10449517_898679293492323_4218872422706784564_nΒιογραφικό του Κωνσταντίνου Πάππα PhD

Πρόεδρος του κέντρου “Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής”

 

Ο Κωνσταντίνος Πάππας, PhD  γεννήθηκε στη Σύρο και προέρχεται από μία οικογένεια με κοινωνικές ανησυχίες και πνευματικές καταβολές. Ο προπάππος του Κωνσταντίνος Δανιηλίδης ήταν Δήμαρχος της Σμύρνης.

Είναι ο ιδρυτής, του μοναδικού στον Ελλαδικό χώρο, «Κέντρου Παραψυχολογίας και Μεταφυσικής». Ανακαλύπτοντας από νεαρή ηλικία τα ιδιαίτερα χαρίσματα που του δόθηκαν, φοίτησε για 4 συναπτά έτη στο «Κέντρο Ψυχικών Ερευνών» στην Αθήνα από όπου απέκτησε δίπλωμα «Ψυχοερευνητή» και δίπλωμα εφαρμοσμένης «Ψυχολογίας- Παραψυχολογίας». Και αυτό ήταν μόνο η αρχή για εκείνον. Καλλιεργώντας τα χαρίσματα του συνέχισε τις σημαντικές σπουδές του εκτός Ελλάδος, στο «Athenaeum University» της Αγγλίας στο τμήμα «Esoteric Studies-Εσωτερικών Σπουδών». Δίπλα σε κορυφαίους Καθηγητές Παγκόσμιας Κλάσης του δόθηκαν οι πολύτιμες ευκαιρίες να αναδείξει τις πολύπτυχες ικανότητές του και να αποκτήσει Bachelor και Doctoral (Διδακτορικό) στη «Philosophy in Esoteric Studies-Φιλοσοφία Εσωτερικών Σπουδών».

Η αγάπη του για την Ελλάδα και τους Έλληνες όμως, τον έκαναν να αρνηθεί σημαντικές θέσεις καριέρας στην Αμερική και στην Ευρώπη. Έτσι αποφάσισε να ιδρύσει το πρώτο «Κέντρο έρευνας Αύρας και Βιοενέργειας» στην Ελλάδα, θέλοντας να προσφέρει στους Έλληνες τις γνώσεις του και τα πολύτιμα χαρίσματα του, βοηθώντας τους καθημερινά σε προβλήματα και καταστάσεις που χρειάζονται εξυγίανση.

Έγινε επίσης γνωστός μέσω τηλεοπτικών εκπομπών παρουσιάζοντας στο ελληνικό κοινό την Αύρα, την Βιοενέργεια και τα πλεονεκτήματα τους. Έχει διατελέσει Σύμβουλος Επιχειρήσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για αρκετά χρόνια, πράγμα που συνεχίζει μέχρι σήμερα, όπως και Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας. Σήμερα βρίσκεται στην τιμητική θέση να μας κάνει υπερήφανους με την οργάνωση εκπομπών προς τιμή του στο εξωτερικό για να παρουσιάσει τις Μεταφυσικές επιστήμες. Επίσης έχει συνεργαστεί και αρθρογραφήσει και στο περιοδικό «Emeis», στο μεγάλο αστρολογικό περιοδικό «Astra & Όραμα», και είναι δημιουργός της Τράπουλας «Η Μυστική Ταρώ των Στοιχείων» η οποία δημοσιεύτηκε και διανεμήθηκε μαζί με το περιοδικό «Astra & Όραμα» τεύχος Νο 234 Οκτωβρίου 2016. Συνεχίζει να συνεργάζεται και να αρθρογραφεί στο αστρολογικό περιοδικό «Astra Όραμα», στην εφημερίδα «Weekend X-Press» και στο αστρολογικό ένθετο «Zodiac» που διανέμεται με μαζί με την «Weekend X-Press» το οποίο επιμελείται αποκλειστικά από τον ίδιο και τους συνεργάτες του, όπως και στο rizopoulospost.com, στο emeis.gr, στο typologos.com, κ.α.

