady Nada
Ακτίνα: 6
Ημέρα: Τρίτη
Αριθμός: 5, 6, 9
 
 
0013ΙΧΘΥΕΣ
Ηλιόλιθος
Ο Ηλιόλιθος, είναι ένας προστατευτικός λίθος, που δίνει μεγάλη ενεργητικότητα, διώχνει τους πόνους, τις φοβίες, δίνει χαρά και απομακρύνει τα δυσάρεστα συναισθήματα, καταπολεμά την κατάθλιψη με τον καλύτερο τρόπο.
Γενικά: Με την ακτινοβολία του ήλιου και της φωτιάς, μεταφέρει την ενέργεια του Ήλιου και του Θεού Ra. Είναι μια πέτρα που αντιπροσωπεύει την προσωπική δύναμη, την ελευθερία, και την διευρυμένη συνείδηση.
Θεραπευτικές Ιδιότητες: Ο Ηλιόλιθος δίνει δύναμη, αυτοπεποίθηση, βοηθά στην ανακούφιση από το άγχος και φόβους, ιδιαίτερα σε άτομα που έχουν κλειστοφοβία και αγοραφοβία. Είναι επίσης ένας εξαιρετικός κρύσταλλος αν είστε εξαρτημένος από τους άλλους συναισθηματικά και δεν εμπιστεύεστε τον εαυτό σας. Αυξάνει τον μεταβολισμό, το μυϊκό ιστό, την πέψη, και τη ζωτικότητα, μειώνει την ένταση και βοηθά πολύ στα προβλήματα του στομάχου. Διεγείρει τις δυνάμεις αυτό-ίασης στο σώμα, τη ρύθμιση και την εναρμόνιση όλων των οργάνων.
Σαν Φυλαχτό: Φέρνει επιτυχία, πλούτο, ευτυχία, χαρά, ενθουσιασμό, δύναμη και συντροφικότητα. Είναι παραδοσιακά το χρώμα του Ήλιου αλλά και του πλούτου. Ο Ηλιόλιθος είναι ο θεματοφύλακας της πνευματικής μεταμόρφωσης. Απορροφάει και έλκει την θετική ενέργεια και απομακρύνει κάθε αρνητική. Δίνει ώθηση και βοηθά το κάτοχό του να αποκτήσει κύρος.
Στοιχείο: Φωτιά
Πλανήτης: Ήλιος
Ζώδιο: Λέων
Κάρτα Ταρώ: Δύναμη
Ρούνος: Κεν
Μέταλλο: Χρυσός
Chakra: του Ηλιακού Πλέγματος
και του Ιερού Οστού
Αιθέριο έλαιο: Υλάνγ – Υλάνγ, Δεντρολίβανο
Αρχάγγελος: Ζοφιήλ
Αναληφθείς Δάσκαλος: Lord Lanto
Θεότητες: Ra, Απόλλωνας, Sekhmet, Horus
Ακτίνα: 2
Ημέρα: Κυριακή
Αριθμός: 1
 
 
FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
Close Menu
error: Content is protected! © 2020 Copyright Astro1.gr | All Rights Reserved.