Αστρολογικό σκηνικό 27/09-Ο Δίας και ο Ουρανός φέρνουν χαρά και εκπλήξεις

B i → j  19:24

 

Η μέρα σήμερα ξεκινά με την Σελήνη στο ζώδιο του Τοξότη και το τετράγωνο με τον Ερμή μπορεί να φέρει ακόμα δυσκολίες όσον αφορά την επικοινωνία, αποφάσεις αλλά και γενικότερα την καλή συνεννόηση με τους άλλους.

Είναι σημαντικό σήμερα να προσπαθήσετε να σκεφτείτε περισσότερο όσα συμβαίνουν γύρω σας, αλλά και ιδιαίτερα συζητήσεις επαγγελματικής φύσεως, διότι πολλές φορές τα πράγματα μπορεί να διαφορετικά από αυτό που εσείς εκλαμβάνετε.

Με το εξάγωνο Σελήνης-Δία αλλά και το τρίγωνο Σελήνης-Ουρανού μπορείτε να νιώσετε την ανάγκη να βρεθείτε με άτομα που έχετε καιρό να δείτε και να κοινωνικοποιηθείτε περισσότερο, εκπλήξεις και γεγονότα που δεν περιμένετε επίσης μπορεί να συμβούν, δώστε προσοχή σε νέες προτάσεις και ιδέες που ακούτε.

Από τις 19:24 το απόγευμα, η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερου και η σύνοδο με τον Κρόνο ενισχύει ακόμα περισσότερο την ενέργεια της Σελήνης στο ζώδιο αυτό, αλλά και τις ποιότητες που αυτό μεταφέρει μαζί του. Γινόμαστε περισσότερο πρακτικοί και γενικότερα θέλουμε να σκεφτούμε την πρακτική πλευρά της ζωής αλλά και όσα έχουμε σε εκκρεμότητα, είναι σημαντικό από το απόγευμα και μετά να προσπαθήσουμε να σκεφτούμε περισσότερο τις προτεραιότητές μας και γενικότερα ότι θέλουμε να ολοκληρώσουμε, ιδιαίτερα σε οικονομικό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο καριέρας.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Αφήστε μια απάντηση

Close Menu