Σε αυτό το σημείο, πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Κωνσταντίνος Πάππας είναι κάτοχος διπλωμάτων Υπνωτισμού, Ζωικού Μαγνητισμού, Αυτοΰπνωσης,  Μέθοδο Εξακρίβωσης Διαμεσικών Ιδιοτήτων, Τηλεπάθειας & Μεταβίβασης της Σκέψης – Υποβολής και Αυθυποβολής, όπως και Συμβούλου Ψυχικής Υγείας.

Και οι γνώσεις του δεν σταματούν μόνο εδώ! Έχει επίσης τα σημαντικά και σπάνια πτυχία της Μεταφυσικής, της Εσωτερικής Σκέψης, της Καταγραφής και Ερμηνείας της Αύρας, της Συμβουλευτικής Αύρας και Θεραπείας, της Ύπνωσης, της Υπνοθεραπείας και  των Αναδρομών. Ο Κωνσταντίνος Πάππας σήμερα, είναι ο μοναδικός αναλυτής Αύρας και Βιοενέργειας στην Ελλάδα.

Μετά από 35 χρόνια σπουδών, δράσης, και συλλογής πολύτιμων εμπειριών και βιωμάτων στα παραψυχολογικά και μεταφυσικά δρώμενα, ο Κωνσταντίνος Πάππας είναι ακούραστος στην μάθηση, ένα πραγματικό αεικίνητο πλάσμα που ψάχνει νέους ορίζοντες στην γνώση και την πνευματική ανύψωση καθημερινά.

Εκσυγχρονίζοντας το Ερευνητικό του κέντρο (το 2010), ο Κωνσταντίνος Πάππας το αναβαθμίζει σε «Κέντρο Παραψυχολογίας και Μεταφυσικής» με νέα και υψηλής ακριβείας μηχανήματα, και με συνεργάτες άριστης και σημαντικής εκπαίδευσης. Το νέο αυτό κέντρο, έχει σαν σκοπό την διάδοση της γνώσης και την πολύτιμη βοήθεια του ιδίου και των συνεργατών του σε θέματα επαγγελματικά, προσωπικά, οικογενειακά, ενεργειακά και επίσης σε όλους τους μεταφυσικούς και παραψυχολογικούς σας προβληματισμούς.

Τέλος, δημιούργησε τον Μάρτιο του 2017 σε συνεργασία με το “Φάρο τυφλών” για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη μεγαλύτερη βιβλιοθήκη μεταφυσικών σπουδών και έφτιαξε τα μαθήματα που παραδίδονται στο Κέντρο “Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής” στο ελληνικό σύστημα γραφής Braille, ώστε να μπορούν οι μαθητές της Σχολής να αναπτύξουν τις γνώσεις τους και να διδαχθούν τομείς που αφορούν την φωτογράφιση Κίρλιαν-αύρα, παραψυχολογία, την μεταφυσική, τα αστρολογικά συστήματα, κ.α.

Επίσης, έχει δημιουργήσει το πρόγραμμα υπνοθεραπείας «Μορφέας» (Morpheus) σε μορφή ηχητικού υλικού (cd ή usb), για την διαχείριση και αντιμετώπιση θεμάτων που απασχολούν τον σύγχρονο άνθρωπο, όπως το άγχος, την αϋπνία, την κατάθλιψη, την διακοπή κακών συνηθειών και εξαρτήσεων, την παχυσαρκία, διάφορες φοβίες, κ.ά

 

Ρητό του είναι: «Για κάθε πρόβλημα υπάρχει και μία λύση», και αυτό αποδεικνύεται μέσω της προσφοράς του τα τελευταία 35 χρόνια.

Kαθώς και το ρητό «Μάθε τον εαυτό σου πριν σε προλάβουν οι άλλοι!».

 
 
Ο Κωνσταντίνος Πάππας PhD, έχει καταχωρηθεί στην μεγάλη παγκόσμια εγκυκλοπαίδεια «Who is Who» η οποία τον ονόμασε «Ο Έλληνας με τα πνευματικά χαρίσματα!». http://www.whoiswhogreece.com/konstantinos-pappas-phd/

 

Η ιστορία του Who is Who

Το Who’s Who ιδρύθηκε το 1849 στην Αγγλία και δημοσίευε βιογραφίες ευγενών, δικαστών και πολιτικών που βρίσκονταν εν ζωή. Η ιδέα της απαθανάτισης επιτυχημένων προσωπικοτήτων υπάρχει εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ήδη στην Αρχαία Ελλάδα καταγράφονταν βιογραφίες σημαντικών ανθρώπων εκείνης της εποχής που είναι γνωστοί ακόμη και σήμερα. Το 60 π.Χ. κυκλοφόρησε το έργο “Imagenes” που περιείχε 700 βιογραφίες γνωστών Ελλήνων και Ρωμαίων προσωπικοτήτων.

Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι συνέτασσαν τις βιογραφίες σημαντικών ατόμων σε παπύρους, ώστε να διαφυλλάσεται η ιστορία τους και για τις επόμενες γενεές. Στα 1897 η ιδέα τροποποιήθηκε έτσι ώστε το Who’s Who να περιλαμβάνει όχι μόνο ευγενείς, αλλά και άτομα που είχαν επιτύχει και παρουσίασαν σημαντικό έργο κατά τη διάρκεια του βίου τους σε τοπικό, εθνικό ή διεθνές επίπεδο, καλύπτοντας διαφορετικούς τομείς όπως την οικονομία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμός, τις επιστήμες, την πολιτική και τις καλές τέχνες.

Το Hübners Who is Who ιδρύθηκε το 1978 σε Ελβετία και Αυστρία, το 1988 στη Γερμανία, το 2001 σε Πολωνία, Τσεχία, Ουγγαρία, το 2002 στη Σλοβακία και μετά από τρία χρόνια σε Ρωσία,Ρουμανία, Τουρκία.

Από τo 2005 ο Ελβετικός εκδοτικός οίκος συνεχίζοντας τη παράδοση αιώνων επεκτείνει τη δραστηριότητά του και στη χώρα μας, όπου το 2006 εμφανίζεται η πρώτη έκδοση του Who is Who στην Ελλάδα. Το 2007 ιδρύεται το Νέο Who is Who στην Ελλάδα όπου το 2009 κατοχυρώνει και τα δικαιώματα franchise σε Ελλάδα και Κύπρο.
Το συλλεκτικό αυτό έργο καταγράφει κάθε χρόνο, σημαντικές βιογραφίες από Ελληνικές προσωπικότητες που προέρχονται από τους τομείς του δημόσιου βίου ,της ακαδημαϊκής κοινότητας, των καλλιτεχνών, των επιστημόνων, επιχειρηματιών και άλλων.
Με αυτό τον τρόπο, υπογραμμίζει τη συνεισφορά και τη σημασία των δημοσιευμένων προσωπικοτήτων στην Ελληνική κοινωνία, διασώζει τις διακρίσεις , τα επιτεύγματά τους για το μέλλον και θέτει τον “ανθρώπινο παράγοντα” σαν ορόσημο στη σημερινή ανώνυμη κοινωνία.

Σκοπός της έκδοσης

Ο σκοπός της εκάστοτε έκδοσης είναι να αποτυπωθούν στοιχεία που συνθέτουν το παρελθόν του τόπου μας, μαζί με τη καταγραφή σημαντικών ανθρώπων του σήμερα. Με αυτόν τον τρόπο διασώζουμε και αναδεικνύουμε τόσο την παλιά όσο και την σύγχρονη ταυτότητα του κοινωνικού ιστού της χώρας μας.
Συνεχίζουμε να παρουσιάζουμε τους Έλληνες στο Who is Who στην Ελλάδα με το κύρος και τη βαρύτητα της κάθε πτυχής της πορείας τους, αναδεικνύοντας τα στοιχεία της σύγχρονης ιστορίας της Ελλάδας. Χρησιμεύει κυρίως στην ανάδειξη του εξαίρετου δυναμικού των Ελλήνων σε αυτούς που τους αμφισβητούν, τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας.
Το Who is Who στην Ελλάδα στα ευάριθμα χρόνια που εκδίδεται και κυκλοφορεί, έχει κατορθώσει να γίνει πραγματικό έργο αναφοράς. Διαβάζοντας έτσι τις ζωές των άλλων, αντλούμε χρήσιμα διδάγματα και για την δική μας.

Η καταχώρηση στο Who is Who είναι δωρεάν (δεν συνδέεται με καμία δαπάνη) και δεν πωλείται. Οι προσωπικότητες από τις οποίες παίρνουμε συνέντευξη μας επισημαίνονται μέσω συστάσεων ή εντοπίζονται βάσει έρευνας της επιστημονικής μας ομάδας. Όπως έχει ήδη αναφερθεί, η καταχώρηση της βιογραφίας είναι δωρεάν, η δημοσίευση της φωτογραφίας και η απόκτηση της συλλεκτικής εγκυκλοπαίδειας είναι προαιρετική, γίνεται κατόπιν παραγγελίας και μόνο σε αυτή την περίπτωση υπάρχει οικονομική επιβάρυνση.

   p4200036 p4200033 

    p4200046 pappas11

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

papas22

 

 

Σχετικά με εμάς

 

Σε αυτή τη σελίδα σας δίνετε η  ευκαιρία να μας
 γνωρίσετε, αρχίζοντας με των Κωνσταντίνο Πάππα, των ιδρυτή του Πρώτου και Μοναδικού Κέντρου Αύρας και Βιοενέργειας στην Ελλάδα, με 35 έτη καριέρα στο χώρο των επιστημών, με πολυάριθμές καταξιώσεις που ξεπερνούν των Ελλαδικό χώρο, με συνέπεια, σοβαρότητα και  επιτυχία σε όλα του τα πρωτοποριακά ‘ανοίγματα’. Σήμερα βρίσκεται στην Ευχάριστη 
θέση να μπορεί να είναι δίπλα σας και να σας προσφέρει της γνώσεις, την πείρα και τα βιώματα του σε όλες σας της ‘μεταφυσικές’ αλλά και καθημερινές ανησυχίες καθώς επίσης να σας βοηθήσει να λύσετε τα προβλήματα σας και να αποκτήσετε ποιότητα ζωής, επιτυχίες, ευτυχία και το ποθούμενο της καρδιάς σας.
Στη συνέχεια μπορείτε να περιηγηθείτε στο χώρο μας, της εμφανίσεις του κ. Πάπας στην Ελληνική και ξένη τηλεόραση, στον μοναδικό στην Ελλάδα εξοπλισμό μας, και να μπορέσετε εύκολα και γρήγορα μέσω του χάρτη μας, να μας εντοπίσετε και να μπορέσετε να κλείσετε το προσωπικό σας ραντεβού με των κ. Κωνσταντίνο Πάππα ή με τους καταξιωμένους συνεργάτες μας που θα σας βοηθήσουν με την συνέπεια, την σοβαρότητα και της επιστημονικές τους γνώσεις. Θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε και να γνωρίσετε τα μυστικά της Αύρας σας, να εμβαθύνετε στη γνώση του ίδιου σας του Εαυτού, μέσω της Αστρολογίας, της Χαρτομαντείας, της Χειρομαντείας, και άλλων μεταφυσικών επιστημών και να μάθετε όλα αυτά που θέλετε να γνωρίζεστε για το προσωπικό σας ΜΕΛΛΟΝ ή ακόμα και για τα άτομα που αγαπάτε και ενδιαφέρεστε. Ακόμα το «Κέντρο Παραψυχολογίας & Μεταφυσικής» σας δίνει την δίνει τη δυνατότητα να γίνεται επαγγελματίας στο χώρο των Εσωτεριστικών Σπουδών, με ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα.
Ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε το site μας!
 
Επιθυμία του Dr. Κωνσταντίνου Πάππα είναι η πλήρη, σοβαρή, εχέμυθη, και πολύτιμη βοήθειά του στην επίλυση των προσωπικών σας, και όχι μόνο, προβλημάτων.
Αδράξτε την ευκαιρία για ένα καλύτερο Μέλλον και δώστε στον Εαυτό σας αυτό που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ!
Με τις Ευχές μας για ένα καλύτερο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ και ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ Μέλλον.
Dr. Κωνσταντίνος Πάππας PhD και συνεργάτες. 
 

 

Μάθε τον εαυτό σου πριν σε προλάβουν οι άλλοι!
Κωνσταντίνος Πάππας.
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail